نه نیست چون هیچ چیز دیگه این معنی و قصد رو نمیرسونه. ربطی هم به اینکه یه کلمه/جمله از چه زبانی باشه نداره.
نه نیست چون هیچ چیز دیگه این معنی و قصد رو نمیرسونه. ربطی هم به اینکه یه کلمه/جمله از چه زبانی باشه نداره.
به نظرم چون این شیوه سنتی اسلامی هست جایگزینی نیافته.
از یا الله استفاده می کنند که با یک تیر دو نشان بزنند(ذکر و اجازه گرفتن از اهل منزل یا اینکه به خودشان برسند و نامحرم و ...)
بعضیا کمی بلند و مودبانه سلام میدن البته سلام هم عربی هست
یا میگن صاحب خونه؟ کسی خونه نیست؟ مهمان نمی خواین؟ یا اسم بچه کوچک خونه یا یک فرد همجنس رو صدا می کنند یا مثلا سر صدا می کنن با سرفه ای چیزی
بعضیا بعد از صاحب خونه وارد میشن که صاحب خونه خودش بگه به اهالی منزل یا اگر کسی کنارش نیست کناز در می ایستد و در رو تق تق یا زنگ رو میزنه تا جوابی بشنود یا تلفن می زنن که فلانی پشت دریم اجازه اینا....
بسنه به موقعیت و شرایط میشه رفتار متفاوت داشت ولی همین یا الله جا افتاده هست..
سلام میخواستم درس ریاضی رو اعتراض بزنم. استاد نمره من رو کم کرد ... دلیلش هم تقلب رسوندن به 1-2 از بچه ها! تو امتحان میان ترم که اپن بوک و جزوه هم بود (استاد ، به یکی از بچه ها که تقلب رسونده بود ، گفته بود به تو نمره نمیدم ... و غیر مستقیم هم گفت با این کارت شخصیت رو پایین اوردی)
فکر کنم کلا نمره کلاسیو واسم 0 گذاشت و کلا از 14 نمره واسم در نظر گرفت ...
همین شد نمره من که کلاسی رو کامل میشدم ... و فقط 1 سوال 2 نمره ای رو نصفه نوشتم ولی نمره ام رو گذاشت زیر 15!
من سرکلاس شلوغ نکردم و تنها خطای من همون مورد بود!
واسه همه انگار این کار رو کرده
یکی رو هم میشناسم که هیچی بلد نبوده و ورقش با کلاسی 10 هم نمیشده ولی با کمال ناباوری بالای 15 میشه ... کاری ندارم ...
میخواستم بدونم چطوری اعتراض بنویسم؟ توش بگم ممکنه شما اشتباهی نفره بغلی رو به جای من وارد کردید ...
یا اگه میشه نمره بدید مشروط نشم لطفا ... از یه شهر دیگه میام!
ممنون میشم دوستان کمک کنید
Last edited by Iloveu-ALL; 15-06-2015 at 20:59.
اعتراض رو که باید از طریق سایت دانشگاهتون وارد کنید بعدش ببینید روال کاری چجوریه یه استاد دیگه تصحیح میکنه اعتراض رو یا دوباره خودشون. اگه باز هم با خودشون هست اینجا ایشون هستند که دست بالاتر رو دارند و عملا کاری بجز متقاعد کردن ایشون شما ندارید.
ببینید اونها وضیفشون اینه که به ارباب رجوع احترام بذارن.حالا تنبلند و بی ادب تقصیر شما نیست.اونها با این رفتار ادب و شخصیت خودشون رو نشان میدن.شما هم با رفتار مناسب ادب و شخصیت خودت را نشان میدهی.نمیتونی کاری بکنی که یه ادم بی شخصیت و بی ادب یهو اداب معاشرت یاد بگیره و احترام بذاره.
اصلا شما نباید حس حقارت بهتون دست بده.بلکه اتفاقا اونها باید حس حقارت کنند .کسی که رفتار درست انسانی نداره یک ادم حقیره .
شما وظیفه ات پیگیریه و وظیفه انها پاسخ دادن.
باز هم اگر احساس میکنی نیاز داری به انها درس ادب بدهب میتوانی به مدیریت گزارش کنی
کسی جوابی نداره؟
یه متن کوتاه میخواستم واسه واسه اعتراض به درس از طریق سایت
استاد 4-5تا از نمرم کم کرد.
توش بنویسم ممکنه مشروط بشم
یا ممکنه موقع وارد کردن نمره اشتباهی صورت گرفته
اگه میشه دوباره ارزیابی کنید...
(میخواستم الکی بگم معدلم باید بالای 17 بیاد ترم بعدم و اینا .... نگم بهتره)
Last edited by Iloveu-ALL; 17-06-2015 at 10:59.
سلام علی جان
تا جایی که تجربه داشتم هیچوقت به اون بخش اعتراض نمره توجهی نمیکنند. کمتر پیش اومده که تاثیری اعمال شده باشه
حتی گاهی استاد به خاطر اعتراض شاگرد ازش نمره هم کم کرده چون براش مشکله فقط به خاطر یک برگه بره دانشگاه و از
بین همه برگهها برگهی شما رو پیدا کنه و بعد مثلا ببینه که اشتباهی هم حتی صورت نگرفته و کلا شنیدم برای استاد خیلی
بد میشه وقتی یکی اعتراض میزنه و بگه برگه رو اشتباه صحیح کردی.
بهترین راه اینه که شما شماره یا ایمیل استاد رو پیدا کنید و خصوصی با خود استاد صحبت کنید.
چون احتمال تاثیر مثبت اعتراض نمره کمه و حتی ممکنه شما اشتباه کرده باشی
ولی درهرصورت متن پیشنهادی من اینه:
-----------------------------------
سلام جناب دکتر/استاد ...
اگر ممکن هست در نمرهی درس ... بنده تجدید نظر بفرمایید.
به این امید که با تجدید نظر شما، از بند مشروط شدن رها شوم.
با تشکر
-------------------------------------
حتی اگه استاد به اشتباه نمره ای کم کرده باشه و بعد از اعتراض مشخص بشه بازم نمره بهت برگشت داده نمیشه!!!
مورد داشتیم این اتفاق افتاده و خیلی ریلکس استاد گفت ترم برد باخودم بردار بهت بالا میدم!
این ترم نمره 20 خودمو بهم داده 16 وقتی پاپیچش شدم خیلی راحت بهم میگه واسم افت داره کسی 20 بگیره ازم!!
------------------------------------------
با آدم های به اصطلاح زرنگ که حتی تو کار های کوچیک هم زرنگ بازی در میارن باید چطوری رفتار کرد؟
مثلا یکی از دوستان اگه 2خودکار روی میز باشه و یکیش واسه من اون یکی واسه خودش باشه میره سراغ خودکار من و بعد از اینکه کارش تموم شد خیلی ریلکس خودکار میذاره تو جیبش!!
خدایش یه چیزی مثل خودکار ارزش بحث کردن نداره و اگه هم کسی حرفی بزنه با کلماتی مثل خسیس و... یه چیزی هم بدهکار میشه!
آدمی هم نیست که بگیم نداره و خداروشکر دستش به دهنش میرسه!
این ساده ترین مثالی بود که خاطرم مونده بود ولی کلا تو همه کاری این زرنگ بازی داره!!!
در حالت کلی باید مثل خودشون باهاشون رفتار کرد...منظورم این نیست خودکارشون رو بردارین
وقتی رفتاری مثل خودشون رو در پیش بگیرین...کم کم حساس میشه که اگه این کار رو انجام بدم باهام اینطوری رفتار می کنه....فکر کنم صرف نظر بکنه از کارش
در مورد خودکار دفعه بعد دو تا خودکار با خودتون ببرین واسه استفاده...و طوری رفتار کنین که متوجه دو تا بودن خودکار بشه وقتی پرسید چرا دوتا؟ بگین اگه کسی خودکارم به دستش چسبید... یکی دیگه واسه کارم داشته باشم...
Last edited by dourtarin; 18-06-2015 at 15:49.
بحث سرخودکار نیست کلا همین طوریه! پسر بدی هم نیستش که بخیال بشم دیگه باهاش رفاقت نکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)