تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 330 از 639 اولاول ... 230280320326327328329330331332333334340380430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,291 به 3,300 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

دوستان یه پیشنهاد دارم می خواستم ببینم اجرایی می شه ؟

یه مغازه رو تو یه جای خوب می فروشن حدودا 400 میلیون(البته هنوز دقیق نمی دونم ولی همین حول هوش باید باشه قیمتش)
    اگه آدم این مغازه رو بگیره می تونه برجی 1200 راحت کرایش بده
    حالا به نظرتون چطور می شه یه 400 تومن از یه بانکی وام گرفت و برجی قسطی 1 تومن قسط وام داد؟ آیا پیدا می شه همچین بانکی؟
    ممنونم

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

یک سوال
    موسسه ها نظیر ثامن و میزان سه برابر موجودی شما وام میدن به شرط اینکه سه ماهی حساب جاشون داشته باشی
    این سه ماه همینطوری که من گفتم حساب میشه ؟ یا مثلا میخوای سه برابر 4 تومن وام بگیری این 4تومن باید سه ماه باشه ؟!
    حالا فرض کنیم من یک حساب دارم بیشتر از 3 ماه عمر داره، به مرور زمان در آن پول ریختم الان رسیده به 4 تومن الان میخواستم ببینم برای وام درخواست بدم این چطوری حساب میشه ؟ چون من یهویی 4 تومن رو 3 ماه نخوابوندم روی سپرده ام هی اومده شده 4 تومن و طول عمر حساب هم از 3 ماه بیشتر است
    و نکته بعدی اگه در همین موسسه ها از این مقدار 3 برابر هم بیشتر بخوای وام میدن یا خیر ؟
    کسی میدونه اقساط 12 تومن به عنوان مثال چقدر ماهانه است ؟ حدود 240 در میاد ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

امروز رفتم بانک دی حساب باز کردم یارو گفت 0 تا 10 میلیون 20 درصد 10 میلیون به بالا 22 درصد.
    فکر کنم کلا کل حساب های کوتاه مدشتون رو از 7 درصد کردن 20 درصد.چون فرم خاصی بهم ندادن فقط گفتم سود کوتاه مدت چند درصد ه همون حرف متن بالا رو زدن

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان یه پیشنهاد دارم می خواستم ببینم اجرایی می شه ؟

یه مغازه رو تو یه جای خوب می فروشن حدودا 400 میلیون(البته هنوز دقیق نمی دونم ولی همین حول هوش باید باشه قیمتش)
    اگه آدم این مغازه رو بگیره می تونه برجی 1200 راحت کرایش بده
    حالا به نظرتون چطور می شه یه 400 تومن از یه بانکی وام گرفت و برجی قسطی 1 تومن قسط وام داد؟ آیا پیدا می شه همچین بانکی؟
    ممنونم
    زرنگی
    اولا اگه مغازه ای 400 میلیون قیمتش باشه حدودا ماهی 2 میلیون اجارشه

دوما الان برای 25 تا 30 میلیون ماهی 1 میلیون قسط باید داد حالا 400 میلیون رو حساب کن

بعدشم هیچ بانکی پیدا نمیشه که همچین وامی به شما بده 400 میلیون بده ماهی 1 میلیون قسط مگه سیمت به بالا وصل باشه

5. 2 کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اعلام شده که سود بانک ها قراره کم بشه.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک سوال
    موسسه ها نظیر ثامن و میزان سه برابر موجودی شما وام میدن به شرط اینکه سه ماهی حساب جاشون داشته باشی
    این سه ماه همینطوری که من گفتم حساب میشه ؟ یا مثلا میخوای سه برابر 4 تومن وام بگیری این 4تومن باید سه ماه باشه ؟!
    حالا فرض کنیم من یک حساب دارم بیشتر از 3 ماه عمر داره، به مرور زمان در آن پول ریختم الان رسیده به 4 تومن الان میخواستم ببینم برای وام درخواست بدم این چطوری حساب میشه ؟ چون من یهویی 4 تومن رو 3 ماه نخوابوندم روی سپرده ام هی اومده شده 4 تومن و طول عمر حساب هم از 3 ماه بیشتر است
    و نکته بعدی اگه در همین موسسه ها از این مقدار 3 برابر هم بیشتر بخوای وام میدن یا خیر ؟
    کسی میدونه اقساط 12 تومن به عنوان مثال چقدر ماهانه است ؟ حدود 240 در میاد ؟
    موسسه ثامن ومیزان رو من نمیدونم ولی مهر اقتصاد میگه مثلا 4 ماه 5 میلیون بزاری همون قدر بهت میدیم حالا اگه 4 ماه از افتتاح حسابت گذشته باشه میانگینش رو میگیرن هموقدر بهت وام میدن به طور مثال ممکنه شما در طول 4 ماه یا بیشتر هیچ پولی تو حسابتون نباشه فقط یک روز مثلا 900 ملیون تو حسابت بوده حالا میانگین حساب شما میشه 900 میلیون تقسیم بر 120 روز (4ماه) که مساوی است با 7.5 میلیون که میشه مبلغ وام شما

8. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

آقا الان این حساب کوتاه مدت بانک دی که 20 درصد برای زیر 10 میلیون سود میده.از 7 درصد اورده 20 درصدش کرده؟
    به من فرم خاصی ندادن همون کوتاه مدت معمولی بود ولی گفت تا 10 تومن 20 درصد سود میده که من رفتم پیش یکی دیگه فرم گرفتم.
    یعنی تمام کوتاه مدتها 20 درصد هست؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

بانک آینده به شتاب وصله؟شماره شبا داره؟
    برای حساب 23%اگه بخام افتتاح کنم،کارمزد افتتاح حساب(تمبر)و صدورکارت و فعال کردن اینترنت بانک چجوری هست و چنده؟

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان بانک مسکن روز شمار میده 23 درصد.... صحت داره ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان این همه حساب معرفی کردند آخرش هم هیچکس هیچی نفهمید

لطفا یه چند تا حساب معرفی کنید که بالای 22 درصد روز شمار بده و کف پول هم از 20.000 تومان بیشتر نباشه

13. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •