تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 330 از 720 اولاول ... 230280320326327328329330331332333334340380430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,291 به 3,300 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان لطفا کمکم کنید
    من چند روز پیش بانه بودم. از نزدیک کیفیت st30 و پلاسمایut30 رو دیدم که به نظرم پلاسمای ut30 هم سه بعدی خیلی بهتری داشت و هم کیفیت رنگ و کلا شفافیت تصویر بالاتری و همین موضوع باعث شد که 50ut30d رو با قیمت 2200 تومن بخرم که 200 تومن هم از 50st30 گرونتر بود (البته با پخش کننده بلوری و 2 تا عینک) این مدل پلاسمای 50ut30 مثل اینکه تو ایران موجود نیست. ولی ریویو هار رو که میخونم نوشتن مدل u پایین تر از مدل s هستش. میخواستم ببینم واقعا سرم کلاه رفته که 200 تومن بیشتر دادم و مدل ضعیفتر گرفتم یا نه؟ ضمنا الان قیمت 50st30 با بوری و عینک تو خود ایران چنده؟ ضرر کردم یا نه؟
    چون چیزی که من حضوری دیدم این بود که هم خود تلویزیون ut30 خیلی زیباتر بود و هم کیفیت سه بعدی فوق العاده ای داشت و هم کیفیت دو بعدی بعتری نسبت به st30 و هم 200 تومن گرونتر بود. پس چرا نوشتن u پایینتر از s هستش؟
    مگه میشه همچین چیزی؟
    حتما به قول دوستمون کاسه ای زیر نیم کاسه بوده...
    احتمالا یا st30 روی یه تنظیم بد بوده یا کابلی چیزی مورد داشته یا سورسا فرق میکردن حالا یا کرم از فروشنده بوده یا از روی قصد نبوده آخه st30 کجا ut30 کجا!؟ اگه تهران هستی برو یه نمایندگی یه نگاهی بنداز.

2. 4 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

Wireless Lan Adapter برای تلویزون مدل 50VT30 از کجا میتوان خرید.
    متشکرم
    اگه بانیان کش نرفته باشه، باید تو جعبه اش باشه.
    دوستانی که VT30 خریدن تو جعبه Wireless Lan Adaptor بود یا نه؟؟؟

4. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من این TV رو دیدم و باید بگم خوب بود و از نظر مدل چه از حیث کیفیت و چه از نظر طراحی فقط مدل hx925 سونی رو می شه باهاش مقایسه کرد.
    در رابطه با 3d هم باید بگم که یک سر و گردن بالاتر از سونی بود ولی واقعیت اینه که کلا 3d فعلا به کار نمی یاد، همین الآنم که دارم این مطالب رو می نویسم سرم به خاطر اون یه ربع 3d یکم گیج می ره.

فقط دو تا مطلب:
    1- تصویری که VT20 می داد یه خورده (تاکید می کنم یه خورده) بهتر از VT30 به نظر می رسید!
    2- این وسط تو فروشگاه، یه تلویزیون دیگه هم خیلی نظرمو جلب کرد، Z1 که محصول مشترک پانا و پایونیر هست! نظرتون راجه به Z1 چیه؟!
    Z1 قدیمیه دورو برش نگرد ساخت 2009 هست اگرم فروشنده گفته ساخت مشترک پاناسونیک و پایونیره حرف مفت زده...
    در مورد vt30 یه چیزیو دقت کن اگه از بالا به تصویرش نگاه کنی محو و تاریک میشه واسه همین اگه ارتفاع پنل از سرت پائینتر بود باید دلا شی نگا کنی به خاطر فیلتر کنتراست روشه که اینطوریه.
    ولی کلا میگن سه بعدی vt20 کراس تاکش کمتر از vt30 هست ولی عوضش vt30 خیلی چیزاش بهتره.

---------- Post added at 03:06 AM ---------- Previous post was at 03:05 AM ----------

اگه بانیان کش نرفته باشه، باید تو جعبه اش باشه.
    دوستانی که VT30 خریدن تو جعبه Wireless Lan Adaptor بود یا نه؟؟؟
    واسه مدلای ایرانی که همچین چیزی تو جعبه نیست!

6. 7 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من این TV رو دیدم و باید بگم خوب بود و از نظر مدل چه از حیث کیفیت و چه از نظر طراحی فقط مدل hx925 سونی رو می شه باهاش مقایسه کرد.
    در رابطه با 3d هم باید بگم که یک سر و گردن بالاتر از سونی بود ولی واقعیت اینه که کلا 3d فعلا به کار نمی یاد، همین الآنم که دارم این مطالب رو می نویسم سرم به خاطر اون یه ربع 3d یکم گیج می ره.

فقط دو تا مطلب:
    1- تصویری که VT20 می داد یه خورده (تاکید می کنم یه خورده) بهتر از VT30 به نظر می رسید!
    2- این وسط تو فروشگاه، یه تلویزیون دیگه هم خیلی نظرمو جلب کرد، Z1 که محصول مشترک پانا و پایونیر هست! نظرتون راجه به Z1 چیه؟!
    در رابطه با 3d که گفتید به کار نمیاد!! من الان پاناسونیک جی 10 دارم بخاطر همین 3d نبودنش میخوام عوض کنم
    شما خبر ندارید 3d خیلی فراگیر داره میشه..
    الان چندتا بازی فوتبال رو 3d زنده گرقتم ولی بخاطر اینکه تی وی من 3d نبود نتونستم 3d ببینم

8. 5 کاربر از abbas_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

این فرکانس ها مربوط به کدوم ماهواره است ؟
    شبکه های ایران که فکر کنم روی بدر پخش میشن !
    بر روی بدر

10. 2 کاربر از kambiz11000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض بازیهای المپیک 2012 لندن سه بعدی پخش میشوند

سازمان‌دهندگان بازي‌هاي المپيك 2012 لندن و شركت پاناسونيك در نمايشگاه فن‌آوري برلين اعلام كردند كه بازي‌هاي المپيك براي نخستين بار به طور سه‌بعدي پخش مي‌شوند.

به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران از ایسنا، سازمان‌دهندگان المپيك 2012 لندن اعلام كردند روزانه 10 ساعت از بازي‌هاي المپيك به طور سه‌بعدي در سراسر جهان پخش خواهد شد.

مراسم افتتاحيه و اختتاميه نيز به گفته آن‌ها به طور سه‌بعدي پخش مي‌شود و قرار است 12 رشته ورزشي با فن‌آوري سه‌بعدي طراحي شود.

پاناسونيك نزديك به دو دهه است كه تجهيزات فيلم‌برداري و دوربين‌هاي المپيك را تامين مي‌كند و قرار است براي المپيك 2012 نيز كيت‌هاي سه بعدي ارائه كند.

اين شركت ژاپني بسيار مايل است كه تلويزيون‌هاي سه‌بعدي خود را براي تماشاي بازي‌هاي المپيك به فروش برساند.

12. 12 کاربر از kambiz11000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام به همه

من مجددا باید بگم که 3d تلویزیون های حال حاضر به کار نمی یاد. اولا تین تکنولوژی در اول راهه و صرفا الآن یک آپشنه. رو تصویرهای سربع تمام تلویزیون ها لرزشی وجود داره که به همون دلیله که چشم و مغز رو خسته می کنه. به خاطر همین معایب هم هست که دیدن 3d برای افراد زیر 10 سال یا خانم های باردار توصیه نمی شه. چند سال پیش (فکر می کنم حدود سه یا چهار سال پیش) یه مستند می دیدم که اولین نمونه تلویزیون 3d بدون عینک رو داشت نشون می داد. منتها اولا تک رنگ بود و ثانیا فقط و فقط یک نفر می تونست ازش استفاده کنه. خود اون متخصصا می گفتن حداقل تا 10 سال دیگه 3d که بشه روش واقعا حساب کرد کار داره. البته من منکر همین پیشرفتهای واقعا قابل توجه که تا همین الآن هم اومده نمی شم.

---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------

راستی در رابطه با دانگل:
    من بررسی کردم و احتمالا باز این ایرانیا مثه کاری که 55 VT30 رو وارد نکردن، دانگل هم معلوم نیست چیکار کردن.
    دانگل تکش حدود 17 دلار قیمت داره و با پایه می شه حدود 25 دلار. این دانگلی یا آداپتری که می گم به ST30 هم می خوره.

کاتالوگ رو هم خوندم (هم VT هم ST) غیر از اتصال با کابل، اکسس پوینت و روتر هم جواب میده واسه وایرلس اونطورکه کاتالوگ می گه...

14. 3 کاربر از papa2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام به همه

من مجددا باید بگم که 3d تلویزیون های حال حاضر به کار نمی یاد. اولا تین تکنولوژی در اول راهه و صرفا الآن یک آپشنه. رو تصویرهای سربع تمام تلویزیون ها لرزشی وجود داره که به همون دلیله که چشم و مغز رو خسته می کنه. به خاطر همین معایب هم هست که دیدن 3d برای افراد زیر 10 سال یا خانم های باردار توصیه نمی شه. چند سال پیش (فکر می کنم حدود سه یا چهار سال پیش) یه مستند می دیدم که اولین نمونه تلویزیون 3d بدون عینک رو داشت نشون می داد. منتها اولا تک رنگ بود و ثانیا فقط و فقط یک نفر می تونست ازش استفاده کنه. خود اون متخصصا می گفتن حداقل تا 10 سال دیگه 3d که بشه روش واقعا حساب کرد کار داره. البته من منکر همین پیشرفتهای واقعا قابل توجه که تا همین الآن هم اومده نمی شم.

---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------

راستی در رابطه با دانگل:
    من بررسی کردم و احتمالا باز این ایرانیا مثه کاری که 55 VT30 رو وارد نکردن، دانگل هم معلوم نیست چیکار کردن.
    دانگل تکش حدود 17 دلار قیمت داره و با پایه می شه حدود 25 دلار. این دانگلی یا آداپتری که می گم به ST30 هم می خوره.

کاتالوگ رو هم خوندم (هم VT هم ST) غیر از اتصال با کابل، اکسس پوینت و روتر هم جواب میده واسه وایرلس اونطورکه کاتالوگ می گه...
    اشتباه نکن اگه فیلم آواتارو سه بعدیشو ببینی بهت قول مردونه میدم 2 بار پشت هم میبینیش من چندتا فیلم سه بعدی تا حالا دیدم بعضی از فیلمها تصویر وحشتناک عمق داره یعنی تصویر وسط اتاق شکل میگیره بعضی وقتها تا 1 سانتی جلوی دماغ آدم میاد بیرون واقعا خارق العادس.
    این تی وی های سه بعدی بدون عینک فعلا چیز مسخره ای هستش اولا که فقط برجسته نمایی کمی میکنه و فقط یه نفر میتونه باهاش تماشا کنه وقتیم که سرشو تکون میده تصویر تغییر جهت میده که خیلی ضایع هست ویدئوهاش تو یو تیوب زیاده حالا حلا ها باید روش کار کنن توی ces دو سال پیش یکی از مسئولای استودیوهای هالیوود پاناسونیک گفته بود اگه تصویر بخواد بدون عینک اندازه عینک عمق پیدا کنه باید 50 برابر full hd رزولوشن داشته باشه که تا 10 -15 سال دیگه ممکن نیست.

بعدشم از این حرفا بگذریم چه سه بعدی به کارت بیاد چه نیاد الان اون تی وی هایی که تصویر دو بعدی شاخ دارن همشون آپشن سه بعدیم دارن نمیشه که بگی سه بعدیشو از روش بکنن بندازن دور.
    Last edited by die my darling; 13-12-2011 at 10:55.

16. 13 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

چی چی شد؟

18. 2 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

یه سوا هم داشتم، راسته که همه سینما خانگی های بلوری VCD پخش نمی کنن؟!
    خود پخش کننده تک بلوری چی؟!

---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------

راستی می شه کمک کنید بین این tv و سونی بتونم تصمیم گیری کنم؟!
    واقعیت VT30 رو که دیدم خیلی خوشم اومد اما نسبت به گرما و مصرف برقش یکم هنوز شک دارم، یک مطلب دیگم اینکه سینماهای خانگی خوب پاناسونیک ایران نمی یاد و تازه قراره بیشتر هم محصولات پاناسونیک تحریم بشه که البته بعیده.

20. این کاربر از papa2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •