تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 330 از 376 اولاول ... 230280320326327328329330331332333334340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,291 به 3,300 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

کاربر فعال انجمن موسیقی David.Jn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منظور سید دریافتیه؟ من معمولا تا 300 تا هم میرم!!(واسه تورنت های حسابی و جدید مثلا فیلم سلت که 400و خورده ای گرفتم!)
    کل سید ها هم برا هر تورنت فرق میکنه مثلا برا همون سلت که مثال زدم برات،اونموقع که من گرفتم حدود 11 هزار تا داشت!!

بله! من حدود 36 فیلم تورنت تو لیست دانلود یوتورنت دارم که اکثرا هر دو شب یکیشون دان میشه!
    سید ها تقریبا به لحظه ها عوض میشن!!!مثلا ممکنه طرف دانلودش رو قطع کنه یا هر چیزی....ولی کسایی که مثل خودتون دارن دانلود کامل میکنن زیاد هستن و همین باعث میشه که تو تعداد سید های دریافتی شما،زیاد تفاوتی پیشنیاد...البته تو فایل های و فیلم های قدیمی گاهی 1سید هست که تا فرصت داری باید سریع ازش بگیری چون ممکنه فردا دیگه سید نکنه!!
    همون سیدی که موقع دانلود جلوی فایل تو utorrent میاد رو میگم
    این فیلمی که من مگیرفتم جدید نبود واسه 2008 بود
    راستی این قسمت Healt که تو سایتهای تورنت گذاشته میشه چیه؟
    این سرعت دانلودی که من دیشب با تورنت داشتم همون قدیه که با IDM دارم پس چیع تورنت رو میگن که سرعتش بیشتره
    این که همون سقف دانلود ADSL من رو نشون میداد!! یعنی بستر از اون نمیره؟ که اگه نره که همون بریم عادی دانلود خودمونو بکنیم که سنگینترم تا اینکه بریم دنبال تورنت و ...

راستی اگه راهی چیزی واسه افزایش سرعت میدونید منون میشم بگید
    یه آموزش تو فروم گیر آواردم ولی اون هم با ورژن utorent من (ورژن من 2.2) جور نبود و اون واسه 256 ولی واسه من 128
    Last edited by David.Jn; 24-09-2010 at 12:14.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سید میتونه هر تعدادی باشه،ولی این دلیل نمیشه شما بتونی به همه ی اونا متصل بشی.مثلاً برای سرعت 256 کیلوبیت بر ثانیه،نرم افزار اگه روی تنشیم اتوماتیک باشه،میتونه حد اکثر به 60 تا ازونها وصل بشه.چون بیشتر از اون تاثیری توی سرعت شما نداره.هر چقدر سرعت اینترنت شما بالاتر باشه بهتره که به تعداد بیشتری وصل بشید.

اون اعداد داخل پرانتز هم: اونی که داخل پرانتز هستش،کل سیدها هستن،اون عدد بیرون پرانتز،تعداد سیدهایی هستن که شما بهشون وصل هستی.

تا وقتی که یه تورنت سید داشته باشه،قابلیت ریزوم هم داره.حتی 10 سال دیگه هم اگه همین تورنتی که داری میگیری هنوز سید داشته باشه،میتونی ریزوم کنی.

سید به صورت لحظی ای قابل تغییره.یه لحظه میبینی یه تورنت 10 تا سید داره،یکیشون تصمیم میگیره دیگه سید نکنه،یهو میشه 9 تا سید.
    خوب این سیدی که من داشتم قابل قبول بود یا ...؟

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نمیدونم مگه چند تا seed داریم
    نه همون یه سید رو داریم!!! ولی منظور من این بود که منظورتون اینه که چند تا سید وصل هستیم یا چند تا سید کلا داره فایل!!!

دقیقا نمیدونم،ولی هرچی بیشتر باشه به نظرم بهتره...احتمالا هم منظورش ای نحوه ی تعیینش از روی تعداد سید هاش هستش...هر چی سید کمتر،یعنی فایل ناقص تره!!1یا سلامتیش میاد پایین به این معنا که ممکنه دیگه سید نشه یا اینکه ناقص بیاد یا .....کلا هلث بالاتر بهتر(هرچند با یک عدد سید هم میشه دانلود کرد!)

منم فکر میکردم که میشه با تورنت،مثلا 100کیلوبیت دانلود کرد در حالی که اینترنت پهنای باند 64 داره!
    ولی الان تنها دلیلی که تورنت دانلود میکنم اینه که یه سرچ،انتخاب از بین ده ها گزینه! و بعدشم انتخاب برای دانلود....بدون هیچ دردسری که در دانلود از رپید شر باید کشید!!!
    فک کنم تنها مزیتش همین باشه...مثلا لینک دانلود فعال از فیلمی که سال 95 پخش شده،احتمالا پیدا نمیشه و اگر هم بشه باید بابتش پول بدی!!!در صورتی که در تورنت میبینی چندین نسخه ی مختلفش داره سید میشه!!!

4. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان چه جوری میشه ratio رو بالا برد
    این آپلود کردن هم زمان که که با دانلود کردن انجام میشه کافی نیست

ممنون میشم یه توضیحی بدین

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

هبچ راهی به جز آپلود کردن نیست.

