دوست من ميدونم اي پي چيه و تعريفش چيه!!
منظورم اي پي چه چيزي هست
مثلا سايت سرور gatway يا چيز ديگه
دوست من ميدونم اي پي چيه و تعريفش چيه!!
منظورم اي پي چه چيزي هست
مثلا سايت سرور gatway يا چيز ديگه
همونطور که دوستمون گفتن عددی هست که هر کامپیوتر میگیره . هر کشور و هر شرکتی هم که اینترنت به شما میده این عدد متفاوته . مثلا ایرانسل همیشه با ۵ شروع میشه یا اینترنت مخابرات با ۱۸۵ یا ۱۷۳ یا ... اگه شما آیپی استاتیک داشته باشی هر چقدر رادیو رو خاموش روشن کنی این عدد عوض نمیشه اما آیپی دینامیک شما با خاموش روشن کردن اون رنج آیپی های که مربوط به اون شرکت هست رو میتونی عوض کنی . معمولا با عوض شدن رنج پینگ هم تغییر میکنه چون هر رتج آیپی از یه مسیری عبور میکنه . مثلا من چند بار خاموش روشن کردم که این مسیر بیاد .
کدوم مودم برای دانلود شبانه خوبه؟ دیگه چی لازمه برای دانلود شبانه گوشی اندروید ندارم کمکم کنین
![]()
یکی از مشکلاتی که اکثر دوستان باهاش درگیر هستن اینه که ایرانسل هیچ توضیح فنی در مورد مودمهاش ننوشته
همشون يك كيفيت داره و اشغال هست
كيفيتون بستگي به انتن و شانس داره
سلام دوستان
من یک مودم GP2101 گرفتم و الان فقط سایت های گوگل رو باز می کنه مثل جیمیل و هیچ سایت دیگه ای باز نمیشه. مشکل از کجاست؟
فرقی ندارن همشمون یکین
به گوشی هم نیاز نیست
بزنین به pc
دانلودشبانه دربهترین حالت ممکن میتونی فقط نیمی ازبسته رواستفاده کنی یعنی بسته 3 ساعته که به قول ایرانسل 60 گیگ دانلودداره حدودا 30 گیگ اگر انتنت نپره وسرعت ثابت داشته باشی که کلا غیرممکنه
سرعت پایین اومده انتن قطع میشه حالاهم که بسته روبرده توتشویقی ها که یعنی هرلحظه ممکنه کلا قطعش کنه.مودمهاهم فرقی ندارن سرعت همون سرعته.بعضی مواقع طول روز سرعت tdlt .دانلودمننجر تا
5000 میرسه.بیشترمواقع رو3000تا 3500 شبهاهم سیم فورجی از800 یک دانلود و نهایتا 2400 همزمان 4دانلود
Last edited by حبیب 35; 25-06-2017 at 12:31.
TD-LTE ایرانسل بسته های ساعتی نداره؟ اینجوری که بقیه بسته هاش مفت نمیارزه کمش گیگی بالای 2تومنه شبانه هم که مرخص
خیر نداره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)