امیدوارم که سریع کارتو راه بندازن و بلایی که سر من اوردن سر شما در نیارن
از سپنتا سرویس گرفتی بیا اینجا بگو پینگت چه جوریه چون منم می خوام فسخ کنم و از یه جای دیگه سرویس بگیرم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
امیدوارم که سریع کارتو راه بندازن و بلایی که سر من اوردن سر شما در نیارن
از سپنتا سرویس گرفتی بیا اینجا بگو پینگت چه جوریه چون منم می خوام فسخ کنم و از یه جای دیگه سرویس بگیرم.
بله ... آرت 1 چند روزی بود که سرعت دانلودش روی 70 بود و از این بابت خیلی خوش بحالمون شده بود.... تازه کلی از دانلودهایی که مدتها بود نمیشد اونها رو دانلود کرد به کوری چشم شاتل دانلود کردیماما نامردا دوباره از امروز صبح سرعت به همون وضع پیشین برگشته یعنی 25
ما که از شاتل رفتیم و دیگر هم برنمیگردیم ! مخابرات فعلا خوبه .
تازه داشتم امیدوار می شدم ولی الان دیگه عزممو جزم کردم که قرار داد ننگین شاتل رو فسخ کنم.
قانون شکنی مخابرات استان کرمانشاه و ایجاد انحصار/جلوگیری از توسعه خدمات شرکت های PAP در شرایطی که برخی از شرکتهای مخابرات استانی همچون مخابرات کرمانشاه وارد عرصه ی واگذاری خدمات اینترنت پرسرعت شده اند، مشکلات شرکتهای ندا (PAP) برای استفاده از امکانات مخابراتی برای واگذاری خدمات اینترنت پرسرعت رو به فزونی نهاده است.کد: http://www.ictna.ir/news/archives/036183.html
حسن شانه ساز زاده، رییس هیات مدیره شرکت شاتل در گفتگو با خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) و در خصوص اینکه چرا این شرکت خدمات خود را در استان کرمانشاه به سرعت توسعه نمیدهد، گفت: "با وجود آن که این شرکت بیشترین تعداد کاربر اینترنت پرسرعت را در سراسر ایران دارد، اما در برخی استانها مانند کرمانشاه با معضلات و مشکلات اساسی رو به رو هستیم. از آن هنگام که شرکت مخابرات استان کرمانشاه خود وارد بازار ADSL شده است، همهی درخواستهای ما برای افزایش امکانات متوقف مانده است. تا جایی که این شرکت بیش از یک سال است برای افزایش ظرفیت تجهیزات خود، افزایش پهنای باند و سایر درخواستهای خود معطل مانده است.
وی تصریح کرد: این مشکل تنها به شرکت مخابرات استان کرمانشاه خلاصه نمی شود و در چند استان دیگر هم مشکلات مشابه داریم."
مدیرعامل شرکت شاتل گفت: " ما با ۱۹ نامهی بی پاسخ به مخابرات استان کرمانشاه روبرو هستیم به طوریکه این دوستان حتی آداب حرفهای کسب و کار را رعایت نمیکنند.
وی تصریح کرد: اگر لازم باشد، همهی نامهها و درخواستها را میتوانیم در اختیار رسانه ها قرار دهیم.
به گفته شانه ساز زاده: از مدیر عامل شرکت مخابرات استان کرمانشاه نیز بارها درخواست جلسه کردیم اما ایشان موافقت نکردهاند، این موضوع در شرایطی رخ میدهد که شرکت مخابرات استان کرمانشاه در جایگاه انحصار نشسته است و از این موضوع به نفع خود استفاده میکند و سرویس اینترنت پرسرعت را غیر رقابتی و با حذف غیر حرفهای رقیب عرضه میکند.
وی یادآور شد: نکتهی دردآور این جاست مخابرات استان در شرایطی دست به این اقدامات میزند که 30 تا 40 درصد از درآمد شرکتهای PAP به خود مخابرات استان پرداخت میشود و طبق پروانهی PAP، شرکت مخابرات موظف است این امکانات را در اختیار شرکتهای PAP قرار دهد و حتی اگر نمیتواند، باید اجازه دهد شرکت PAP خود این امکانات را فراهم کند."
