ای وای
چرا من هر چی میگم سوء تعبیر میشه؟
عزیز دل من که مخالفت نکردم.فقط گفتم که این کار حلال مشکل نیست.همین .کجاش بوی مخالفت یا جسارت میداد.در هر صورت نیت من هم مثل شما کمک کردنه نه اذیت کردن و دل آزردن.من مخلص شما و همه بچه های کلوپ هم هستم.![]()
ای وای
چرا من هر چی میگم سوء تعبیر میشه؟
عزیز دل من که مخالفت نکردم.فقط گفتم که این کار حلال مشکل نیست.همین .کجاش بوی مخالفت یا جسارت میداد.در هر صورت نیت من هم مثل شما کمک کردنه نه اذیت کردن و دل آزردن.من مخلص شما و همه بچه های کلوپ هم هستم.![]()
وایومن جان دوستان هم حق دارن که نخوان برن گارانتی. بابا اینقدر طول میدن که آدم بره یه پولی زیر میزی شیرینی چیزی بده کار آدم رو انجام بدن. تازه اگه کلی هم ایراد و بهانه نیارن.
به هر حال آخرین تلاش هاشون رو بکنن خیلی بهتره. من هم گفتم شاید مشکل از کارت گرافیکشون باشه و مجبور بشن آخرش ببرن گارانتی ولی خب بهتره هر احتمالی وجود داره بررسی بشه و نهایت دیگه نشد ببرن گارانتی. شما هم دوستانه هر چیزی که فکر میکنی جواب میده مطرح کن.من از طرف خودم و دوستان پیشاپیش تشکر میکنم.
خودتون هم اگه خدای نکرده این مشکل رو داشتین زورتون رو میزدین که شاید حل بشه.
![]()
دقیقآ همینطوره.منم تمام تلاشم رو میکردم که کارم به گارانتی نکشه.اما بعضی وقتها اجتناب ناپذیره.چرا که ممکنه هنوز کارت گرافیک سالم باشه و استفاده به این شکل باعث آسیب دیدنش بشه.علیرضا جان شما که خودت بهتر واقفی علت ناپایداری تصویر اونم به این شکل چیزی نیست جز فشار بیش از حد به کارت گرافیک که دلیلش یا گرمای بیش از حده یا پردازش بیش از توان.با توجه به اینکه حتی در حالت استفاده سبک هم این مشکل پیش میاد دلیلش فقط گرم شدن بیش از حده.در باره دلایل این گرم شدن هم قبلآ گفتم.اگه با آپدیت بایوس درست نشه چاره ای جز سرویس لپ تاپ نمیمونه.ممکنه با تعویض یه خمیر سیلیکون درست بشه یا حتی تعویض خنک کننده.من خودم به شخصه تو این جور موارد به گارانتی اهمیت نمیدم و لپ تاپ رو باز میکنم و تعمیرش میکنم.تو همچین مواردی ارزش نداره آدم ببره گارانتی.اما نظرها یکسان نیست و همه مثل من فکر نمیکنن.در هر حال من هر کاری از دستم بر بیاد در خدمتم.![]()
سلام
من الان سه بار که به گارانتی سازگار مراجعه کردم
پاسخی به من نداده حتی یه بار به دادوبیداد هم رسید
میگن ما با نرم افزارهای خودمون تست که می کنیم هیج مشکل سخت افزاری سیستمت نداره و فقط میتونه مشکل نرم افزاری باشه که باعث این حالت بشه
حتی عکس گرفتم از هنگیش جوابی نگرفتم
آخرش هم گفت این مشکلت رو همینجا نشونم بده اما مشکل ما معلوم نیست چه جوری به وجود میاد که همونجا به وجودش بیارم
ببین دوست عزیز حق باشماست.این مشکل دقیقآ زمانی اتفاق میافته که اون اختلال که من گفتم توی خنک کنندگی پیش بیاد و گرما به صورت لحظه ای بالا بره.شما توجه کن اگه نرم افزاری باشه،وقتی شما ویندوز رو عوض میکنی و بایوس رو هم آپدیت میکنی دیگه نرم افزار خرابی نداری که باعث مشکل بشه،همه چیز نو و تازه نصب شده.صد در صد ایراد سخت افزاریه.من یه سوالی دارم،معمولآ مواقعی که اینجوری میشه،در چه حالت استفاده میکنی؟مثلآ روی میز یا روی فرش و یا ... .از جهت وضعیت تهویه میپرسم.چون من تقریبآ 4 ماه پیش یه بار لپ تاپ رو رو پاهام گذاشته بودم و داشتم کرایسیس بازی میکردم که تصویر به هم ریخت و لپ تاپ هنگ کرد.خیلی داغ شده بود و من چون غرق بازی بودم متوجه نشده بودم.ممکنه ایراد لپ تاپ شما هم از همین باشه.
در مورد دما خب میتونی یه کاری کنی. ببین شما یه بازی مثل فار کرای یا خیلی های دیگه اجرا کن و تنظیم کن تو پنجره اجرا بشه. بعد دما رو هم چک کن. وقتی تو پنجره همین جوری بازیه داره اجرا میشه شما هم به کارهات برس. تا دیدی دونه اومد رو مانیتورش سریع دما رو نگاه کن.
اون کاری که گفتم تو پاور آپشن انجام دادی دادا؟ هر وقت انجام دادی نتیجش رو خبر بده.![]()
بچه ها این یه عکس دیگه از بالا رفتن بیخودی کلاک CPU :((
![]()
دوستان مخصوصا اون هایی که مشکلات گرافیکی دارنددرایور جدید گرافیک کارت لپ تاپ ویندوزهای 64 بیتی
:
واسه ویستا و سون 32 بیتی هم اینه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد کارایی سایت تویک تاون که کارش کلا همین بحث درایور هم هست تست مفصلی کرده. نتیجه برام جالبه. تو همه رزولوشن ها یه تکونی به سرعت 5870 داده. خدا کنه واسه 5730 هم همین تکون اتفاق افتاده باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:
![]()
سلام
من با این بازی کردم رندر مکس گرفتم خیلی خوب کار کرد
اما نمی دونم چرا بعضی وقتا واقعا بدون هیچگونه فشار به دستگاه شروع به هنگی می کنه
دو روز خوب بود اما دوباره امروز...
اصلا نمی دونم چشه
علیرضا جان من اون کار رو با پاور انجام دادم بازم هنگید
برای آپدیت بایوس میشه لینکش رو بزارید
واقعا شرمنده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)