صدای بدی نداره s3، بستگی به سلیقه و بودجه داره، s5 هم خوبه ولی دیگه فکر نکنم باشه تو بازار
تا جایی هم که من اطلاع دارم klipsch غیر اصلی نداره هنوز خوشبختانه، باز شما هم تحقیق کن
صدای بدی نداره s3، بستگی به سلیقه و بودجه داره، s5 هم خوبه ولی دیگه فکر نکنم باشه تو بازار
تا جایی هم که من اطلاع دارم klipsch غیر اصلی نداره هنوز خوشبختانه، باز شما هم تحقیق کن
دوستان ضمن تشكر ويژه از اقا كاوه و باقي دوستان وضعيت فعلي در مور خريد هدفون بنده به اين شكله
ex1000 به هيچ عنوان پيدا نشد
از برند كليپش اس سه و ايكس ده رو پيدا كردم كه موفق به تست ايكس ده شدم. ايرادي كه ميتونم بش بگيرم كيفيت ساخت پايين و عدم گارانتي مطمعن بود ولي اس سه رو واسه تست نداشت البته گارانتي داربود
تمام مدلهاي تي جايز رو تست كردم كه كلا بدلم نچسبيد ضمن اينكه كيفيت ساخت خيلي خوبي هم نداشتند
از مدلهاي سنهيزر cx 300 ii رو تست كردم كه بنظرم نسبت به قيمتش با ارزش تره
سه مدل on ear رو هم تست كردم
akg q460
v-jays
px200 senheizer
بلندي و بيس صداي وي جايز از همه بيشتره ولي كيفيت و ارگونوميه سنهايزر بهتره البته بلنديه صداش كمتره. akg هم كه كلا اندازه سرم نبود و كوچيك بود ولي كيفيت ساختش از اون دو تا بهتر بود!
در نهايت بين دو مدل اين اير و ان اير سنهايزر cx300ii و px200 يكيشو ميخام انتخاب كنم
نظر شما چيه؟
Sent from my Golden design iPhone 5 using Tapatalk 2
من X10 داشتم مشکلی با کیفیت ساختش نداشتم. فقط بدجوری shove میشه توی گوش که موقع بیرون آوردن باید مواظب باشید زیاد به سیم فشار نیاد
قیمت X10 چقدر بود؟
٦٠٠ تومن ميداد و البته هيچ گارانتي هم نداشت. با اينكه خوب بود ولي بنظرم نميارزيد
......
خب دوستان يكبار ديگه از همتون تشكر ميكنم كه در اين دو سه روز حسابي كمكم كرديد. خصوصا كاوه عزيز و اقاي فليپ عزيز(شرمنده كه اسمتون رو بلد نيستم)كه مبسوط و بصورت تلفني حسابي من رو شرمنده كردن
......
من بالاخره هدفون موردنظرم رو خريدم و از انتخابم تا نود درصد راضيم. هدفون on ear از برند سنهايزر مدل px200II رو بقيمت ٣٤٢ تومن با گارانتي نامداران خريدم. لازم بذكره كه قبلش مدل px100i از همين مدل رو تست كرده بودم كه به اشتباه px200 نوشته بودم. اون مدل ميكروفون داره ولي بالشتكاش اسفنجي بود كه ايزوليشن كمتري رو نسبت به ٢٠٠ بهمراه داشت.
دنبال چي رفتيم و چي خريديم؟!!!
اين اير ميخاستم و با ان اير برگشتم خونه!!!
شايد مهمترين دليل اين قضيه اين بود كه حداقل بنده تفاوت خيلي زيادي در مدلهاي تست شده اين اير با كريتيو ep630 كه چن ساله استفاده ميكنم ،نديدم !!!!البته بنده يه يوزر ساده هستم كه شبي يكي دو ساعت موسيقي پاپ و راك گوش ميده اونم فقط در منزل!!!مسلما تفاوتهاي زيادي بين مدلهاي تست شده وجود داره ولي با توجه به ديوايس سورس بنده و كلا انتظاراتم تريجيح دادم كه يه مدل ميد رنج ان اير رو خريداري كنم و هزينه ي زيادي بابت خريد هدفون نكنم
مدل هاي تست شده بنده كه در پاساژ پايتخت و با گوشي ايفون فايو در وضعيت اكولايزر اف و با چند تراك mp3 پاپ ايراني و سبك كانتري خارجي گوش دادم بشرح زير هستند
akg q350 in ear:وضعيت قرار گيري در گوش خوب. كيفيت ساخت خوب. بيس نرمال بسمت بالا. ميد خوب. هاي متوسط ارزش نسبت به قيمت خوب
t-jays: هر چار مدلش رو تست كردم
بيس بالا ميد متوسط هاي تقريبا متوسط البته تي جايز تري هاي بهتري داشت
وضعيت قرار گيري در گوش و ايزوليشن خوب و ارزش نسبت به قيمت بنظرم نميارزيد!
كليپش اس با قيمت ٣٧٠ تومن و گارانتي اصلي رو نتونستم تست كنم ولي فكر ميكنم نسبت به قيمتش نميارزه
كليپش x10 يكي از اون مواردي بود كه واقعا تفاوتش رو در صداهاي هاي و ميد با بقيه احساس كردم و بيس مناسبي هم داشت ولي متاسفانه بسته بندي و كيفيت ساخت پايينش و نداشتن گارانتي باعث شد تا به اين نتيجه برسم كه خريدش با اين قيمت ٦٠٠ تومن نميارزه
مدل بعدي cx٣٠٠ بود با قيمت ٢٢٠ تومن كه شرايطي تقريبا مثل تي جايزها داشت با اسن تفاوت كه كيفيت ساخت و گارانتي معتبر تري داره. وبه نظر بنده اين مدل بيشتر از بقيه اين ايرهاي تست شده با توجه به قيمتش ارزش خريد داره و يه هدفون كلا نرماليه كه نه نقطه قوت انچناني و نقطه ضعف انچناني داره
ضمنا موفق شدم senheizer IE8 رو از نزديك زيارت كنم!!!بايد بگم عجب چيزيه!!!كيفيت ساخت عالي بسته بندي بسيار جالب. شكل خاص و يه ولوم تنظيم بيس. البته موفق به تستش نشدم ولي مسلما ايرفون خاصي هست كه يه سرگردن به اينايي كه تست كردم سر بود ولي خب از اونجايي كه براي بنده خريد يه هدفون ١٢٠٠ ميليوني توجيحي نداشت از خريدش منصرف شدم
در پست بعدي به بررسي سه هدفون ان اير كه منجر به خريد يكيشون شد ميپردازم
مبارکت باشه. به جمع دارندگان سنهایزر خوش آمدیراستی من گفتم که میتونم 10% زیر قیمت بهت بدم، یعنی میتونستم بجای 342 تومن میتونستم 300 بدم بهت گارانتیش هم نامداران بود
به هرحال مبارک باشه
اره ميدونم و ممنونم ازت ولي ديگه تا پايتخت رفته بودم. بايد همين امروز تمومش ميكردم ديگه حسش نبود يه روز ديگه واسه اين كار بزارم از طرفي اگه نمي خريدم دوباره دو دلي ميومد سراغ و قضيه طولاني ميشد
.....
و اما نتيجه تست من براي چهار هدفون px100IIi px200II v-jay akg q450
اولا كه ٤٥٠ از لحاظ كيفيت ساخت بهترين بود يه كابل اضافي داشت با يه سوكت مبدل سيمش از بالا جدا ميشد و كلا خيلي خوش ساخت بود موضوع ديگه كلوز بودنش بود كه باعث ميشد ايزوليشن بهتري داشته باشه درست مث پي ايكس ٢٠٠ ولي بيس ٤٥٠ بهتر بود و يه مقدار بلندي صداش بيشتر بود. تنها مساله اي كه باعث شد نخرمش اين بود كه بشدت روي سرم ناراحت بود و با اينكه ريلش رو تا اخر باز كردم بازم روي سرم كوچيك بود. چميدونم شايد كله ي ما غير استاندارده!
در مورد وي جايز بايد بگم هدفون بسيار بقيمت و خوبيه و بيس و بلنديش از بقيه بهتر بود وزنش هم خوب بود راحت هم بود عاملي كه باعث شد نخرمش فقط فول اپن بودنش بود كه باعث ميشد عملا هيچ ايزوليشني وجود نداشته باشه
px100IIi رو دقيقا به همين علت نخريدم با اينكه احساس كردم يخورده صداش بلندتر از دويسته
خب بالاخره با اين همه بالا پايين رفتنا منم خريدمو كردم و همون طور كه گفتم نود درصد ازش راضيم. فك ميكنم با توجه كيفيت ساخت و سيم و وزن و بقيه ي ايتمها به قيمتش ميارزه(ديگه با اين دلار گرون از بيشتر نميشه انتظار داشت)
خعلي دوس داشتم اون ie8 رو بخرم ولي خداييش ١٢٠٠ خعلي پوله ادم بده يه جقله هدفون!!!فك كنم كار خوبي كردم كه احساسي عمل نكردمو از خريدش منصرف شدم
راستي دوستان حدودا چقر طول ميكشه كه اين هدفون من به حداكثر پرفورمانسش برسه؟براي burn in شدن بايد صداشو تا اخر بزنم بالا؟
دوستان ایا میشه یه امپ سر راه این هدفون و ایفون قرار داد و اگه میشه چه معایب و مزایایی داره؟
هدفون تو ایران خیلی در دسترس تر هست نسبت به آمپ . کلا به جز fiio آمپ پرتابل هدفون نیست .تو مورد شما فقط حجم صدا رو زیاد تر میکنه .
دوستان الان یه چند تا ریویوی خارجی رو خوندم ..عجیبه که با این که px100 II یه هدفون open هستش و px200 II یه هدفون close ولی همشون گفته اند که بیس ۱۰۰ حدود ۵ الی ۶ دسی بل بیشتر از ۲۰۰ هستشاین الان ینی چی؟!
البته واسه من همین میزان بیس کافیه ولی خو بدم نمیومد یه خورده بیشترم باشه.هرچی باشه اینا on ear هستند و بیسشون بیشتر باشه بهتره.یخورده حالم گرفته شد
خو اخه من اصن قبل از اینکه برم پایتخت قصدم خرید in ear بود و اصلا در مورد on ear ها تحقیق نکرده بودم بعد که دیدم این ایرها خیلی فرقی با ep630 خودم ندارندو اکثرا اون وضوحی رو که میخوامو ندارند به سمت on ear ها کشیده شدم
حیف که اون akg q460 رو سرم خوب قرار نمی گرفت وگرنه عالی بود![]()
Last edited by Dr.B.M; 15-08-2013 at 21:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)