تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 330 از 752 اولاول ... 230280320326327328329330331332333334340380430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,291 به 3,300 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من دیگه از این xb500 خسته شدم ! همش باسه !

میخوام یه iem بگیرم . خودم نظرم رو akg k370 هست . اما تا به حال از محصولات akg استفاده نکردم . میخوام ببینم ارزش داره بگیرمش ؟ 150 می ارزه ؟ من کاری ندارم گزینه ی بهتر هست یا نه میخوام ببینم به نظرتون 150 می ارزه یا نه ؟ برای clip+ میخوام . پس حساسیتش هم تا حدودی برام مهمه . البته من با xb500 + clip مشکلی نداشتم فکر کنم حساستش از xb500 بیشتر باشه نه ؟

خلاصه منتظریم .

ممنون .

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

من دیگه از این xb500 خسته شدم ! همش باسه !

میخوام یه iem بگیرم . خودم نظرم رو akg k370 هست . اما تا به حال از محصولات akg استفاده نکردم . میخوام ببینم ارزش داره بگیرمش ؟ 150 می ارزه ؟ من کاری ندارم گزینه ی بهتر هست یا نه میخوام ببینم به نظرتون 150 می ارزه یا نه ؟ برای clip+ میخوام . پس حساسیتش هم تا حدودی برام مهمه . البته من با xb500 + clip مشکلی نداشتم فکر کنم حساستش از xb500 بیشتر باشه نه ؟
    خلاصه منتظریم .
    ممنون .
    من 340 و 518DJ داشتم اصلا از این کار ها نکن !!
    هر طور شده از خارج خرید کن
    یه phonak audeo pfe بگیر
    یا یه Shure SE215
    نمیدونم از ایران خرید نکن که پشیمون میشی!!
    الان دلت رو نزنه مثل X500 بعد یه مدتی بلاخره زده میشی (اگه عمرش قد بده با اون کابل آشغالش!!)
    Last edited by peaceful1; 15-06-2011 at 23:05.

3. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kian00sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    میخواستم یه هدفون beat audio بگیرم میخواستم اگه میشه بگین چند مدل داره و قیمتاش چطوره؟ کلا اگه زحمت نمیشه مدلاشو معرفی کنین
    مرسی

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    میخواستم نظر دوستان رو در مورد هدفون کریتیو aurvana live بدونم .هر نوع اطلاعاتی که دارید در موردش لطف کنید و بگید البته خودم سایت کریتیو رو زیر و رو کردم و اطلاعات فنیش رو دارم فقط نوع صداش رو نمیدونم که به چه شکلی هستش.
    سبک اهنگ هایی که گوش میکنم هم بیشتر الکتریک و ترنس و هاوس هست البته اینا ترجیحه مگر نه شاید در طول زمان گوش کردن به موسیقی 1/3 زمان رو به سبک های دیگه اختصاص میدم که توشون سنتی هم هست ولی کلا از صدای با بیس بالا خوشم میاد چون تو ماشینم هم یه سیستم نسبتا قوی دارم و تو اون هم اهنگ هایی با فرکانس های پایین همون لو بیس گوش میدم که همه چی رو میلرزونه البته اینم بگم که چون گوش هام و سلامتیم رو دوست دارم هیچ وقت حجم صدا رو زیاد نمیکنم و با ولوم مناسب به موزیک گوش میکنم مگر برای چند دقیقه کوتاه اونم سالی یکی دو بار بیشتر پیش نمیاد.
    یه سوال دیگه هم داشتم اون هم در مورد امپ برای هدفون هست که میخواستم بدونم در چه قیمت هایی هست و ایا برای یه هدفون تو مایه های همین کریتیوه که بالا گفتم احتیاج هست یا نه.
    پلیر هام هم از برند اپل ipod touch و ipod classic و ipod shuffle
    و از برند کریتیو zen vison و zen vision w
    ببخشید زیادی حرف زدم
    ممنون میشم جوابم رو بدین.
    با تشکر بهنام.
    سلام به شما
    دوست عزیز ، خوب اگه شما تمام اطلاعات فنی این هدفون رو دارید که دیگه چیزی نمونده که نیاز به توضیح باشه.
    به هر حال برند کریتیو هست و جنس صدایی که مناسب سبکهای الکترونیک هست.
    در اکثر هدفونهای کریتیو صدای بیس بسیار قوی و حالت بومی داره صدای مید اغلب خفه و ضعیف هست و صدای های آنها تیز هست. و این صدا دقیقآ مناسب سبکهای الکترونیک هست چون این سبکها اغلب به بیس قوی نیاز داشته و مید چندانی احتیاجی ندارند و های آنها به طور کلی مثل بیس آن حالت طبیعی را نداشته و تمایل به تیس تیس کردن داره که با توجه به کیفیت صدای سبکهای الکترونیک این اشکال برای شنونده ای که آماتور هست شنیده نخواهد شد.

البته صدای مید هدفونهای کریتیو شنونده حرفه ای تر را به خصوص در سبک ترنس یک کمی ناراحت خواهد کرد چون اغلب تراکهای این سبک صدای خواننده زن در آن نقش مهمی داشته و یک جور فضا سازی خاص به این سبک داده میشه که با این هدفون به خوبی اون فضا بازسازی نخواهد شد.
    اما سبک هاووس و سایر سبکهای الکترونیک چندان از این نظر دچار افت کیفیت نخواهند شد چون در هاووس استفاده از صداهای ترکیبی و دفورمه بیشتر استفاده میشه که این یعنی صدای الکترونیکی و خشک تر و البته بسیار قوی تر از ترنس.

این هدفون مناسب کاربرد شما هست اما باید قیمت مناسب تهیه کنید.

آمپ هم قیمت های متفاوتی داره که معمولآ از نمونه های ارزان قیمت $100 تا چند هزار دلار هست. متاسفانه میشه گفت که آمپ در ایران موجود نیست و باید از خارج خرید کنید البته تنوع زیادی هم ندارند نهایتآ زیر 50 مدل هست که انتخاب راحت هست.
    برای این هدفون شما احتیاجی به آمپ ندارید ولی اگه آمپ در کنارش داشته باشید یک درصد ناچیزی بهتر هست.

خواهش میکنم آقا بهنام عزیز

شما هم موفق باشید.

سلام
    میخواستم یه هدفون beat audio بگیرم میخواستم اگه میشه بگین چند مدل داره و قیمتاش چطوره؟ کلا اگه زحمت نمیشه مدلاشو معرفی کنین
    مرسی
    دوست عزیز اکثر هدفونهای این برند ، نسبت کیفیت به قیمت خوبی ندارند و بیشتر جنبه فش برای این برند در نظر گرفته میشه و از این طریق فروش بالایی داره نه صرفآ به خاطر کیفیت بالا.
    به هر حال هم اینکه قیمت بالایی دارند و هم اینکه کارایی پایین و از همه مهمتر اینکه اغلب هدفونهای نه تنها در ایران بلکه در کشورهای دیگه نمونه های جعلی آن بوده که خرید کردن رو یک کمی مشکل میکنه و شرایط الان هم مثل چند سال پیش نیست که از روی یکی دو اشتباه کپی کردن بشه به راحتی تشخیص داد که این اصل هست یا بدل و با تکنولوژی High Copy شما تقریبآ هرگز از روی ظاهر متوجه نخواهید شد.

اگه با این شرایط مایل به خرید هستید می تونید به سایت اصلی یک سری بزنید و مدلها را نگاه بندازید اما از همه حرفه ای تر و به صرفه تر Beat Studios هست که قیمتش حدود 300 دلار هست.

این هم لینک سایت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما هم موفق باشید.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:45. دليل: پست متوالی

6. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه leopard7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

[موجودی نمایندگی سونی در بهترین شرایط تمام مدلهای معرفی شده در خود سایت نمایندگی ایران هست
    اگه منظورتون سونی ایرانه که هیچی نداره! یه چند مدل حدود درش هست و اینا که ما بحث میکنیم نیست.
    دقیقآ به ترتیبی که نوشتید.
    منظورتون از بالا به پایینه؟
    یادآوری:
    کدوم اینا احتمال بیشتری واسه گیر اومدنشون هست؟
    MDR-EX500
    MDR-EX310LP
    MDR-EX57LP/BLK
    البته احتمالا آخریه چون اروزنتره. بین دوتای اولی کدوم احتمالش بیشتره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اگه منظورتون سونی ایرانه که هیچی نداره! یه چند مدل حدود درش هست و اینا که ما بحث میکنیم نیست.
    دوست عزیز هر چی باشه همین که این چند مدل هم موجود کردند باید خوشحال باشیم و اونها هم به اندازه فروش خودشون و چیزی که مشتری می خواد خرید می کنند به هر حال اونها هم به نوعی مشتری هستند و ما هم مشتری اونها.
    اگه در خواست ما هدفونی خاص باشه اونها هم %100 اگه بتونن تلاش خودشون رو خواهند کرد که موجود کنند به هر حال اگه فروش نداشته باشند سودی هم نصیب آنها نخواهد شد. و براشون هیچ فرقی نمی کنه نمایندگی این برند یا اون برند باشند.

منظورتون از بالا به پایینه؟
    یادآوری:
    بله دقیقآ.
    البته ممکنه از شانس شما همون آخری که فرمودید ، راحت تر از بقیه گیرتون بیاد.

اگه شما بتونید از خارج خرید کنید خیلی بهتر نتیجه خواهی گرفت چون متاسفانه بازار ایران به شیوه سنتی تقریبآ اداره میشه و موجودی این قبیل بازارها از تنوع خیلی پایینی برخوردار هست و اغلب قیمت غیر واقعی داده میشه مثلآ برای یک هدفون شما بیش از دو برابر هزینه پرداخت می کنید که البته همون هدفون خاص با قیمت اصلی خودش هم چندان مناسب نبود حالا با این تفاوت قیمت . . .

بازار ما یک فاصله جهانی با بازار جهانی داره و کاری از دست مای مشتری بر نمیاد.

شما هم موفق باشید.

9. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام به شما
    دوست عزیز ، خوب اگه شما تمام اطلاعات فنی این هدفون رو دارید که دیگه چیزی نمونده که نیاز به توضیح باشه.
    به هر حال برند کریتیو هست و جنس صدایی که مناسب سبکهای الکترونیک هست.
    در اکثر هدفونهای کریتیو صدای بیس بسیار قوی و حالت بومی داره صدای مید اغلب خفه و ضعیف هست و صدای های آنها تیز هست. و این صدا دقیقآ مناسب سبکهای الکترونیک هست چون این سبکها اغلب به بیس قوی نیاز داشته و مید چندانی احتیاجی ندارند و های آنها به طور کلی مثل بیس آن حالت طبیعی را نداشته و تمایل به تیس تیس کردن داره که با توجه به کیفیت صدای سبکهای الکترونیک این اشکال برای شنونده ای که آماتور هست شنیده نخواهد شد.

البته صدای مید هدفونهای کریتیو شنونده حرفه ای تر را به خصوص در سبک ترنس یک کمی ناراحت خواهد کرد چون اغلب تراکهای این سبک صدای خواننده زن در آن نقش مهمی داشته و یک جور فضا سازی خاص به این سبک داده میشه که با این هدفون به خوبی اون فضا بازسازی نخواهد شد.
    اما سبک هاووس و سایر سبکهای الکترونیک چندان از این نظر دچار افت کیفیت نخواهند شد چون در هاووس استفاده از صداهای ترکیبی و دفورمه بیشتر استفاده میشه که این یعنی صدای الکترونیکی و خشک تر و البته بسیار قوی تر از ترنس.

این هدفون مناسب کاربرد شما هست اما باید قیمت مناسب تهیه کنید.

آمپ هم قیمت های متفاوتی داره که معمولآ از نمونه های ارزان قیمت $100 تا چند هزار دلار هست. متاسفانه میشه گفت که آمپ در ایران موجود نیست و باید از خارج خرید کنید البته تنوع زیادی هم ندارند نهایتآ زیر 50 مدل هست که انتخاب راحت هست.
    برای این هدفون شما احتیاجی به آمپ ندارید ولی اگه آمپ در کنارش داشته باشید یک درصد ناچیزی بهتر هست.

خواهش میکنم آقا بهنام عزیز

شما هم موفق باشید.
    یکی از این آمب ها رو بگیره این دوستمون فکر کنم کارش راه بیفته
    http://www.ultimateavmag.com/ultimate-gear/pivetta_opera_one_multichannel_power_amp/

http://www.6moons.com/audioreviews/dartzeel/108.html

کد:

A

11. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MB3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من دنبال یه هدفون خوب برا پی سی هستم تا فوقش 150 تومن 160 .... ترجیح می دم وایر لس باشه اما اگه وایرلس بودن الکی قیمتش رو خیلی زیاد می کنه وایر لس هم نبود مهم نیست ... چیزایی که برام مهمه اینه که کیفیت صدا خیلی خوب باشه الان از این دارم

Philips SHP2700
    خیلی هدفون مالی نیست یکی دو سال پیش گرفتم 60 تومن کیفیتش بد نبود الان خیلی داغون شده .... می خوام دیگه کیفیتش از این بیشتر باشه حداقل ...
    بعد از این نویز گیر اینا هم باشه چه بهتر .......
    نکته مهم دیگه اینه که این خیلی گرمه و گوش آدم داغ می کنه این جوری نباشه ...
    دیگه ترجیح می دم گوش رو کامل بگیره تا کیفیت بهتر باشه اما سنگین نباشه ....
    از این خاصیت های صدای سه بعدی برا گیم که توش شنیدم چند تا اسپیکر داره برای بالا و پایین و غیره اگه چیز خوبی هست داشته باشه بد نیست اما منظور استفادم ازش کلی هست و گیم خیلی کم
    و مهمترین چیز که تو تهران پیدا بشه چون تو این cnet اینا خیلی هدفونای خوب هست اکثرا ایران نیست
    مرسی
    Last edited by MB3d; 17-06-2011 at 14:11.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یکی از این آمب ها رو بگیره این دوستمون فکر کنم کارش راه بیفته
    http://www.ultimateavmag.com/ultimate-gear/pivetta_opera_one_multichannel_power_amp/

http://www.6moons.com/audioreviews/dartzeel/108.html

کد:

A
    دوست عزیز
    این بنده خدا آمپ برای هدفون می خواست نه برای استادیوم (به شوخی)
    اما انصافآ یک زمانی نه چندان دور همین وسائل نه چندان غول پیکر جزو رویاهای خیلی ها بود اما حالا . . .

رویایی تر از اینها آمپ هایی با توان چندین کیلو واتی هست که راستش رو بخواهید من یکی اصلآ نمی تونم حتی تصور کنم قطر دیافراگم درایور اسپیکری که به اینها وصل میشه چقدره.

به هر حال سیستمهای توزیع صوتی مدرن این دسته آمپ ها را نفی می کنه و به جای اون چندین سال هست که Setup آرایه ای یا ماتریسی مورد کاربرد هست مثل سیستم صوتی کعبه که بخشی از طراحی اصلی اون توسط یک ایرانی انجام شده و هزینه بسیار بسیار بالایی برای نصب اون و همچنین زمان زیادی برای ساخت صرف شده هر چند سیستم را در عرض مدت بسیار کمی نصب کردند.
    جالبه که درخواست عربها این بوده که سیستمی باید نصب بشه که از هر نقطه صدای یکسان و با کیفیت بالا شنیده شود و اگه اشتباه نکنم حدودآ Setup اون متشکل از 1200 اسپیکر هست که رقم توان مصرفی قابل ملاحظه ای داره و برای همین سیستم صوتی دو قسمت کاملآ موازی سیستم ژنراتور و تثبیت کننده برق در دو ساختمان مجزا در زیر محل کعبه قرار داده اند و برای هر دو قسمت هم دو قسمت خنک کننده عظیم به دلیل گرمای شدید منطقه قرار گرفته که به هیچ عنوان صدا قطع نشود به خصوص در زمان اذان که این اسیپکرها باید با حداکثر توان خود صدا تولید کنند تا طنین دلنشین آن دل هر کافری را . . .

ببخشید اگه اسپم بود

شما هم موفق باشید.

14. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من با صحبت های دوستان دوباره به همون انتخاب آزاردهنده ی بین ie8 و se 530 برگشتم !!!!! اینجاست که هنگ میکنم ! کسی 530 یا 535 رو تست کرده ؟ خودم خیلی به multi driver ها اعتقاد ندارم اما خوب طرفدار زیاد داره . به نظرتون کودومو بر دارم ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •