تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 330 از 457 اولاول ... 230280320326327328329330331332333334340380430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,291 به 3,300 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

اول اینکه این روزها خیلی درگیرم و نمیتونم زیاد بیام اینجا.

الان هم میخوام فقط خیلی مختصر پاسخی بدم.

1- اون مسئله وجود داره. اصولا هر گونه دستکاری در فایلهای کومودو از طرف کاربر اصلا مورد بحث کومودو نیست. در هر صورت کاربر میتونه هر کاری بکنه. (کاری به درست و غلطش ندارم)
    اگر هم فایلی به لیست امن اضافه بشه، طبیعتا میتونه هر کاری بکنه....اون هم باز به این موضوع بر میگرده که کومودو تدابیر سفت و سختی در نظر میگیره و به راحتی مخربها نمیتونند وارد لیست امن بشن. باز مگر اینکه کاربر مداخله کنه.
    2- اصولا کومودو توصیه خاصی در مورد استفاده و انجام کارها و وب گردی و ... با یوزر غیر ادمین نداره.کومودو یک توصیه داره: به فایل مشکوک تا قبل از مطمئن شدن از امن بودنش اجازه دسترسی کامل به سیستم را ندین.

3-نحوه تقسیم بندی فایلها:

اساس تقسیم بندی فایلها از سوی کومودو امضای دیجیتال نیست.

کومودو میگه فقط فایل/برنامه یی، امن است که من (شرکت کومودو) از قبل تاییدش کرده باشم. حالا برای انجام اینکار داشتن امضای دیجیتالی به شرکت کومودو کمک میکنه تا بهتر و سرعتر و گسترده تر این تقسیم بندی را انجام بده. (به این شکل که یک لیست از امضای شرکتهای مورد اطمینان و امن، در دیتابیس کومودو وجود داره-که گاهی آپدیت و تغییر هم میکنه- و هر فایل برنامه ای از اون شرکتها روی سیستم را امن شناخته میشن)
    بنابراین داشتن امضای دیجیتا اصلا مبنا نیست بلکه شرط =>وجود اون امضا در لیست امضاهای امن کومودو هست.

نکته ای فرمودید که یک برنامه داشته باشید و با یک امضای شرکت دیگه امضا بکنید!-> نمیشه!...... تنها کاری که میتونید بکنید (ه.ک) امضا یک شرکت معتبر است. میتونید این کارو انجام بدهید؟ شاید بفرمایید: شاید من نتونم، ولی ه.کرهای قدرتمند شاید بتونند. بله شاید بتونند. ولی اینجا ه.ک معنی سرقت میده و طبعتا مطلع شدن شرکت و ایضا ابطال اون امضا و جایگرین کردن یک امضای جدید. (تازه امضای شرکت به سرقت رفته باید در لیست امن کومود باشه و یا اگر بوده باشه کومودو اونو حذف نکرده باشه)

از وقتی کومودو اینجا معرفی شده بسیار فراوان تست کردیم نمونه های مختلف را در انجمن دانلود ویروس. چند مورد میشه یافت که یک نمونه با امضای سرقتی به سیستم کاربران کومودو آسیب زده باشه؟ پاسخ با خودتون. (حتی دوستان نمونه هایی قرار دادند با این عنوان: یک نمونه جدید با امضای دیجیتالی)

4- این قسمت به عنوان یک بخش در قسمت"موارد حفاظت شده" قرار گرفته به عنوان "فایل پوشه های حفاظت شده".... حفاظتش هم اینجوریه که هیچ پروسه ناامنی قادر به دسترسی به اون مسیر نیست.

شما آفیس را مثال آوردید، سوال این میشه: آیا آفیس یک برنامه ناامن است؟ (طبیعتا نیست) خب، پس میتونه به فایلهای/پوشه هی حفاظت شده شما دسترسی داشه باشه.

5- در مورد کیوسک: سعی میکنه از شما در برابر هر گونه نمونه های جاسوسی و کیلاگر ها و ...حفاظت کنه. البته قدرت کیوسک بیشتر ایمن سازی سیستم در برابر خطراتی هست که قراره از بیرون وارد بشن. (مثلا سایتهای آلوده)

2. 10 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با تشکرفراوان،

یک مقدارزیادی خلاصه بود 1- خوب در مورد اول میشه اینطور فکر کرد که پس کومودو هنوز فکری برای دفاع از خود نکرده و چنین گزینهای وجود نداره ، پس این ایراد (از نظر من ) همچنان وجود داره .

دوم، حالی کاری با این نداریم هیچ توصیهای نداره دیگه چکار کنیم،

اما سومی ، خوب اینم همون شد فقط کافی امضائش تو لیست کومودو موجود باشه
    شما قدرت پول رو دست کم نگیرید کافی به قدر کافی پول بدی تا هرشرکتی هر امضائی
    خاصی پای هرفایلی بزنه نهایتش اینه که اگر چند سال بعد لو رفت میگه یکی این امضا
    رو -- کرده ، بگذریم.

4 - داداش ما ازین فایلهای امن میترسیم وگرنه فایلهای ناامن که حسابشون جداست

5- پس یعنی کیوسک نمیتونه جلوی فایلهای کی لاگر داخلی تاثیری بگذاره ،

باز هم به خاطر سرعت در پاسخ دهی و وقتی که گذاشتید ممنونم.

4. 2 کاربر از ALI16437 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Nico-SMY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام .من تو قسمت مشاهده ارتباطات یک فایل رو می بینم که داره از اینترنت استفاده می کنه, چطور می تونم اونو تو فایروال قرار بدم؟
    عکس زیر رو می گم.
    Last edited by Nico-SMY; 20-06-2014 at 13:50.

6. این کاربر از Nico-SMY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام .من تو قسمت مشاهده ارتباطات یک فایل رو می بینم که داره از اینترنت استفاده می کنه, چطور می تونم اونو تو فایروال قرار بدم؟
    عکس زیر رو می گم.
    firewall - appliciation Rules
    نرم افزار مربوطه رو پیدا کنید و ادیت بزنید
    البته svchost رو بلاک نکنید آپدیت ویندوز رو خاموش کنید

8. 5 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با تشکرفراوان،

یک مقدارزیادی خلاصه بود 1- خوب در مورد اول میشه اینطور فکر کرد که پس کومودو هنوز فکری برای دفاع از خود نکرده و چنین گزینهای وجود نداره ، پس این ایراد (از نظر من ) همچنان وجود داره .

دوم، حالی کاری با این نداریم هیچ توصیهای نداره دیگه چکار کنیم،

اما سومی ، خوب اینم همون شد فقط کافی امضائش تو لیست کومودو موجود باشه
    شما قدرت پول رو دست کم نگیرید کافی به قدر کافی پول بدی تا هرشرکتی هر امضائی
    خاصی پای هرفایلی بزنه نهایتش اینه که اگر چند سال بعد لو رفت میگه یکی این امضا
    رو -- کرده ، بگذریم.

4 - داداش ما ازین فایلهای امن میترسیم وگرنه فایلهای ناامن که حسابشون جداست

5- پس یعنی کیوسک نمیتونه جلوی فایلهای کی لاگر داخلی تاثیری بگذاره ،

باز هم به خاطر سرعت در پاسخ دهی و وقتی که گذاشتید ممنونم.
    سلام

1- دفاع از خود نداره خیلی درست نیست. اونوقت من به شما میگم یک نمونه بده به من تا کومودوی منو داغون کنه. میتونید پیدا کنید؟
    اما به فایلهای امن اجازه های لازم را میده.... هرچند اونها هم نمیتونند به هیچ وجه به پروسه های فعال کومودو دسترسی داشه باشند. یعنی هیچ پرسه امن یا ناامنی نمیتونه مثلا پروسه فعال cis.exe (و غیره) را kill بکنه.

2- کومودو توصیه میکنه که "CIS" نصب کنید. شوخی

3- بله درسته، نیاز هست امضاش در لیست کومودو باشه. در این صورت سیستم در خطر میافته.... در غیر این صورت مخربها نمیتونند به سیستمی که کومودو نصبه آسیبی برسونند.....

آیا در مورد آنتی های دیگه هم نیاز هست حتما مخرب امضای معتبری را داشته باشه.... یا خیلی راحت بدون داشتن یک امضای معتبر میتونه به سیستم اسب بزنه؟

و اما نکته دیگر اینکه گزینه ای وجود داره که این امکان را به کاربر میده تا دیگه کومودو از امضا جهت تشخیص امن بودن فایل استفاده نکنه.

سوال من از شما این هست: آنتی های دیگه چطور فایلهای امن را تشخیص میدن؟ و ضریب خطای آنها به نسبت کومودو چند درصد است؟ (ضمن اینکه برای رسیدن به پاسخ تاپیک دانلود ویروس مثل یک ارشیو در خدمت ماست)

4- یعنی ترس شما از این هست که فایل مخربی را به لیست امن انتقال بدهید. چون در مورد اون فایل اطلاع لازم را ندارید. درسته؟

خب، تقسیم بندی فایلها به امن و غیر امن یک امکان اضافه است، شما اصلا فرض کن این امکان در کومودو نیست، هر فایلی که آنتی ویروس تشخیص نداد امن فرض کن. (مثل خیلی از آنتی های دیگه) تازه میشیم یر به یر!

سطح استفاده کاربران از کومودو میتونه نسبت به دانششون متغیر باشه. (احتمالا، نمیدونم)
    البته قبلا هم عرض کردم.... خیلی ساده در 99 درصد موارد میشه فهمید یک فایل امن هست یا نه....

باز ذهن شما را معطوف میکنم به این نکته که:

فرض کنید دو کاربر یکی کومودو داره و یکی آنتی دیگری، هر دو یک برنامه را قراره روی سیستم نصب کنند ، هر دو با آنتی اسکن میکنند و هیچکدام برنامه را مخرب تشخیص نمیده....

حالا به این سوال من پاسخ بدهید: کاربری که کومودو نداره چیکار میکنه؟ آیا غیر از اینه که بلافاصله برنامه را نصب میکنه؟
    اما کاربری که کومودو داره به ذهنش خطور میکنه یه بررسی و سرچی بکنیم در مورد این فایل (آخه بخش حفاظت هشدار داده که من نمیتونم این برنامه را وارد لیست امن کنم)... اگر هم کاربر بررسی خاصی نکنه با اون دوستمون یر به یر میشه!

شما از ترس صحبت کردید.... سوال: کدام یک از این دو کاربر باید بیشتر بترسه؟

5- کیوسک میتونه در برابر کیلاگر از شما حفاظت کنه.

10. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه " M e H r D a D "'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    - - - - - -

پيش فرض

درود
    الآن توضیح بالا از علی آقا رو خوندم یاد یه چیزی افتادم! توی ورژن قبلی موقع نصب یا اجرای هر برنامه ای (از هر نوع امن یا ناشناس) سیلی از پیغام های HIPS به سمت ما سرازیر میشد ولی الآن دیگه خبری از اون پیغام ها نیست! (شاید از امکانات ورژن جدید باشه).
    از یه سری جهات راحت تره (اعصاب آدم رو واسه نصب یا اجرای یه برنامه ساده خراب نمیکنه!) ولی میگم نکنه یه کاری کردم که این پیغام ها نشون داده نشه و امنیت سیستم کمتر شده باشه؟!
    (HIPS روی حالت امن قرار داره)
    ممنون

12. این کاربر از " M e H r D a D " بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ایا بعد از نصب کومودو اینترنت سکیوریتی نیازی به نصب کردن (Malwarebytes Anti-Malware (MBAM (ضد اسپای)هست؟
    خیلی زیاد شنیدم که برای یک امنیت خوب علاوه بر یک اینترنت سکیوریتی نیاز به نرم افزارهای کمکی ام هست
    البته سرعت سیستم خیلی خیلی برام مهم هست

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ایا بعد از نصب کومودو اینترنت سکیوریتی نیازی به نصب کردن (Malwarebytes Anti-Malware (MBAM (ضد اسپای)هست؟
    خیلی زیاد شنیدم که برای یک امنیت خوب علاوه بر یک اینترنت سکیوریتی نیاز به نرم افزارهای کمکی ام هست
    البته سرعت سیستم خیلی خیلی برام مهم هست
    سلام
    به نظر من چندان نیازی نیست ولی داشتنش هم خالی از لطف نیست!
    نگران نباشید MBAM با هیچ یک از برنامه های امنیتی اختلال نداره و بدون افت سرعت سیستم براحتی کار میکنه.
    موفق باشید.

15. 3 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

چرا وقتی سایتی رو بلاک میکنیم میتونیم با تغییر ای پی بازش کنیم

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من رو یک PC آپدیت کردم حالا اون آپدیت رو میخوام بریزیم روی یک PC دیگه راه حلش چی هست؟

بعد من یک ویروسی گرفتم فلشم رو این شکلی کرده یعنی میری تو فلش یک بار دیگه باید بری تو فلش هایدن شده که من این رو با شو هایدن اینها اوردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •