تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 330 از 335 اولاول ... 230280320326327328329330331332333334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,291 به 3,300 از 3344

نام تاپيک: Battlefield 3

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

دوست عزیز برخلاف تصور اونایی که ادعا میکردند که فقط بخشی از بازی مربوط به ایرانه، متأسفانه تمام این بازی از اول تا آخرش مربوطه به فتح ایران و اشغال تهرون.
    با اینکه روی FHD و کیفیت نسبتاً بالا اجراش میکنم ولی
    از لحاظ گرافیک و خط سیر بازی هم نظر شخصیم اینه که خیلی ضعیفه و ناشی از هول هولکی ساختنش به دلیل اغراض سیاسی شون بوده.
    حداقل نسبت به cod که خط سیر بازی در قسمتهای مختلف در امتداد همه و از طرفی گرافیک و کنترلهای بهتری داره این اصلاً برام جذاب نیست حتی برای بار اول.
    دوست عزیز چرا سیاسی بودن رو ربط میدید ب خود بازی ، اتفاقا بازی خیلی هم عالیه و ب همه توصیه میکنم بازی کنن ، تهرانم خوب شبیه سازی شده و مطمئنم حال میکنید ، از COD MW3 زد جلو چ از نظر تعدد طرفدارا و چ از نظر تکنیکی و بعضی از سایتام ب عنوان بهترین شوتر 2011 انتخاب کردند ! گرافیکش ک شما میگین ضعیفه اصن اینطور نیس ، یکی از بهترین گرافیکای سال 2011 بود ، فقط DX11 اش میتونه برا اثبات گرافیکش کافی باشه !
    داستانش نه خوب نبود !

آقا بازی قشنگیه ؟ چقدر تو تهران چرخ میزنه ؟ کلا چند درصد بازی تو تهران ؟
    حتما بگیرید ! تقریبا نصف بازی تو تهران بقیشم مربوط ب ایران !

2. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوست عزیز چرا سیاسی بودن رو ربط میدید ب خود بازی ، اتفاقا بازی خیلی هم عالیه و ب همه توصیه میکنم بازی کنن ، تهرانم خوب شبیه سازی شده و مطمئنم حال میکنید ، از COD MW3 زد جلو چ از نظر تعدد طرفدارا و چ از نظر تکنیکی و بعضی از سایتام ب عنوان بهترین شوتر 2011 انتخاب کردند ! گرافیکش ک شما میگین ضعیفه اصن اینطور نیس ، یکی از بهترین گرافیکای سال 2011 بود ، فقط DX11 اش میتونه برا اثبات گرافیکش کافی باشه !
    داستانش نه خوب نبود !

حتما بگیرید ! تقریبا نصف بازی تو تهران بقیشم مربوط ب ایران !
    اولاً که شما اگه واقعاً این بازی رو انجام دادید(که شک دارم) بهتر بود اول جواب این سوال رو میدادید:
    نمیدونم توی این مرحله باید چکار کرد؟ بار دومه که درست اینجا دارم گیر میکنم نمیفهمم چکار باید کرد؟
    دوماً نظرات شخصی همه ی افراد محترمه و هیچکس این حق رو نداره که به نظرات دیگران بتازه.

سوماً در اینکه سراسر این بازی سیاسی و ضد ایرانی هست دیگه نه بچه ی 7 ساله نه پیرمرد 77 ساله شک ندارند حالا چطور شده شما مخالفید، ضمن احترام به نظر شخصیتون باید بگم خودتون باید بیایید بگید چرا.
    فحشهای بسیار رکیک بزبان فارسی داخل این بازی دیگه جای خودش که تا به این تاریخ در یک گیم کاملاً بی سابقه هست و قطعاً میخواد بی فرهنگ بودن ایرانیها رو هم نشون بده!
    ضمناً یادت نره خیلیها هستند که فارسی بلدند حرف بزنن یا فارسی تایپ کنند ولی حاضر نیستند سر به تن ایرانی ها باشه. امیدوارم شما از اونا نباشید.. بهرحال. آرزوی فتح ایران رو مگه توی اینجور بازی ها بتونند برآورده کنند چون در عمل که خوابش رو باید ببینند.

چهارماً صرف اینکه از DX11 پشتیبانی میکنه از کی تا حالا شده دلیل گرافیک بهتر داشتنش؟ نظر جالبی بود.

چهارماً حتی اگه بهترین بازی قرن انتخاب شه و اسکار!! هم بگیره و سازنده اش برنده ی جایزه ی صلح نوبل شه! بازم هیچ شخص ایرانی یک اپسیلون از این اتفاق تعجب نمیکنه! پس دوست عزیز این چیزا رو بریز دور و به چشم خودت اعتماد کن نه به این عناوین و القاب.

پنجماً اینکه من خاک پای هر ایرانی وطن پرستی هستم.

ششماً جواب سوالم رو هر کی بلده بده و حاشیه زدن به نظرات شخصی همدیگه رو هم تمام کنیم تا تاپیک الکی به حاشیه نره خیلی خیلی بهتره!
    نمیدونم توی این مرحله باید چکار کرد؟ بار دومه که درست اینجا دارم گیر میکنم نمیفهمم چکار باید کرد؟
    ؟
    Last edited by Legacy's; 02-11-2012 at 17:55.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

دوماً نظرات شخصی افراد محترمه و هیچکس از جمله شما حق نداره به نظرات دیگران بتازه.

سوماً در اینکه سراسر این بازی سیاسی و ضد ایرانی هست دیگه نه بچه ی 7 ساله نه پیرمرد 77 ساله شک ندارند حالا چطور شده شما مخالفید، ضمن احترام به نظر شخصیتون باید بگم خودتون باید بیایید بگید چرا.
    فحشهای بسیار رکیک بزبان فارسی داخل این بازی دیگه جای خودش که تا به این تاریخ در یک گیم کاملاً بی سابقه هست و قطعاً میخواد بی فرهنگ بودن ایرانیها رو هم نشون بده!
    ضمناً یادت نره خیلیها هستند که فارسی بلدند حرف بزنن یا فارسی تایپ کنند ولی حاضر نیستند سر به تن ایرانی ها نباشه. امیدوارم شما از اونا نباشید.. بهرحال. آرزوی فتح ایران رو مگه توی اینجور بازی ها بتونند برآورده کنند چون در عمل که خوابش رو باید ببینند.

چهارماً صرف اینکه از DX11 پشتیبانی میکنه از کی تا حالا شده دلیل گرافیک بهتر داشتنش؟ نظر جالبی بود.

چهارماً حتی اگه بهترین بازی قرن هم انتخاب شه و اسکار!!! رو هم ببره یا سازنده اش برنده ی جایزه ی صلح نوبل شه!!! هم بازم هیچ شخص ایرانی یک اپسیلون هم تعجب نمیکنه! پس دوست عزیز این چیزا رو بریز دور و به چشم خودت اعتماد کن نه این عناوین و القاب رو.

پنجماً اینکه من خاک پای هر ایرانی وطن پرستی هستم.

ششماً جواب سوالم رو هر کی بلده بده و حاشیه زدن به نظرات شخصی همدیگه رو هم تمام کنیم تا تاپیک الکی به حاشیه نره خیلی خیلی بهتره!
    یادم نیس راسش وگرنه چ دلیلی داره ک نگم ؟!

اتفاقا فشایی ک داده میشد همشون ب طبیعی تر شدن بازی کمک کرد ، من خودم خیلی ازین فشارو شنیدم خیلی از ایرونیام میگن و خیلی طبیعیه همه جای دنیا میگن ! ینی میخواید بگید ما ایرانیا خیلی موئدبیمو اینا ؟ روراس باشیم با خودمونیم ! فش دادن یه امر طبیعی هسش و روانشناسام تایید میکنن دیگه آدم وقتی عصبانی میشه فش میده واینمیسه ک نگا کنه !

که شک دارم)
    بازی کردم نقدشم کردم سرش هزار جور بحث کردم !
    دوماً نظرات شخصی افراد محترمه و هیچکس از جمله شما حق نداره به نظرات دیگران بتازه.
    منم نظر شخصیمو گفتم ب شمام بی احترامی نکردم !

بله در 98 درصد مواقع بله ! دوست عزیز جدیدترین تکنولوژی هسش ،خب معلومه اگه تو یه گیم باشه باعث پیشرفتش میشه ، نمیدونم این ک خیلی واضحه ! یه گیم مثال بزنید ک DX11 داشته باشه و گرافیکش بد باشه ...

چهارماً حتی اگه بهترین بازی قرن هم انتخاب شه و اسکار!!! رو هم ببره یا سازنده اش برنده ی جایزه ی صلح نوبل شه!!! هم بازم هیچ شخص ایرانی یک اپسیلون هم تعجب نمیکنه! پس دوست عزیز این چیزا رو بریز دور و به چشم خودت اعتماد کن نه این عناوین و القاب رو.
    بدون شرح :

آها شما حتمن ازون دس آدمایی هسید ک ب اسکار اضغر فرهادیو فیلم شاهکارشم گیر میدید ! ! !

5. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

آها شما حتمن ازون دس آدمایی هسید ک ب اسکار اضغر فرهادیو فیلم شاهکارشم گیر میدید ! ! !
    اتفاقاً نه. چون از قبلش فیلم رو دیده بودم. ایشون رو هم آدم درست و وطن پرستی میدونم ولی در اینکه فیلمش در حد اسکار نبود هنوز روی نظرم هستم!
    اون حرف رو هم کلی گفتم ربطی به ایشون نداشت.

ضمناً این توی فرهنگ آمریکاییهاست که در هر جمله ای دو سه تا فحش ناموسی میدن و عادیه براشون.

شما و اطرافیانتون رو نمیدونم اما خودم با اینهمه سن و سال هنوز محیطهای کمی در ایران رو دیدم که چپ و راست(مثل توی این بازی)
    فحش خوار مادر بهم بدن! یادتون نره اولاً رزمنده های ایرانی هیچوقت چنین تیپ افرادی نبودن چون فحش چه کوچک چه بزرگش در فرهنگشون گناه کبیره بود.
    دووماً اصلاً ایرانیها چه مذهبی چه غیرمذهبی ذاتاً اینجوری نیستن!

سوماً EA و سازنده ی بازی اگه میدونست توی ایران برخلاف آمریکا میشه که با حتی یه فحش نسبتاً ساده، مخاطب ازتون
    شکایت میکنه و دهها ضربه شلاق(بین 30 تا 70 ضربه! شک از منه) نوش جان میکنید هیچوقت یه همچین دیالوگهای زشتی رو بعنوان روتین بما نسبت نمیداد!

شما فیلمهای ایرانی رو مقایسه کن با هالیوودیش. میبینی توی فیلمهای هالیوودی حتی یه بچه به مادرش فحشهایی مثل بدکاره و.... رو میده ولی اگه توی ایران هم اینطوره والا من هنوز ندیدم!

و همچنان سوالم مربوط به اون مرحله از بازی بی جواب ماند!
    Last edited by Legacy's; 02-11-2012 at 18:17.

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

دوست عزیز من، Legacy's جان، با توجه به این پست هاتون خیلی مشتاق شدم بدونم شما کلاً رو هم چند درصد از داستان بازی رو فهم کردید! اگه ممکنه یه توضیح مختصر در مورد داستان بازی بدید و یا به طور خلاصه داستان بازی رو برای ما شرح بدید. ( هرچی که متوجه شدید و درک کردید )

بسیار سپاس گزارم.

8. این کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوست عزیز من، Legacy's جان، با توجه به این پست هاتون خیلی مشتاق شدم بدونم شما کلاً رو هم چند درصد از داستان بازی رو فهم کردید! اگه ممکنه یه توضیح مختصر در مورد داستان بازی بدید و یا به طور خلاصه داستان بازی رو برای ما شرح بدید. ( هرچی که متوجه شدید و درک کردید )

بسیار سپاس گزارم.
    عزیز دل!
    بقول قدما آسیاب به نوبت!
    اول سوال زیر که متأسفانه بین این صحبتهای فرعی یک ص عقب افتاد رو اگه بلدید جواب بدید بعد میرسیم به سوالات دیگه. اگرم کسی جوابش رو نمیدونه پست نده تا سوالات واجب تر مربوط به مراحل بازی هی اینجوری بین صفحات گم نشه!
    توی این مرحله باید چکار کرد؟ بار دومه که درست اینجا دارم گیر میکنم نمیفهمم چکار باید کرد؟
    در جاییکه این فلش هست هیچ چیزی نیست و اتفاقی که سبب جلو رفتن مرحله بشه رخ نمیده!

Last edited by Legacy's; 02-11-2012 at 18:42.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز دل!
    بقول قدما آسیاب به نوبت!
    اول سوال زیر که متأسفانه بین این صحبتهای فرعی یک ص عقب افتاد رو اگه بلدید جواب بدید بعد میرسیم به سوالات دیگه. اگرم کسی جوابش رو نمیدونه پست نده تا سوالات واجب تر مربوط به مراحل بازی هی اینجوری بین صفحات گم نشه!
    برو سمت دری که سمت راست تصویر هست...

11. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

اتفاقاً نه. چون از قبلش فیلم رو دیده بودم. ایشون رو هم آدم درست و وطن پرستی میدونم ولی در اینکه فیلمش در حد اسکار نبود هنوز روی نظرم هستم!
    اون حرف رو هم کلی گفتم ربطی به ایشون نداشت.

ضمناً این توی فرهنگ آمریکاییهاست که در هر جمله ای دو سه تا فحش ناموسی میدن و عادیه براشون.

شما و اطرافیانتون رو نمیدونم اما خودم با اینهمه سن و سال هنوز محیطهای کمی در ایران رو دیدم که چپ و راست(مثل توی این بازی)
    فحش خوار مادر بهم بدن! یادتون نره اولاً رزمنده های ایرانی هیچوقت چنین تیپ افرادی نبودن چون فحش چه کوچک چه بزرگش در فرهنگشون گناه کبیره بود.
    دووماً اصلاً ایرانیها چه مذهبی چه غیرمذهبی ذاتاً اینجوری نیستن!

سوماً EA و سازنده ی بازی اگه میدونست توی ایران برخلاف آمریکا میشه که با حتی یه فحش نسبتاً ساده، مخاطب ازتون
    شکایت میکنه و دهها ضربه شلاق(بین 30 تا 70 ضربه! شک از منه) نوش جان میکنید هیچوقت یه همچین دیالوگهای زشتی رو بعنوان روتین بما نسبت نمیداد!

شما فیلمهای ایرانی رو مقایسه کن با هالیوودیش. میبینی توی فیلمهای هالیوودی حتی یه بچه به مادرش فحشهایی مثل بدکاره و.... رو میده ولی اگه توی ایران هم اینطوره والا من هنوز ندیدم!
    درمورد فیلما ، اونجا آزادی هس ! ولی اینجا ....خیلی از بهترین فیلمای ما سر این قضیه مجوز نمیگیرن !

رزمنده های الان با اون زمان 180 درجه فرق دارن !

ذاتا ؟ ذاتا ؟ همه ی آدمارو خدا آفریده عزیز ...شما داری خلقت خدارم زیر سئوال میبری دی!

درضمن اگه اینطور ک شما میگین بود الان BF3 باس بهترین بازی سال میشد ! اونا اصنم اینطور نیسن ک بیان سیاستو قاطی گیم و اینا کنن !

شما یه چرخ تو تهران بزن بعد بیا بحث کنیم ، فرهنگ لغت آدم آپدیت میشه شدید ! دی !

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

برو سمت دری که سمت راست تصویر هست...
    ممنون دوست عزیز ولی چند بار رفتم اتفاق خاصی نیفتاد. یک درب پشتی هم هست که یک سرباز جلوشه اونم بهمین منوال!
    هر ترفندی استفاده کردیم نشد!
    عجیبه ها.
    Last edited by Legacy's; 02-11-2012 at 19:20.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

ممنون دوست عزیز ولی چند بار رفتم اتفاق خاصی نیفتاد. یک درب پشتی هم هست که یک سرباز جلوشه اونم بهمین منوال!
    هر ترفندی استفاده کردیم نشد!
    عجیبه ها.

آها این فک کنم اون نردبونس ...بانک شهر ! میری پشت ،میتت (سرباز ا )قلاب میگره بعد نردبون میاد پایین بعد میری بالا و ...فک کنم همین باشه !

15. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •