سلام دوستان عزیز. میخاستم ببینم کیفیت بوتان مدل bensser proبهتره یا ایران رادیاتور م دل L28 ffممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان عزیز. میخاستم ببینم کیفیت بوتان مدل bensser proبهتره یا ایران رادیاتور م دل L28 ffممنون میشم راهنمایی کنید
و ایا مدل bensser pro که ایتالیایی هست قطعاتش گیر میاد یا نه
یه سوال هم از اقای tornado داشتم. واسه یه اپارتمان طبقه اول روی هم کف شیراز .. زیر بنای 130 متر سالن 50 تا 60 متر و 3 تا اتاق خواب هر کدوم 13 متر و دوتا خروجی رادیاتور توی سالن هر کدوم چندتا پره رادیاتور لازمه ؟؟ ممنونم
میشه راجب به نحوه انتخاب رادیاتور پنلی یا پره ای توضیح بدید
اقای مهندس hesam هم اگه لطف کنن جواب بدن ممنون میشم
سلام دوست عزیز
پکیج بوتان فکر کنم بهتر از ایران باشه درکل من نظرم با بوتان و ایران نیست اگر بودجه تون میرسه ایتالیایی بخرید که کم مصرف و کم صدا و خرابی کمتر داشته باشه در مورد قطعات بوتان شرکت خدمات میده و قطعه گیر میاد و اینکه بوتان به اسم قطعاتش ایتالیا هست در صورتی که همه چینی هستند و پکیج های ایتالیایی معروف هم قطعاتش هست و مشکلی از نظر قطعه پیدا نمی کنید اینکه میگند قطعه گیر نمیاد بیشتر برای جذب مشتری به پکیج هایی همچون ایران و بوتان هست .
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز
پکیج بوتان فکر کنم بهتر از ایران باشه درکل من نظرم با بوتان و ایران نیست اگر بودجه تون میرسه ایتالیایی بخرید که کم مصرف و کم صدا و خرابی کمتر داشته باشه در مورد قطعات بوتان شرکت خدمات میده و قطعه گیر میاد و اینکه بوتان به اسم قطعاتش ایتالیا هست در صورتی که همه چینی هستند و پکیج های ایتالیایی معروف هم قطعاتش هست و مشکلی از نظر قطعه پیدا نمی کنید اینکه میگند قطعه گیر نمیاد بیشتر برای جذب مشتری به پکیج هایی همچون ایران و بوتان هست .
برای محاسبات رادیاتور در شیراز در صورتی که طبقه همکف ساختمان شما مسکونی باشه و پارکینگ نباشه مساحت هر فضا * 100 یا 110 بار حرارتی مورد نیاز شما را میدهد و باید ببینید بازده حرارتی رادیاتوری که میخواهید هر پره چند هست مثلا بوتان il primo 500 بوتان 157 میباشد برای پذیرایی 60*110=6600
6600/157 = 42 پره نیاز دارید تقسیم بر تعداد جا رادیاتور هایی که دارید اگر 3 جا دارید 3رادیاتور 15 پره باید بسته بشه درضمن مساحت آشپزخانه اوپن باید با پذیرایی جمع شود و برای آشپز خانه باید رادیاتور حساب شود و اگر طبقه زیرین پارکینگ باشد 20% به محاسبات اضافه کنید
رادیاتور پانلی هم به همان روال بار حرارتی را بدست آورید و هر پانل رادیاتور معمولا متری بین 2000 تا 2300 میباشد اگر بار حرارتی شما 6600 باشد 3 بلوک رادیاتور 110 سانتی با بار حرارتی 2000 نیاز دارید
در کل اگر رادیاتور بزرگتر بگیرید از نظر مصرف گاز بهتر میباشد و فقط هزینه اولیه یک مقدار بیشتر میشود و اگر رادیاتور کوچک باشد و جوابگو نباشد مصرف گاز بشدت بالا رفته و به گرمای مورد نیاز نمیرسید
سلام
من پكيج بوتان cv دارم ميخواستم شعله محفظه احتراق رو زياد كنم تا اب مصرفي حرارتش بالا بره يه چيزايي بلدم ولي دقيقا نميدونم ظاهرا مبدل گاز يه ابزار مخصوصي دار ! از اساتيد محترم خواهش ميكنم راهنمايي كنيد . متشكرم
- - - Updated - - -
سلام
من پكيج بوتان cv دارم ميخواستم شعله محفظه احتراق رو زياد كنم تا اب مصرفي حرارتش بالا بره يه چيزايي بلدم ولي دقيقا نميدونم ظاهرا مبدل گاز يه ابزار مخصوصي دار ! از اساتيد محترم خواهش ميكنم راهنمايي كنيد . متشكرم
- - - Updated - - -
سلام
- - - Updated - - -
سلام
بهتره وقتی از مطلبی اطلاع ندارید آنرا بیان نکنید
بر روی چه حسابی میگویید قطعات بوتان چینی است ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)