تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 330 از 339 اولاول ... 230280320326327328329330331332333334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,291 به 3,300 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب همون طور که توی چند تا پست قبلی پیش بینی کردم رحمتی به عنوان کاپیتان اول تیم انتخاب شد
    کاپیتان دوم و سوم هم به ترتیب منتظری و صادقی شدن
    به نظر من که تصمیم درستی بودش
    +
    توی این چند روز آخر نقل و انتقالات اگه فکری برای گرفتن هافبک دفاعی نکنیم حتما در طول فصل به مشکل می خوریم
    فکر نکنم نکونام رو بتونیم بگیریم چون مبلغ قرارداد حدود 2.5 میلیون دلاری اون برای استقلال خیلی سنگینه

2. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

4. 3 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

در مورد کاپیتان شدن رحمتی ظاهرا سایت گل هم گول خورده بود و منتظری رو اعلام کرده بود . حالا سعی کردند با خبری مبنی بر ناراحتی منتظری لاپوشونی کنند . زیاد جای تعجب نیست . رابطه سایت گل و شخص اقای راهبر با استقلال مشخص و واضح بوده و هست !

به نظرم رحمتی هم کاپیتان خوبی می تونه باشه . البته منتظری بهتر بود. همین که صادقی و اکبرپور کاپیتان نشدند کافیه ! حداقل از بستن بازوبند بر روی مچ و اینا خبری نخواهد بود !

در ادامه خرید هافبک هجومی توزی رو هم خریدیم ! امسال تیم شوت زنی در اختیار داریم .

امروزتیم بازی دوستانه ای با پیکان داشته که با توجه به ترکیب تیم احتمالا 4-3-4 بازی کردند . که از قلعه نویی کمتر به یاد داریم !

ترکیب تیم : رحمتی - صادقی - حنیف - حمودی - هاشم خان - زندی - بائو - مبعلی - میلاد - برهانی - منوچهری

6. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اخبار یک شنبه 18 تیر 1391 - Jul 08 2012

مشاور مديرعامل استقلال: تنها باشگاهي هستيم كه مدارك را كامل داديم

امير رفيعي گفت كه باشگاه استقلال تمام موارد مورد درخواست AFC را به صورت كامل به سازمان ليگ ارائه داده است.

مشاور مدير عامل باشگاه استقلال در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: مدارك مورد نياز براي ارسال به AFC به منظور حفظ سهميه ايران در ليگ قهرمانان آسيا، شامل 21 مورد بود كه ما تمام آنها را آماده كرديم و شنبه تحويل سازمان ليگ داديم.
    وي ادامه داد: فكر مي‌كنم استقلال تنها باشگاهي است كه عين مدارك خواسته شده را تحويل داده است. ما همچنين تمام مدارك را به زبان انگليسي ترجمه كرديم. تنها چند مورد بود كه در سال گذشته از سوي AFC به آنها ايراد گرفته شده بود كه يكي از آنها طرح تجاري باشگاه بود.
    رفيعي در ادامه و در پاسخ به اين سوال كه چرا باشگاهش مدارك را اين اندازه دير تحويل داده است گفت: سازمان ليگ مجبور است كه مدارك 18 باشگاه را بررسي كند و به همين دليل ما تلاشمان كرديم كه مدارك خود را كامل كنيم و سپس ارائه دهيم كه در كار بررسي آنها به سازمان ليگ كمك كرده باشيم. ما نمي‌خواستيم مدارك را به صورت ناقص و رفع تكليفي ارسال كنيم كه كار سازمان ليگ سخت شود.

اخبار اردوی استقلال در ترکیه/عیادت فتح الله زاده از حسینی و تبریک به ویسی

به گزارش اوج نیوز،استقلالی ها سه شنبه برای انجام آخرین بازی تدارکانی خود مقابل نماینده رومانی راهی ازمیر می شوند و روز چهارشنبه به اردوی 10 روزه خود در ترکیه پایان می دهند.

فاصله گرین پارک تا ازمیر دو ساعت است و آبی پوشان روز سه شنبه با یک دستگاه اتوبوس عازم ازمیر می شوند.

*مدیر عامل استقلال از میثم حسینی،مدافع مصدوم تیم استقلال که در ترکیه مصدوم شد عیادت کرد و ابراز امیدواری کرد که هر چه زودتر به میدان بازگردد.

*سرمربی تیم استقلال از عملکرد بازیکنان این تیم در دیدار مقابل پیکان ابراز نارضایتی کرد و در گفت و گو با آنها،خواستار این شد که اشتباهات این بازی در آینده تکرار نشود.قلعه نوعی همچنین به ویسی بابت پیروزی مقابل استقلال تبریک گفت.

*تمرین صبح روز یکشنبه استقلال،تعطیل شد و بازیکنان به استخر رفتند.

استقلال و دفاع 4 نفره/عملکرد دور از انتظار ساموئل و زندی

فوتبال ایران/استقلال در بازی دوستانه روز یکشنبه مقابل پیکان دفاع 4 نفره را تجربه کرد.

به گزارش اوج نیوز،شاگردان قلعه نوعی در نیمه نخست بازی ،با روش 1_3_2_4 به میدان رفتند و در نیمه دوم هم سیستم بازی این تیم به 2_4_4 تبدیل شد.

در این بازی فریدون زندی و ساموئل به عنوان هافبک های دفاعی استقلال به میدان رفتند که البته عملکردشان در سطح مورد نظر قلعه نوعی نبود و به همین دلیل قطعا در روزهای آتی برای رسیدن به شرایط ایده آل باید تلاش بیشتری انجام بدهند.

سرمربی تیم استقلال در دفاع میانی در این بازی از امیر حسین صادقی و حنیف عمران زاده استفاده کرد.

واکنش قلعه نویی به شکست مقابل پیکان/ باخت به موقعی بود!

به گزارش قدس آنلاین، استقلال در دومین بازی دوستانه خود در ترکیه با نتیجه دو بر صفر به تیم پیکان باخت. این شکست تبعاتی برای آبی پوشان داشت اما امیر قلعه نویی در مواجهه با سوال هایی که در این خصوص می شد موضع خاصی گرفت تا موضوع در آستانه شروع لیگ دوازدهم چندان حاد نشود. قلعه نویی پاسخ این پرسش که چرا استقلال به پیکان باخت می گوید:" این باخت لازم بود! به نظر من به موقع شکست خوردیم." از قلعه نویی درباره کیفیت بازی پیکان نیز سوال هایی پرسیده شده که او در حد بارسلونا پیکان را بالا برده است:" پیکان من را شگفت زده کرد. احساس می کنم تیم عبدالله ویسی امسال هم نتایج خوبی در لیگ بگیرد. آن ها ما را غافلگیر کردند. در تمام طول بازی از استقلال بهتر بودند و اگر همین طوری در لیگ بازی کنند قطعا به جایگاه مطلوبی می رسند." گفته می شود با وجود
    اظهاراتامیر قلعه نویی اما وی پس از باخت به پیکان به شدت علیه بازیکنانش موضع گرفته است. قلعه نویی که اعصاب باختن ندارد در جلسه ای که ساعاتی پس از بازی با بازیکنان گذاشت به شدت از عملکرد دفاعی آن ها گله کرد. البته در این بازی پژمان منتظری حضور نداشت و تنها به دویدن دور زمین اکتفا کرد.

استقلال خواهان عقد قرارداد مشروط/جباری می پذیرد؟

در شرایطی که بازیکنان فقط تا پنجشنبه این هفته فرصت دارند تیم خود را معرفی کنند وضعیت مجتبی جباری همچنان نامشخص است.

به گزارش اوج نیوز،برخی رسانه ها خبر از مذاکره مجدد استقلال با وی داده اند این در حالی است که وی از تراکتورسازی هم پیشنهاد دارد.

از استقلال خبر می رسد که این باشگاه حاضر است با جباری قرارداد مشروط به امضا برساند به این شکل که مبلغ قرارداد وی بسته به تعداد بازیهایی باشد که وی برای استقلال انجام می دهد؛شرطی که هنوز مورد قبول جباری قرار نگرفته است.

علاوه بر این وی باید منشور اخلاقی باشگاه را نیز به امضا برساند که وی حاضر به امضای چنین برگه ای نیز نیست.

باید دید طی روزهای باقی مانده جباری شرایط استقلال را می پذیرد یا تیم خود را تغییر خواهد داد.

سه‌شنبه سومین بازی تدارکاتی استقلال/ناراحتی بازیکنان به خاطر حسینی

تیم فوتبال استقلال روز سه شنبه سومین دیدار تدارکاتی خود را در کشور ترکیه برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم استقلال شب گذشته در دیداری دوستانه مقابل پیکان شکست خورد و از همین رو قلعه نویی برای بازیکنانش تمرین ریکاوری در نظر گرفت.بازیکنان تیم استقلال امروز راهی استخر و سونا شدند و قرار است در نوبت عصر تمرینات تاکتیکی را پشت سر بگذارند. تمرین نوبت عصر استقلال ساعت 20 به وقت تهران برگزار می شود.

*رودریگو توزی که روز گذشته قرارداد خود را با آبی‌پوشان ثبت کرده است به ترکیه نمی رود و در تهران برنامه های بدنسازی را دنبال خواهد کرد.

* طی هماهنگی های صورت گرفته تیم استقلال روز سه شنبه به مصاف لازیگ اسپور ترکیه می‌رود.این بازی آخرین دیدار تدارکاتی آبی پوشان در کشور ترکیه است.

* با حضور دکتر نوروزی و حضور وی در کنار تیم پزشکی نظارت ویژه ای روی تغذیه بازیکنان استقلال انجام می شود و بدون هماهنگی آنها بازیکنان حق استفاده از تغذیه های متفرقه را ندارند.

*بازیکنان و کادر فنی تیم استقلال به خاطر آسیب دیدگی میثم حسینی ناراحت هستند. قرار بود این بازیکن به تهران برگردد اما وی زیر نظر کادر پزشکی استقلال تحت درمان قرار گرفته است.

* پژمان منتظری همچنان به تمرینات اختصاصی و بدنسازی مشغول است.این بازیکن از اردوی ترکیه به جمع استقلالی ها اضافه شد.

* اردوی آبی‌پوشان روز چهارشنبه به پایان می رسد و اعضای تیم استقلال بامداد چهارشنبه به تهران باز می‌گردند.

استقلال در كورس قهرماني خواهد بود / تيموريان: مي‌خواهند من را مقابل استقلال قرار دهند

هافبك جديد تيم الخريطيات قطر مي‌گويد تنها براي انجام كارهاي مالياتي در باشگاه تراكتورسازي حاضر شده و هيچ مذاكره‌اي با اين باشگاه نداشته است.

آندرانيك تيموريان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره شايعه حضورش در تراكتورسازي كه امروز در يكي از روزنامه‌ها مطرح شده بود، اظهار كرد: حضور من در تبريز به خاطر مذاكره با باشگاه تراكتورسازي نبود. بلكه من پيگير كارهاي مالياتي‌ام هستم كه به زمان حضور من در اين باشگاه باز مي‌گردد.

وي ادامه داد: به خاطر مشكلاتي كه وجود داشت كارم چند روزي در تبريز طول كشيد و مجبور شدم براي پيگيري كارهايم دو بار به تبريز بيايم. روز گذشته هم وقتي به باشگاه تراكتورسازي رفتم تنها براي حل اين مشكل رفته بودم و اصلا جعفري را نديدم كه بخواهم با او صحبت كنم. تنها با بقيه مسئولان باشگاه حرف زدم تا مشكلي براي خروج از كشور نداشته باشم.

تيموريان با انتقاد از رسانه‌هايي كه شايعه مذاكره او با تراكتورسازي را مطرح كرده بودند، گفت: من با تراكتورسازي هيچ مذاكره‌اي نداشتم و از طريق وكيلم اين اخبار كذب را پيگيري خواهم كرد. اين افراد مي‌‌خواهند من را روبروي هواداران استقلال قرار دهند و اين طور وانمود كنند كه من مي‌خواهم تيم سابقم را دور بزنم، اما مطمئن باشيد اگر روزي به فوتبال ايران بازگردم به استقلال خواهم رفت نه تيم ديگري. متاسفانه نمي‌دانم اين نقل قول‌ها چگونه بدون اين كه من صحبتي كرده باشم و بدون هيچ منبعي در بعضي روزنامه‌‌ها چاپ مي‌شود. وقتي اين موضوع را شنيدم شوكه شدم و برخي از هواداران استقلال هم با من تماس گرفتند و درباره حضورم در تراكتورسازي پرسيدند، در حالي كه اين موضوع اصلا صحت ندارد. مطمئن باشيد از اين رسانه‌اي كه چنين خبر كذبي منتشر كرده شكايت خواهم كرد. آنها نمي‌توانند بدون سند و مدرك چنين اخبار كذبي را منتشر كنند.

وي افزود: با اين حال اين را هم بايد بگويم كه من روزهاي خوبي را در تراكتورسازي داشتم و محبت مردم خونگرم تبريز و هواداران اين تيم را هم هيچ وقت فراموش نمي‌كنم. آنها در زمان حضورم در تبريز دوران بسيار خوب و خوشي را برايم رقم زدند.

بازيكن فصل گذشته استقلال با اشاره به اين كه روز سه‌شنبه به تمرين‌هاي تيمش در قطر اضافه مي‌شود، گفت: منتظر اين بودم كه كارهاي مالياتي‌ام انجام شود و به اردوي تيم بپيوندم. فتح‌الله‌زاده در جريان ريز كارهاي من هست و مي‌داند كه با الخريطيات قرارداد بستم. ضمن اين كه چهارشنبه به همراه تيم به اردوي در آلمان خواهيم رفت. الخريطيات بازيكنان خوبي را اين فصل جذب كرده و اميدوارم نتيجه‌ خوبي در ليگ قطر به دست بياوريم.

تيموريان همچنين درباره استقلال گفت: مطمئنم كه استقلال به راه خودش ادامه مي‌دهد. آنها بازيكنان خوبي به خدمت گرفته‌اند و در خط هافبك هم مهره‌هاي خوبي دارند. كيانوش رحمتي به خوبي جاي من را پر مي‌كند و مطمئنم خط هافبك استقلال بهتر از قبل خواهد شد. خيلي دوست داشتم در استقلال بمانم و با قلعه نويي كار كنم اما به خاطر دلايلي كه قبلا به آنها اشاره كرده بودم اين اتفاق رخ نداد. با اين حال استقلال تيم خيلي خوبي بسته است. من هميشه پيگير اخبار اين تيم هستم و معتقدم استقلال مي‌تواند در اين فصل باز هم در كورس قهرماني باشد.

محكومیت قلعه نویی توسط كمیته استیناف و احضار به كمیته انضباطی

به گزارش روز یكشنبه ایرنا از فدراسیون فوتبال، كمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، قلعه نویی را به دلیل مصاحبه با روزنامه ها و رسانه ها با تیتر ' اگر تركی و ممبینی را جذب می كردیم قهرمان بودیم' و شكایت كمیته داوران از قلعه نویی با ادعای طرح تبلیغات سو و تشویش اذهان عمومی پیش از شروع فصل، روز سه شنبه 20 تیرماه به كمیته انضباطی احضار كرده است.

كمیته انضباطی فدراسیون فوتبال همچنین اعلام كرده است كه حضور نیافتن طرفین مانع از رسیدگی نیست.

همچنین رای كمیته استیناف فدراسیون فوتبال درباره محكومیت قلعه نویی به توبیخ كتبی و پرداخت 50 میلیون ریال به لحاظ اهانت به اهالی رسانه و خبرنگاران اعلام شد.

بر این اساس این رای با توجه به محتویات پرونده و استدلالات مندرج در پرونده، از سوی كمیته استیناف قطعی اعلام شد.

بازیكن تیم ملی اردن پیشنهاد باشگاه استقلال را رد كرد

به گزارش ایرنا، رادیو اردن روز یكشنبه گزارش داد:استقلال برای به خدمت گرفتن این بازیكن مبلغ 300 هزار دلار پیشنهاد داده بود كه به دلیل پایین بودن مبلغ پیشنهادی از سوی هایل رد شد.

روزنامه 'الرای' اردن نیز نوشت:این بازیكن پیش از این نیز از باشگاه سپاهان پیشنهاد داشت كه آن را هم رد كرده است.

'الرای' افزود:هایل كه در تیم ملی در پست مهاجم بازی می كند

قراردادش با تیم 'الفیصلی'این كشور پایان یافته است.

پیشنهاد ارائه شده به این بازیكن از سوی باشگاه سپاهان نیز 300 هزار دلار بدون مبلغ پاداش كه به وی تعلق خواهد گرفت، اعلام شده است.

براساس اعلام این رسانه ها،باشگاه 'الكویت' كویت نیز خواهان به خدمت گرفتن این بازیكن می باشد.

پایگاه اطلاع رسانی 'كووره' كه دركویت منتشر می شود نیز با اشاره به پیشنهاد باشگاه استقلال برای به خدمت گرفتن این مهاجم اردنی نوشت:این پیشنهاد به دلیل پایین بودن مبلغ پیشنهادی رد شد.

'هایل' با اشاره به اینكه از چند تیم اروپایی نیز پیشنهاد دریافت كرده است تاكید كرد:برای انتخاب تیم آینده خود عجله ای ندارد و برای بررسی این پیشنهادات وقت كافی در اختیار دارد.

باشگاه 'الفیصلی ' اردن نیز برای تمدید قرارداد این بازیكن مبلغ 85هزار دلار پیشنهاد داده است اما 'هایل' تاكنون نظر خود را اعلام نكرده است.

یك منبع آگاه نیز به پایگاه اطلاع رسانی 'كووره' گفت: باشگاه 'الفیصلی' اردن برای جایگزین 'هایل' در حال مذاكره با یك بازیكن فلسطینی است

اخبار دوشنبه 19 تیر 1391 - Jul 09 2012

سپاهانی ها خطاب به استقلالی ها :ما جباری را نگرفتیم، شما هم جان واریو را جذب نکنید

در شرایطی که به نظر می رسید بعد از جدایی از سپاهان تیم استقلال مقصد آینده جان واریو باشد، مدیران سپاهان برای همتایان خود در تیم تهرانی پیغام داده اند که از جذب این بازیکن منصرف شوند.

به گزارش قدس انلاین به نقل ازافکار نیوز فابیو جان واریو که دو فصل خوبی را در تیم سپاهان سپری کرد، پس از تاخیر در شرکت در تمرینات این تیم در اردوی ترکیه، با نظر کرانچار در اختیار کمیته انضباطی گذاشته شد و این مربی اعلام کرد که به این بازیکن نیاز ندارد.

گفته می شود دلیل اصلی اختلاف کرانچار با جان واریو به حاضر جوابی این بازیکن برمی گردد که در جواب اعتراض وی گفته که تیم های زیادی خواهان وی هستند و کرانچار نیز رسما وی را از تمرین اخراج کرده است.

با توجه به حضور امیر قلعه نویی در تیم استقلال و اعتقاد وی به جان واریو، گمانه زنی های زیادی در مورد پیوستن وی به تیم آبی ها وجود داشت اما گفته می ‌شود مدیران سپاهان و استقلال با هم به توافق رسیدند که هیچ یک از این دو باشگاه با بازیکن برزیلی فصل گذشته سپاهان قراردادی امضا نکنند چون این بازیکن رفتار مناسبی با کادر فنی سپاهان نداشته است.

شنیده ها حکایت از آن دارد که رحیمی خطاب به فتح ا... زاده اعلام کرده است همانگونه که سپاهان بابت رفتار مجتبی جباری با کادر فنی و مدیریتی استقلال حاضر به جذب این بازیکن نشد استقلال نیز از خرید بازیکن برزیلی سپاهان صرفنظر کند.
    به نظر می رسد با این توصیه سپاهانی ها، جان واریو به تیم سایپا یا تراکتورسازی بیشتر نزدیک باشد.
    ناراحتی رحمتی و فتح الله زاده از معاون باشگاه استقلال/ حکم معاونت امیری باطل می شود؟

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، یک روز پس از اینکه خبر رسید پژمان منتظری کاپیتان استقلال در فصل دوازدهم است این باشگاه خبر را تکذیب و اعلام کرد که سید مهدی رحمتی کاپیتان کاپیتان اول خواهد بود.

خبر روز قبل مبنی بر اینکه منتظری کاپیتان اول است خشم سید مهدی رحمتی را بر انگیخت البته رحمتی رابطه بسیار خوبی با منتظری دارد اما قرار شده بود که وی به عنوان کاپیتان برگزیده شود.

موضوع آن قدر حاد شد که گروهی در باشگاه استقلال به دستور علی فتح الله زاده مامور پیگیری ماجرا شدند تا متوجه بشوند که چه کسی خبر کاپیتانی منتظری را رسانه ای کرده است. با کمی تحقیق سرنخ بدست آمد! آن شخص کسی نبود جز علی امیری یکی از معاونان باشگاه استقلال که در فصل نقل و انتقالات فعالیت زیادی هم دارد.

وقتی موضوع اطلاع رسانی نادرست امیری به رسانه ها به گوش فتح الله زاده رسید مدیرعامل باشگاه استقلال بشدت ناراحت شد. گفته می شود پس از بازگشت فتح الله زاده از ترکیه به احتمال زیاد حکم امیری باطل خواهد شد.

بیش از همه سید مهدی رحمتی بابت اطلاع رسانی نادرست علی امیری ناراحت است. اینکه چرا علی امیری نام منتظری را به رسانه ها داده هنوز مشخص نیست اما به زودی خط و ربط ها فاش خواهد شد.

پورحیدری: توزی می‌تواند به استقلال کمک کند

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، منصور پورحیدری، رئیس کمیته فنی باشگاه استقلال آینده تیمی که برای فصل جدید بسته شده را موفق خواند و اظهار داشت: من فکر می‌کنم تیم خوبی بسته شده و کار هم خیلی به موقع شروع شد. مجموعه استقلال تا آن زمان که تهران بود تمرین‌های خوبی را پشت سر گذاشته بود. من به شخصه خیلی به آینده این استقلال خوش‌بین هستم.
    پورحیدری درخصوص روزهایی که استقلال در ترکیه گذراند چنین افزود: بازی‌های تدارکاتی مهم است. استقلال نه باید به بازی اول توجه کند و نه به بازی دوم. مهم کاری است که انجام می‌شود و نتیجه حاصل شده از منظر وظایف پستی مهم است.
    پورحیدری در خصوص پیوستن رودریگو توزی به استقلال این چنین صحبت‌های خود را ادامه داد: او بازیکن توانایی است و می‌تواند به استقلال کمک کند. به نظر من جنس استقلال جور شده و این تیم در هر زمانی برای قهرمانی پا در میادین می‌گذارد. فقط امیدوارم هواداران مانند همیشه حمایت خود را از استقلال دریغ نکنند و باز هم حامی این تیم عظیم و ریشه‌دار باشند.

پول توجیبی 200 دلاری برای بازیکنان/ فتح الله‌زاده زیر سرم رفت

به گزارش خبرگزاری فارس، مسئولان باشگاه استقلال که در اردوی ترکیه در کمپ گرین پارک حضور دارند مبلغ 200 دلار پول توجیبی به هر یک از بازیکنان این تیم پرداخت کردند.
    *اعضای تیم استقلال صبح امروز راهی استخر و سونا شدند و قرار است تمرین نوبت عصر این تیم که بیشتر کارهای تاکتیکی است از ساعت 18:30 به وقت محلی برگزار شود.
    * علی فتح الله زاده مدیر عامل استقلال که در اردوی ترکیه به سر می برد به دلیل کسالت شب گذشته زیر سرم رفت و شرایط عمومی اش خوب نبود.
    * دیدار تدارکاتی استقلال فردا مقابل لازیگ اسپور برگزار خواهد شد.

پیشنهاد جدید باشگاه استقلال به مجتبی جباری

میرشاد ماجدی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد شکست 2 بر صفر برابر پیکان در دیدار دوستانه در اردوی ترکیه، گفت: استقلال در اوج تمرینات بدنسازی‌ است در حالی که تمرینات بدنسازی‌ پیکان رو به پایان بود. ضمن اینکه کادرفنی قصد داشت در این بازی از تمام بازیکنان استفاده کند.
    وی در مورد شایعه بازگشت جباری به استقلال تصریح کرد: استقلال پیشنهاد جدیدی به جباری داده که به نفع هر دو طرف است. اگر جباری به این پیشنهاد پاسخ مثبت بدهد می‌تواند در استقلال حضور داشته باشد.
      محتوای مخفی: منبع 
    http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910419000881

باشگاه استقلال خواهان جذب جانواریو شد

به گزارش خبرگزاری فارس، فابیو جانواریو که در ابتدای فصل نقل و انتقالات قرارداد خود را با باشگاه سپاهان تمدید کرده بود پس از مشکل با مسئولان سپاهان قراردادش را فسخ کرد تا به این ترتیب بازیکن آزاد شناخته شود.
    با اعلام علی فتح‌الله‌زاده،‌ باشگاه استقلال پس از اطلاع از این موضوع مذاکره با جانواریو را در دستور کار خود قرار داد و خواهان جذب این بازیکن شد.
    جانواریو سابقه بازی در استقلال در زمان مربیگری امیر قلعه‌نویی را دارد.

به گزارش فارس استقلال در حالی جانواریو را می‌خواهد که 7 سهمیه خود لیگ برتری خود را جذب کرده است. اکبرپور، توزی، بائو، محمدی، صادقی، منوچهری و بیگ زاده بازیکنانی هستند که در این فصل به استقلال پیوسته‌اند. حال باید دید مسئولان استقلال چگونه می‌خواهند جانواریو را هم جذب کنند.
    http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910419000896

جمشید مشایخی در تمرینات تیم‌های پایه حضور یافت

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، جمشید مشایخی، هنرپیشه توانمند و پیشکسوت عرصه تئاتر، سینما و تلویزیون عصر امروز در تمرینات تیم‌های پایه حضور یافت. پیشکسوت بزرگ سینما ضمن دیدار از تمرین تیم‌های پایه از آن‌ها به خاطر برد در دربی قدردانی کرد.
    http://www.fcesteghlal.ir/NewsView.aspx?id=5097

فوري: استقلال شرايط جباري را قبول كرد!/ قرارداد تا آخر هفته بسته مي‌شود

سايت گل- مجتبي جباري بعد از كش و قوس‌هاي فراواني كه با مسئولان استقلال داشت، بالاخره با آن‌ها به توافق رسيده و تا پايان هفته با اين تيم قرارداد مي‌بندد. جباري از ميان تمام قيد و شرط‌هايي كه باشگاه براي او تعيين كرده بود فقط يك شرط را پذيرفته است.
    به گزارش سايت گل، توافق ميان جباري و باشگاه استقلال با ميانجيگري امير قلعه‌نويي حاصل شده است. بر اساس اين توافق جباري قرارداد مالي خود را با استقلال منعقد مي‌كند و هيچ قرارداد ديگري تحت عنوان منشور اخلاقي باشگاه و... را امضا نخواهد كرد. همچنين او شرط دريافت پول بر حسب تعداد بازي‌ها را هم نپذيرفته است.
    تنها نكته در مورد قرارداد جباري و استقلال اين است كه رقم دريافتي اين بازيكن به اندازه 70درصد بازي‌هاي فصل خواهد بود. همين.

Last edited by Amir M.ohAma.D; 09-07-2012 at 21:37.

9. 9 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

11. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلامشخص نیست توی باشگاه چی میگذره؟
    فتح الله زاده پس از ابقا=>3 تا بمب امشب میترکونم
    فتح الله زاده=>با حسینی تموم کردیم......فتح الله زاده=>حسینی مبارک پرسپولیسیها
    فتح الله زاده=>با انصاریفرد تموم کردم.......فتح الله زاده=>انصاریفرد مبارک پرسپولیسیها
    قلعه نویی=>جباری را میخواهیم.......فتح الله زاده:جباری مبلغشو کاهش دهد میخواهیمش.......جباری: استقلالو با پول عوض نمیکنم.فتح الله زاده=>جباری کاملا منتفی شد امیدوارم روزی به استقلال برگرده......قلعه نویی=>هرطور شده جباریو میخوام....فتح الله زاده=>باشگاه تمایلی برای حفظ جباری ندارد......

فتح الله زاده=>مجیدی با استقلال قرارداد داره......فتح الله زاده و رسولی نژاد=>با مجیدی مذاکرات خوبی داشتیم......مجیدی=>کسی با من تماس نگرفته......قلعه نویی=>مجیدی را نمیخواهم

یه روز میگن منتظری کاپیتان اوله روز دوم میگن رحمتی کاپیتان اوله روز سوم میگن از اول کاپیتان رحمتی انتخاب شده بود روز چهارم میگن منتظری از خودگذشتگی کرد و بازوبندو داد رحمتی.....

بحث من سر این نیست که چرا حسینی یا انصاریفرد جذب نشدن یا مجیدیو نخواستن و یا فلانی چرا کاپیتان نشد؟ بحث من سر بازی دادن هواداراست.......اینا هوادارارو با 4تا اسم بازیچه خودشون کردن......
    حالا هم نوبت جانواریو شده......انقدر اسم الکی و رو هوا گفتن یادشون رفته 7سهمیه لیگ برتریمون پر شده.....
    حالا میگیم فوتبال ایرانه و میشه در قوانین نقل انتقالاتش یه بندو تبصره ای پیدا کردو جانواریو را هم گرفتیم.......وقتی در این پست جباری مبعلی توزی بائو و زندیو داریم جانواریو به چه کارمون میاد؟6 تا هافبک نفوذی و بدون هافبک دفاعی؟اقای فتح الله زاده تو که میدونی این فصل نکونام استقلال نمیاد چرا دنبال هافبک دفاعی نیستی؟کمتر از 10 روز دیگه لیگ شروع میشه و ما باید از زندی و یا ساموئل و شاید هم منتظری در این پست استفاده کنیم.....
    بازی با پیکان هم مثل اینکه از همین نداشتن هافبک دفاعی ضربه خوردیمو زندیو ساموئل نتونستن عملکرد مناسبی در این پست داشته باشن.....باید ببینیم بازی امروز چی میشه

اخبار سه شنبه 20 تیر 1391 - Jul 10 2012

بی میلی فتح الله زاده به تمدید قرارداد با مجتبی جباری

مدیریت ورزش/علی فتح الله زاده تمایل چندانی به تمدید قرارداد مجبتی جباری ندارد.

به گزارش اوج نیوز،در شرایطی که زمزمه بازگشت جباری به استقلال به گوش می رسد،علی فتح الله زاده تمایل چندانی به تمدید قرارداد این بازیکن ندارد.

گفته می شود بروز مشکلاتی میان این دو سبب شده است تا فتح الله زاده از هافبک فصل پیش خود دل خوشی نداشته باشد.این در حالی است که امیر قلعه نوعی مایل است قرارداد جباری تمدید شود.
    http://www.ojnews.ir/component/k2/item/23516-%D8%A8%DB%8C-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%81%D8%AA%D8%AD-%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87-%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%AC%D8%AA%D8%A8%DB%8C-%D8%AC%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DB%8C.htm

سقف پرداختی استقلال به اوساسونا برای رضایت نامه نکونام/500 هزار یورو

باشگاه استقلال حاضر است تا 500 هزار یورو برای دریافت رضایت نامه جواد نکونام از اوساسونا بپردازد.

به گزارش اوج نیوز،پس از آنکه مشخص شد باشگاه اوساسونا مبلغ صدور رضایت نامه جواد نکونام را 2 میلیون و 500 هزار یورو عنوان کرده،گمانه زنی ها برای یافتن تیم جدید او آغاز شد.

در این میان باشگاه قطری الغرافه حاضر شد علاوه بر پرداخت مبلغ رضایت نامه،دو میلیون یورو نیز به خود نکونام بپردازد.

این در شرایطی است که پرداخت چنین مبلغی از سوی باشگاه استقلال ممکن نیست.این باشگاه تهرانی اعلام کرده که حاضر است تا سقف 500 هزار یورو برای دریافت رضایت نامه نکونام پرداخت کند.

به احتمال زیاد نکونام با کاهش دستمزد خود در اوساسونا می ماند.

ابهام در جذب جان واریو/ آیا منوچهری سهمیه زیر 23 سال است؟

تمایل استقلال برای جذب جان واریو در حالی مطرح شده که گفته می شود با توجه به اینکه منوچهری سهمیه زیر 23 سال به شمار می آید،امکان استخدام این بازیکن وجود دارد.

به گزارش اوج نیوز،امین منوچهری که فصل پیش در سایپا بازی می کرد با عقد قراردادی به استقلال پیوسته است.وضعیت او بسیار شبیه به وضعیت کریم انصاری فرد است که از سوی سازمان لیگ سهمیه لیگ برتری اعلام شد، در حالی که عنوان می شد وی سهمیه زیر 23 سال است.

به نظر می رسد منوچهری هم سهمیه لیگ برتری محسوب شود که در این صورت جذب جان واریو منتفی می شود. پ.ن
    منوچهری 26-27 سالشه اینو اول ایسنا زد که زیر23 سال حساب میشه.باید ببینند منوچهری داداش یا پسرعمو زیر 23 سال داره که از شناسنامشون استفاده کنه

اخبار اردوی استقلال در ترکیه/ جان واریو سوژه شد

هافبک برزیلی فصل گذشته تیم سپاهان به سوژه اصلی اردوی استقلال در ترکیه بدل شده است.

به گزارش اوج نیوز،فابیو جان واریو که با توجه به جدایی از سپاهان بحث بازگشتش به استقلال مطرح شده است،این روزها در ترکیه یکی از بحث های اصلی اردوی آبی پوشان است.امیر قلعه نوعی اعتقاد ویژه ای به فابیو دارد و مسولان باشگاه استقلال در تلاش هستند راهکاری را پیدا کنند تا با توجه به جذب 7 سهمیه بازیکنان خود،فابیو را هم به فهرست فصل آتی استقلال اضافه کنند.

*ساعت 17 روز سه شنبه استقلالی ها راهی آغلان تپه می شوند تا آماده بازی دوستانه مقابل حریف ترکیه ای شوند.

*پس از صرف صبحانه،جلسه ای میان امیر قلعه نوعی و سایر اعضا کادر فنی استقلال با بازیکنان برگزار شد و سرمربی آبی پوشان توصیه های لازم را به شاگردانش کرد.

*بازیکنان استقلال عصرها به اتاق میثم حسینی می روند و با توجه به شرایط مصدومیتش با او همکلام می شوند.
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 10-07-2012 at 13:16.

13. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

اگر مبعلی بازیکن خارجی هم حساب بشه بازم هفت سهمیه پر هست ؟ منوچهری که زیر 23 سال نیست !!
    ولی اینا که فکر کنم از جذب هافبک دفاعی ناامید شدن و به نظر من همش تغصیر قاسم دهنوی شد پس بهتره همون جانواریو رو بگیرن یه جاهایی به درد می خوره

15. این کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر مبعلی بازیکن خارجی هم حساب بشه بازم هفت سهمیه پر هست ؟ منوچهری که زیر 23 سال نیست !!
    ولی اینا که فکر کنم از جذب هافبک دفاعی ناامید شدن و به نظر من همش تغصیر قاسم دهنوی شد پس بهتره همون جانواریو رو بگیرن یه جاهایی به درد می خوره
    امکان جذب جانواریو نیست فقط بازی با اسمهاست
    سهمیه نداریم
    1_بائو
    2_بیکزاده
    3_منوچهری
    4_صادقی
    5_محمدی
    6_اکبرپور
    7_توسی

تیم بدون هافبک دفاعی فاتحش خوندست....نا امید شدن؟با کیا به جز نکونام برای این پست مذاکره جدی کردن؟و البته مذاکره خیالی با گتوسو
    دهنوی هم نمیرفت به یک هافبک دفاعی درجه یک خارجی نیاز داشتیم.....

پ.ن
    سازمان لیگ اعلام کرده یکی از 7 بازیکنایی که خریدیمو باید از لیست خارج کنیم تا بتونیم جانواریو جذب کنیم
    فکر نمیکنم همچین کاری کنند.......
    شما باشین کدومو از لیست خارج میکنید؟
    به نظرم بهترین گزینه بائو باشه....بفرستیمش استقلال جنوب نیم فصل برگردونیمش
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 10-07-2012 at 16:32.

17. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

مظلومي: استقلال مدعي اصلي قهرماني است

سرمربي سابق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: اين تيم با بازيکنان و کادر فني مجربي که در اختيار دارد، مدعي اصلي قهرماني دوازدهمين دوره ليگ برتر باشگاه هاي ايران است.

''پرويز مظلومي'' اضافه کرد: تيم استقلال تهران، امسال با درايت ''امير قلعه نويي'' به خوبي بسته شده است و به طور حتم مدعي قهرماني در ليگ برتر باشگاه هاي ايران خواهد بود.

وي ادامه داد: به جز ''آندرانيک تيموريان''، تمامي بازيکنان اصلي فصل گذشته استقلال، حفظ و علاوه بر آن چندين بازيکن مطرح ديگر نيز براي تقويت اين تيم جذب شدند که اين موضوع به رغم مشکلات مالي عديده باشگاه استقلال بسيار خوشايند است.

سرمربي سابق تيم فوتبال استقلال تهران اظهار داشت: درست است که پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات چندين بازيکن مطرح و ستاره را جذب کرده، اما بايد در نظر داشت که سرخ پوشان در فصل گذشته نتايج ضعيفي در ليگ برتر ايران و ليگ قهرمانان آسيا کسب کردند و انجام تغييرات گسترده در اين تيم ضروري بود.

مظلومي افزود: استقلال فصل گذشته قهرمان جام حذفي شد و در صورتي که بدشانسي گريبان اين تيم را نمي گرفت، به طور حتم در ليگ برتر نيز قهرمان مي شد.

وي ادامه داد: استقلال در مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا با قبول شکست مقابل تيم قدرتمند سپاهان اصفهان کنار رفت که بدون شک اگر مقابل حريف ديگري قرار مي گرفت به دور بعد صعود مي کرد.

مظلومي تصريح کرد: فصل گذشته به مهاجمي بلند قامت و سرزن نياز داشتيم و هر چند ''گوران جورکوويچ'' را در اواسط فصل جذب کرديم اما اين بازيکن نتوانست کمبود يک بازيکن سرزن را در تيم حل کند.

وي خاطرنشان کرد: خوشحالم که امسال با جذب ''امين منوچهري'' و ''سياوش اکبرپور'' قدرت تهاجمي تيم استقلال نسبت به فصل قبل بيشتر شده است.

سرمربي سابق تيم فوتبال استقلال تهران با بيان اينکه شنيده است ''مجتبي جباري'' هافبک بازي ساز تيم استقلال به اين تيم باز خواهد گشت، گفت: خوشبختانه اکثر بازيکناني که امسال به تيم استقلال پيوسته اند، سابقه بازي در اين تيم را دارند و با يکديگر هماهنگ هستند.

مظلومي اظهار اميدواري کرد: بدشانسي هاي فصل گذشته در خصوص مصدوميت پياپي بازيکنان، امسال گريبانگير آبي پوشان نشود و اعضاي اين تيم بتوانند انتظارات هواداران را برآورده کنند.

سرمربي سابق تيم فوتبال استقلال تهران در خصوص وضعيت خود گفت: فعلا مشغول استراحت هستم و با حضور در کنار خانواده، بدهي مدت ها دوري از آنها را مي‌پردازم.

منبع:ورزش3

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •