تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 330 از 954 اولاول ... 230280320326327328329330331332333334340380430830 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,291 به 3,300 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

اگه فکر میکنی فیس خیلی قویه تو جی جی ان شو من انتی میج ور میدارم بهت بگم کدوم قویتره
    خیلی از هروهای مپ فیسو مثل اب خوردن میزنن
    روغ میگمt-ava_static
    D:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اگه فکر میکنی فیس خیلی قویه تو جی جی ان شو من انتی میج ور میدارم بهت بگم کدوم قویتره
    روغ میگمt-ava_static
    D:

چند تا مطلب را باید بهتون بگم اگه قبول ندارین فیسلس قویترین هروی مپ برید از هر کی که قبول دارین بپرسین تا بهتون بگه دوما دیسترویر اگه 6تا هم 2900 بخره بیشتر از دوتا اتک نمی تونه به فیسلس بده چون بعدش میره تو بش و در نمیاد بعدش هم قرار نیست وار چیفت نفهمه فیسلس اصلی یا ایلوژن را من میگم ببندی که راحت تر بمیره 3تا بهتر از یکی است جلوی قول سنگی هم این را باید ببندی که لول سه بین 3تا تقسیم شه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

روغ میگمt-ava_static
    D:

ماتمام هروها رابرداشتیم حتی انتی میج وترول را بعد چیت پول و لول را زدیم اما هم ترول وهم انتی میج نتونستن فیسلس را بزنند ترول تا میسشو انداخت فیسلس طاق باز کرد بعد سه تا شد وبعد هم میس ترول از بین رفت وهم اینکه ا بش در نیامد فقط یک ثانیه از بش در امد ولی چون مانا نداشت نتونست کاری کنه و مرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

باید به همتان ثابت شده باشه که فیسلس خزی ترین هرو است اگه سوالی داشتین در مورد فیسلس بگین تا جواب بدم در مورد استراتژی مجیک طرز لول گرفتن و........

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

چند تا مطلب را باید بهتون بگم اگه قبول ندارین فیسلس قویترین هروی مپ برید از هر کی که قبول دارین بپرسین تا بهتون بگه دوما دیسترویر اگه 6تا هم 2900 بخره بیشتر از دوتا اتک نمی تونه به فیسلس بده چون بعدش میره تو بش و در نمیاد بعدش هم قرار نیست وار چیفت نفهمه فیسلس اصلی یا ایلوژن را من میگم ببندی که راحت تر بمیره 3تا بهتر از یکی است جلوی قول سنگی هم این را باید ببندی که لول سه بین 3تا تقسیم شه
    ماتمام هروها رابرداشتیم حتی انتی میج وترول را بعد چیت پول و لول را زدیم اما هم ترول وهم انتی میج نتونستن فیسلس را بزنند ترول تا میسشو انداخت فیسلس طاق باز کرد بعد سه تا شد وبعد هم میس ترول از بین رفت وهم اینکه ا بش در نیامد فقط یک ثانیه از بش در امد ولی چون مانا نداشت نتونست کاری کنه و مرد
    باید به همتان ثابت شده باشه که فیسلس خزی ترین هرو است اگه سوالی داشتین در مورد فیسلس بگین تا جواب بدم در مورد استراتژی مجیک طرز لول گرفتن و........
    بیخیال بحث با نوبا فایده ای نداره
    اره تو راست میگی اون قویترینه

در آغاز فعالیت AM!R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

[quote=mehdimehrdad;1960018]ماتمام هروها رابرداشتیم حتی انتی میج وترول را بعد چیت پول و لول را زدیم اما هم ترول وهم انتی میج نتونستن فیسلس را بزنند ترول تا میسشو انداخت فیسلس طاق باز کرد بعد سه تا شد وبعد هم میس ترول از بین رفت وهم اینکه ا بش در نیامد فقط یک ثانیه از بش در امد ولی چون مانا نداشت نتونست کاری کنه و مرد[/qu
    اين هيروي كه من ميگم بردار بعد چيت پول كن دو تا بليد مار ببند فيسلس كه سهله همه هيرو ها رو ميزنه خودش هم همين لول داره خودمون تو گيم نت امتحان كرديم {كريبلورد}(سوسكه)

داره خودمونی میشه Hell lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

روغ میگمt-ava_static
    D:
    تائید میشه

داره خودمونی میشه Hell lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

الان 4 تا 5 صفحه تایپیک رو کل انداختی میگی فیس فیس فیس یه کم منطقی باش نمی خوام یه وقت ناراحت بشی دوست من. یه کم ملاحظه کن.
    خیلی از هیروهای تو مپ می تونن فیسو بزنن البته تویه قوی بودن فیس شکی نیست ولی بستگی به ایتم و بازیکنش داره و....
    تو بازی دوتا نمیشه بگی حتما این هیرو از همه قویتره چون دیگه این بازی خسته کننده میشه .در ضمن سازنده های
    این مپ به این نکته هم توجه دارن و جوری هیرو هارو می سازن که به هیچ کدوم خداترین هیرو نباشه و به قول معروف دست بالا دست زیاده .
    تازه شاید هم تویه ورژن های جدید مپ که بیاد اگه ببینن یه هیرو خیلی قوی هست اون هیرو رو یه مقدار ضعیفش میکنن تا با بقیه هیرو ها هم سطح بشه و این مورد رو به کرار دیدیم . مثل bristel back که توی مپ 6.27 واقعا قوی بود با اون لول 6 و لول 2و لول 3 که توی ورژن های جدید به مراتب ضعیف تر شد و فکر کنم آخرینش هم دمیج 300 تایش رو کردن 200 . و عکسش هم صادقه مثل آرمور لول 3 دراگون که توی مپ های قدیم نبود .

موفق باشید.

در آغاز فعالیت HPPT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خیلی از هیروهای تو مپ می تونن فیسو بزنن البته تویه قوی بودن فیس شکی نیست ولی بستگی به ایتم و بازیکنش داره و....
    تو بازی دوتا نمیشه بگی حتما این هیرو از همه قویتره چون دیگه این بازی خسته کننده میشه .در ضمن سازنده های این مپ به این نکته هم توجه دارن و جوری هیرو هارو می سازن که به هیچ کدوم خداترین هیرو نباشه و به قول معروف دست بالا دست زیاده .
    نفستو عشقه.حرف حق رو زدی...بابا،جون هر کی که دوست دارین بی خیال.من تو این فروم عضو شدم تا شاید یه چیزی از شما یاد بگیرم...

بی خیال بابا.
    بگین ببینم با اون همه پول،اول بازی 1v1 چی باید بخرم؟؟؟(لطفا دلیل خریدنشو رو هم بگین)
    این دوستم منو دیونه کرده.هر دفه با هم بازی می کنیم منو می بره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

[quote=AM!R;1961038]
    ماتمام هروها رابرداشتیم حتی انتی میج وترول را بعد چیت پول و لول را زدیم اما هم ترول وهم انتی میج نتونستن فیسلس را بزنند ترول تا میسشو انداخت فیسلس طاق باز کرد بعد سه تا شد وبعد هم میس ترول از بین رفت وهم اینکه ا بش در نیامد فقط یک ثانیه از بش در امد ولی چون مانا نداشت نتونست کاری کنه و مرد[/qu
    اين هيروي كه من ميگم بردار بعد چيت پول كن دو تا بليد مار ببند فيسلس كه سهله همه هيرو ها رو ميزنه خودش هم همين لول داره خودمون تو گيم نت امتحان كرديم {كريبلورد}(سوسكه)
    اگه منظورت نروبین اساسین است با یدونه ساتنیک وشمشیر سه تای حل میشه باور کن راست میگم در ضمن فیسلس اول بازی نون مپ است ولی اخر بازی قوی میشه به همین دلیل فیسلس قویترینه که هم اول بازی کم پول در میاره وهم بد کتک میخوره تا زه اقای که میگی فیسلس را تو پتچ جدید ضعیف میکنن نه ایتور نیست تازه ت 6.49 ب کول دون لول 6ش از 180 به 165 کاهش پیدا کرده با هموافقم که تو دوتا دست رو دست زیاده ولی برای فیسلس ایتور نیست میشه بگی ابتدای بازی میشه باهمه ی هیرو ها زدش و بازی را جمع کرد مثل غول سنگی و وارچیفت ولی اخر بازی هیچ هروی نمی تونه بگیردش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •