اجازه بدید کمی بیشتر توضیح بدم
شبکه من به این شکله :
![]()
میخوام سیستم شماره 3 همزمان هم اینترنت داشته باشه هم اینترانت !
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
اجازه بدید کمی بیشتر توضیح بدم
شبکه من به این شکله :
![]()
میخوام سیستم شماره 3 همزمان هم اینترنت داشته باشه هم اینترانت !
اینترانت منظور چه نوع شبکه ی خصوصی هست.
و کارتون از اون شبکه چیه. البته در اصل اگه اینترنت هم باشه فرقی نداره!
و راه کاری که دارین احتمالا همون مواردی هست که گفتم.
از نرم افزاری که گذاشتم استفاده کردین٬ نشد؟
البته راه کارهای پیچیده و شاید زمان بر دیگه هم هست.
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
برا اتصال 20 تا گوشی وای فای و یک کامپیوتر که به چه لوازمی احتیاج دارم با حداقل هزینه و آیا اینترنت نامحدود بگیرم یا حجمی ؟
اینترنت حجمی و سرعت بالا.
و مودم خوب.
یا چند تا اکسس پوینت خوب.
سلام سال نو مبارک
یه مشکل عجیب از دومین روز عید برای کارت شبکه انبردم روی مادربرد h81m-s2pt
پیش اومده . قضیه این هست که یه دفعه بدون هیچ دلیل خاصی چراغ کارت شبکه ام که زمان اتصال کابل ،سبز رنگ میشد الان هرکار میکنم روشن نمیشه. البته زمانی که تمام کابل های کیس رو درمیارم و کابل رومیزنم وسیستم رو روشن میکنم اونم روشن میشه وکارمیکنه زمانی که میخام کیس رو سرجاش بذارم اینطوری میشه. البته دوتا پورت یو اس بی نزدیکش بود که اسکنر وپرینتر بودن جابجاشون کردم گفتم شاید بهش فشار میارن که نمیذاره روشن بشه ولی بازم همونطوریه. به نظرتون کارت شبکه انبرد داره میسوزه؟؟مادربردم جدیدا گرفتم هنوز 6 ماه نشده اینطوری شده. با کابل خود مودم ای دی اس ال تست کردم روشن نشد از سوییچ هم دراوردم روشن نشد به نظر میاد خود کارت شبکه مشکل دار شده. البته زماني كه يكبار كليد پشت كيس رو خاموش ودوباره روشن كنم روشن ميشه ولي همينكه سیستم رو خاموش یا ریستارت می کنم باز قطع ميشه نظرتون چیه؟
جستجوکردم چندتا تاپیک دیگه توانجمن های دیگه همینطوری بودن ولی کسی نتونست حلش بکنه.
سلام
سال نوی شما هم مبارک
برید سایت مادربردتون و درایو کارت شبکه رو آپدیت کنید ببینید حل میشه یا نه
سلام ممنون بابت راهنمایی ولی همون اول بایوس رو کاملا به نسخه جدیدش آپدیت کردم درایو شبکه رو باز از سایتش دانلود ونصب کردم (البته جدیدش نیومده بود برای 7)
داخل خود سوکت شبکه رو تمیز کردم باد هم گرفتم که یموقع گردوخاکی نباشه کابل دیگه ای رو تست کردم ولی مشکل همچنان پاپرجاست در حال حاضر با همین شبکه دارم جواب میدم ولی شک دارم بعداز ریست بالا بیاد!!
باید کلی باهاش ور برم تا فعال بشه.
اگه هم میخاست بسوزه نباید اصلا فعال بشه ولی اینطوری بیشتر رو اعصابه
سلام به همه دوستان عزیز
راهکار ریموت زدن به کلاینتی که ریموتش غیرفعال هستش چیه؟
تا اونجایی که میدونم ی راه کامندی باید داشته باشه
سلام
به نظر شما سیم کشی داخل ساختمان رو پینگ چقدر اثر داره به عبارتی من الان پینگم تا 4.2.2.4 اکثر روزها روی 130 هست ایا با عوض کردن سیم های معمولی تلفن با سیم مرغوب مثل کابل شبکه و غیره میشه پینگ رو به زیر 100 رسوند
کلا چه روش هایی به غیر سرویس های کاهش پینگ وجود داره که پینگ رو بشه کم کرد
Last edited by presfn; 10-06-2016 at 09:42.
اگه اکتیو دایرکتوری دارین میتونین براش یه پالیسی بنویسین تا دسترسی ریموت کنترلش باز بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)