تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 330 از 421 اولاول ... 230280320326327328329330331332333334340380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,291 به 3,300 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

سلام دوستان من بین این دو گیر کردم شما باشید کدوم رو میگیرید؟البته تا آخر اون هفته صبر میکنم تا زیگورات قیمت ها و کانفیگ جدیدش رو ارائه کنه.
    این 5110 cpu جدید سندی بریج داره همون طور که میبینید با گارانتی دیجی کالا 1299000 usb3 هم که داره گرافیکش هم gt535 و بدون سیستم عامل.
    البته فقط دیجی کالا فعلا اینو داره کسی سابقه خرید از این فروشگاه رو داره که چه طوره؟میترسم بگیرم سر این جریان سرویس تگ و اینها داستان داشته باشیم.

و این5010 مدل الومینییم با cpu 740qm گرافیک 5650 با سیستم عامل ویندوز 7 usb3 هم که نداره و با گارانتی زیگورات 1250000 تست کامل قبل از خرید به همراه کل درایور ها روی دی وی دی و ویندوز ارجینال.
    5110 خیلی بهتره.البته گرافیکش ها! و در ضمن پول ویندوز اورجینال هم نمیدی.
    چون اون یکی آلومینیومی هستش و خوشکه.
    پس حالا اگه بازی های سنگین رو دوست داری خوب اجرا بشن،5110 و یا
    اگه دوست داری لپ تاپ خوشکلی داشته باشی،5010 رو بردار.
    ولی نکته مهم اینه که هر دو باتریشون مناسب نیست.چون سی پی یو i7 و گرافیک با مشخصات اینگونه،برق بیشتری مصرف می کنند.

2. این کاربر از SANR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

5110 خیلی بهتره.البته گرافیکش ها! و در ضمن پول ویندوز اورجینال هم نمیدی.
    چون اون یکی آلومینیومی هستش و خوشکه.
    پس حالا اگه بازی های سنگین رو دوست داری خوب اجرا بشن،5110 و یا
    اگه دوست داری لپ تاپ خوشکلی داشته باشی،5010 رو بردار.
    ولی نکته مهم اینه که هر دو باتریشون مناسب نیست.چون سی پی یو i7 و گرافیک با مشخصات اینگونه،برق بیشتری مصرف می کنند.
    گرافیکش که برای بازی اتفاقا 5650 بهتره با توجه به لینک زیر توی لیست 4 اخر لیست هر دو هستند 5650 و 525m
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گرافیکش که برای بازی اتفاقا 5650 بهتره با توجه به لینک زیر توی لیست 4 اخر لیست هر دو هستند 5650 و 525m
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تفاوت گرافیک ها اونقدر محسوس نیست . اما 2630QM فوق العاده از 720QM قویتره !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تفاوت گرافیک ها اونقدر محسوس نیست . اما 2630QM فوق العاده از 720QM قویتره !
    ببخشید این مدل 5010که من دیدم با قیمت 1250000 cpu 740qm بود این عکسcpu 720qm رو زده.
    ببینید من 5110 رو باید سفارش بدم تهران با پست بفرستند چون فقط دیجی کالا داره فعلا میخوم ببینم این تفاوت سرعت به اینهمه درد سر میرضه چون 5010 اصفهان هست و تقریبا اشنا و کل مسایل رو میتونم چک کنم بعد بگیرم دی وی دی درایور ها هم روشه.
    در کل به نظرتون میشه به دیجی کالا اعتماد کرد که جنس اک و سالم با تضمین اکسپت سرویس تگ بده؟کسی سابقع خرید داره؟در مورد گارانتی شون هم شک دام امروز صبح هم هرچی زنگ زدم کی جواب نداد.

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببخشید این مدل 5010که من دیدم با قیمت 1250000 cpu 740qm بود این عکسcpu 720qm رو زده.
    ببینید من 5110 رو باید سفارش بدم تهران با پست بفرستند چون فقط دیجی کالا داره فعلا میخوم ببینم این تفاوت سرعت به اینهمه درد سر میرضه چون 5010 اصفهان هست و تقریبا اشنا و کل مسایل رو میتونم چک کنم بعد بگیرم دی وی دی درایور ها هم روشه.
    در کل به نظرتون میشه به دیجی کالا اعتماد کرد که جنس اک و سالم با تضمین اکسپت سرویس تگ بده؟کسی سابقع خرید داره؟در مورد گارانتی شون هم شک دام امروز صبح هم هرچی زنگ زدم کی جواب نداد.

720 با 740 خیلی تفاوت نداره و در کل میشه گفت یکی هستند.
    در مورد دیجی کالا که شک نکنید! چون من خودم چندتا خرید داشتم از دیجیکالا . هزینه حمل هم رایگان هست و شما پول پست رو نمیدید!
    به هر حال اگر خودتون میتونید ویندوز بریزید و درایورهاشو نصب کنید به نظر من از همون دیجیکالا بگیرید.

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان درسته كه اين لپ تاپ ضعيفه و زود خراب ميشه؟
    گارانتي زيگورات از نظر ريفر نبودن چطوره؟
    بهترين كانفيگ i5 اين لپ تاپ چيه؟

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان درسته كه اين لپ تاپ ضعيفه و زود خراب ميشه؟
    گارانتي زيگورات از نظر ريفر نبودن چطوره؟
    بهترين كانفيگ i5 اين لپ تاپ چيه؟
    والا تا امروز که تعداد خرابی ها تو این تاپیک انگشت شمار بوده و اکثرا هم بخاطر بی احتیاطی بوده
    در مورد گارانتی زیگورات نظری ندارم بعضی ازش ناراضیا و بعضی راضی(بهتره تحقیق کنی) ، در مورد ریفر هم پست اول تاپیک رو بخون

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

سلام ربطی به نوع سیستم و آنتی ویروس و .. نداره فقط به خاطره این کرک های مختلف هست و اینکه اگه یه فایل آپدیت به نام ن..k ..1030 رو بگیری اونوقت سیستم هی ریستارت می شه این فایل رو مایکروسافت برای آپدیت گذاشته که سیستم های غیر قانونی رو بشناسه
    حالا مشکل انجاست که چه کار کنم که دیگه ریستارت نشه ضمنا اون فایل آپدیت رو که مایکروسافت گذاشته بود پاکش کردم اما باز ریستارت میشه

پیدا شد!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

720 با 740 خیلی تفاوت نداره و در کل میشه گفت یکی هستند.
    در مورد دیجی کالا که شک نکنید! چون من خودم چندتا خرید داشتم از دیجیکالا . هزینه حمل هم رایگان هست و شما پول پست رو نمیدید!
    به هر حال اگر خودتون میتونید ویندوز بریزید و درایورهاشو نصب کنید به نظر من از همون دیجیکالا بگیرید.
    خوب با توجه به اینکه با کمبود بودجه مواجه شدیم چون 1300000 کل بودجه بود و باید کیف و کول پد هم بگیرم تقریبا قید این مدل جدید 5110 دیجی کالا رو میزنیم و به همون 5010 الومینیوم میرسیم تفاوت cpu هاش اونقدر ها هم محسوس نیست ولی خوب معماری سی پی یو 2630 32 نانو متری هست و به طبع سرعت بالاتر و مصرف برق کمتر.
    5010 با گارانتی زیگورات همون کانفیگ رو 1190000 گیر آوردم که یه توزیع کنند زیگورات تو اصفهانه البته آشناست اگه نه 1250000 فعلا ولی گفت تا وسطای اون هفته صبر کن احتمالا این 5010 اروزن تر میشه و 5110 رو هم خود زیگورات میده تو بازار احتمالا با قیمت کمتر از دیجی کالا حالا پس کمی صبر می کنیم.....

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

من که n5010 دارم و از همه امکاناتش دارم استفاده میکنم و خیلی عالیه.
    واسه کار من خیلی خوبه.به خصوص وایرلس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •