Pes بازي كردم خيلي بهتر ا شده..نظرت چيه؟
Sent from my iPad 2
Pes بازي كردم خيلي بهتر ا شده..نظرت چيه؟
Sent from my iPad 2
سلام
نمی دونم مشکل صدای گزارشگر رو چطور حل کنم؟
قبلا" سالم بود. ولی امشب یه مرتبه صدای گزارشگر حذف شده . تو تنظیمات صدای گزارشگر در بالاترین شماره هست ولی فقط از استادیوم صدای هواداران میاد و از گزارشگر و سوت داور خبری نیست.
خوشحال میشم جوابم رو بدید.متشکرم.
خوبي لايو فيفا اينه كه واقعا گزارشگر هم آپديت ميشه..مثلا هفته قبل نميدونم چندم مارچ بود يههو گفت امروز تولد فابيو كوئنترائو هستش..
Sent from my iPad 2
به لایو ربطی نداره . من توی کریر چند بار دیدم میگه . حتی واسه بازیکنهای در پیت هم میگه .
سلام
میشه راجع به تاکتیک های مختلف توضیح بدین......................البته یه چیزایی بلدم ولی توی بازی وقتی عوض میکنم نمیاد......
مثلا شوک رو بهسمت پایین میزنم گزینه هایی مثل POSSESSION,HIGH PRESSOR,... میاد یا وقتی به بالا میزنم گزینه هایی مثل TEAM PRESSING,SWAP WINGS ,...میاد و به طرف چپ و راست هم که گزینه هایATTACK,BALANED,...میاد ولی مشکل من اینه که مثلا شوک رو به سمت بالا زدم و تیم پرسینگ رو انتخاب کردم ولی دوباره که جهت بالا رو میزنم میبینم انتخاب روی حالت پیش فرضه تیمه(مثلا سواپ وینگ)
میشه یه توضیح کلی بدین........ممنون میشم
راستی جدیدترین پچ فیفا چیه؟میشه لینک بدین و نحوه نصبش رو هم لطفا بگین...ممنون
اگه میشه راجع به ضربه آزاد هم توضیح بدین..................من ففط بلدم زمینی بزنم ولی کات دار هوایی نمیتونم...............راستی چطوری میتونم بازیکنم رو توی دیوار دفاعی حریف بزارم؟
شما اگر يه سري به سايت يوتيوب بزنين و بنويسد: freekick tutorial in fifa 13 مبتونين اموزشا رو ببينيد
Sent from my iPad 2 using Tapatalk HD
سلام
میدونم این مشکل همگیه و من تو همه فروم ها رفتم ولی انقدر صفحات فروم ها زیاده نتونتسم به جوابم نرسیدم
تو فصل دوم کریر مود بازی خارج میشه مشکل چیه؟؟راه حلش چیه؟
فقط یه ذره زودتر بگید![]()
دوستان
من الان میخوام نقل و انتقلات FIFA13 رو کنسولم آپدیت کنم باید چکار کنم دقیقا؟؟؟؟
امکان داره lt3 که ریختم بپره بعد از آپدیت؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)