شما این قیمتارو نوشتی ار 136000 تا 184000..
از کجا میشه 136 تهیه کرد؟ ارزون ترین قیمتی که من پرسیدم 163000 برای 1ترای وسترن بود. اگه میدونید به ما هم بگید بریم بگیریم.
ممنون
شما این قیمتارو نوشتی ار 136000 تا 184000..
از کجا میشه 136 تهیه کرد؟ ارزون ترین قیمتی که من پرسیدم 163000 برای 1ترای وسترن بود. اگه میدونید به ما هم بگید بریم بگیریم.
ممنون
عزيز دلم سلاممن عجله دارم اینا هم میگن دوره ی ازمایشی شاید طرف رو آتیش گرفت برید خودتون رو جمع کنید مرم رو گیر اوردید
خواهش میکنم کمکم کنید
کار من ارشیو فیلم هستش من هاردی می خوام که به هیچ وجه مشکل برای اطلاعات داخلش پیش نیاد و مقاوم باشه
اینا توی بازار بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت بین 345 -350 هزار تومان
قیمت بین 335- 340 هزار تومان
قیمت بین 335-360 هزار تومان
خواهش دوستان سریع به من بگن از بین این 3 تا کدوم رو انتخاب کنم چون من تا پس فردا باید سفارش بدم
خودم تو كار آرشيو فيلم هستم كلا 13 ترابايت آرشيو دارم ، همه هم از برند وسترن هستن . پيشنهادم اينه كه هارد وسترن مدل Essential رو بخريد .
تابستون سه تراي Essential رو 345 هزارتومن خريدم .
Last edited by ata.royalfalcon; 11-12-2011 at 08:04.
من یه محدوده بهتون دادم تا بدونید قیمتها از چه قراره!
جای خاصی رو که نمیدونم. این قیمتها، قیمتهایی هست که فقط افراد با انصاف بهتون میدن.
که متاسفانه تعدادشون خیلی کمه.
به همین قیمت هم خوبه.
سلام
آپدیت کننده برای نرم افزار WD SmartWare ورژن 1.5.1.6 و برای سیستم عمل ویندوز . کافیست که برنامه اصلی نصب باشه و سپس این آپدیت کننده رو اجرا و سپس سیستم رو ریستارت کنید .
برای مدلهای
My Book elite
My Book essential USB 3.0
My Book Essential
My Passport Essential SE USB 3.0
My Passport Essential USB 3.0
My Passport Essential
My Passport Elite
My Passport Essential SE
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
در مورد هارد بيسيم ، علاوه بر مدل seagate goflex satellite كه در پست زير توضيح مختصري دادم ،
هارد هيتاچي مدل g-connect داراي WiFi 802.11 b/g/n هم هست و همچنين داراي نرم افزار iOS براي ارتباط با اين هارد از طريق دستگاههاي iOS هست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين مدل از هارد اكسترنال فقط با ظرفيت 500 گيگ موجوده و همچنين داراي اينترفيسهاي usb2 وGigabit Ethernet هم هست . متاسفانه داراي باطري نيست در صورتيكه هارد اكسترنال سيگيت goflex satellite داراي باطری با ذخيره 5 ساعت در حالت کار و 25 ساعت استندباي هست .
لينك اين مدل در سايت اصلي
چند عكسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by ata.royalfalcon; 14-12-2011 at 11:48.
عطلا جان راجع به این برنامه بک آب گیری خودکارش توضیح میدی؟ من تازه باهاش کار میکنم ، جالبه که اون درایو یا فولدری که تعیین کنیم برای بک آب ، کل فایلها رو کپی میکنه ولی اگه چیزی از درایو اصلی پاک بشه اونو پاک نمیکنه و یا حتی اگه رو درایو اصلی اگه فایلی جا به جا هم بشه ، رو هارد اکسترنال هم فایل قبلی رو نگه میداره و هم فایل رو جای جدید کپی میکنه.
سلام عزيز
قبلا يه آموزش مختصر درباره اين نرم افزار گزاشته بودم (لينك زير) ، البته اين آموزش مربوط به ورژن قديمي اين نرم افزار هست كه متاسفانه فرصت نكردم اونو آپديت كنم كه در اسرع وقت آموزش رو اصلاح ميكنم ، ولي كار با اين نرم افزار فوق العاده ساده و user friendly هست .
يكي از مهمترين خصوصيت و ويژگي ورژن جديد داشتن حق انتخاب براي بكاپ گيري از فايل يا فولدر خاص هست كه البته خودم بايد اين مسئله رو تست كنم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نقل و قول از سايت وسترن
Backup only the files and folders that you want. Users now have the flexibility to backup either by selecting pre-defined file categories or selecting individual files and folders
بلي ، دقيقاً همينطوره چون اين نرم افزار براي بكآپ گيري ساخته شده كه اگر زماني فايل يا فولدري بصورت تصادفي حذف و پاك بشه بتوان آن را restore و بازيابي كرد .جالبه که اون درایو یا فولدری که تعیین کنیم برای بک آب ، کل فایلها رو کپی میکنه ولی اگه چیزی از درایو اصلی پاک بشه اونو پاک نمیکنه و یا حتی اگه رو درایو اصلی اگه فایلی جا به جا هم بشه ، رو هارد اکسترنال هم فایل قبلی رو نگه میداره و هم فایل رو جای جدید کپی میکنه.
Last edited by ata.royalfalcon; 14-12-2011 at 13:57.
سلام آموزش رو آپدیت کردم .
فایل اصلی رو که doc بود رو متاسفانه گم کردم !!! بنابراین برای اینکه ترتیب نوشته ها بهم نخوره توضیحات برای این قابلیت جدید رو در دو صفحه آخر PDF اضافه کردم و تغییری در نوشته های قبلی ندادم . حجم فایل هم حدود 378 کیلوبایت هست .
لینک اول :
اگر از لینک اول دانلود نشد لینک دومکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان تفاوت اینا توچیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
My Passport Essential
My Passport Elite
My Passport Essential SE
در حجمهای 750 گیگ و یکترابایت هست و همچنین دارای اینترفیس usb3 هست .
فقط 500 گیگ موجوده و همچنین دارای اینترفیس usb3 هست .
My Passport Essential
قدیمی هست و فقط usb2 هست و 500 گیگ
My Passport Essential SE
این هم فقط 1 ترابایت و 750 گیگ موجوده البته قدیمی و در بازار موجود نیست و usb2 هست .
My Passport Elite
مهمترین ویژگی این مدل پایه ای هست که هارد رو بصورت قائم نگه میداره ، البته این مدل هم دیگه تولید نمیشه و از دور خارجه و فقط usb2 داره .
عکس زیر
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)