ممنون از راهنماییتون
ممنون از راهنماییتون
هارد 320 = 60 تومان
هاردد 250= 54 تومان
رم = 2 گیگ 47 تومان
رم = 1 گیگ 25 تومان
جدا قیمت هارد انقدر پایینه؟!! بعد هارد خود آدمو می خرن؟مثلا من 100 دارم بخوام بدم یه چیز دیگه بگیرم چجوری میشه؟
نه عزیز جان
منم خودم INSPIRON 1520 دارم
من هاردم به دست فروختم 40 تومان
شما چه کانفیگیشو داری ؟
با منی؟
من vaio vgn sz 340 p دارم...منظورتو نگرفتم در کل!
نه نه شما گفته بودی که میشه هاردمو بخرن
گفتم مثلا من هاردمو فروختم 40 تومان
در رابطه به کانفیگ هم با اون دوستی بودم که inspiron1520 داشتن
شرمنده کانفیگ هارد رو نمیدونم چی هست و از کجا باید دید.
نه نه منظورم کانفیگ لپ تاپتون بود
هارد INPIRON 1520 نهایتا دیگه 160 گیگ هست
مشخصات لپ تاپتون چیه ؟
سلام
من يه وسترو 1520 دارم كه بعضی وقتا، موقع بالا اومدن بايوس (اون موقعی که نوار آرم دل رو پر می کنه)، خیلی کند می شه و بعدش می گه:
cpu 0: failed, Press F1 to resume, Press F2 to setup که البته ّ1 رو میزم، می ره تو ویندوز. مشكل چيه؟ لطفا راهنمايي كنيد.
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------
سلام
من چند وقت پيش يه وسترو 1520 با سيستم عامل ويستا خريدم. الان قصد دارم اكس پي نصب كنم. ولي موقع نصب وقتي درايور مربوط به O2Micro-Driver رو نصب ميكنم، ويندوز بعد ري استارت ديگه بالا نمياد و يستم خود بخود ري استارت ميشه. مشكل چيه؟ با اينكه مطمئنم كه درايور خودشه.
لطفا راهنمايي كنيد.
سلام
1)من از لپ تاپ hp استفاده می کنم و word به صورت پیش فرض روش نصب بود و اولش ازم product key خواست و منم تو help و ... گشتم پیدا کردم زدم راه افتاد. حالا دوباره بعد چند ماه ازم product key میخواد!!! و وقتی همون قبلی رو می زنم ایراد می گیره!
حالا باید چی کار کنم؟
از طرفی چون orginal هستش نمی خوام uninstallش کنم و از طرفی به word احتیاج فوری دارم.
2)word ای که خودم cdشو دارم مال شرکت پرنده و نمی دونم از اون می تونم product key رو داشته باشم یا نه!
3)ویه سوال دیگه این که اگر این word که orginal نصبه رو حذف کنم می تونم از روی recovery disk هام دوباره همین orginal رو نصب کنم یا نه؟
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)