سلام
دوستم آقای کشیش در یکی دو صفحه قبل در مورد مشکل اجرا نشدن بازی صحبت میکرد. دیگه با برنامه ePSXe بیشتر بازی ها از جمله هاروست مون در کامپیوتر می آیند. شاید مشکل دانلود نشدن باشه که اون هم از سایت خودش دانلود کنین بهمراه بایوس و پلاگین گرافیک.
حالا یک گلیچ عجیب دیگه :
اگر قبل از شروع بازی در تمام فیلدهای نام ، تمام فضای 8 کاراکتری را پر کنید. در صحنه شروع شدن بازی به زمین میخورید !!! چی شد؟ بله شما بازی را با تنها 1 استامینا شروع میکنید.!!
برای حلش هم فقط کافیه که در یکی از اسماتون (سگ یا مزرعه یا...) از 7 کاراکتر استفاده کنید.
اما یک گلیچ دیگه که خیلی صفحه قبل هم دیدم :
آقای phenom200
""من پر و بهش دادم ازدواج هم کردیم ولی وقتی اومدیم خونه اون ازم پرسید چی صدات کنم؟منم جواب دادم ولی بعد بازی گیر کرد.(اینم از شانس ما)""
در نسخه پال ((PAL) نسخه اروپایی) بعد از ازدواج همسر از شما میپرسه چی صدات کنم. هر انتخابی که داشته داشته باشید، بازی قفل میشود. البته فقط در اولین ارائه ی نسخه پال این اتفاق می افتد.
حتما میدونید که بعد از سه سال میتونید به بازی ادامه بدهید. طبق گفته skyrender عزیز
با این کارها میتوان: (خیلی راحت)
** از هر چیز (قابل کشت) حداقل 11 تا بفروشید.
** جمعا 101 محصول کاشته باشید.
** با (حداقل) یک دختر ارتباط برفرار کرده باشید و درجه 500 یا بالاتر باشد. (در مورد این درجه ها ازش اطلاعات میگیرم).
در ضمن اگر ازدواج کنید (نامزدی نه. این طوری باز هم باید دهکده را ترک کنید) میتوانید بازی را ادامه دهید حتی اگر آن بالایی ها را انجام نداده باشید.
در حالتی که کد و چیت نزدید؛ به راحتی میتوانید بازی بعد از سه سال را ادامه بدهید. اما اگر کد بزنید اونوقت دیگر ارتباط با دختر از بین میرود.
حالا اگر به بعد از سه سال رسیدید حتی میتونید شاهد ازدواج معشوقه ها باشید. مثلا کارن همسر شماست پس پاپیوری با کای ازدواج میکند. اما یک گلیچ :
پاپیوری با کای ازدواج میکند و با او میرود اما روحش اینجاست ! تو همه فستیوال ها هم هست. ! حتی من شنیده ام در طبقه دوم در مرغداری این ور و اون ور میرود !... خانه اشباح...ֿهֿ
و بعدی اینکه ادامه از پست دیشب هست:
به هیچ وجه سعی در انداختن سبد در دیگ فستیوال پاییز نکنید.!! سبد کاملا از بازی حذف میشود.!
در جواب دوستم عروسک کوکی باید بگم من الان هاروست بازی نمیکنم. تا دموها رو بگذارم. اما دموها رو پیشنهاد میدهم شما هم نگذارید. فقط بگید چه وقتی و چه مکانی بوده تا مزه اش نپره. (اسم نبرید... لو ندهید) .باتشکر
یک سوال هم داشتم: من تا به حال توت فرنگی جادویی سبز نگرفته ام. احتمالا امکان وجودش هست. (شایعه هم نیست). اگه میشه راهنمایی کنید.
باتشکر