تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3301 از 4751 اولاول ... 2301280132013251329132973298329933003301330233033304330533113351340138014301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,001 به 33,010 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

درود بر مدیر گرامی
    شما هم شاتلی بودید صداشو در نمی آوردید . کی اومدید که الان دارید میرید ؟
    شاتل رو توی این مدت به چه شکل ارزیابی می کنید ؟ واسه ما که 2 ماه اول خوب بود و بعد از 9 ماه سرعت شبانه افتضاح ماه آخر که دیگه تصمیم رو گرفته بودیم و جدا شدیم.
    مخابرات تهران 128 یا بیشتر؟ سرعت آپلود چند هست ؟
    سلام

بله اولین سرویس دهنده adsl ی که داشتم شاتل بود اوائل بد نبود سرویسش چون نسبتا محله خلوتی داشتیم . بحثی که هست اینه که کیفیتش خیلی منطقه به منطقه فرق میکنه . برای خونه 512 اکو داشتیم و شرکت هم آرت 256 که آرت طبیعتا بهتر بود کیفیتش ولی باز هم نوسانش زیاد بود . اکو هم که هر وقت دلش میخواست قطع میشد بعد از یه مدت که شبانه اش به شبی ده مگ رسید که دیگه تمدید نکردم . پست اولمم که شاتل گرفتم تو همین تاپیک هست فکر کنم مخابرات هم چند روزی بیشتر نیست گرفتم

ما سه تا از دوستان با هم شاتل رو همزمان تمدید نکردیم نکته جالبش این بود که یکی از ما کامپیوتر و مودمش رو یه ماه خاموش نکرد و اضافه مصرف کرده بود اگه قصد ترک شاتل رو دارین امتحان کنین

الان هم که شاتل اینجا توقف فروش خورده و قانونا نمیتونه مشتری جدید بگیره ! مثل اینکه ریت شرینگش رسیده حدود 1 به 20 یا 1 به 30 حتی ! قانونش مثل اینکه یک به 8 الی 10 هست

2. این کاربر از Ultimator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarukhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شما خودتون از صبانت سرویس دارید ؟
    اگه میشه یه تصویر از وضعیت سرویستون بزارید.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام

بله اولین سرویس دهنده adsl ی که داشتم شاتل بود اوائل بد نبود سرویسش چون نسبتا محله خلوتی داشتیم . بحثی که هست اینه که کیفیتش خیلی منطقه به منطقه فرق میکنه . برای خونه 512 اکو داشتیم و شرکت هم آرت 256 که آرت طبیعتا بهتر بود کیفیتش ولی باز هم نوسانش زیاد بود . اکو هم که هر وقت دلش میخواست قطع میشد بعد از یه مدت که شبانه اش به شبی ده مگ رسید که دیگه تمدید نکردم . پست اولمم که شاتل گرفتم تو همین تاپیک هست فکر کنم مخابرات هم چند روزی بیشتر نیست گرفتم

ما سه تا از دوستان با هم شاتل رو همزمان تمدید نکردیم نکته جالبش این بود که یکی از ما کامپیوتر و مودمش رو یه ماه خاموش نکرد و اضافه مصرف کرده بود اگه قصد ترک شاتل رو دارین امتحان کنین

الان هم که شاتل اینجا توقف فروش خورده و قانونا نمیتونه مشتری جدید بگیره ! مثل اینکه ریت شرینگش رسیده حدود 1 به 20 یا 1 به 30 حتی ! قانونش مثل اینکه یک به 8 الی 10 هست
    درست پست اول رو شما زدید
    دروغ چرا من رو پارس آنلاین بهم ثابت شد که پشتیبانی وقتی میگه ترافیک مرکز شما بالاست در بیشتر موارد دروغی بیش نیست چون من همیشه اهل دانلود بودم سرعت شبانه اومد پایین پشتیبانی هم میگفت کمبود پهنای باند از مرکز شماست در صورتی که با اکانت دوستم که دانلود زیاد نداشت همون شب کانکت شدم سرعتش مثل همون موقعی بود که برای خودم محدود نشده بود. در مورد شاتل هم فکر کنم صدق کنه چون با اینکه پشتیبانی میگفت مرکزتون ترافیکش بالاست اون زمان با یک بار dc کردن و وصل مجدد سرعت میرفت بالا.
    خلاصه که این پیشتیبانهای شرکتها طوری درس می بینند که مشترکها رو از سر خودشون باز کنند.

5. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

کیفیت افتضاح پینگ شاتل
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط imanparsa ]
    کد:
    نقل قول:
    نوشته شده توسط mhv_kntu
    کد:
    سلام
    پس چرا تو سایت شاتل لیست قیمت های سرویس اکو 1مگ و 2مگ نیست ؟؟؟؟؟
    فقط ارت است و اکو تا 512 و اکو آفیس که ظاهرا آفیس ترافیک رایگان نداره.
    اگر لیست قیمت های اکو 21مگ و 2مگ معمولی تو سایت شاتل نیست پس چطوری ارائه میده؟ حالا اگر شما پیداش کردید تو سایت شاتل لینکشو بزارید دوست من.

ممنونم

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

درست پست اول رو شما زدید
    دروغ چرا من رو پارس آنلاین بهم ثابت شد که پشتیبانی وقتی میگه ترافیک مرکز شما بالاست در بیشتر موارد دروغی بیش نیست چون من همیشه اهل دانلود بودم سرعت شبانه اومد پایین پشتیبانی هم میگفت کمبود پهنای باند از مرکز شماست در صورتی که با اکانت دوستم که دانلود زیاد نداشت همون شب کانکت شدم سرعتش مثل همون موقعی بود که برای خودم محدود نشده بود. در مورد شاتل هم فکر کنم صدق کنه چون با اینکه پشتیبانی میگفت مرکزتون ترافیکش بالاست اون زمان با یک بار dc کردن و وصل مجدد سرعت میرفت بالا.
    خلاصه که این پیشتیبانهای شرکتها طوری درس می بینند که مشترکها رو از سر خودشون باز کنند.
    بله پشتیبانی که هیچ !

پست اول این تاپیک منظورم نبود . اون ادیت شدست زیرش هم نوشته !
    پست اول من بعد از شاتل گرفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت amir_eqe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    on GOD's Earth

پيش فرض

دوستان من می خوام خودمو از شر این شاتل نجات بدم
    تنها چیزی هم که برام مهمه پینگ هستش، زیاد هم دانلود ندارم
    کسی می دونه بهترین پینگ رو کدوم شرکت داره ؟
    منم همینطور ... واقعا دیگه بعضی مواقع شورشو در میاره ... سرعت دانلود شب منو آوردن پایین ... میگم چرا ؟ میگن شما زیاد دانلود کردی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------

مثل اینکه ریت شرینگش رسیده حدود 1 به 20 یا 1 به 30 حتی ! قانونش مثل اینکه یک به 8 الی 10 هست
    دوست عزیز قانون کشوریش 6 نفر به ازای یک سرویس خاصه ...
    الان سرویس منو شبا فک کنم با 26 نفر SHARE کردن ...

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

دوست عزیز قانون کشوریش 6 نفر به ازای یک سرویس خاصه ...
    قانون کشوری با چیزی که اجازه دارن و چیزی که مجازن و چیزی که انجام میدن چند تا چیز کاملا مجزاست

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad0111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام.سرعت شبانه ما هم اومد پایین ! دیشب 1 تا 1:20 با 50 دانلود کردم یکدفعه شد 20 - 10!!

اکو 128 دارم.روز سرعتش خوب و عادیه ولی شب به فنا میره

پهنای باند کم دارن ولی همینطور دارن IP SHARE میکنن !

تو منطقه ما مخابرات داره 128 / 4GIG میده بدونه هزینه اولیه و بدون دانلود رایگان 11 تومان.ظرف 1 روز 2 روز هم فعال میشه ! هر گیگ هم 2600 تومان ! سرعتش هم 40 هستش ! تا مخابرات رفتم ولی برگشتم و منصرف شدم و رفتم دوباره شاتل و تمدید کردم! چون آخه دانلود رایگان نداره در حال حاظر

اینم از پبنگی که لان با شاتل گرفتم

کد:
    [/IMG]

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سرعت 128 آرت شد 15 . چه صفحه دیدن چه دانلود. قبلاً صفحه دیدن 60 بود دانلود 22 . برای بقیه هم کم شده یا فقط برا من اینطوری شد از امروز غروب؟ در ضمن داون استریم هنوز بالا مونده و سایت شاتل رو با سرعت 60 باز میکنه. ترافیک مصرفیم هم همش 3 درصد رفته این ماه.
    Last edited by siamak_mu; 25-08-2011 at 21:11.

13. 2 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 67 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 67 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •