ببخشید متوجه نشدم ، اما پست اخری که من ادیت زده بودم کلا متنش فرق میکرد و اعمال نشده و داخل اون اعلام کرده بودم .
ببخشید متوجه نشدم ، اما پست اخری که من ادیت زده بودم کلا متنش فرق میکرد و اعمال نشده و داخل اون اعلام کرده بودم .
اقا این چه حرومزاده بازیه دراوردن
برای شبانه سرعت میرسه 3 مگ قطع میکنن بعد 1 ثانیه دوباره وصل میکنن
چیزی که به من ثابت شد و دوستان هم همین نظر داشتن همین بود که ایرانسل محدودیت میزاره ... دقیقا برا منم همین شکلی بود
فایلمو با بسته همراه اول دانلود کردم حداقل سرعت رو محدود نمیکنه
دقیق بررسی کن
۱ پینگ میره؟!
۲ سیگنال میره؟!
۳ از 4G به 3G میشه؟!
سلام .
منهم همین مشکل رو دارم . دقیقتر اینکه در تنظیمات مودم نمیتونم روی LTE only بذارم چون آنتن میپره . در نتیجه روی Auto میذارم که باعث میشه بعضی اوقات سوییچ بشه روی 3G .
سلام .
همانطوریکه در بالا هم اشاره کردم در تنظیمات مودم نمیتونم روی LTE only بذارم و در نتیجه روی Auto میذارم وگرنه آنتن میپره . اگر روی Auto باشه ممکن هست سوییچ بشه روی 3G .
من این مشکل کذایی رو فقط با ExpressVPN و سرعت تک کانکشن بالای ۴ مگ دیدم، تو این حالت پینگ میشه تایم اوت اما سیگنال هست.
با پرو ک سی مشکلی نداره البته از ۲ الی ۳ مگ تک کانکشن و تا ۵ مگ مولتی کانکشن نداره.
خودم نمیدونم داستان چی هست میخواستم مودم جدید بخرم که منصرف شدم و خرج بیخودی دیدم. مودم رو حالت 4G فقط هست البته Cat4.
با سیم کارت قبلی هم این مشکل رو پارسال داشتم که سیم جدید خریدم همین داستانه.
لامعصب مودم مزخرف فعلیم بخش فایروال نداره نمیدونم این موضوع از طرف دستگاه هست یا ایرانسل مزخرف.
ولی به نظر مشکل از طرف ایرانسل حروم زاده هستش.
تو عمرم از سرور ایرانی تست و دانلود نداشتم و نمیدونم این مشکل رو با ایرانی ها هم دارید یا نه؟!
Last edited by italodance; 31-07-2020 at 07:55.
مشکل خراب دانلود شدن فایلها هم بعد از این همه مدت هنوز درست نشده ...
هم سیگنال میره و قطع میشه بعد 1 ثانیه میشه 3g و به 4g تبدیل میشه
منم با idm دانلود نمیکنم که سریع بفهمه و شروع به دانلود کنه -__-
سیم کارت رو شارژ کنین اگه موجودی نداره اگه کمتر از 500 تومن باشه این مشکل پیش میاد (تغییر از 4G به 3G)
خبر مرگشان چند تا بسته جدید ماهانه صبحگانه اضافه کردند.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)