شانه ساز زاده در پاسخ به این که دستگاههای نظارتی همچون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی چه اقدامی در این زمینه انجام می دهند، گفته است: " ما برای حل این معضل به سراغ شرکت مخابرات ایران رفتیم اما هیچ اقدامی صورت نگرفت. با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هم بارها مکاتبه و صحبت کردهایم، اما نتیجهای در پی نداشته است. جالب است که با ادارهی تنظیم مقررات غرب استان گفت و گو کرده ایم، اما این دوستان ضمن تصدیق مشکلاتی که مخابرات استان کرمانشاه دارد، غیر مستقیم گفته اند که کار خاصی از دستشان ساخته نیست و تنها قول پی گیری داده اند."
رییس هیات مدیره شاتل در پایان اشاره کرده است: " بیتردید بازندهی اصلی این رفتار غیر رقابتی مخابرات استان کرمانشاه، در درجهی اول مردم استان و در درجهی دوم بخش خصوصی کشور است و ما انتظار داریم سازمانهای نظارتی همچون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و شورای رقابت با این موضوع برخورد کنند. از شرکت مخابرات ایران نیز انتظار میرود افزون بر وظایف قانونی خود طبق پروانه، با نگاه مشتری مداری به این موضوع بنگرد. امور مشترکین مراکز مخابراتی پاسخ گوی شکایت یک مشتری معمولی خط تلفن هستند، اما کسی در شرکت مخابرات ایران پاسخگوی این شرکت به عنوان یکی از بزرگترین مشتریان شرکت مخابرات با پرداخت ماهانه نزدیک به یک میلیارد تومان هزینه نیست."
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
لینک خبر در سایت خبرگزاری ایستنا
درود بر مدیر گرامی
شما هم شاتلی بودید صداشو در نمی آوردید. کی اومدید که الان دارید میرید ؟
شاتل رو توی این مدت به چه شکل ارزیابی می کنید ؟ واسه ما که 2 ماه اول خوب بود و بعد از 9 ماه سرعت شبانه افتضاح ماه آخر که دیگه تصمیم رو گرفته بودیم و جدا شدیم.
مخابرات تهران 128 یا بیشتر؟ سرعت آپلود چند هست ؟
منم مثل اکثرتون مشکل دانلود شبانه دارم که سرعت رو میبندن رو 6 کیلورفتم با پشتیبان صحبت کردم گفت لاست پکت داریم ، می گفتم فقط شبا مشکل پیدا میکنید و ... تا اینکه پرسیدم اگه زیاد dl کنیم سرعت و میارید پایین که خیلی واضح گفت آره
چیزی که تو قراردادا ذکر نمیشه . اکثر شرکتا شبها اذیت میکنند . کیفیت شاتل خوبه پشتیبانیش و ... ( البته تا الان) ولی اگر کسی به امید شبانه میخواد بیاد نیاد بهتره ( همه جا همینه ، شاتل بد ترینه ) شعر گفتم lol
راستی بچه ها من امروز با google مشکل دارم بعد 3 ساعت بازش میکنه ... ماجرا چیه ؟
Last edited by milad_gta; 24-08-2011 at 19:44.
سلام
پس چرا تو سایت شاتل لیست قیمت های سرویس اکو 1مگ و 2مگ نیست ؟؟؟؟؟
فقط ارت است و اکو تا 512 و اکو آفیس که ظاهرا آفیس ترافیک رایگان نداره.
اگر لیست قیمت های اکو 21مگ و 2مگ معمولی تو سایت شاتل نیست پس چطوری ارائه میده؟ حالا اگر شما پیداش کردید تو سایت شاتل لینکشو بزارید دوست من.
ممنونم
Last edited by imanparsa; 24-08-2011 at 19:44.
دوستان من می خوام خودمو از شر این شاتل نجات بدم
تنها چیزی هم که برام مهمه پینگ هستش، زیاد هم دانلود ندارم
کسی می دونه بهترین پینگ رو کدوم شرکت داره ؟
صبانت![]()
هم اکنون 335 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 335 مهمان)