تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 330 از 1124 اولاول ... 230280320326327328329330331332333334340380430830 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,291 به 3,300 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

داره خودمونی میشه saeedazami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اگه پینگ برات مهم نیست .... و معقول وبگردی و دانلود داری نوین نت بد نیست.... (سرعت باز شدن صفحاتش در حد و حدود یه اینترنت محدود نیست وتنها مزیتش قیمت خوب در برابر حجم مناسب و ساعات رایگانشه که محدودیت سرعت اعمال نمیکنه) فقط دقت کن نوین نت نیاز نیست پول برای رانژه کردن بدی وفقط هزینه برابر تعرفست +5% مالیات و 1000 تومن آبونمان! (برای رانژه کردن بعضی شرکتا 5000 تومن اضافه میگیرن بار اول)
    اینارو برام توضیح بده1- رانژه کردن 2-پینگ
    البته پینگ رو فکر کنم واسه بازی آنلاین باشه.
    من دانلود زیاد میکنم واسه همین میگم نامحدود ولی اگه محدود باحجم بالا وهزینه کم هم باشه خوبه.
    نوع حجمی رو واسه این میگم نه که شاید چند روز امتحان داشته باشم ونتونم از حجمم استفاده کنم ویا برعکس یه فایل پرحجم رو توی چند روز بگیرم ودیگه حجمی واسم باقی نمونه.

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اینارو برام توضیح بده1- رانژه کردن 2-پینگ البته پینگ رو فکر کنم واسه بازی آنلاین باشه. من دانلود زیاد میکنم واسه همین میگم نامحدود ولی اگه محدود باحجم بالا وهزینه کم هم باشه خوبه. نوع حجمی رو واسه این میگم نه که شاید چند روز امتحان داشته باشم ونتونم از حجمم استفاده کنم ویا برعکس یه فایل پرحجم رو توی چند روز بگیرم ودیگه حجمی واسم باقی نمونه.
    1-رانژه یه اصطلاح مخابراتیه در واقع خطت برای نصب پورت ADSL آماده میشه .... ... 2- پینگ هم چون تازه اومدی تو پرسرعت فعلاً زیاد باهاش خودتو مشغول نکن یه مدت بگذره اگه لازم داشتی پینگ رو شرکت عوض خواهی کرد... در مورد دانلود ...برای حجمی ها دانلود رو معمولاً توی ساعات رایگان انجام میدن .... با توجه به اینکه قبلاً پر سرعت نداشتی نمیشه گفت زیاد دانلود میکردی.... آخه اینجا دانلود زیاد به روزی 2 گیگ به بالا میگن!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام
    من حدود یک ساله adsl 128 دارم که دیروز یهو بدون هیچ دلیلی از کار افتاد و زنگ زدم شرکت ( حسـابگر ) ، طرف گفت باید مودمت را بیاری شرکت که دستکاری اش کنند. ازش سوال کردم که میشه راهنمایی کنی که درستش کنم طرف گفت نمیتوانم از پشت تلفن راهنمایی کنم !!! خلاصه امروز خودم دست به کار شدم و یه کانکشن جدید ساختم و connect را زدم و اینترنتم درست شد.
    اما مشکلی که دارم اینه که قبلا با بالا آمدن ویندوز اینترنتم خود به خود وصل بود ولی الان باید آیکون اینترنت ( کنار ساعت ) را کلیک کنم و از قسمت Dialup and VPN دکمه connect را بزنم و یه صفحه میاد مثل قدیم که با کارت اینترنت وصل میشدم اون رو باید connect کنم تا وصل بشم به اینترنت.
    حالا کسی میدونه باید چکار کنم تا وقتی ویندوز بالا میاد مثل قدیم اتوماتیک وصل باشم به اینترنت. ( مودمم tp-link هست )

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من زنگ زدم دوباره میگه من هیچ مشکلی ندارم و ثابت و بدون تایم اوته
    واقعا موندم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام
    من حدود یک ساله adsl 128 دارم که دیروز یهو بدون هیچ دلیلی از کار افتاد و زنگ زدم شرکت ( حسـابگر ) ، طرف گفت باید مودمت را بیاری شرکت که دستکاری اش کنند. ازش سوال کردم که میشه راهنمایی کنی که درستش کنم طرف گفت نمیتوانم از پشت تلفن راهنمایی کنم !!! خلاصه امروز خودم دست به کار شدم و یه کانکشن جدید ساختم و connect را زدم و اینترنتم درست شد.
    اما مشکلی که دارم اینه که قبلا با بالا آمدن ویندوز اینترنتم خود به خود وصل بود ولی الان باید آیکون اینترنت ( کنار ساعت ) را کلیک کنم و از قسمت Dialup and VPN دکمه connect را بزنم و یه صفحه میاد مثل قدیم که با کارت اینترنت وصل میشدم اون رو باید connect کنم تا وصل بشم به اینترنت.
    حالا کسی میدونه باید چکار کنم تا وقتی ویندوز بالا میاد مثل قدیم اتوماتیک وصل باشم به اینترنت. ( مودمم tp-link هست )
    با کانکشن وصل شدن هم دردسر داره هم اینکه سرعتت خیلی کم و بیخود میشه حتما ببر برات درست کنن....منم این مشکل رو داشتم و با کانکشن وصل شدن واقعا بی ارزشه انگار هنوز دایل اپ داری
    باید مودمت رو کانفیگ کنی و بعدم شرکت مودمت رو توی سیستم ثبت کنه.......خودتم اگه بلد باشی میتونی اینکارو بکنی....اول خودت کانفیگ مودم رو باید ست کنی و یعد زنگ بزنی شرکت بگی مودمت رو برات ثبت کنه.
    کانفیگ کردنم توی گوگل سرچ کنی اموزشش هست...با توجه به نوع مودم فرق داره باهم روش کانفیگ کردن.

6. این کاربر از ahoora f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با کانکشن وصل شدن هم دردسر داره هم اینکه سرعتت خیلی کم و بیخود میشه حتما ببر برات درست کنن....منم این مشکل رو داشتم و با کانکشن وصل شدن واقعا بی ارزشه انگار هنوز دایل اپ داری
    باید مودمت رو کانفیگ کنی و بعدم شرکت مودمت رو توی سیستم ثبت کنه.......خودتم اگه بلد باشی میتونی اینکارو بکنی....اول خودت کانفیگ مودم رو باید ست کنی و یعد زنگ بزنی شرکت بگی مودمت رو برات ثبت کنه.
    کانفیگ کردنم توی گوگل سرچ کنی اموزشش هست...با توجه به نوع مودم فرق داره باهم روش کانفیگ کردن.
    هان؟
    کانکشن همون حالت BRIDG هست که فک نکنم ربطی به سرعت داشته باشه
    فقط غیر اتومات میشه

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

امروز اینترنت عالــــی بود .
    ابنو گفتم که فکر نکنید فقط انتقاد میکنم !

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با کانکشن وصل شدن هم دردسر داره هم اینکه سرعتت خیلی کم و بیخود میشه حتما ببر برات درست کنن....منم این مشکل رو داشتم و با کانکشن وصل شدن واقعا بی ارزشه انگار هنوز دایل اپ داری باید مودمت رو کانفیگ کنی و بعدم شرکت مودمت رو توی سیستم ثبت کنه.......خودتم اگه بلد باشی میتونی اینکارو بکنی....اول خودت کانفیگ مودم رو باید ست کنی و یعد زنگ بزنی شرکت بگی مودمت رو برات ثبت کنه. کانفیگ کردنم توی گوگل سرچ کنی اموزشش هست...با توجه به نوع مودم فرق داره باهم روش کانفیگ کردن.
    اینکه نحوه اتصال مودم بریج باشه (با مانکشن) یا PPPOE (اتصال خودکار مودم) هیچ تاثیری بر سرعت، نویز خط یا هر عامل دیگه ای در این رابطه نداره...

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

هان؟
    کانکشن همون حالت BRIDG هست که فک نکنم ربطی به سرعت داشته باشه
    فقط غیر اتومات میشه
    من برام همین مشکل پیش اومد با کانکشن وصل میشدم ولی واقعا افتضاه بود....درسته همونه ولی چون غیر اتوماتیک هست روی کیفیت نت تاثیر میزاره تا وقتی که خوده مودم اتوماتیک وصل بشه.
    یه چیز دیگه هم هست وقتی تنظیمات کانکت توی مودم به هم خورده حتما تنظیمات دیگه هم به هم ریخته و اینم باعث مشکل میشه........پس بهتره حتما کانفیگ مودم دوباره ست بشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

امروز اینترنت عالــــی بود .
    ابنو گفتم که فکر نکنید فقط انتقاد میکنم !
    با این حساب من یک مشکل دیگه دارم
    چون امروز هم بعد از ظهر بعضی ساعات حتما باید نیم ساعت یک بار مودم رو خاموش روشن می کردم
    وگرنه کار نمی کرد

همین الان پینگ نامنظمه
    و رو 300 تا 310 جابجا میشه
    شما هاچی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •