تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3301 از 4105 اولاول ... 230128013201325132913297329832993300330133023303330433053311335134013801 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,001 به 33,010 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه سوال داشتم
    من دانشجو هستم(یعنی فعلا معافیت تحصیلی دارم) الان میتونم برا معافیت پزشکی اقدام کنم؟یا باید صبر کنم معافیت تحصیلی تموم بشه؟
    راستی معافیت پزشکی یه مورد بود BMI بالای 40 معاف بود اون مورد هنوز هم هست؟

خیلی ممنون از پاسختون
    یک سری از بیماریها رو می تونید حین تحصیل درخواست بدید لیستش تو سایت نظام وظیفه هست + اینکه معفیت بر اساس bmi رو برداشتن و به هیچ عنوان دیگه معافیت دایم نمیدن
    فقط در صورتی که مشکل غدد باعث بیماریتون و اضافه وزن شده باشه رسیدگی می کنن(که اینم باز درصدش کمه باسه معافیت دائمی)

6. آيا مشمولين در حين تحصيل مي‌توانند تقاضاي معافيت پزشكي نمايند؟
    جواب: طبق ماده 10 آیین نامه ،رسیدگی به تقاضای معافیت پزشکی مشمولانی که برابرقانون و آیین نامه اجرایی مربوط،به تحصیل اشتغال داشته وازمعافیت تحصیلی استفاده می نمایند.پس ازفراغت ازتحصیل یا ترک تحصیل یا اخراج به عمل خواهد آمد،مگردرخصوص نقص عضویابیمارهایی که براساس ضوابط این آیین نامه وپیوست آن،مقطع تحصیلی درآن اثرنداشته باشد.

35. مشمولي دچار اضافه وزن مي‌باشد در چه صورتي در شمول معافيت دائم قرار مي‌گيرد؟
    جواب: چنانچه اضافه وزن وي در اثر بيماري غدد باشد در صورت تاييد شوراي پزشكي و نظريه تخصصي در شمول معافيت دائم قرار مي‌گيرد.
    Last edited by DJ_EBI; 30-09-2015 at 14:07.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان کسی که معاف از رزم داره و برج 10 تاریخ اعزامش هست.

میتونه یک بار دیگه درخواست معافیت پزشکی بده یا خیر؟ در صورت رد شدن در کمسیون ایا سه ماه اضافه خدمت میخوره یا در این صورت هست که تاریخ کمسیون از تاریخ اعزامی عقب تر باشه؟

و اینکه اگر در کمسیون دوم رای نیاورد، همون معاف از رزم قبلی براش صادر میشه؟
    خیر دیگه نمی تونید اگه یکبار اقدام کرده باشید (اگه باسه همون بیماری باشه). اعزام میشید به آموزشی اونجا به بهداری مراجعه می کنید اگه واجد شرایط باشید میفرستن بیمارستان باسه مراحل بعدی
    سواله ای بعدیتونم بی مورد میشه در صورتی که یک بار اقدام کرده باشید

4. مشمولي به علت بيماري چشم در شوراي پزشكي سرباز شناخته مي‌شود و از طرفي داراي بيماري ارتوپدي نيز مي‌باشد ايا مي‌تواند براي بيماري دوم اقدام نمايد؟
    جواب: بله –مراجعه به دفاتر پلیس +10 و با تکمیل برگه درخواست مجدد می تواند اقدام نماید.
    Last edited by DJ_EBI; 30-09-2015 at 14:10.

3. این کاربر از DJ_EBI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی اطلاع داره اعزامی های 1/8/94 محل اموزشیشون مشخص شده یا نه؟

من چند بار رفتم میگن ده روز قبل از اعزام

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خیر دیگه نمی تونید اگه یکبار اقدام کرده باشید (اگه باسه همون بیماری باشه). اعزام میشید به آموزشی اونجا به بهداری مراجعه می کنید اگه واجد شرایط باشید میفرستن بیمارستان باسه مراحل بعدی
    سواله ای بعدیتونم بی مورد میشه در صورتی که یک بار اقدام کرده باشید

4. مشمولي به علت بيماري چشم در شوراي پزشكي سرباز شناخته مي‌شود و از طرفي داراي بيماري ارتوپدي نيز مي‌باشد ايا مي‌تواند براي بيماري دوم اقدام نمايد؟
    جواب: بله –مراجعه به دفاتر پلیس +10 و با تکمیل برگه درخواست مجدد می تواند اقدام نماید.
    پس میتونم برای بیماری دومی که دارم اقدام بکنم؟

اضافه خدمت نخورم

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اضافه خدمت نخورم
    با توجه با این که تاریخ اعزامتون برج 10 هستش تا اون موقع کاراتون تموم شده پس وارد غیبت نمی شید
    پ.ن: اگه واقعن فکر می کنید مشکل جدی دارید و نمی تونید خدمت کنید پیگیر معافیت باشید چون بعد از قانون جدید معافی الکی به هیچ کس نمیدن (قدیم طرف کف دستش عرق میکرد کف پاش صاف بود و... راحت معافی می گرفت ) هم وقتتون میره هم تا حدودی هزینتون پس اگه فکر می کنید %120 ! معاف می شید اقدام کنید بودن کسایی که با وجود مشکل جدی بازم معاف نشدن و حداکثر معاف از رزم بهشون خورده

- - - Updated - - -

اضافه خدمت نخورم
    با توجه با این که تاریخ اعزامتون برج 10 هستش تا اون موقع کاراتون تموم شده پس وارد غیبت نمی شید
    پ.ن: اگه واقعن فکر می کنید مشکل جدی دارید و نمی تونید خدمت کنید پیگیر معافیت باشید چون بعد از قانون جدید معافی الکی به هیچ کس نمیدن (قدیم طرف کف دستش عرق میکرد کف پاش صاف بود و... راحت معافی می گرفت ) هم وقتتون میره هم تا حدودی هزینتون پس اگه فکر می کنید %120 ! معاف می شید اقدام کنید بودن کسایی که با وجود مشکل جدی بازم معاف نشدن و حداکثر معاف از رزم بهشون خورده

7. این کاربر از DJ_EBI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

- - - Updated - - -

دادا من امروز رفتم نظام وظیفه و تا میگفتم سلام ، میگفتن مدرک تحصیلیت چیه، جریان این مدرک تحصیلی چیه؟

یعنی در معافیت دادن به فردی، اولویت مدرک تحصلیه؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

دادا من امروز رفتم نظام وظیفه و تا میگفتم سلام ، میگفتن مدرک تحصیلیت چیه، جریان این مدرک تحصیلی چیه؟

سلام
    خوب همونجا میپرسیدی جریان این مدرک تحصیلی چیه؟
    Last edited by hani25; 30-09-2015 at 23:19.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

تو قانون جدید نسبت به مدرک تحصیلی حساسیت شدیدی اعمال شده و بسیار سخته کسی که مدرک دیپلم به بالا داره بتونه معافی بگیره استدلالشونم اینه که تو که تونستی تحصیل کنی پس حتمن هم می تونی خدمت کنی و تو خدمت هم فردی که مدرک داره بیشتر می تونه کارآمد باشه تا سرباز صفر
    بسیاری از بیماری ها رو با قانون جدید نگاه کنی 2 تبصره داره یکی برای افراد دیپلم و زیر دیپلم یکی برای بالای دیپلم که چند برابر شدت بیماری باید بیشتر باشه
    مثال :

در آیین نامه جدیدمعاینه و معافیت پزشکی ،معافیت قد به چه صورت است؟
    جواب: چنانچه قد مشمول فوق دیپلم و پایین تر كمتر از 145 سانتي‌متر و قد مشمول لیسانس و بالاتر 140باشد در شمول معافيت دائم قرار دارد.
    20. مشمولي مبتلا به بيماري ژنووارم مي‌باشد. در چه صورتي در شمول معافيت دائم قرار مي‌گيرد؟
    جواب: چنانچه فاصله بين زانوها برای مشمولین فوق دیپلم و پایین تر بیش از12 و مشمولین لیسانس و بالاتر بيش از 14 سانتي‌متر باشد به تشخيص شوراي پزشكي معاف دائم شناخته مي شود

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

تو قانون جدید نسبت به مدرک تحصیلی حساسیت شدیدی اعمال شده و بسیار سخته کسی که مدرک دیپلم به بالا داره بتونه معافی بگیره استدلالشونم اینه که تو که تونستی تحصیل کنی پس حتمن هم می تونی خدمت کنی و تو خدمت هم فردی که مدرک داره بیشتر می تونه کارآمد باشه تا سرباز صفر
    بسیاری از بیماری ها رو با قانون جدید نگاه کنی 2 تبصره داره یکی برای افراد دیپلم و زیر دیپلم یکی برای بالای دیپلم که چند برابر شدت بیماری باید بیشتر باشه
    مثال :

در آیین نامه جدیدمعاینه و معافیت پزشکی ،معافیت قد به چه صورت است؟
    جواب: چنانچه قد مشمول فوق دیپلم و پایین تر كمتر از 145 سانتي‌متر و قد مشمول لیسانس و بالاتر 140باشد در شمول معافيت دائم قرار دارد.
    20. مشمولي مبتلا به بيماري ژنووارم مي‌باشد. در چه صورتي در شمول معافيت دائم قرار مي‌گيرد؟
    جواب: چنانچه فاصله بين زانوها برای مشمولین فوق دیپلم و پایین تر بیش از12 و مشمولین لیسانس و بالاتر بيش از 14 سانتي‌متر باشد به تشخيص شوراي پزشكي معاف دائم شناخته مي شود
    برای معافیت کفالت چطور ؟
    از من هم مدرک و ریز نمرات گرفتن !

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

برای معافیت کفالت چطور ؟
    خیر باسه کفالت تاثیر خاصی نداره بیشتر باسه پزشکی صدق می کنه
    احتمالن ریز نمرات رو هم باسه اینکه اصل مدرک دانشگاهی رو تحویل ندادید گرفتن ازتون

- - - Updated - - -

برای معافیت کفالت چطور ؟
    خیر باسه کفالت تاثیر خاصی نداره بیشتر باسه پزشکی صدق می کنه
    احتمالن ریز نمرات رو هم باسه اینکه اصل مدرک دانشگاهی رو تحویل ندادید گرفتن ازتون

13. این کاربر از DJ_EBI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •