تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3300 از 4751 اولاول ... 2300280032003250329032963297329832993300330133023303330433103350340038004300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,991 به 33,000 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarukhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من هم دیگه اعصابم خورد شد از دست این پینگ تایم.الان چند وقته واقعا رفته تو مخ.امروز بعد از حدود 3 سال که از شاتل سرویس داشتم زنگ زدم و فسخ کردم.طرف هرچی گفت یه یه سرویس دیگه بگیر گفت وضعیت بهتر میشه گفتم نه که نه.درخواست فسخ رو بهشون فکس کردم و تمام.حالا قراره تماس بگیرن برای فسخ.امیدوارم سریعتر از شرشون خلاص بشم.
    میخوام سپنتا بگیرم 1مگ.گفت هیچ نامه ای هم نمیخواد.
    امیدوارم که سریع کارتو راه بندازن و بلایی که سر من اوردن سر شما در نیارن
    از سپنتا سرویس گرفتی بیا اینجا بگو پینگت چه جوریه چون منم می خوام فسخ کنم و از یه جای دیگه سرویس بگیرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saamz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از دیروز تا حالا سرعت دانلودم شده ۷۰ کیلو بایت art1
    سرعت پیج باز کردن هم خیلی خوب شده
    امیدوارم همین جوری بمونه، ولی باز محض احتیاط "مرگ بر شاتل دزد"
    بله ... آرت 1 چند روزی بود که سرعت دانلودش روی 70 بود و از این بابت خیلی خوش بحالمون شده بود.... تازه کلی از دانلودهایی که مدتها بود نمیشد اونها رو دانلود کرد به کوری چشم شاتل دانلود کردیم اما نامردا دوباره از امروز صبح سرعت به همون وضع پیشین برگشته یعنی 25

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

ما که از شاتل رفتیم و دیگر هم برنمیگردیم ! مخابرات فعلا خوبه .

4. 3 کاربر از Ultimator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بله ... آرت 1 چند روزی بود که سرعت دانلودش روی 70 بود و از این بابت خیلی خوش بحالمون شده بود.... تازه کلی از دانلودهایی که مدتها بود نمیشد اونها رو دانلود کرد به کوری چشم شاتل دانلود کردیم اما نامردا دوباره از امروز صبح سرعت به همون وضع پیشین برگشته یعنی 25
    تازه داشتم امیدوار می شدم ولی الان دیگه عزممو جزم کردم که قرار داد ننگین شاتل رو فسخ کنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

قانون شکنی مخابرات استان کرمانشاه و ایجاد انحصار/جلوگیری از توسعه خدمات شرکت های PAP در شرایطی که برخی از شرکت­های مخابرات استانی همچون مخابرات کرمانشاه وارد عرصه ی واگذاری خدمات اینترنت پرسرعت شده اند، مشکلات شرکت­های ندا (PAP) برای استفاده از امکانات مخابراتی برای واگذاری خدمات اینترنت پرسرعت رو به فزونی نهاده است.

حسن شانه ساز زاده، رییس هیات مدیره شرکت شاتل در گفتگو با خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) و در خصوص اینکه چرا این شرکت خدمات خود را در استان کرمانشاه به سرعت توسعه نمی­دهد، گفت: "با وجود آن که این شرکت بیش­ترین تعداد کاربر اینترنت پرسرعت را در سراسر ایران دارد، اما در برخی استانها مانند کرمانشاه با معضلات و مشکلات اساسی رو به رو هستیم. از آن هنگام که شرکت مخابرات استان کرمانشاه خود وارد بازار ADSL شده است، همه­ی درخواست­های ما برای افزایش امکانات متوقف مانده است. تا جایی که این شرکت بیش از یک سال است برای افزایش ظرفیت تجهیزات خود، افزایش پهنای باند و سایر درخواست­های خود معطل مانده است.

وی تصریح کرد: این مشکل تنها به شرکت مخابرات استان کرمانشاه خلاصه نمی شود و در چند استان دیگر هم مشکلات مشابه داریم."

مدیرعامل شرکت شاتل گفت: " ما با ۱۹ نامه­ی بی پاسخ به مخابرات استان کرمانشاه روبرو هستیم به طوریکه این دوستان حتی آداب حرفه­ای کسب و کار را رعایت نمی­کنند.

وی تصریح کرد: اگر لازم باشد، همه­ی نامه­ها و درخواست­ها را می­توانیم در اختیار رسانه ها قرار دهیم.

به گفته شانه ساز زاده: از مدیر عامل شرکت مخابرات استان کرمانشاه نیز بارها درخواست جلسه کردیم اما ایشان موافقت نکرده­اند، این موضوع در شرایطی رخ می­دهد که شرکت مخابرات استان کرمانشاه در جایگاه انحصار نشسته است و از این موضوع به نفع خود استفاده می­کند و سرویس اینترنت پرسرعت را غیر رقابتی و با حذف غیر حرفه­ای رقیب عرضه می­کند.

وی یادآور شد: نکته­ی دردآور این جاست مخابرات استان در شرایطی دست به این اقدامات می­زند که 30 تا 40 درصد از درآمد شرکت­های PAP به خود مخابرات استان پرداخت می­شود و طبق پروانه­ی PAP، شرکت­ مخابرات موظف است این امکانات را در اختیار شرکت­های PAP قرار دهد و حتی اگر نمی­تواند، باید اجازه دهد شرکت PAP خود این امکانات را فراهم کند."

شانه ساز زاده در پاسخ به این که دستگاه­های نظارتی همچون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی چه اقدامی در این زمینه انجام می دهند، گفته است: " ما برای حل این معضل به سراغ شرکت مخابرات ایران رفتیم اما هیچ اقدامی صورت نگرفت. با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هم بارها مکاتبه و صحبت کرده­ایم، اما نتیجه­ای در پی نداشته است. جالب است که با اداره­ی تنظیم مقررات غرب استان گفت و گو کرده ایم، اما این دوستان ضمن تصدیق مشکلاتی که مخابرات استان کرمانشاه دارد، غیر مستقیم گفته اند که کار خاصی از دست­شان ساخته نیست و تنها قول پی گیری داده اند."

رییس هیات مدیره شاتل در پایان اشاره کرده است: " بی­تردید بازنده­ی اصلی این رفتار غیر رقابتی مخابرات استان کرمانشاه، در درجه­ی اول مردم استان و در درجه­ی دوم بخش خصوصی کشور است و ما انتظار داریم سازمان­های نظارتی همچون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و شورای رقابت با این موضوع برخورد کنند. از شرکت مخابرات ایران نیز انتظار می­رود افزون بر وظایف قانونی خود طبق پروانه، با نگاه مشتری مداری به این موضوع بنگرد. امور مشترکین مراکز مخابراتی پاسخ گوی شکایت یک مشتری معمولی خط تلفن هستند، اما کسی در شرکت مخابرات ایران پاسخ­گوی این شرکت به عنوان یکی از بزرگ­ترین مشتریان شرکت مخابرات با پرداخت ماهانه نزدیک به یک میلیارد تومان هزینه نیست."

---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------

لینک خبر در سایت خبرگزاری ایستنا

کد: http://www.ictna.ir/news/archives/036183.html

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ما که از شاتل رفتیم و دیگر هم برنمیگردیم ! مخابرات فعلا خوبه .
    درود بر مدیر گرامی
    شما هم شاتلی بودید صداشو در نمی آوردید . کی اومدید که الان دارید میرید ؟
    شاتل رو توی این مدت به چه شکل ارزیابی می کنید ؟ واسه ما که 2 ماه اول خوب بود و بعد از 9 ماه سرعت شبانه افتضاح ماه آخر که دیگه تصمیم رو گرفته بودیم و جدا شدیم.
    مخابرات تهران 128 یا بیشتر؟ سرعت آپلود چند هست ؟

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

منم مثل اکثرتون مشکل دانلود شبانه دارم که سرعت رو میبندن رو 6 کیلو رفتم با پشتیبان صحبت کردم گفت لاست پکت داریم ، می گفتم فقط شبا مشکل پیدا میکنید و ... تا اینکه پرسیدم اگه زیاد dl کنیم سرعت و میارید پایین که خیلی واضح گفت آره

چیزی که تو قراردادا ذکر نمیشه . اکثر شرکتا شبها اذیت میکنند . کیفیت شاتل خوبه پشتیبانیش و ... ( البته تا الان ) ولی اگر کسی به امید شبانه میخواد بیاد نیاد بهتره ( همه جا همینه ، شاتل بد ترینه ) شعر گفتم lol

راستی بچه ها من امروز با google مشکل دارم بعد 3 ساعت بازش میکنه ... ماجرا چیه ؟
    Last edited by milad_gta; 24-08-2011 at 19:44.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

دوستان عزیز ممنونم از پاسخگویی شما.
    اما من فرض رو بر این اساس میزارم که شاتل اکو 1مگ و اکو 2 مگ میده .
    خوب حالا میخوام بدونم که این سرویس ها ساعت 1شب تا 7 صبح ترافیک رایگان دارن یا نه؟؟؟
    حالا اسما هم داشته باشن ولی رسما سرعتش بسته باشه رو کار ندارم.
    فقط میخوام بدونم ترافیک رایگان 1 تا 7 دارن این سرویس ها یا نه.
    آره داره. فقط سرویس اکو آفیس هست که ترافیک رایگان نداره.
    در ضمن ساعتشم 1 تا 8 هست نه
    7
    سلام
    پس چرا تو سایت شاتل لیست قیمت های سرویس اکو 1مگ و 2مگ نیست ؟؟؟؟؟
    فقط ارت است و اکو تا 512 و اکو آفیس که ظاهرا آفیس ترافیک رایگان نداره.
    اگر لیست قیمت های اکو 21مگ و 2مگ معمولی تو سایت شاتل نیست پس چطوری ارائه میده؟ حالا اگر شما پیداش کردید تو سایت شاتل لینکشو بزارید دوست من.

ممنونم
    Last edited by imanparsa; 24-08-2011 at 19:44.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان من می خوام خودمو از شر این شاتل نجات بدم
    تنها چیزی هم که برام مهمه پینگ هستش، زیاد هم دانلود ندارم
    کسی می دونه بهترین پینگ رو کدوم شرکت داره ؟

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من می خوام خودمو از شر این شاتل نجات بدم
    تنها چیزی هم که برام مهمه پینگ هستش، زیاد هم دانلود ندارم
    کسی می دونه بهترین پینگ رو کدوم شرکت داره ؟
    صبانت

12. این کاربر از mr-dion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 335 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 335 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •