تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 330 از 507 اولاول ... 230280320326327328329330331332333334340380430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,291 به 3,300 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

هروقت به مسافرت و یا تفریح دسته جمعی میرید سعی کنید که خودتون کاری کنید که بهتون خوش بگذره چون اگر بخواهید منتظر بمونید تا دیگران کاری کنند تا به شما خوش بگذره ممکنه ایناتفاق نیفته. خودتون سعی کنید خوش بگذرونید

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

دیروز با داداشم داشتیم تو خیابونا چرخی میزدیم که اتفاقی دست داداشم با دست مردی که داشت از روبرو می اومد برخورد کرد و گوشی طرف خورد زمین...برگشت چپ چپ نگاه کرد و گفت داداش آرومتر...دداش منم گفت "خوب مگه چی شده" تا اینو گفت طرف عصبانی شد و گفت چی شده...خلاصه من یه جوری قضیه رو جمعش کردم و به خیر گذشت

میخوام بگم تو این موراد نگید " خوب مگه چی یده" چون طرف مقابل سریع موضع میگیره و عصبانی میشه...بهترین راه یه عذرخواهی سادس

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    یک هفته قبل رفتم یه موس کامپیوتر بخرم . دیدم این مارهای معتبر خیلی گرون هستند مثلا یه موس از مارک 4tech حدود 30 تومن بود . همه مغازه ها پر بود از جنس به اصطلاح ایرانی نکو NECO که به اسرار فروشنده منم به قیمت 14 تومن که نصف قیمت موس های معتبر بود خریدم .

یک هفته نشد که ابتدا اول قلتک یا اون کلید دایره وسط موس که میچرخه خراب شد . سپس کلیک راستش و امروز هم که دیگه کار نمیکنه . این موس چینی هست مثل قضیه جی ل ایکس هست و فقط فروشندگان برای سود بیشتر اسم Made in iran رو روش نوشتن .

باید بگم اشغال ترین موسی بود که تا به حال خریدم . مجبور شدم الان رفتم یه موس از مارک های معتبر به قیمت 33 تومن خریدم . (کا باید اول این کار رو میکردم )

توصیه میکنم خواستین موس یا هر جنس دیگه بخرین یه جنس درست و حسابی بخرین و از ماک معتبر و نه از مارکی که تا به حال اسمشم نشنیدید .
    Last edited by m-530; 19-10-2013 at 13:42.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

وقتی بهتون هدیه میدن جعبه کادو یا ساک کادو رو دور نندازید! نگه دارید چون واقعا لازم میشه!
    در حالت عادی یک ساک هدیه یا جعبه کادوی 7الی 10 تومنی چیزی حساب نمیشه ولی وقتی روز موعود رسید و خواستید یک کادوی 20 تومنی بدید به طرف ،10 تومن پول جعبه دادن خیلـــــــــی زوره
    میتونستید 10 رو بگذارید رو پول هدیه یک کادوی بهتر بگیرید و خب جعبه ای که از قبل داشتید رو استفاده کنید

5. 13 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

جون هر کی دوست دارین میرین مهمونی بیشتر از دو ساعت نمونین! حالا فرق نمیکنه چقد فامیل نزدیک باشین!
    صاحب خونه هم کار زندگی داره! و رو حساب میزبانی نمیتونی چیزی بگه یا باهاتون گرم نگیره! زیاد هم صمیمی نشین!
    یکی که فاصله خونشون با ما یه کیلومتر هم نمیشه دو روز موند خونمون مارو از کار و زندگی انداخته!! روزِ آخر هم میبینم رفته سر کمدم حولمو برداشته رفته زیر دوش!!! الان مریضم کرده (سرما خوردگی) .

---------

سعی کنین اصلا دعوا و مشاجره نکنین تا میشه بیخیال طرف بشین و صحنه رو ترک کنین!
    ولی اگه طرف اومد دنبالتون و دنبال شر میگشت و کار از کار گذشته بود دیگه روشن فکری و با شخصیتی رو بزارین کنار نابود کنین طرف رو!!
    با بعضی ها باید اینطور بود!

7. 16 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

تجربه میگه از تجربیات دیگران استفاده کنید البته نه همیشه.

چون بعضی از تجربیات فقط مخصوص خود همان اشخاص هست و مربوط به سلایق شخصی و یا خصوصیات فردی هر کسی میشه و اگر کسی اون تجربیات رو برای خودش استفاده کنه ممکنه برایش خوب نباشه.

در واقع برای هر کی یک نسخه آماده وجود نداره.

مثلا گوشی تلفن همراه ممکنه هر کسی یه مدل رو به آدم معرفی کنه و بگه اون گوشی بهترینه و واقعا هم برای خودش مناسب باشه . اما برای ما نه.

9. 16 کاربر از azita57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سعی کنید همیشه و تا حدی که امکان داره خوش قول باشید . واقعا تاثیر زیادی داره و افرادی که با شما برخورد میکنن یا رابطه دارن حساب دیگه ای روی شما باز میکنن .

داره خودمونی میشه bi7323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تو دنیا

پيش فرض

سلام
    همیشه وسیله ای که خودت شخصأ دوس داری بخر قیمت برات مهم نباشه ، اینقد پول برا چیزای بیخودی دادی که این مهم نیس ! = برا خودت ارزش قائل باش.
    ولو اینکه بخوای چیزای قبلی رو به فروشنده پس بدی یا گوشه ی خونه بندازی !!

12. 11 کاربر از bi7323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

تجربه به من نشون داد هربار که نشانه های سرماخوردگی رو داشتم و درابتدا جدی نگرفتم و در مراحل پیشرفته تر به دکتر مراجعه کردم سرماخوردگیم چون پیشرفته تر شد و مزمن! طول مدت درمان هم طولانی شد((این حرفا رو کنار بگذارید که واسه خودش خوب میشه الان همگام با پیشرفت امکانات و تکنولوژی ویروس ها هم پیشرفت کردند))
    بنابراین بهترین کار اینه همون اول به دکتر مراجعه کنیم و خوددرمانی رو بگذاریم کنار تا زمان درمان طولانی نشه

14. 9 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال salar79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این تجربه من نیس
    معلممون میگفت یه قرص سرما خوردگی خورده و پا برهنه توی برف راه میرفته و اصلا سرما هم نخورده
    اینم یه جورشه دیگه

Sent from my C2105 using Tapatalk 4 Beta

16. 3 کاربر از salar79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •