سلام
خوش به حالتون سرعت نت رایتل افزایش پیدا کرده
اما شهری که زندگی میکنم بیشتر که هیچ کمتر هم شده
گرگان وعلی آباد تست کردم سرعت 2 مگ بود اما وتتی بندرترکمن اومد کمتر از 500 کیلوبایی که میشه 50 کیلوبایت و گاهی به 110 کیلوبایتم میرسه یعنی نت در حد 2g
سلام
گرگان وعلی آباد تست کردم سرعت 2 مگ بود اما وتتی بندرترکمن اومد کمتر از 500 کیلوبایی که میشه 50 کیلوبایت و گاهی به 110 کیلوبایتم میرسه یعنی نت در حد 2g
Last edited by matinyarali; 05-05-2015 at 19:22.
سلام
داخلش دستگاها قرار میدن
پایین همه سایت ها چنین چیزی هست
2 گیگ یکماه 23 تومن چه خبره
ایرانسل 5 گیگ یکماهه میده 20 تومن
من الان بسته سه ماهه 6 گیگ 25 تومن ایرانسل را دارم هر 2 گیگش میشه 8 تومن
بعد رایتل دزد 2 گیگ میده 23 تومن
یادش بخیر سری اول رایتل خریدم هنوز اینجا جایی نداشتن سرعت ثابت بود سیگنال عالی بود.الان چی جدیدن خیلی داغون شده اینجا.بخش فنی اپراتور بهم زنگ زد بازم همینجوریه تغییر نکرد
قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان تصریح کرد: رایتل تنها اپراتوری است که شبکه آن نسل 3 و بالاتر از نسل 3 را پشتیبانی می کند.
(منظورش چیه؟!!!!)
دوستان اخبار را در انجمن اخبار قرار بدهید و بعد لینک رو داخل تاپیک های مورد نظرتون استفاده کنید که موارد کاملا داخلی باشه ! ( لینک خارجی استفاده نکنید )
مرسی
[QUOTE=matinyarali;8617353]سلام
گرگان وعلی آباد تست کردم سرعت 2 مگ بود اما وتتی بندرترکمن اومد کمتر از 500 کیلوبایی که میشه 50 کیلوبایت و گاهی به 110 کیلوبایتم میرسه یعنی نت در حد 2g[/QUOTE
سرعت ثابت نمیده .صبحا روی 1مگت تا 1.5 مگه شبا تا 10 مگ هم میره ..من اینجوری دوست ندارم وگرنه ایرانسل و همراه اول دارم که انقدر نوسان دارن ....همون 2 مگ ولی ثابت رو بیشتر دوست دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)