عجب حال میده این صبانت ...........
با سرعت روزانه 1 سال پیش دانلود میکنه!!!![]()
![]()
![]()
عجب حال میده این صبانت ...........
با سرعت روزانه 1 سال پیش دانلود میکنه!!!![]()
![]()
![]()
دوستان یکی من از ساعت 2 تا 3 خوبه بالای 100 میده ولی از ساعت 3 به بعد نوسان زیاد داره از 20 تا 60 ولی بیشتر پایینه سرعتش همون 20 و 30 میچرخه.
یکی بقیه هم همین طوریه یا نه؟
سیستم من هم دیشب از 2 تا 3 خیلی خوب گرفت (700+ مگ).
ساعات بعدی، اگر داغون نبوده باشه، کمتر از حالت عادی (شب های پیش) بوده ...
سرعت شبانه شانسیه و به شهر و مرکز مخابراتی بستگی داره تازه در طول سال ثابت نیست
شما باید از کسایی که تو یک مرکز مخابراتی هستین بپرسین
بنظر من هم نوسان داره.چون پریروز ساعت 6 سرعت رو دیدم خیلی پایین بود.
دیشب من کلا از 2 تا 7 روشن گذاشتم بالای 2.5 گیگ دانلود کرد!
ولی دیگه تا 5 اینا بیشتر تنپیم نمیکنم چون بنظرم پول برق اضافه.![]()
میگه شده از ساعت 2 ؟ برا شهرستان هم ؟
سلام ما داریم جا به جا میشیم بعد یک مشکلی هست اونم اینه که خونه ای داریم میریم مستاجر هستیم و بعد اینکه اون خونه نوساز هست و اصلا خط نداره و تازه صاحب خانه رفته ثبت نام کرده حالا من آخرین قبض از کجا بیارم برا شرکت از پیش عمم ؟
اگه قرار باشه 2 ماه واشه قبض واسم اصلا نمیصرفه خوب آدم میره وایمکسی چیزی میگیره !
اگه کسی شرایط اینجوری گرفتن سرویس از صبانت رو میدونه بگه بهم ممنون میشم
شما تماس بگیر isp و بگو چون اسباب کشی داری adsl خطت رو فعلاً قطع کنن تا از بالات نسوزه و بعداً به خط آینده تون منتقلش کنند.
منم چند سال قبل همین کار رو کردم.
تازه اگه خط فعلی از خودتونه میتونین خط را هم منتقل کنین کاری که من کردم. ولی برای اینش باید برین مخابرات منطقه ببینین چی میگن.
این قضیه قبض تلفن و کاغذ بازی و اینا فرمالیته هست. من 4 سال قبل که از پارس انلاین خارج شدم و صبانت گرفتم فقط با تلفن اینکارو کردم و حضوری نرفتم. گفتم گرفتارم نمیرسم بیام. قطع پارس انلاین و وصل صبانت رو فقط با تماس تلفن انجام دادم.
Last edited by Penryn; 12-07-2011 at 13:47.
درخواست جمع آوری و خروج از رانژه رو دادم ! آره گفتم پورت واسم نگه دارید که واسه اون یکی خط بگیرم اما الان مشکل اصلی من اینه گفته که آخرین قبض رو میخوان در صورتی که اون خونه نوساز هست اصلا قبض آخری نداره تازه وصل شه تلفنش 2 ماه بعد قبض اولش میاد که نمیشه کل تابستون واسه یه قبض صبر کرد که
حضوری نیست که میگن کپی اینارو به این شماره فکس کنید تا کاراتون انجام شه !
میگن برای ثبت نام قبض میخوان ولی در عمل همچین نیس شاید فقط شماره شناسنامه صاحب خط رو بخوان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)