هر سه گوشی جالبی نیستن اما از اینا SP بهتره چون هم پردازنده قویتری داره هم به اندروید 4.4 اپدیت میشه
هر سه گوشی جالبی نیستن اما از اینا SP بهتره چون هم پردازنده قویتری داره هم به اندروید 4.4 اپدیت میشه
پس چه گوشی پیشنهاد میکنید تو همین رنج قیمت ؟ و دلیلتون برای اینکه گوشی جالبی نیستن چی هست ؟ متشکر
یه دو سیم کارته بگیر
سیم کارت میکرو رو بذار تو خشابی که به معمولی تبدیل میکنه
S3 منطقی تره
s4 mini
htc one mini
کسی میدونه چرا تو سایت htc گوشی htc one دوسیمکارته وجود نداره؟
چگونه میشه فهمید گوشی htc one سفارش چین هست یا هند هست یا جاهای دیگر؟
اقا تظرتون در مورد
Asus Fonepad ME371MG تبلت چیه؟ مدل 8 گیگ و مدل CPU ش هم Z2460 هست
من تاحالا با این CPU کار نکردم نمیدونم چه طوری ولی تو بنچمارهایی که دیدم با این که تک هسته ای هست ولی با SIII تقریبا یکی ویا حتی بالاتر هست
دوستان عزیز شما بین Xperia V و samsung I9190 galaxy s4 mini کدوم رو پیشنهاد میدین؟
Galaxy S4 Mini بهتره هم سخت افزار قویتر داره و هم صفحه نمایش Super AMOLED.
Sent from my HTC One using Tapatalk
از اونجایی که داشتم میل چک میکردم و به این پست بر خوردم، ممنون میشم دلیلی برای خرید گوشی های اچ تی سی جز وان برام بیاریددر ضمن به این لیستتون میتونید طراحی و رابط نرم افزاری One maXX ، مشکلات سخت افزاری دیزایر 200 ، دد شدن ناگهانی دیزار اکس، مشکل رام باترفلای اس و .... رو اضافه کنید .
من گفتم ترمینیلوس فقط یک اسمه ، من هم مثل شما فکر میکردم خیلی بهتر شده چون ویدئو های سونی رو دیده بودم ، ولی از وقتی زد اولترا رو از نزدیک دیدم ، فهمیدم که این همه زور زده دوباره برگشته به صفحه در حد Arc S و Xperia T
تا وقتی سونی گوشی ضد اب بزنه از صفحه با کیفیت خبری نیست چون فقط TFT ضد ابه مثل S4 Active
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)