یعنی چی ؟ متوجه منظورت نشدم !
گفتم یارو از مخابرات سرویس داره. اونم مخابرات تبریز. شهر کوچکی که نیست که بخوان خود نمایی کنند و یا تبلیغ
یعنی چی ؟ متوجه منظورت نشدم !
گفتم یارو از مخابرات سرویس داره. اونم مخابرات تبریز. شهر کوچکی که نیست که بخوان خود نمایی کنند و یا تبلیغ
یعنی اینکه احتمال داره تو تبریز آماره گرفتن اینترنت از شرکتایه خصوص بالا بوده و مخابراته مارمولک اومده با این کار جلبه مشتری کنه که امثاله این مشتریش بیاد همه جا از خوشحالی جار بزنه ...
تقریبا 3 4 سال پیش وقتی بعثت داشتم ، سرعتم فیکس بینه 400 تا 500 بود ، صبح تا شب میزاشتم رویه دانلود و روزی حداقل 35 گیگ میتونستم بگیرم به صورت رایگان اونم به مدت 5 6 ماه! ( یه 2ترا هاردم پر شد کم آوردم) بد مثه همین رفیقه ترکمون رفتم به رفقایه صمیم معرفی کردم اونام به همین شکل ... تا اینکه بعد 4سال وضعمون به این فلاکت افتاده که واسه یه صفحه باز کردن بعد از ساعت 1 باید n مین علاف شیم ! پینگم که دیگه هیچی نگم بهتره !
فعلا خوابم میاد میرم بخوابم.
فردا میام میام ادامه اش رو میگم.
بغثت ازهمون اول هم محدود بود شبانه هم حداکثر تا 300 می رفت من نمی دونم شما این امار رو ازکجا می گی شاید یک طرح دیگه ایی بوده وما خبرنداشتیم ولی بعثت ازاول محدود بود فقط شبانه تا سه مگ باز بود
Last edited by babak2111; 09-07-2013 at 02:06.
1. من اصلا کلمه نامحدود به کار نبردم
2.محدود بود اما هرچی میگرفتی محسوب نمیشد و در نتیجه یه 5 6 ماه راحت گرفتیم بدونه اینکه چیزی کم شه
3.اگه از همون تقریبا 4 سال پیش (یعنی همون ابتدا که بعثت اومد ) این طرحو داشتیو از این قضیه بی اطلاع بودیو سر ساعت 12 میرفتی سراغه شبانه و ساعت 7 ام قطع میکردی ، سخت پشیمون باشو نادم
4.بعثت از ابتدایه تاسیسش روی پورت 4مگ بسته شده بود تا تقریبا 9 الی 10 ماه ، و بعدش همینطوری شروع کرد به نزول
و خلاصه اینکه مخابرات ابتدایه ایجاده طرحه بعثت به منو چندتا از رفقام ( و احتمالا خیلیایه دیگه ) انقد حال داد و انقد گیگ مصرف کردیم که هرچقدم الان بخواد 100 مگ 200مگ بدزده جبرانه خسارت اونزمان نمیشهبرا همین این قضیه مخابراته تبریز هم احتمال میدم یه جور بازاریابیو تبلیغاته، تا کسانی که از شرکتایه خصوصی نت دارنو به این خراب شده بکشونن.
*واسه اون دسته از دوستانم که الان میخوان بیان نطق کننو ،بگن " پس همین شماها بودید که از مخابرات زیاد خوردیدو الان دارن تلافیشو سره ما در میارن" باید بگم آره عزیز ! شمام میخواست اونزمان بعثت داشتیو تا خرخره دانلود میکردی، حق گرفتنیه ، منو امثاله منم قبلا حقمونو از مخابراته رذل گرفتیم
**البته اضافه کنم که قضیه رایگان بودنه اونزمان اصلا واسه تبلیغات نبود ، بلکه سامانه داغون بودو تا 2ماهه اول کلا هرچی میگرفتی اصلا ازگیگت کم نمیشدو بعداز اونم که یه ذره سامانرو ارتقا دادن ،هرچی دانلود میکردی از حجمت کم میشد اما فردا صبش مجدد کامل شارژ میکردن![]()
از همه اینام بگذریم گذشته ها گذشته و فقط خاطراتش مونده! الانو دریابیم با این وضعه داغونه نت و امیدوار باشیم اوضاع بهتر شه!
Last edited by man.u; 09-07-2013 at 03:50.
خب در ابتدا صبح بخير. ( البته از ساعت 8 من بيدارم ها )
باز اومدي و نسازي ها. تا اون زماني كه من يادم مياد نهايت سرعت بعثت 380 تا بود.
بعدشم مگه ماها داريم مفته اينترنت مصرفــــ ميكنيم ؟ پول نميديم ؟
بله كه پول ميديم. علاوه بر پول اينترنتمون پول دوبي رفتنشون رو هم ميديم.
منظور اينه كه درسته كه مشتركين زياد شدند و اين زياد شدن مشتركين بايد نقطه قوت شون باشه. نه اينكه پول ها رو هي برند خرج بكنند واسه كثافت كاري هاي خودشون و بعد ما اينجا از كمبود پهناي باند رنج ببريم.
يعني اينكه هر چند مشتركين زياد شدند ولي در عوض بايد با همون پولي كه از مشتركين ميگيرند برند پهناي باند تهيه كنند و كيفيت كار رو بالا ببرند.
ولي كو گوش شنوا. انگار داريم با ديوار صحبتــــــــــــــ ميكنيم.
منظورم همین بود که دوستمون گفتن ، یعنی اینا یک سال با همین کیفیت خدمات میدن بعد که همه هجوم آووردن و ازشون اینترنت گرفتن اینا که نمیرن تجهیزاتشونو زیاد کنن ولی کاربرا 100 برابر میشه نتیجشم میشه همین اینترنت الانه ما.
درسته ، اصلا الان همه مشکلات این اینترنت مخابرات از کمبود تجهیزات هست پول که خرج نمیکنن هر چی که 10 سال پیش خریدن همونو به N نفر فروختن نتیجش شده این .
دیشب سرعت شبانه چند بود ؟ مال من که زیر 5
لعنت به مخابرات و این شهر عقب مونده که در واقع شهر نیس... که یک روستای بزرگه!!
واقن به تنگ اومدم. شده نارنجک میبندم انتحاری میرم با خارمادر همشون وصلت میکنم... دوستان ما واقن تا کی میخایم انقد تحقیر شیم؟ یه طوماری..... پتیشنی... تجمع اعتراضی؟
دوستانی که اینجا همش ناله میکنن حاضر نیستن یه حرکت مدنی در راستای احقاق حقوقشون انجام بدن؟ جوونای ترکیه و مصرو نگا کنید....
بیایید یکبار برای همیشه تکلیف این شرکت کلاهبردار و چهل دزد بغدادو مشخص کنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)