لنت جلو فابریک مطمئنید 30 تومنه؟ چون الان ایرانیش هم 40 تومن گیر نمیاد.
لنت جلو فابریک مطمئنید 30 تومنه؟ چون الان ایرانیش هم 40 تومن گیر نمیاد.
به بالا بودن کلاچ که ربطی نداره. شاید دریچه گاز یا سنسورش مشکل داره علی الخصوص این مدل جدیدا که دریچه گازش برقیه.
اینم جواب بدید دوستان
بعد از یه هفته ماشین رو آوردم بیرون دیدم زیرش یه مقدار برف هست که روش یه لکه کوچیک قرمز رنگ هست دقیقا زیر موتور از چی میتونه باشه ؟دقت نکردم ببینم تو پنل داشبورد روشن میشه یا نه
وقتی کلید رو زدم متاسفانه هیچ تغییری نکرد
کلید AC رو هم روشن کرده بودم
اصولا وقتی کلید گرمکن شیشه عقب رو میزنم شیشه اش باید یه مقدار گرم بشه دیگه درسته ؟
فردا یه بار دیگه تست میکنم
میتونه مشکل از فیوز باشه ؟
ممنون
مدل نوده ! اینم دریچه گازش برقیه؟
احتمال زیاد.
بله اول فیوز رو چک کنید و بعد سراغ عیب دیگه برید.برید باتری ساز فوری واستون چک میکنه.
سلام
سه مورد:
1- ورودی هوا از طریق فیلـتر هوا به موتور گهگاه جدا میشه
وقتی مصرف بالا میره متوجه میشم. شما هم با چنین موردی برخورد کردین؟
اون لوله خروجی از فیلـتر هوا وقتی میخواد به ورودی موتور وصل بشه چند تا برجستگی هست روی ورودی موتور
باید به اون نزدیک بشه؟ یا اینکه باید این برجستگی ها بره زیر قسمت لاستیکی خروجی از فیلـتر هوا؟
2- برای از بین بردن بخار روی شیشه ها، دکمه AC باید زده بشه + بخاری؟
یکی میگفت AC فقط واسه کار کولره و اگه با بخاری زده بشه سیستم رو خراب میکنه
3- چند بار از دوستان درخواست کردم که مصرف لحظه ای خودروشون رو اینجا بنویسن
ولی انگار لطفشون شامل حال من نمیشه....
میتونید بگید این مصرف رو. میخوام با مال خودم مقایسه کنم
حالا اگه کارکردتون رو هم بگید مثلا جاده یا تو ضهری بهتره
مرسی
1-مراجعه به تعویض روغنی معتبر یا تعمیرکار
2-بله دیگه درجه روی قرمز و روشن کردن AC .استفاده از کولر همزمان با بخاری باعث خروج سریعتر رطوبت داخل ماشین(بخار) شیشه ها میشه.ضرری واسه کوتاه مدت نداره.
3-مصرف لحظه ای ملاک تصمیم گیری میزان مصرف ماشین نیست و بیشتر جنبه دکوری داره!مهم میانگین مصرف سوخت در هر 100 کیلومتر با درنظر گرفتن میانگین سرعت در 100 کیلومتر است که هردو از روی کامپیوتر سفری قابل رویت هست. من مصرف ترکیبیم حدود 7.5 هست مصرف اتوبان 6.5 و مصرف شهر 8.5 الی 9.5 با توجه به میزان ترافیک و نحوه رانندگی و وضعیت ماشین متغیره.
دریچه گاز ال 90 ها که برقی نیست
همشون سیمیه
ماشین خودم مدل 91 یورو 4 سیمیه
عزیز اینم پاسخ بدید :
بعد از یه هفته ماشین رو آوردم بیرون دیدم زیرش یه مقدار برف هست که روش یه لکه کوچیک قرمز رنگ هست دقیقا زیر موتور از چی میتونه باشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)