Bahman.M86 ممنون بابت همه چی ، فقط تو با این اس 2 مشکل داغ شدن نداشتی؟
Bahman.M86 ممنون بابت همه چی ، فقط تو با این اس 2 مشکل داغ شدن نداشتی؟
چجوری میتونم اس مس های گوشی قبلیم که نوکیاست و به این منتقل کنم؟
سلام.
باتشکر ازلینک دوستمون.
این توضیحاتی که دوستمون تو فروم موبایلستان دادن وذکر کردن جعبش سفید رنگه وبزرگتروآداپتورش هم سه تا پایه داره وتاریخ ساخت باتریش 4ماه ازش گذشته من فکر میکنم نشونه های این مدل رو میده:
که چند صفحه قبل هم من بادوستان یه بحث کوچیکی داشتم دراین زمینه ودوستان به من گفتن که این مدل هافقط تو هند توزیع شده.
بهمن جون داداش دست گلت درد نکنه
الهی خیر از جوونیت ببینی
چند تا سوال کوچولو دارم:
1-میشه گوشی پیدا کرد که اصلا مشکل زردی نداشته باشه؟منظورم اینکه این مشکل رو همه گوشی دارن و ممکنه شدتش کم و زیاد باشه یا اینکه نه.گوشی هم هست که به هیچ عنوان همچین مشکلی نداشته باشه؟
2-فرض کن مشکل زردی نداره اما مشکلی لکه صورتی عکس گرفته شده توسط دوربین داره.به نظرت بازم برم دنبال یه گوشیه دیگه یا اینکه همون گوشی رو بگیرم و مشکل لکه با آپدیت حل میشه
3-میشه ازت خواهش کنم که یه اسکرین شات از صفحه خاکستری گوشیت که مشکل زردی داره رو بهم نشون بدی.میخوام مشکل زردی مال شما رو هم ببینم
4-در مورد برند مخابراتی روی گوشی میشه توضیح بدی؟آخه منکه که اسم همه اسم های شرکت های مخابراتی رو نمیدونم.از کجا بفهمم کدوم برند شرکت مخابراتی هست.عکسی داری که بهم نشون بدی روی جعبه همچین چیزی رو کجا میزنن؟
5-به نظرت لازمه برای صفحه روی گوشی از این پلاستیک های محافظ بخرم؟یا به نظرت نیازه که از این قاب های محافظ خریده بشه؟
6- تو تهران بهترین جا واسه خرید این گوشی کجاست.علا الدین که میدونم اصلا مناسب نیست.به نظرت بازار موبایل یا مجتمع پایتخت جای مناسبی برای خرید هست؟
من از پایتخت لب تاپ و سائل کامپیوتر خریدم و میدونم که معتبره اما گوشی تابحال نخریدم
شرمنده سوالام زیاده![]()
قابلی نداشت ولی یه چیزی میخوام بگم شاید تکراری باشه ولی باید ببینی ازگوشی چه کارایی میخوای بکشی....
در شارژ کردن و استفاده ی معمولی مثل دیدن عکسها و فیلمها و اس ام اس و موزیک و عکس برداری و ... اصلا داغی که هیچ ، گرماهم نداره
ولی در کارهایی که پردازش متوسط دارند گوشی گرم میشه مثل ضبط فیلمبرداری HD و بازی های سبک مثل وAngry Bird و گاهی هم کار با GPS و...
ولی در برخی بازی های HD گوشی واقعا گرم میشه و گرمارو به صفحه هم منتقل میکنه و کلا چیزی که روی اعصاب منه گرمای صفحه هست تا گرمای پشت گوشی
اما من تا حالا داغی رو با این گوشی تجربه نکردم
نهایتا اینکه گرما و سی پی یو پرقدرت دو روی یک سکه هستند و نمیشه یکشون باشه و اون یکی نباشه...مگه اینکه بعدها فن اوری پیشرفت بکنه و ...
ولی یه پیشنهاد دارم و اون اینه که اگه به فیلمبرداری Full HD و فلاش دوربین و کیفیت عکاسی براتون مهم نیست ، نزدیکترین محصول Super Amoled و بدون هیچگونه دردسر و ایراد ، Galaxy S Plus i9001 هست
الان دادشم داره و 100% فرق که داره ولی خوب برای کاری که من میخوام خیلی هم خوبه و بنچمارکی که گرفتم Quardant براش نمره ی خوب 2400 رو داد که برای یک تک هسته ای 1.4Ghz خیلی خوبه
اما چون من نتونستم با اون اون کمبودهایی که داشت کنار بیام GS II گرفتم، اگه شما مشکلی نداری گوشی خوبیه
نه دیگه اون قدرام ناجور نبود : دی 900 خرید...
1) چرا که نه ! شاید زردی در گوشی ها به مقدار خیلی ناچیز تفاوت کنه ولی اون تفاوت در گوشی هاییه که زردی دارند ، اینجوری نیست که همه ی گوشی ها زردی داشته باشند حالا بعضیا کم یا زیاد باشه، بگرد سالمش هم پیدا میشه
2) لکه ی صورتی خیلی به ندرت دیده میشه و چیزی که زیاده زردی هست.بله لکه با آپدیت حل میشه ولی من از اونجایی که آدم عاقل روزه شک دار نمیگیره من اگه بودم میگشتم دنبال سالمش . ارزش داره شما دوسه روز دوندگی کن ولی درعوض ماه ها از این که گوشی بدون نقصی رو دستت گرفتی احساس خوبی داشته باش
3)مشکل زردی سخت افزاریه و چون سخت افزاری هزارتا اسکرین شات بگیرم هم همش درست و سالم از آب درمیاد، باید برات از صفحه عکس بگیرم آپ کنم که الان که دارم مینویسم دوربین دردسترس نیست ولی سعی میکنم ان شاا... فرداعصر چندتا بگیرم و آپ کنم
4)این موردی که گفتم خیلی خیلی کمه، من گفتم که بحثم کامل بوده باشه، مثلا زیر گالکسی اس بزنند Vodafone یا O2 یا ... که وقتی سیم کارت بندازی کار میکنه ولی بعدا بخوای فلش کنی میبینی گوشی دیگه سیمکارتت رو نمیخونه . به این لینک یه سر بزن ، آخر صفحه حتی فیرمویر های مخصوص گوشی های لاک شده هم هست! درمورد عکس هم یه سرچ کوچولو توی وب بزنی زود پیدا میشه ؛ راستش من نتونستم عکسی آپ کنم ، هرچی توی ادیتور متن فروم میگردم قسمتی برای آپلود پیدا نمیکنم ؛ قبلا بود ولی الان....! کسی بلده !!؟
5) نه بابا با گوشی کشتی که نمیخوای بگیری...خودش صفحش زد خشه و تازه کمی حساسیت تاچش رو هم کم میکنه ولی یه کیف تمیز براش بگیر ولی دقت کن طوری نشه که صدای زنگش رو کم کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
6) جای خاصی رو پیشنهاد نمیکنم ، نمیشه گفت فلان جا همش دزدیه و فلانجا همه پیغمبرند! خیلی و این موارد حساس نشو مهم اینه که گوشی سالم بگیری حالا از کجا زیاد مهم نیست
نمیدونم درست یادم نیست....
ولی همون حدودا بود...
منظور اصلی من این بود که اولین نفر که اینترنتی خرید کرده بود و اون فروشگاه اینترنتی هم از خارج آورده بود ، گرفته بود حدود یک میلیون،حالا شما میگی 900 احتمالا درست میگی،من قیمت دقیقش یادم نیست...
حالا یکی پیداشده بود که میگفت 650 یا یکم کمتروبیشتر ... اینجاش جالب بود و Persiandroid هم به شیوه ای جالب مسخرش کرده بود...
ممنون عزیز ، میدونی مسئله اینده است!! میخوام گوشی بخرم که دو سال برام کار کنه ، به نظرم دو هسته ای خریدن الان یک اینده نگری محسوب بشه . حالا که دارم 500 پول میدم 200 میذارم روش و یک گوشی تاپ میگیرم . بدبختی فقط همین مشکلاته ، اخه بعضی ها مشکل پریدن انتن گوشی داشتن و یکی دو تا ریست شدن . زردی هم که!!! ولی بهرحال بابت راهنماییت ممنون . دعا کنید من شنبه میرم همه جا رو تو مشد میگردم تا یک سالمش رو پیدا کنم!!!
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------
یه چیز دیگه !!! میگم اگه گوشی گرم بشه برات زمستون همچین بدم نیستا!!!!
خب میکرو اس دی رو فرمت کن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)