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

خوب این سیدی که من داشتم قابل قبول بود یا ...؟
    خواهش میکنم.( (

-------------
    اون سید قابل قبوله.(خوبه)
    health با سنجیدن یه سری از فاکتور های یه تورنت تعیین میشه.مثلاً نسبت تعداد سیدها به لیچ ها و وضعیت ترکر های یه تورنت

برای بالا بردن ratio باید برنامه رو طوری تنظیم کنید که بعد از اتمام دانلود یه تورنت،نسبت به سید کردن اون اقدام کنه.مثلاً تعیین میکنید که بعد از اتمام دانلود یه تورنت(که فرض میکنیم 1 گیگابایت هستش) ،تا زمانی که حجم آپلود به 2 برابر حجم دانلود فایل برسه سید کنه.(در این صورت شما برای یه فایل 1 گیگی ،دوبرابر حجم اون،یعنی 2 گیگ آپلود میکنید.)

8. 2 کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان من بالاخره نفهمیدم باید میزان سرعت آپلود رو روی unlimit بزارم یا روی 1 کیلو در ثانیه چون یه فایل رو داشتم دانلود میکردم و میزان سرعت آپلود روی 1 کیلو بود حدود یه هفته بود که سر 80 درصد گیر کرده بود هر روز 1 یا 2 درصد اضافه میشد ولی وقتی گذاشتم روی unlimit در عرض 2 روز تموم شد اصلاً چقدر سرعت آپلود رو سرعت دانلود تاثیر داره

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

دوستان من بالاخره نفهمیدم باید میزان سرعت آپلود رو روی unlimit بزارم یا روی 1 کیلو در ثانیه چون یه فایل رو داشتم دانلود میکردم و میزان سرعت آپلود روی 1 کیلو بود حدود یه هفته بود که سر 80 درصد گیر کرده بود هر روز 1 یا 2 درصد اضافه میشد ولی وقتی گذاشتم روی unlimit در عرض 2 روز تموم شد اصلاً چقدر سرعت آپلود رو سرعت دانلود تاثیر داره
    رو هیچ کدوم نباید بزاری.(مگر این که مشکل و محدودیتی برای آپلود کردن نداشته باشی.)

محدودیت آپلود باید بین 70 تا 80 درصد سرعت کل آپلود شما باشه.مثلا اگه سرعت آپلود شما 512kbps(64KB/S) باشه باید محدودیت آپلود رو بین 45 تا 50 تنظیم کنین.

شما هر چقدر کمتر آپلود کنی کمتر هم دانلود میکنی.مقدار مطلوب آپلود هم از Ratio(نسبت آپلود به دانلود) تشخیص داده میشه.(معمولا 1 و بیشتر مقدار مطلوب هست)

11. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رو هیچ کدوم نباید بزاری.(مگر این که مشکل و محدودیتی برای آپلود کردن نداشته باشی.)

محدودیت آپلود باید بین 70 تا 80 درصد سرعت کل آپلود شما باشه.مثلا اگه سرعت آپلود شما 512kbps(64KB/S) باشه باید محدودیت آپلود رو بین 45 تا 50 تنظیم کنین.

شما هر چقدر کمتر آپلود کنی کمتر هم دانلود میکنی.مقدار مطلوب آپلود هم از Ratio(نسبت آپلود به دانلود) تشخیص داده میشه.(معمولا 1 و بیشتر مقدار مطلوب هست)
    خب این که باید بین 70 تا 80 درصد سرعت کل آپلود باشه رو از کجا فهمیدین جایی خوندین؟ یا تجربی بدست آوردین؟آخه هر کی یه چیزی میگه دیگه نمیدونم چیکار کنم قاطی کردم
    من سرعت دانلود لینک مستقیمم حدود 80 هست ولی تو تورنت حدود 50 هست کدومش حساب میشه باید 70 درصد سرعت دانلود تورنت باشه یا 70 درصد سرعت لینک مستقیم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

خب این که باید بین 70 تا 80 درصد سرعت کل آپلود باشه رو از کجا فهمیدین جایی خوندین؟ یا تجربی بدست آوردین؟آخه هر کی یه چیزی میگه دیگه نمیدونم چیکار کنم قاطی کردم
    من سرعت دانلود لینک مستقیمم حدود 80 هست ولی تو تورنت حدود 50 هست کدومش حساب میشه باید 70 درصد سرعت دانلود تورنت باشه یا 70 درصد سرعت لینک مستقیم؟
    آخه هر کی چی میگه؟؟؟!!!

اصل تورنت یعنی دانلود و در مقابلش آپلود.این که دیگه چیز سختی نیست که هزار تا مفهموم بشه ازش درآورد

این 70-80 درصد هم فقط به خاطر اینه که بعضی آی اس پی ها سرعت رو بعد از مدتی آپلود با سرع بالا محدود میکنن و این برای جلوگیری از کم شدن سرعت توسط آی اس پی هست.اگر آی اس پی تون چنین مشکلی نداره میتونین روی Unlimited بزاری.(البته 90 درصد آی اس پی ها این سیاستو دارن.)

سرعت تورنت هم معمولا کمتر از سرعت لینک مستقیم هست.چون تو سرور مستقیم شما به کامپیوتری وصل میشین که کم کمش 100-200 مگ سرعت داره ولی تو تورنت شما به کاربرای معمولی وصل میشین.

نوشته هام رو هم با دقت بخونین.من نوشتم 70-80 درصد سرعت آپلود نه سرعت دانلود.سرعتتون آپلودتون رو هم میتونین از سایت های زیر به دست بیارین.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by AB; 25-09-2010 at 19:14.

14. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •