سلام به همه
من مجددا باید بگم که 3d تلویزیون های حال حاضر به کار نمی یاد. اولا تین تکنولوژی در اول راهه و صرفا الآن یک آپشنه. رو تصویرهای سربع تمام تلویزیون ها لرزشی وجود داره که به همون دلیله که چشم و مغز رو خسته می کنه. به خاطر همین معایب هم هست که دیدن 3d برای افراد زیر 10 سال یا خانم های باردار توصیه نمی شه. چند سال پیش (فکر می کنم حدود سه یا چهار سال پیش) یه مستند می دیدم که اولین نمونه تلویزیون 3d بدون عینک رو داشت نشون می داد. منتها اولا تک رنگ بود و ثانیا فقط و فقط یک نفر می تونست ازش استفاده کنه. خود اون متخصصا می گفتن حداقل تا 10 سال دیگه 3d که بشه روش واقعا حساب کرد کار داره. البته من منکر همین پیشرفتهای واقعا قابل توجه که تا همین الآن هم اومده نمی شم.
---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------
راستی در رابطه با دانگل:
من بررسی کردم و احتمالا باز این ایرانیا مثه کاری که 55 VT30 رو وارد نکردن، دانگل هم معلوم نیست چیکار کردن.
دانگل تکش حدود 17 دلار قیمت داره و با پایه می شه حدود 25 دلار. این دانگلی یا آداپتری که می گم به ST30 هم می خوره.
کاتالوگ رو هم خوندم (هم VT هم ST) غیر از اتصال با کابل، اکسس پوینت و روتر هم جواب میده واسه وایرلس اونطورکه کاتالوگ می گه...