بله 192 .193 .196. 197 مبین نت تا به الان بیرون داده
بله 192 .193 .196. 197 مبین نت تا به الان بیرون داده
ورژن 197 مبين نت چه چيزايي اضافه شده نسبت به 196 ؟
از کسی که مودم رو داره بپرسید و بگید شات بده از امکانات
من مبین نت هنوز ۱۹۶ هستم
آقا یعنی هیچ راهی نیست آنلاک شه[emoji24]
Sent from my ALP-L29 using Tapatalk
خیر اصلا نمیشه
تست سرعت با مودم مبین نت آنلاک ورژن 195 ویرایش شده
<< با این ورژن سرعت دو برابر بهتر شد >>
Network Mode = CA
4G Tdd Only
با تشکر از صابر عزیز![]()
Last edited by barcelona_92; 09-05-2019 at 18:05.
انشاالله که راضی باشی . اینجا همه زحمت کشیدن و حاصل تجربه ها این شد و همه هم استفاده میکنن . رو همین ورژن بمونید و تغییر ندید .
سریال مودم پریده با تلنت .adb.ATامتحان کردم سریال درست میشه ولی به شبکه وصل نمیشه وقتی فریمور اورجینال ایرانسل نصب میکنم بازم سریال همش 00000000000 میشه.nv.binامتحان کردم نمیشه
الان این سرعت ایرانسله یا مبین نت ؟
دوستانی که تجربه دارن بی زحمت منو راهنمایی کنن :
1-مودم های شرکت هایی که از دکل ایرانسل استفاده میکنن مثل بهارنت و اسیاتک و دیده بان نت و ... ، مودم هاشون بدون انلاک سیم کارت ایرانسل رو میخونن یا نه ؟ اینجا گفته شده بود که اینا همه مودم ها و سیم کارت های ایرانسل هستن که شرکت های دیگه لوگوی خودشون رو روی مودم و سیم کارت میزنن ولی اسیاتک تماس گرفتم گفت میتونید سیم کارت ما رو روی مودم ایرانسل بزارید و لی مودم های ما هیچ سیم کارتی به جز اسیاتک رو قبول نمیکنه .میخاستم بدونم این موضوع چقدر صحت داره ؟ یعنی مثلا اگه من مودم بهارنت یا اسیاتک بخرم و انلاک هم نکنم سیم کارت ایرانسل رو جواب میده یا نه ؟
2-اگه بعضی مودم ها مثل همین gp2101 هیچ راهی برای دستکاری فریموور ندارن پس این شرکت ها چه جوری مودم های ایرانسل و یا مبین نت رو دستکاری میکنن و لوگوی خودشون رو توی فریموور میزارن ؟ یا مثلا تغییرات جدیدی اعمال میکنن ؟
3-من با مودم 2101 ایرانسل سرعت دانلودم روی td حداکثر 2.5 مگابایت هست.به نظر شما اگه tfi60 گیر بیارم( چه با تجمیع و چه بدون تجمیع )سرعت دانلودم میره بالای 5 مگ ؟ یا شانسیه ؟
4- چند تا شرکت هستن که از دکل مبین نت برای td استفاده میکنن و مودمشون هم b612 هست .ایا این مودم همون مودم مبین نته و غیر قابل انلاکه ؟
Last edited by morteza_mombeini; 10-05-2019 at 09:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)