من تو یه تاپیک دیگه خوندم اواسط 2009 برا Pc میاد
من تو یه تاپیک دیگه خوندم اواسط 2009 برا Pc میاد
2009 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس به عمر ما کفاف نمیده. چون من یکی که نمیتونم بازی کنم. به خاطر این کنکور لعنتی.
نمیاد نمیاد وقتی هم که میخواد بیاد اینطوری با ضد حال میاد!
2009؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس به عمر ما کفاف نمیده. آخه اون موقع نمیشه بازی کرد و باید درس خوند برای این کنکور که خدا بگم چیکارش کنه.
البته شاید بشه اما با کلی استرس و اضطراب و غر زدن.
اااااااا. دوتا شد؟ sorry آخه اون صفحه به هم ریخت دوباره نوشتم. فکر کردم نیومده.![]()
![]()
من سیوش رو دارم امّا کار نمی کنه ( یعنی کار میکرد امّا از وقتی که ((Fresh download )) رو دانلود کردم دیگه نمی یاد ) امّا لینکش رو دارم . پس به لینک زیر برو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکّر فراوان tekken god
آقا تورو خدا یکی save game بعد از رقص ماشین رو بذاره
من گرافیکم 64 هستش و نمیکشه
لطفا کمک کنید
احتما لا" ایشون دوست دارن سیو خودش باشه که اون مرحله رو رد کنه ............من سیوش رو دارم امّا کار نمی کنه ( یعنی کار میکرد امّا از وقتی که ((Fresh download )) رو دانلود کردم دیگه نمی یاد ) امّا لینکش رو دارم . پس به لینک زیر برو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکّر فراوان tekken god
یه جا دیگه سیوت رو بذار تا برات برم............![]()
Last edited by shahrokh_sib; 19-02-2008 at 19:23.
آره. منم موافقم. هرکسی که میخواد براش یه مرحله رفته بشه سیوش رو بذاره. اونوقت هم خودش راضیه که شخصیت خودشه هم اون کسی که میره راحته.
ممنون
سلام
چند تا سوال در باره این بازی داشتم ممنون می شم جواب بدین،
1) بعد از انجام یکی از مراحل نقشه به سه رنگ سبز و بنفش و زرد تقسیم شده،
ایا لازمه همه قسمت ها رو سبز کنم؟
وقتی دارم اونا رو می کشم اگر رئیسشون (اونی که با ماشین میاد) فرار کنه آیا فرقی می کنه؟
2) توی مرحله Reuniting thr families وقتی دارم پلیس های توی ساختمون رو می کشم، یه دختر از جولوم زد می شه و وارد یکی از اتاق ها می شه و وقتی کارل می ره تو اون اتاق کارل رو بقل می کنهمی خوام ببینم کارل با این دختره هم می تونه دوست بشه؟
3) همه دوست دختر ها مثل خمون اولی توی مراحل بازی هستن یا برای بعضی ها باید خارج از مراحل بازی باید جایی رفت؟
4) یه بار صدای موتور رو کم کردم و صدای رادیو رو زیاد کردم اما الآن هرچی توی option می گردم گزینه برای زیاد کردن صدای موتور وجود نداره، در واقع وقتی سوار ماشین می شم و رادیو خاموشه هیچ صدایی به گوش نمی رسه کسی خبر نداره کجا می تونم صدای موتور ماشین رو بر گردونم؟
ممنون![]()
Last edited by badboy_iroony; 19-02-2008 at 20:57.
اگه با گروهای مناطقی که سبز نیستند بجنگی ,احترامت و درجه ات میره بالا و میتونی تعداد بیشتری آدم با خودت همراه کنی.در ضمن از علامت دلاری که جلوی خونه ات هستش میتونی بیشتر پول جمع کنی.واسه جنگ راه انداختن هم کافیه به چند نفر دشمن تیراندازی کنی.
نه !توی مرحله Reuniting thr families وقتی دارم پلیس های توی ساختمون رو می کشم، یه دختر از جولوم زد می شه و وارد یکی از اتاق ها می شه و وقتی کارل می ره تو اون اتاق کارل رو بقل می کنه می خوام ببینم کارل با این دختره هم می تونه دوست بشه؟
باید خارج از مراحل بازی بری به مکان هایی که قبلا توی این تاپیک معرفی شده ، یه سرچ کنی پیداشون می کنی ...3) همه دوست دختر ها مثل خمون اولی توی مراحل بازی هستن یا برای بعضی ها باید خارج از مراحل بازی باید جایی رفت؟
لازم بودنش بستگی به این داره که چقدر علاقه داری بازی رو تموم و کمال به اتمام برسونی
وقتی ماشینشون رو بزنی و در منطقه اونها هم قرار داشته باشی سریعتر می تونی اون منطقه رو پاکسازی کنی.وقتی دارم اونا رو می کشم اگر رئیسشون (اونی که با ماشین میاد) فرار کنه آیا فرقی می کنه؟
بعضی هاشون مثل اونی که در مراحل آخر بازی هست و باید یک کد رو از طریق دوستی ازش بستونی و یک mission که دزدی از کازینو هست رو بدینوسیله بتونی انجام بدی البته من حوصله دوستی باهاش رو نداشتم و زدم کشتمش و رفتم خونش و کد رو فهمیدم و ...
3) همه دوست دختر ها مثل خمون اولی توی مراحل بازی هستن یا برای بعضی ها باید خارج از مراحل بازی باید جایی رفت؟
دکمه اسکیپ و بعد آپشن و بعدAUDIO SETUP و بعد SFX رو زیاد کن
4) یه بار صدای موتور رو کم کردم و صدای رادیو رو زیاد کردم اما الآن هرچی توی option می گردم گزینه برای زیاد کردن صدای موتور وجود نداره، در واقع وقتی سوار ماشین می شم و رادیو خاموشه هیچ صدایی به گوش نمی رسه کسی خبر نداره کجا می تونم صدای موتور ماشین رو بر گردونم؟
Last edited by rvin@; 20-02-2008 at 21:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)