تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 330 از 452 اولاول ... 230280320326327328329330331332333334340380430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,291 به 3,300 از 4514

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

دوستان من دیروز با نمایندگی شهرمون صحبت کردم در خصوص پوشش انتن مبین نت بهم گفت اگه جایی که هستی فورجی همراه اول داری اینم با بهترین کیفیت میتونی دریافت کنی .. این یعنی طرح 360 میخاد بهم بده ؟؟؟ .. گفتم تضمین سرعت هم اصلا میدید گفت زیر 30 نمیاد البته میدونم دروغ میگه ولی چون شهر کوچیکی هستیم و اکثرا اینجا به همون ای دی اس ال راضی هستن فکر کنم بتونم باهاش کنار بیام .. به نظر شما چیکار کنم ؟؟
    تضمین سرعت دانلود 4 مگابیت در ثانیه، و برای آپلود 1 مگابیت در ثانیه هست. برای سرعت بالاتر، تضمین نمیدن. ولی اگر دکلی که بهش وصل میشید خلوت باشه و سیگنال قوی داشته باشید، سرعت بیشتر تا حداکثر 40 مگابیت برای دانلود خواهید داشت.

2. این کاربر از mostafadc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

دوستاني كه شكايت كردن به خاطر فرقي كه مبين نت در تعرفه عادي و ٣٦٠ گذاشته اگر جوابي گرفتن اينجا بزارن من الان شكايت كردم ولي فك كنم ١٠ روز ديگه جوابش بياد

داره خودمونی میشه poriya_hashie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    khuzestan

پيش فرض

دادا های گرامی هر کسی شکایت داره این پست رو تگ کنه هر کی تگ کرد بعد شکایت کنه مبین نت داره نقش دو اپراتو رو بازی میکنه حتما شکایات بیشتر بشه
    حتما...
    حتما در شکایت ذکر کنید که چرا فقط برای مشترکین 360 حذف کردید

5. این کاربر از poriya_hashie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیز تفاوت سرعت Turbo+ با Turbi در چیست ؟

7. این کاربر از Tornado2800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیز تفاوت سرعت Turbo+ با Turbi در چیست ؟
    هیچ فرقی ندارن
    حجم توربو پلاس ها فقط بیشتره

9. 2 کاربر از ho3in2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه poriya_hashie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    khuzestan

پيش فرض

دوستانی که مبین نت 360 هستید حتما شکایت خودتون در 195 و صدای مشتری رو ثبت کنید

شرکت مبین نت این اجازه رو نداره برای مشترکین 360 و Td تفاوت قیمت و بسته داشته باشه

مبین نت طرح 100 گیگ و 1000 گیگ رو فقط برای مشترکین 360 حذف کرده

مشترك گرامي با سلام و احترام به استحضار مي رساند، پيرو تماس تلفني توضحات لازم خدمت شما ارائه شد، طبق قرارداد تامين دسترسي شركت در جهت افزايش رضايت مندي مشتركين و با توجه ظرفيت هاي شبكه طرح هاي تمديد را در اختيار مشتركين قرار داده است و ممكن است بنا به صلاحديد و يا با توجه به محدوديت هاي شبكه ارائه هريك از طرح ها را متوقف نمايد، لذا مشتركين مطابق با ماده 5-17 قرارداد مي توانند از پروموشنها و طرحهاي تشويقي خريداري شده تا پايان مدت زمان طرح خود استفاده نموده و پس از آن نسبت به خريداري از طرحهاي جديد قراردادشده در سبد محصولات شركت مبين نت اقدام نمايند. لازم به ذكر است در راستاي بهبود سرعت شبانه و افزايش ميزان رضايت مشتركين از سرعت در ساعات رايگان سرويس ارائه طرح هاي شبانه جهت بهبود تجربه مشتركين حذف گرديده و به جاي آن محدوديت سرعت در سرويس شبانه طرح ها برداشته شده و سرعت در ساعات رايگان همانند ساعات غير رايگان 4 تا 40 مگابيت بر ثانيه گرديده است. لطفا در صورت بروز مشكل يا هرگونه درخواست ،فرم صداي مشتري درسايت را تكميل و ارسال فرماييد. باتشكر از همكاري صميمانه ي شما شركت ارتباطات مبين نت

دوستان به هیچ عنوان قبول نکنید و شکایت کنید تا شکایت شما به لایه های بالاتر برسه
    اگر الان شکایت نکنید باید برای بسته ها دقیقا دوبرابر بیشتر هزینه کنید

11. این کاربر از poriya_hashie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام
    دوستانی که از طرح ۳۶۰ استفاده میکنید وضعش خوبه؟
    بگیرم؟
    با همراه اول نزدیک به ۱۴ مگابایت سرعت دارم ولی هزینش زیاده , adsl هم تو منطقه ما خوب نیست

13. این کاربر از komail7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    دوستانی که از طرح ۳۶۰ استفاده میکنید وضعش خوبه؟
    بگیرم؟
    با همراه اول نزدیک به ۱۴ مگابایت سرعت دارم ولی هزینش زیاده , adsl هم تو منطقه ما خوب نیست
    در سرویس 360 اگر به دکل های همراه اول وصل بشید، سرعتتون خیلی نوسان خواهد داشت. یعنی مثلاً یه لحظه میشه 10مگابیت، یه لحظه میشه 4 ، یه لحظه میشه 8 ، یه لحظه میشه 1 و ......
    ولی ثبات سرعت اگر به خود مبین نت وصل بشید و سیگنال مناسب باشه، خیلی بهتر از همراه اول هست.
    ولی در کل توصیه نمیکنم فعلاً سراغ مبین نت بیاید. مگر اینکه گزینه‌ی بهتر دیگه ای نداشته باشید.

15. 3 کاربر از mostafadc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

در سرویس 360 اگر به دکل های همراه اول وصل بشید، سرعتتون خیلی نوسان خواهد داشت. یعنی مثلاً یه لحظه میشه 10مگابیت، یه لحظه میشه 4 ، یه لحظه میشه 8 ، یه لحظه میشه 1 و ......
    ولی ثبات سرعت اگر به خود مبین نت وصل بشید و سیگنال مناسب باشه، خیلی بهتر از همراه اول هست.
    ولی در کل توصیه نمیکنم فعلاً سراغ مبین نت بیاید. مگر اینکه گزینه‌ی بهتر دیگه ای نداشته باشید.
    ممنون از شما

یعنی منی که چند متر با دکل هم فاصله دارم سرعتم نوسان داره؟

17. 2 کاربر از komail7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

من هنوز یه چیزو نفهمیدم : روی طرح 360 نوسان هست یا روی دکل همراه اول ؟ مثلا اگر طرح 360 باشه ولی از توی مودم به جای fdd به tdd وصل بشیم چطور ؟ بازم نوسان داره ؟

19. این کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •