برنامه فوق العاده ای هستشبرای چت با مبایل برنامه Agile Messenger3.12 رو بهتون پیشنهاد میکنم روی 6630 من نصبه فوق العاده است
فقط یه مشکل داره و اونم اینه که پولیه بعد از یه مدتی از کار می افته
برنامه فوق العاده ای هستشبرای چت با مبایل برنامه Agile Messenger3.12 رو بهتون پیشنهاد میکنم روی 6630 من نصبه فوق العاده است
فقط یه مشکل داره و اونم اینه که پولیه بعد از یه مدتی از کار می افته
اما من برا چت یه برنامه ی توپ جاوا دارم که خیلی باحاله یکم دیر وصل میشه مثلا 30 ثانیه طول میکشه اما آخرشه.اسمش Yamess هسات. از آدرس زیر دانلود میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اینو قبلا تو این تاپیک گذاشته بودم اما کسی از تاپیک استقبال نکرد:
برا من با این برنامه ا ی که شما گزاشتین اصلا نمیتونم کانکت بشم
دوستان اعتباری چه جوری طرحتونا عوض کردین؟ من هرچی کد میزنم ارور میده هرچیم به 140 می زنم باز میگه مشکل داره ! چه کار کنم ؟
ماله منم دو روزه اینجوریه![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اینجا یک سر بزن:
لطفا اینجا یک سر برید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مواظب باشید اون برنامه باگ داره ( توی سونی اریکسون Z310 باعث کندی سیستم عامل شد ) توی چند تا مدل دیگه هم یه اشکالهای نرم افزاری درست کرد .
سلام با عرض پوزش از همه شما من ميخواستم با شما در رابطه با خريدن يك سيم كارت ايرانس سحبت بكنم اگه ميشه كليه شرايط و قيمت ها را براي من بفرستيد من در زمن هر كار كه ميكنم نميدون با سيم كارت قبليم چكار كنم تا برام استهلام مانده حساب بكنه با تشكر satar
من ديروز فعال کردم ولي هنوز اس ام اس فعالسازي اش نيومده ولي زنگ زدم 130 گفتن طرح براي شما فعاله؟!!!!!!!
شما زحمت بکش برین توی سایت خود ایرانسل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)