تضمین سرعت دانلود 4 مگابیت در ثانیه، و برای آپلود 1 مگابیت در ثانیه هست. برای سرعت بالاتر، تضمین نمیدن. ولی اگر دکلی که بهش وصل میشید خلوت باشه و سیگنال قوی داشته باشید، سرعت بیشتر تا حداکثر 40 مگابیت برای دانلود خواهید داشت.
تضمین سرعت دانلود 4 مگابیت در ثانیه، و برای آپلود 1 مگابیت در ثانیه هست. برای سرعت بالاتر، تضمین نمیدن. ولی اگر دکلی که بهش وصل میشید خلوت باشه و سیگنال قوی داشته باشید، سرعت بیشتر تا حداکثر 40 مگابیت برای دانلود خواهید داشت.
دوستاني كه شكايت كردن به خاطر فرقي كه مبين نت در تعرفه عادي و ٣٦٠ گذاشته اگر جوابي گرفتن اينجا بزارن من الان شكايت كردم ولي فك كنم ١٠ روز ديگه جوابش بياد
حتما در شکایت ذکر کنید که چرا فقط برای مشترکین 360 حذف کردید
سلام
دوستان عزیز تفاوت سرعت Turbo+ با Turbi در چیست ؟
هیچ فرقی ندارن
حجم توربو پلاس ها فقط بیشتره
مشترك گرامي با سلام و احترام به استحضار مي رساند، پيرو تماس تلفني توضحات لازم خدمت شما ارائه شد، طبق قرارداد تامين دسترسي شركت در جهت افزايش رضايت مندي مشتركين و با توجه ظرفيت هاي شبكه طرح هاي تمديد را در اختيار مشتركين قرار داده است و ممكن است بنا به صلاحديد و يا با توجه به محدوديت هاي شبكه ارائه هريك از طرح ها را متوقف نمايد، لذا مشتركين مطابق با ماده 5-17 قرارداد مي توانند از پروموشنها و طرحهاي تشويقي خريداري شده تا پايان مدت زمان طرح خود استفاده نموده و پس از آن نسبت به خريداري از طرحهاي جديد قراردادشده در سبد محصولات شركت مبين نت اقدام نمايند. لازم به ذكر است در راستاي بهبود سرعت شبانه و افزايش ميزان رضايت مشتركين از سرعت در ساعات رايگان سرويس ارائه طرح هاي شبانه جهت بهبود تجربه مشتركين حذف گرديده و به جاي آن محدوديت سرعت در سرويس شبانه طرح ها برداشته شده و سرعت در ساعات رايگان همانند ساعات غير رايگان 4 تا 40 مگابيت بر ثانيه گرديده است. لطفا در صورت بروز مشكل يا هرگونه درخواست ،فرم صداي مشتري درسايت را تكميل و ارسال فرماييد. باتشكر از همكاري صميمانه ي شما شركت ارتباطات مبين نت
دوستان به هیچ عنوان قبول نکنید و شکایت کنید تا شکایت شما به لایه های بالاتر برسه
اگر الان شکایت نکنید باید برای بسته ها دقیقا دوبرابر بیشتر هزینه کنید
سلام
دوستانی که از طرح ۳۶۰ استفاده میکنید وضعش خوبه؟
بگیرم؟
با همراه اول نزدیک به ۱۴ مگابایت سرعت دارم ولی هزینش زیاده , adsl هم تو منطقه ما خوب نیست
در سرویس 360 اگر به دکل های همراه اول وصل بشید، سرعتتون خیلی نوسان خواهد داشت. یعنی مثلاً یه لحظه میشه 10مگابیت، یه لحظه میشه 4 ، یه لحظه میشه 8 ، یه لحظه میشه 1 و ......
ولی ثبات سرعت اگر به خود مبین نت وصل بشید و سیگنال مناسب باشه، خیلی بهتر از همراه اول هست.
ولی در کل توصیه نمیکنم فعلاً سراغ مبین نت بیاید. مگر اینکه گزینهی بهتر دیگه ای نداشته باشید.
ممنون از شما
یعنی منی که چند متر با دکل هم فاصله دارم سرعتم نوسان داره؟
من هنوز یه چیزو نفهمیدم : روی طرح 360 نوسان هست یا روی دکل همراه اول ؟ مثلا اگر طرح 360 باشه ولی از توی مودم به جای fdd به tdd وصل بشیم چطور ؟ بازم نوسان داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)