تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 330 از 451 اولاول ... 230280320326327328329330331332333334340380430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,291 به 3,300 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز، نمیدونم چرا شما بیشتر اوقات در حال مخالفتین!
    من با توجه به اینکه دوستمون گفت درحال استفاده از باتری این مشکل پیش نمیاد و اشاره علیرضا، به این فکر افتادم که شاید بتونم به دوستمون کمکی کنم، همین.
    من نظرم رو میدم، شما هم نظرتون رو میدین، اون دوستمون هم هر کدوم از پیشنهادات رو که خوشش اومد انجام میده.
    ای وای
    چرا من هر چی میگم سوء تعبیر میشه؟
    عزیز دل من که مخالفت نکردم.فقط گفتم که این کار حلال مشکل نیست.همین .کجاش بوی مخالفت یا جسارت میداد.در هر صورت نیت من هم مثل شما کمک کردنه نه اذیت کردن و دل آزردن.من مخلص شما و همه بچه های کلوپ هم هستم.

2. 3 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

ای وای
    چرا من هر چی میگم سوء تعبیر میشه؟
    عزیز دل من که مخالفت نکردم.فقط گفتم که این کار حلال مشکل نیست.همین .کجاش بوی مخالفت یا جسارت میداد.در هر صورت نیت من هم مثل شما کمک کردنه نه اذیت کردن و دل آزردن.من مخلص شما و همه بچه های کلوپ هم هستم.
    وایومن جان دوستان هم حق دارن که نخوان برن گارانتی. بابا اینقدر طول میدن که آدم بره یه پولی زیر میزی شیرینی چیزی بده کار آدم رو انجام بدن. تازه اگه کلی هم ایراد و بهانه نیارن.

به هر حال آخرین تلاش هاشون رو بکنن خیلی بهتره. من هم گفتم شاید مشکل از کارت گرافیکشون باشه و مجبور بشن آخرش ببرن گارانتی ولی خب بهتره هر احتمالی وجود داره بررسی بشه و نهایت دیگه نشد ببرن گارانتی. شما هم دوستانه هر چیزی که فکر میکنی جواب میده مطرح کن. من از طرف خودم و دوستان پیشاپیش تشکر میکنم.

خودتون هم اگه خدای نکرده این مشکل رو داشتین زورتون رو میزدین که شاید حل بشه.

4. 3 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وایومن جان دوستان هم حق دارن که نخوان برن گارانتی. بابا اینقدر طول میدن که آدم بره یه پولی زیر میزی شیرینی چیزی بده کار آدم رو انجام بدن. تازه اگه کلی هم ایراد و بهانه نیارن.

به هر حال آخرین تلاش هاشون رو بکنن خیلی بهتره. من هم گفتم شاید مشکل از کارت گرافیکشون باشه و مجبور بشن آخرش ببرن گارانتی ولی خب بهتره هر احتمالی وجود داره بررسی بشه و نهایت دیگه نشد ببرن گارانتی. شما هم دوستانه هر چیزی که فکر میکنی جواب میده مطرح کن. من از طرف خودم و دوستان پیشاپیش تشکر میکنم.

خودتون هم اگه خدای نکرده این مشکل رو داشتین زورتون رو میزدین که شاید حل بشه.

دقیقآ همینطوره.منم تمام تلاشم رو میکردم که کارم به گارانتی نکشه.اما بعضی وقتها اجتناب ناپذیره.چرا که ممکنه هنوز کارت گرافیک سالم باشه و استفاده به این شکل باعث آسیب دیدنش بشه.علیرضا جان شما که خودت بهتر واقفی علت ناپایداری تصویر اونم به این شکل چیزی نیست جز فشار بیش از حد به کارت گرافیک که دلیلش یا گرمای بیش از حده یا پردازش بیش از توان.با توجه به اینکه حتی در حالت استفاده سبک هم این مشکل پیش میاد دلیلش فقط گرم شدن بیش از حده.در باره دلایل این گرم شدن هم قبلآ گفتم.اگه با آپدیت بایوس درست نشه چاره ای جز سرویس لپ تاپ نمیمونه.ممکنه با تعویض یه خمیر سیلیکون درست بشه یا حتی تعویض خنک کننده.من خودم به شخصه تو این جور موارد به گارانتی اهمیت نمیدم و لپ تاپ رو باز میکنم و تعمیرش میکنم.تو همچین مواردی ارزش نداره آدم ببره گارانتی.اما نظرها یکسان نیست و همه مثل من فکر نمیکنن.در هر حال من هر کاری از دستم بر بیاد در خدمتم.

6. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

محسن جان
    البته با عرض پوزش از علیرضای عزیز
    من قبلآ هم به شما گفتم که اگه ویندوز رو عوض کردی و درست نشد ببر گارانتی.من کاملآ درباره این مشکل شما تحقیق کردم.حتمآ نباید بازی خفن بکنی تا کارت گرافیک داغ کنه.بعضی موارد مانند اختلال توی :
    سنسور دما،عملکرد بایوس،آلوده شدن سینک خنک کننده،خشک شدن بیش از حد سیلیکون و ... باعث میشه که عمل خنک کردن به درستی انجام نشه.ایراد لپتاپ شما هم همینه.حالآ یا سخت افزار بر اثر این مشکل ایراد پیدا کرده یا ممکنه هنوز سالم باشه.در هر صورت ایراد لپ تاپ شما سخت افزاریه.شما حتمآ ببر گارانتی و مشکل رو توضیح بده.مطمئنا قبول میکنن.بایوس رو هم خودت دستکاری نکن.
    سلام
    من الان سه بار که به گارانتی سازگار مراجعه کردم
    پاسخی به من نداده حتی یه بار به دادوبیداد هم رسید
    میگن ما با نرم افزارهای خودمون تست که می کنیم هیج مشکل سخت افزاری سیستمت نداره و فقط میتونه مشکل نرم افزاری باشه که باعث این حالت بشه
    حتی عکس گرفتم از هنگیش جوابی نگرفتم
    آخرش هم گفت این مشکلت رو همینجا نشونم بده اما مشکل ما معلوم نیست چه جوری به وجود میاد که همونجا به وجودش بیارم

8. 2 کاربر از farzamarchitect بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من الان سه بار که به گارانتی سازگار مراجعه کردم
    پاسخی به من نداده حتی یه بار به دادوبیداد هم رسید
    میگن ما با نرم افزارهای خودمون تست که می کنیم هیج مشکل سخت افزاری سیستمت نداره و فقط میتونه مشکل نرم افزاری باشه که باعث این حالت بشه
    حتی عکس گرفتم از هنگیش جوابی نگرفتم
    آخرش هم گفت این مشکلت رو همینجا نشونم بده اما مشکل ما معلوم نیست چه جوری به وجود میاد که همونجا به وجودش بیارم
    ببین دوست عزیز حق باشماست.این مشکل دقیقآ زمانی اتفاق میافته که اون اختلال که من گفتم توی خنک کنندگی پیش بیاد و گرما به صورت لحظه ای بالا بره.شما توجه کن اگه نرم افزاری باشه،وقتی شما ویندوز رو عوض میکنی و بایوس رو هم آپدیت میکنی دیگه نرم افزار خرابی نداری که باعث مشکل بشه،همه چیز نو و تازه نصب شده.صد در صد ایراد سخت افزاریه.من یه سوالی دارم،معمولآ مواقعی که اینجوری میشه،در چه حالت استفاده میکنی؟مثلآ روی میز یا روی فرش و یا ... .از جهت وضعیت تهویه میپرسم.چون من تقریبآ 4 ماه پیش یه بار لپ تاپ رو رو پاهام گذاشته بودم و داشتم کرایسیس بازی میکردم که تصویر به هم ریخت و لپ تاپ هنگ کرد.خیلی داغ شده بود و من چون غرق بازی بودم متوجه نشده بودم.ممکنه ایراد لپ تاپ شما هم از همین باشه.

10. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

در مورد دما خب میتونی یه کاری کنی. ببین شما یه بازی مثل فار کرای یا خیلی های دیگه اجرا کن و تنظیم کن تو پنجره اجرا بشه. بعد دما رو هم چک کن. وقتی تو پنجره همین جوری بازیه داره اجرا میشه شما هم به کارهات برس. تا دیدی دونه اومد رو مانیتورش سریع دما رو نگاه کن.

اون کاری که گفتم تو پاور آپشن انجام دادی دادا؟ هر وقت انجام دادی نتیجش رو خبر بده.

12. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

بچه ها این یه عکس دیگه از بالا رفتن بیخودی کلاک CPU :((

14. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دوستان مخصوصا اون هایی که مشکلات گرافیکی دارند درایور جدید گرافیک کارت لپ تاپ ویندوزهای 64 بیتی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    واسه ویستا و سون 32 بیتی هم اینه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد کارایی سایت تویک تاون که کارش کلا همین بحث درایور هم هست تست مفصلی کرده. نتیجه برام جالبه. تو همه رزولوشن ها یه تکونی به سرعت 5870 داده. خدا کنه واسه 5730 هم همین تکون اتفاق افتاده باشه:

16. 3 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ببین دوست عزیز حق باشماست.این مشکل دقیقآ زمانی اتفاق میافته که اون اختلال که من گفتم توی خنک کنندگی پیش بیاد و گرما به صورت لحظه ای بالا بره.شما توجه کن اگه نرم افزاری باشه،وقتی شما ویندوز رو عوض میکنی و بایوس رو هم آپدیت میکنی دیگه نرم افزار خرابی نداری که باعث مشکل بشه،همه چیز نو و تازه نصب شده.صد در صد ایراد سخت افزاریه.من یه سوالی دارم،معمولآ مواقعی که اینجوری میشه،در چه حالت استفاده میکنی؟مثلآ روی میز یا روی فرش و یا ... .از جهت وضعیت تهویه میپرسم.چون من تقریبآ 4 ماه پیش یه بار لپ تاپ رو رو پاهام گذاشته بودم و داشتم کرایسیس بازی میکردم که تصویر به هم ریخت و لپ تاپ هنگ کرد.خیلی داغ شده بود و من چون غرق بازی بودم متوجه نشده بودم.ممکنه ایراد لپ تاپ شما هم از همین باشه.
    سلام
    من با این بازی کردم رندر مکس گرفتم خیلی خوب کار کرد
    اما نمی دونم چرا بعضی وقتا واقعا بدون هیچگونه فشار به دستگاه شروع به هنگی می کنه
    دو روز خوب بود اما دوباره امروز...
    اصلا نمی دونم چشه

18. این کاربر از farzamarchitect بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

در مورد دما خب میتونی یه کاری کنی. ببین شما یه بازی مثل فار کرای یا خیلی های دیگه اجرا کن و تنظیم کن تو پنجره اجرا بشه. بعد دما رو هم چک کن. وقتی تو پنجره همین جوری بازیه داره اجرا میشه شما هم به کارهات برس. تا دیدی دونه اومد رو مانیتورش سریع دما رو نگاه کن.

اون کاری که گفتم تو پاور آپشن انجام دادی دادا؟ هر وقت انجام دادی نتیجش رو خبر بده.
    علیرضا جان من اون کار رو با پاور انجام دادم بازم هنگید
    برای آپدیت بایوس میشه لینکش رو بزارید
    واقعا شرمنده

20. این کاربر از farzamarchitect بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •