تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 330 از 860 اولاول ... 230280320326327328329330331332333334340380430830 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,291 به 3,300 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    من تازه به جمع شما اضافه شدم. بیشتر از پنج ساله که مزرعه دار رو بازی میکنم. خوبه که بچه ها باهم تبادل نظر دارند.
    اما به نظر من منظور از برنج همان کوفته برنجی یا Rice Ball است. چون هیچ کجا از برنج صحبتی نشده.

--------

من عاشق این بازیم... خوشحالم که شما بچه ها این تاپیک رو میچرخونین... عالیه یک تاپیک فقط و فقط برای بهترین بازی پلی استیشن... آه... چقدر خوبه آدم تو دنیایی زندگی کنه که توش یه همچین بازی باحالی وجود داره...
    خوب بریم سر اصل مطلب:

یک اتفاق عجیب .!!!

در روز هفتم بهار با کارن صحبت کردم برای روز فستیوال... فردا صبح ساعت شش آمد گفت اگر کارت تمام شد بریم میدان شهر...
    من هم به کارام رسیدم... سرگرم کارا بودم غافل از ساعت... یهو دیدم ساعت نزدیک پنجه !!! با سرعت خودمو از ته زمین رسوندم اونور دیدم هنوز ایستاده....اما تا ساعت شد پنج سرشو انداخت پایین بلا نسبت مثل .. رفت طرف دهکده. منم هرچی سوت زدم و جلو راه وایسادم که نره دیدم نه بابا طرف مصممه بدجور... چون فستیوال ساعت شش تموم میشه فرصت داشتم رفتم سمت میدان شهر... دیدم کارن نیست !!!! با همه حرف زدم آخر با شهردار، گفت شروع کنیم؟ گفتم آره... برگشت گفت یکی از دخترا غایبه !!
    بعد کارن سرو کله اش پیدا شد. اول به شهردار گفت: ببخشید دیر شد. بعد با عصبانیت رو کرد به من گفت: تو اینجایی؟؟؟!!!
    بعدشم با بقیه رقصید.... خیلی افسرده شدم... آخه عشقم بود... حالا میفهمم حس عاشقا رو... نمیدونم چی شد رنگ قلبش کم شد حالا چی کار کنم ؟؟؟ بچه ها کسی دیازپامی چیزی آپلود نکرده.... من دارم میرم خود کشی...
    Last edited by Leyth; 10-06-2011 at 16:07.

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

بهت خوشامدمیگم
    درباره برنج گفتم بازم میگم برنج وجودنداره ودرباره حرف زدن درباره برنج
    روزدوم بهارسال اول اگرتلویزیون روشن کنید وجهت چپ رافشاردهیدپیرمرددرباره برنج یه حرف های میزنه ولی باز
    شماهم خودکشی نکن بالاترین گناه ناامیدی امام علی(ع)

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام !
    ممنون، درمورد خود کشی که شوخی کردم... بگذریم:

چند تا گلیچ تو بازی پیدا شده !

اول برای عزیزانی که نمیدونند گلیچ چیه یک ترجمه از
    HRahman میذارم:

" اگر بازی شما قفل کرد و شما نمیتونید به بازی ادامه بدهید با اینکه دستگاهتون رو به دیوار کوبیده اید ... خوب پس این یک گلیچ است ! "

1. معلوم نیست این یک گلیچ هست یا نه اما نباید یه همچین چیزی اتفاق بیفتد :
    بعضی مواقع اگر به اندازه ی کافی بدشانس باشید، روز شکرگزاری زمستان
    (winter thanksgiving 24) طوفانی میشود...
    و این یعنی برون رفتن و شکلات و غیره همه . . . پر !
    برای حلش هم اگر آخرین سیو شما دو روز قبل باشد امکان عوض کردن هوا هست. وگرنه تا سال بعد صبر کنید .

2. این خیلی جالبه ... ضرری هم نداره :
    در پاییز و روز
    Harvest festival شما باید " هرچیزی " که میخواهید آورده و در دیگ بزرگ بیندازید.
    اعم از فلفل سبز...گوجه ... پیتزا ... غذای سوخته ... علف هرز ... قارچ سمی ... مرغ ... حتی سگ مزرعه !!!
    آره ! اگر میخواهید مزه سگی که دو ماه بزرگ و تربیتش کردید رو به مردم دهکده بچشونید، این کار رو انجام بدهید.
    نگران نباشید تا جایی که من میدونم سگ از بین نمیره ، فقط کافیه روز بعد بیاید و سگ خودتون رو در میدان رز ببینید. (با مرغ هم میشه). حتما بازی خور ها میدونند که از این دیگ میشود ماهی هم گرفت ؛ اما بیشتر چوب و شاخه از توش در میاد... این مردم چی میخورند ؟؟؟

3. این گلیچ تا به حال چند بار برای من اتفاق افتاده :
    سبد در یک منطقه از زمین بود، سگم توپش رو هی اورده بود این نزدیک، مزاحم چیدن علف های هرز بود. توپ را پرتاب کردم که یه مدت بچرخه و هم تربت بشه (سگ الاغی داشتم ؟؟خلی بود برای خودش) اما چشمتون روز بد نبینه دیدم توپ رفت داخل سبد... سبد هم یک تکونی خورد (عمودی مثل وقتی که داخلش فروختنی ها رو میریزیم) ش.که شدم، به امید خالی کردن سبد برش داشتم و مربع را زدم اما نه... هیچی... حیف شد. اما باز خوبه
    won دوباره ( و شاید چند باره ) توپ رو برای فروش میاره.

اگه شد بازم گلیچ میزارم
    با تشکر از
    HRahman ( kuadrantiga(at)yahoo(dot)com )

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    به خاطر گل روی شما یه نگاه دوباره انداختم.
    یک برنامه به اسم new years special tv است که در کانال چپ معمولا در پایان سال و حتی روز اول بهار پخش میشه.(میدونی که کانال چپ هر چند وقت یکبار عوض میشه و آشپزی هم داره(
    داره میگه ما الان برنج بخار پز (اگه اشتباه نکنم) رو با mochi rice مخلوط میکنیم که تق تق زیادی هم داره آخرش هم میگه به به و... تشکر میکنه میگه سال بعد میبینمتون.

میفهمم چی میگی... اگه این طور باشه پس شاید برنجی هم وجود داشته باشه و شاید هم ....

اما این بازی از این جور " شایعات " زیاد داره. من به اتفاق یکی از دوستام SkyRender گرافیک های داخل بازی را استخراج کرده و بازدید کردیم. اصلا طرحی جدا از چیزهایی که معلوم هستند نداشت. مثلا توپ طلایی که شایعه اش را در صفحات قبل دیدم.

اوه در مورد 88 درصد تو بازی شما این دوستم میگه بعضی وقتها توت فرنگی های قدرتی به مزرعه درصدی اضافه نمیکنند. البته ای یک گلیچ هست اما فقط توی چند تا ورژن خاص اتفاق می افته.

من نتونستم تمام صفحات را نگاه بیندازم.(دایال آپ و ...) اما اگر تا به حال نوشته ای در مورد اشکالات نرم افزاری (همان گلیچ) و یا شایعات (رفع ابهانات و فریبها) نبوده اطلاع بدهید تا در مورد آن صحبت کنیم. (همون شفاف سازی)

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Leyth
    سلام
    من تازه به جمع شما اضافه شدم. بیشتر از پنج ساله که مزرعه دار رو بازی میکنم. خوبه که بچه ها باهم تبادل نظر دارند.
    سلام
    خوش اومدین به جمع ما ... امیدوارم که بتونیم از اطلاعات شما هم در ین بازی استفاده کنیم ... خوشحال میشیم اگر شما هم دموهایی از بازیتون رو برامون بگذارید.....

یک اتفاق عجیب .!!!
    چه جالب .. من این صحنه رو ندیدم ... چون تاخیر نداشتم !!!

ولی جالب بود که یه همچین اتفاقی افتاده .... ناراحت نباشید ... زندگی 2 روزه !!!!

ولی خوب سیوتون رو دوباره از اول برید اونوقت همه چیز درست میشه !!!!‌

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام

دوستم آقای کشیش در یکی دو صفحه قبل در مورد مشکل اجرا نشدن بازی صحبت میکرد. دیگه با برنامه ePSXe بیشتر بازی ها از جمله هاروست مون در کامپیوتر می آیند. شاید مشکل دانلود نشدن باشه که اون هم از سایت خودش دانلود کنین بهمراه بایوس و پلاگین گرافیک.
    حالا یک گلیچ عجیب دیگه :

اگر قبل از شروع بازی در تمام فیلدهای نام ، تمام فضای 8 کاراکتری را پر کنید. در صحنه شروع شدن بازی به زمین میخورید !!! چی شد؟ بله شما بازی را با تنها 1 استامینا شروع میکنید.!!
    برای حلش هم فقط کافیه که در یکی از اسماتون (سگ یا مزرعه یا...) از 7 کاراکتر استفاده کنید.
    اما یک گلیچ دیگه که خیلی صفحه قبل هم دیدم :

آقای phenom200
    ""من پر و بهش دادم ازدواج هم کردیم ولی وقتی اومدیم خونه اون ازم پرسید چی صدات کنم؟منم جواب دادم ولی بعد بازی گیر کرد.(اینم از شانس ما)""
    در نسخه پال ((PAL) نسخه اروپایی) بعد از ازدواج همسر از شما میپرسه چی صدات کنم. هر انتخابی که داشته داشته باشید، بازی قفل میشود. البته فقط در اولین ارائه ی نسخه پال این اتفاق می افتد.

حتما میدونید که بعد از سه سال میتونید به بازی ادامه بدهید. طبق گفته skyrender عزیز
    با این کارها میتوان: (خیلی راحت)
    ** از هر چیز (قابل کشت) حداقل 11 تا بفروشید.
    ** جمعا 101 محصول کاشته باشید.
    ** با (حداقل) یک دختر ارتباط برفرار کرده باشید و درجه 500 یا بالاتر باشد. (در مورد این درجه ها ازش اطلاعات میگیرم).

در ضمن اگر ازدواج کنید (نامزدی نه. این طوری باز هم باید دهکده را ترک کنید) میتوانید بازی را ادامه دهید حتی اگر آن بالایی ها را انجام نداده باشید.
    در حالتی که کد و چیت نزدید؛ به راحتی میتوانید بازی بعد از سه سال را ادامه بدهید. اما اگر کد بزنید اونوقت دیگر ارتباط با دختر از بین میرود.
    حالا اگر به بعد از سه سال رسیدید حتی میتونید شاهد ازدواج معشوقه ها باشید. مثلا کارن همسر شماست پس پاپیوری با کای ازدواج میکند. اما یک گلیچ :
    پاپیوری با کای ازدواج میکند و با او میرود اما روحش اینجاست ! تو همه فستیوال ها هم هست. ! حتی من شنیده ام در طبقه دوم در مرغداری این ور و اون ور میرود !... خانه اشباح...ֿهֿ
    و بعدی اینکه ادامه از پست دیشب هست:
    به هیچ وجه سعی در انداختن سبد در دیگ فستیوال پاییز نکنید.!! سبد کاملا از بازی حذف میشود.!

در جواب دوستم عروسک کوکی باید بگم من الان هاروست بازی نمیکنم. تا دموها رو بگذارم. اما دموها رو پیشنهاد میدهم شما هم نگذارید. فقط بگید چه وقتی و چه مکانی بوده تا مزه اش نپره. (اسم نبرید... لو ندهید) .باتشکر

یک سوال هم داشتم: من تا به حال توت فرنگی جادویی سبز نگرفته ام. احتمالا امکان وجودش هست. (شایعه هم نیست). اگه میشه راهنمایی کنید.

باتشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام ممنون ازکمکتون براتون لیست کامل 64غاهارو میذارم

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

منظورتون اینه که برای گرفتن توت فرنگی قدرتی جادویی (mystical power berry) باید 64 نوع غذا درست کنیم؟
    چطوری باید بدستش بیاوریم؟ توضیح کامل بدهید لطفا.
    بچه ها نمیدونم چه طوری بگم ... فکر کنم یکی از پست هام حذف شده ! (حتی بدون اطلاع دادن به من) یا شاید هم خواب دیدم پست زدم!
    یک سوال اساسی:
    در این دفترچه های لوحه خانه که برای دانلود گذاشتید نوشته شده که از کوتوله ها برای روزهای طوفانی کمک بگیرید،... اول گفتم شاید به خاطر ترجمه غلط باشه، اما خود بازی و برنامه نویسان این بازی هم تعجب کردند که چرا کوتوله ها در روزهای طوفانی کارنمیکنند!!! به هر حال این " خصوصیت " به یک باگ تبدیل شده.
    یکی دیگه. تاحالا شده موقع سیو کردن (تو خود PSone ) بازی هنگ کنه؟ منظورم تو پنجره مموری کارت موقع اسکن کردنه. یک بار این اتفاق برای من افتاد اما خوشبختانه سیوم پاک نشد. کلا باید موقع بازی با خود کنسول مراقب سیوهای قبلی باشید. حتی الامکان یک یا دو مموری کارت را فقط برای این بازی استفاده کنید.
    از چه ها تقاضا دارم چند تا سایت خوب در مورد این بازی معرفی کنند. (فقط در مورد بازی های هاروست مون باشه) . اگه سریع تر جواب بدهید ممنون میشوم.
    Last edited by Leyth; 09-11-2008 at 14:39.

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    یادم اومد کدوم پست حذف شد، اگه این جا یه همچین دیکتاتوری است که هرکی از ؟؟؟ حرف بزنه ایگنور میشه، من که ازش دفاع نکردم !!! بلکه یک دلیل دیگه برای ردش گذاشتم. به نظر خودم هم دلیل کاملا منطقی بود. خواهشا این طور پست ها رو حذف نکنید. (میتونم بپرسم کی حذف میکنه؟؟)

می بخشید. بای

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

نه بابانباید برای توت فرنگی سبز64تاغذادرست کنی اون برای عروسک کوکی
    توت فرنگی سبزهم کسی اطلاع نداره جریانش چیه یه چیزای میگن گوش نکن
    اینم یه سایت خوبgamesharek/havrest moon back to nature
    لوحه خانه هم زیادنخون زیاداشتباه داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •