تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3300 از 4428 اولاول ... 2300280032003250329032963297329832993300330133023303330433103350340038004300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,991 به 33,000 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان این ارتقا سرویس چجوریه؟

من الان 512 یه ماه گرفتم که 5روزش رفته
    الان بخوام 2مگ بگیرم باید این سرویسو بسوزونم یا میشه با پرداخت اختلاف قیمت سرویسو عوض کرد؟

بی همه چیزا سرعتو کاملا اسمی کردن 512 شبا 1گیگ به زور دانلود میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه azazaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوستان با تمید اشتراک حجم باقیمونده این دوره به دوره بعد انتقال پیدا میکنه یا میسوزه؟

داره خودمونی میشه M Y T H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان با تمید اشتراک حجم باقیمونده این دوره به دوره بعد انتقال پیدا میکنه یا میسوزه؟
    حجم اضافه ای که خریدی ، انتقال پیدا میکنه... ولی حجمی روی سرویس هست ، نه!

4. 2 کاربر از M Y T H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یه اکانت بساز یوزر پسورد معمولا شماره خونتون با ذکر کد شهر هست... مثلا برا شیراز7118320000 پسورد هم همینه.... تا 1 سال پیش که این بود روالشون... امتحان کردنش ضرر نداره
    از کجا میتونم بسازم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام دوستان، میخواستم سرعت 512 حجمی پارس آنلاین بخرم، ولی با توجه به صفحات زیاد، تونستم چندتا از متنها و سوالات دوستان را بخونم،چندتا سوال داشتم:
    مودمی که الان خود سایت پارس آنلاین برای فروش گذاشته خوبند یا نه؟( (Wireless-Billion 5400W و Wireless-Asus N10Pیا خودم مدل دیگری بگیرم؟ و اسپیلیتر(جدا کننده سیگنال صدا و دیتا) و میکروفیلتر(برطرف کننده نویز خط تلفن) آیا snr پایینو رفع میکنه؟

در قسمت مشخصات مودم، قسمت Rate که متوجه شدم منظور از آن سرعتیست که خط بسته شده و به snr بستگی داره که اکثر دوستان میگن روی 9 مگ باشه، حالا سوالم اینه که اگه روی 4 باشه چه تفاوتی با 9 داره؟ منظورم اینه که اگه روی 9 باشه، صفحات اینترنت و دانلود را سریعتر از 4 مگ انجام میده؟ و به دنبالش حجم خریداری زودتر تموم میشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان این ارتقا سرویس چجوریه؟

من الان 512 یه ماه گرفتم که 5روزش رفته
    الان بخوام 2مگ بگیرم باید این سرویسو بسوزونم یا میشه با پرداخت اختلاف قیمت سرویسو عوض کرد؟

بی همه چیزا سرعتو کاملا اسمی کردن 512 شبا 1گیگ به زور دانلود میکنه
    اگه تازه 5 روزش رفته زنگ بزن بخش فروش شرکت (تهران) راهنماییت می‌کنن که چطوری می‌تونی ارتقا بدی. از تو کنترل پنل اکانت تو سایت خود پارس‌آنلاین هم قاعدتاً باید بتونی ارتقا بدی به 2 مگ و مابه‌التفاوتش رو پرداخت کنی.

با این وضعیتی که می‌گی، اگه به 2مگ هم ارتقا بدی احتمالاً همون سرعت اسمی حدود 250 تا 300 کیلوبایت رو بیشتر بهت نده که می‌شه شبی 4 تا 5 گیگ.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان، میخواستم سرعت 512 حجمی پارس آنلاین بخرم، ولی با توجه به صفحات زیاد، تونستم چندتا از متنها و سوالات دوستان را بخونم،چندتا سوال داشتم:
    مودمی که الان خود سایت پارس آنلاین برای فروش گذاشته خوبند یا نه؟( (Wireless-Billion 5400W و Wireless-Asus N10Pیا خودم مدل دیگری بگیرم؟ و اسپیلیتر(جدا کننده سیگنال صدا و دیتا) و میکروفیلتر(برطرف کننده نویز خط تلفن) آیا snr پایینو رفع میکنه؟

در قسمت مشخصات مودم، قسمت Rate که متوجه شدم منظور از آن سرعتیست که خط بسته شده و به snr بستگی داره که اکثر دوستان میگن روی 9 مگ باشه، حالا سوالم اینه که اگه روی 4 باشه چه تفاوتی با 9 داره؟ منظورم اینه که اگه روی 9 باشه، صفحات اینترنت و دانلود را سریعتر از 4 مگ انجام میده؟ و به دنبالش حجم خریداری زودتر تموم میشه؟
    سلام مودمهای خوبیه ولی خودشون یه مقدار از بازار گرانتر میدن.... اسپلیتر تا یه حدی کاربرد داره بیشتر برای این استفاده میشه که زمانی که با تلفن دارن حرف میزنن اینترنت قطع نشه و... زیاد نمیشه روش حساب کرد برا رفع نویز....
    بستگی به مرکز مخابراتیت داره ... اگه مخابرات بسترش مناسب باشه و کاربراشم زیاد نباشن رو 9 مگ ببندنت سرعتت حدودای 900 کیلوبایت هست.. و شاید هم مقداری بیشتر.... ولی اگه رو 100 مگابایت هم ببندنت ولی خط و مخابرات خوبی نداشته باشی ممکنه سرعتت به 100 کیلویابت هم بزور برسه... همراه با قطعی های مکرر... من جای شما بودم طرف پارس نمیومدم

9. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

چه شرکتی برای اینترنت خوبه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مودم بیلیون رو نمی‌دونم، اما مودم‌های ایسوس معمولاً خوبن. من قبلاً یکی داشتم که 7 تا 8 سال تقریباً تمام وقت روشن بود و مشکلی نداشت. الآن هم یک سالی هست که یه مدل دیگه ایسوس RT-N10 رو دارم که خیلی با این مدله فرقی نداره و خوبه. اما این که از خود پارس‌آنلاین بگیری یا از بیرون، بستگی به قیمت داره. ببین کدومش ارزونتره. ضمن این که می‌تونی از مودم‌های TP-Link یا D-Link هم نمونه‌های ارزان‌تر و مناسب تهیه کنی از بیرون. معمولاً هم مشکلی پیش نمی‌آد.

اسپلیتر و میکروفیلتر هم نیازی نداری بخری. معمولاً کنار مودمی که می‌خری یه اسپلیتر هست که می‌تونی بذاری سر راه دستگاه تلفن. خود مودم رو هم می‌شه مستقیم وصل کرد به خط تلفن.

اگه Max Rate باشه حداکثر کشش داون‌استریم (یا آپ‌استریم) خط تلفنت رو نشون می‌ده. البته میزان این حداکثر بستگی به attenuation خط داره نه به SNR. اگه فقط Rate نوشته باشه، بله، پهنای باند مجازی هست که پارس‌آنلاین خطت رو روی اون بسته و ربطی به SNR و این جور چیزا نداره. عدد SNR اگه خیلی کم باشه (یعنی نسبت سیگنال به نویز کم باشه که معادل بالا بودن نویزه) تأثیر مستقیم روی حداکثر سرعت نداره اما باعث می‌شه تا قطعی و گم شدن بسته‌های اطلاعاتی بیشتر بشه که در نهایت یه چند درصدی ممکنه سرعتت رو کمتر کنه. عامل اصلی حداکثر سرعت همون attenuation یا میرایی خطه.

اگه پارس‌آنلاین سرعتت رو روی 4مگ ببنده نویزت کمتره. اما خوب حداکثر سرعت سرویست هم تا 4مگابیته. اما وقتی سرعتت رو روی 9 مگ ببنده، نویزت بیشتر می‌شه. سرعت هم که بالاتر رفته طبیعتاً تو وبگردی مصرفت می‌ره بالاتر و صد البته حجم خریداری شده‌ات هم زودتر تموم می‌شه.

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

از شما بدشانس تر هم پیدا میشه .

13. 2 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •