دوست عزیز تو حالت عادی بعضی نداره...همهی کا 750 ها از 810 صداشون بیشتره...مگه اینکه نرم افزاری یا سخت افزاری صداشو تقویت کنی که تاپیک ها و پست ها در این باره تو انجمن پره![]()
دوست عزیز تو حالت عادی بعضی نداره...همهی کا 750 ها از 810 صداشون بیشتره...مگه اینکه نرم افزاری یا سخت افزاری صداشو تقویت کنی که تاپیک ها و پست ها در این باره تو انجمن پره![]()
دوست من اگه گوشیت رو ریست کنی مشکلت حل میشه البته ریست کلی البته یه بکاپ از دفترچه تلفن!
سلام دوستان
همون طور که اگه در جريان هستيد من با اينکه اپديت کردم اما ورزن فريمور ام تغييري نکرده واسه همين مي خوام گوشيمو فلش کنم
تو برنامه چيزي فکر نکنم کم داشته باشم فقط فايل customization رو ندارم که حالا اونم فعلا مشکلي نيست چيزي که واسم سواله اينه که چه برنامه ايي واسه 810 الان بهترين جواب رو مي ده
محمد کريمي عزيز تو که مي گي اين همه تا حالا فلش کردي با چي کار کردي؟
xs++ استفاده کردي؟اخه مي دوني از چي دل نگرانم؟از اينکه جسته گريخته که تاپيک فلش و خوندم يه جا دوستمون اکتيو يه بحثي به عنوان اموزش کار با اين برنامه رو گذاشته يه خط نوشته عين صحبتش اينه:
اين نسخه از نرم افزار توسط اعضاي سايت se-nse ساخته شده و تو اين نسخه تمام گوشي هايw800 k750 d750 ) cid49 db2010 )کاملا هک شده به غير از
w810 cid49 db2010 که تا چند وقت ديگه بطور کامل هک ميشه
خوب اين نوشته مال مدتي قبله...ايا الان اين برنامه 810 رو به راحتي فلش مي کنه؟نشه تو please wait گير کنه
به هر حال همون طور که گفتم من تو اين زمينه ها بي تجربه ام
از تجربه هاتون منم در درجريان بگذاريد
شاد باشيد
ببین این فایل customize اینها رو چه اسمی باید داشته باشه؟تو سایت های خارجی که رفتم واسه یه cda102555چند تا customize داره کدومش رو باید دان کنم؟مثلا باید اخرش با توجه به فایل fs ام باید نوشته باشه america؟؟؟
بی زحمت اگه لینکش و داری بگذار
اگه customize این رو هم بگیرم .... و بعد حالا برنامه ی xs++ بازم چیزی کم دارم یا نه؟
ای بابا ...مردشور این خط ها رو ببرن...این چند وقته هی پستام 2 تا 2تا شده....
ببخشید دیگه..........
منتظرمااااااااا
Last edited by mostafa_khan; 08-07-2007 at 15:21.
2تا مقاله ی بسیار جال درباره ی اصطلاحات هک و فلش و انالیز این عبارتها
در صفحه ی شماره ی 37 تاپیم نکات مرجع بخوانید
یه سوال از بچه هایی که با آخرین فریمور کار کردن:
این فریمور آخری زبان فارسی رو هم پشتیبانی میکنه مثله فریمور قبلی؟
اگه میکنه لینک مستقیمشو اگه کسی داره بذاره!
خوندم مثله همیشه جالب بود!![]()
سلام بجه ها لطفا هر کی از قیمت باتریw810i خبر دارد یه پیغام خصوصی بهم بزنه وقیمت رو بیده
لطفا قیمت ها واقعی و بعد از تحقیق گذاشته شود![]()
مصطفی خان سلام
آقا نتیجه تحقیقاتتون بکجا رسید؟ من دارم پست های شما رو دنبال می کنم تا منم یه کارایی بکنم
من قبلاً از R4EA031 استفاده می کردم، ولی صدای مکالمه گوشی خیلی کم بود، با تحقیقاتی که
تو فوروم هایی مثل se-nse.net و یا forum2.mobile-review.com کردم، اکثراً نوشته بودند که فریمور
قبلی یعنی R4DB005 از لحاظ صدا بهتر بوده! منم گوشی رو فلشش کردم رو این فیرمویر! انصافاً صدای
مکالمه گوشی خیلی بهتر شد! فقط به یه مشکلی بر خوردم ( البته نمیشه گفت مشکل!! ) اونم اینکه
وقتی شما گوشی رو خاموش می کنی و می زنی به شارژ اگه بعد از چند دقیقه یه دکمه رو بزنی که
وضعیت شارژ رو ببینی اول می نویسه " Fully Charged " و بعد 1-2 ثانیه می نویسه "Charging " و این ادامه
داره تا موقعی که شارژ کامل بشه و فقط می نویسه شارژ کامل! تو فیرمویر قبلی R4EA031 این حالت
وجود نداشت یعنی اگه بین کار دکمه ای رو می زدی می نوشت " در حال شارژ" و در نهایت هم می نوشت
" شارژ کامل " . البته این مشکل آنچنانی ایجاد نمی کنه.
از سایر لحاظ ها من تفاوتی بین اینا ندیدم بجز اینکه در R4EA031 موقعی که واکمن در حال خوندن بود اگه شما
گزینه More رو می زدید با تاخیر 0.5-1 ثانیه گزینه باز می شد اما تو R4DB005 این گزینه بدون هیچ تاخیری
اجرا میشه!
ولی نمیدونم چرا به سرم زده آپدیتش کنم! البته می دونم هیچ اتفاقی نمی افته !! چون همین امروز تو
چند تا سایت خارجی تجربیات چند نفر رو می خوندم که هیچ چیز جدیدی رو تو ورژن جدید R4EK001 ندیده
بودند و می خواستند به R4DB005 فلش کنند!
مسئله بعدی عدم اطمینان به این برنامه ++ XS هستش که نمی دونیم آیا واقعاً کارمون رو راه می اندازه
یا نه 7-8 تومن ناقابل دیگه بابت فلش تو کیسمون می اندازه؟
حالا واقعا موندم چیکار کنم!!!! نظر شما چیه ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)