تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 330 از 755 اولاول ... 230280320326327328329330331332333334340380430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,291 به 3,300 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

اگه نباشه جاش خالی می مونه varians's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    گنبد کاووس استان گلستان

پيش فرض

آقا پرینترم اومد، ظهر ساعت 2 آوردن در خونه
    باز کردمو نصب و راه اندازیش کردم.
    اما یه دو تا عکس در اندازه نصف آ5 یعنی همون اندازه عکس آلبوم خواستم پرینت بگیرم نشد که نشد. به کاغذ یک چهارم آ4 چی میگن اندازهشو؟ آ6 میشه ؟ ما که نفهمیدیم
    اولین بار که کاغذ رو افقی گذاشتم نصفه افتاد دفه دوم هم اندازه عکس بزرگتر بود بازم نصفه افتاد خلاصه نشد که نشد.
    در ضمن بقیه عکس که رو کاغذ نیوفتاده کجا چاپ شده ؟؟؟ یعنی رنگه ریخته تو پرینتر ؟ نکنه تو پرینتر چاپیده بقیشو؟ (اونجا که رو کاغذ نیوفتاده)؟

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا پرینترم اومد، ظهر ساعت 2 آوردن در خونه
    باز کردمو نصب و راه اندازیش کردم.
    اما یه دو تا عکس در اندازه نصف آ5 یعنی همون اندازه عکس آلبوم خواستم پرینت بگیرم نشد که نشد. به کاغذ یک چهارم آ4 چی میگن اندازهشو؟ آ6 میشه ؟ ما که نفهمیدیم
    اولین بار که کاغذ رو افقی گذاشتم نصفه افتاد دفه دوم هم اندازه عکس بزرگتر بود بازم نصفه افتاد خلاصه نشد که نشد.
    در ضمن بقیه عکس که رو کاغذ نیوفتاده کجا چاپ شده ؟؟؟ یعنی رنگه ریخته تو پرینتر ؟ نکنه تو پرینتر چاپیده بقیشو؟ (اونجا که رو کاغذ نیوفتاده)؟
    بههههههههههههههههههه!
    پرينتر دار شدي :دي!
    علاوه بر اينكه بايد كاغذ رو درست توي پرينتر بذاري يعني مگه نميگي A6 بايد مثل a4 عمودي بذاري و دسته تنظيم حدود كاغذ رو بياري جلو تا كاغذ فيكس بشه.
    بعد موقع چاپ عكس هم سايز كاغذ رو روي a6 بذاري.
    البته ابعاد ديگه اي هم هست پس مطمئن شو كاغذت چه سايزي هست مثلا 10*13 يا 10*15 و...
    كيفيت چطوره؟
    خوبه منم بگيرم؟
    آره بقيش رفته تو پرينتر ولي خيالي نيست خودش اسفنج داره رنگها اونجا مي ريزه كه بعدا هم قابل تعويضه(ولي كي محل ميذاره!)
    Last edited by mohammad.t; 01-02-2011 at 15:49.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    گنبد کاووس استان گلستان

پيش فرض

بابا دست شرکت سفیر درد نکنه همه چی اوکی اوکی صحیح و سالم. همه لوازمش هم کامل. تازه کابل یو اس بی هم از توش در اومد به اضافه یه دوشاخ مخصوص کشورهای اروپایی. دو شاخ برای پریزای خودمونم بود توش.
    تا اونجا که از اون عکسای نصفه نیمه دیدم خوبه. می خوام یه کاغذ مخصوص عکس توپ هم بگیرم براش اینی که من خریدم خیلی نازک بوده اما فعلا کارمو راه میندازه.
    شب که اومدم حسابی میوفتم به جونش. فعلا اینارو داشته باشین :

سوال موال بود بپرسین من در خدمتم...

داره خودمونی میشه hamed_a182's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض کیفیت

سلام باهاش عکس چاپ کردی؟ کیفیتش چطوره؟ من قبلا اپسون و کانن داشتم میخوام اچ پی رو هم امتحان کنم

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    گنبد کاووس استان گلستان

پيش فرض

والا به نظر من که بد نیست. در این مورد نمیتونم نظر قاطعی بدم چون این اولین بارمه پرینتر می خرم و تا حالا با این پرینترا کار نکردم و تا حالا با جوهر افشان عکس رنگی نچاپیدم اما در حد قابل قبولیه. هر چند به اون پرینتر ای مخصوص چاپ عکس که آتلیه ها استفاده میکنن نمی رسه. البته اینم بگم که هنوز عکس درست حسابی چاپ نکردم و کاغذ مخصوص عکاسی هم ندارم بابا آخه همش از ظهر دارمش که اونم از عصر بیرون بودم الان اومدم خونه
    بزار هر موقع عکس رنگی باهاش پرینتیدم برات آپ میکنم

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

چاپگر واسه چاپ ليبل dvd و كاور با كيفيت خوب و رنگ ارزون زير 200 تومن چي پيشنهاد ميدين

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بله دوست عزیز همه کارتریجها رو نو خریدم البته مادیران، چون خرید اپسون همونطور که دوستمون گفتند به صرفه نیست. (البته استفاده شدش رو دارم ولی فکر کنم یکی دوتاش دیگه تموم شده باشه.) متاسفانه گارانتیش هم تموم شده.
    متاسفانه اشکال از جوهرهای مادیران است و تا از این جوهر استفاده می کنید همین مشکل پابرجاست خیلی از دوستان بدلیل ارزان بودن جوهرهای مادیران پرینتر اپسون میخرند و مشکلات زیادی برایشان پیش می آید شاید قبلا" این جوهرهای مادیران اینقدر مشکل ساز نبود ولی الان مشکلات زیادی دارد بخصوص رنگ سرخابی آن اگر از جوهر اصلی رنگ سرخابی را دارید فقط همین رنگ را تعویض کنید ببینید درست میشود ( اگر هد دستگاه قفل نشده باشد )
    یکی از دوستان هم همین مشکل شما را دارد و یک بار حدمد 30000 تومان هزینه کرد تا هد دستگاه را تعمیر کردند و برای بار دوم که این مشکل پیش آمد گفتند شما فقط باید از جوهر اصلی با از تانک استفاده منید که حالا هم با وجود گرانی جوهر اصلی مجبور است ( فکر کنم حدو 10 هزار تومان خریده ) از آن استفاده کند البته کیفیت جوهر اصلی خیلی بهتر است ودستگاه هم سالمتر می ماند . به هر حال مصرف آن اجبار است .
    Last edited by gmd; 02-02-2011 at 14:22.

8. این کاربر از gmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

شاید اما اگر جواب نده باز یک هزینه اضافی گردن دوستمون می افته
    بهتره اول نشون بده دست گاهو اگر لازم بود
    اگرم فقط با گکارتریج اصلی کار کنه که اصلا ارزش نداره هر کارتیجش 15000
    بله فرمایش شما درست است . البته کارتریج اصلی را ارزانترخریده فکر کنم حدود 9 الی 10 هزار تومان و از کیفیت پرینت آن و کارکرد دستگاه خیلی راضی است.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    گنبد کاووس استان گلستان

پيش فرض

آقا من عکسام یکم پررنگ و تاریک می افتن. چکار کنم به نظرتون ؟

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا من عکسام یکم پررنگ و تاریک می افتن. چکار کنم به نظرتون ؟
    5 تا كار رو بايد انجام بدي:
    1- كيفيت رو بذار روي best (البته ربطي به سوالت نداشت)
    2-نوع كاغذ رو تعيين كن: كاغذهاي مختلف به دليل اينكه روشني و تيرگي مختلف و ميزان جذب رنگ درشون متفاوت هست بايد توي چاپ نوعشون حتما تعيين بشه.
    3-قسمت تغيير در پر رنگ و كمرنگ زدن داره توي درايور پرينتر نگاه كن كه ديفالت باشه.
    4-اگه پرينتر اچ پي شما قسمت ديجيتال فوتوگرافي داره تنظيمات پيش فرضش رو خاموش كن(قسمتي كه خودش تنظيمات رنگ و روشنايي و رفع قرمزي چشم و فوكوس و ... رو انجام مي ده)
    5-نور مانيتور شما ممكن است روي چاپ تاثير بگذارد براي همين است كه عكاسان از مونيتور هاي crt استفاده مي كنند!

اگه تونستي از چاپت يه عكس بذار ببينيم!(با همين كانن اس ايكس 210 كه داري عكس بگير) ولي مهمترين گزينه نوع كاغذ هست!
    Last edited by mohammad.t; 02-02-2011 at 15:19.

12. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •