منوهاش هم فارسی میشه؟چطوریه؟جالبه یا نه؟من اپدیت دارم اس فارسی ساپورت میکنه ولی منوها فارسی نیست...می ارزه بخوام اپ کنم؟یه عکس از چندتا قسمت که فارسیه برام ممکنه بزارین؟
راستی فونت گوشیتون رو شما عوض کردین ؟نظرتون در مورد عوض کردنش چیه؟
منوهاش هم فارسی میشه؟چطوریه؟جالبه یا نه؟من اپدیت دارم اس فارسی ساپورت میکنه ولی منوها فارسی نیست...می ارزه بخوام اپ کنم؟یه عکس از چندتا قسمت که فارسیه برام ممکنه بزارین؟
راستی فونت گوشیتون رو شما عوض کردین ؟نظرتون در مورد عوض کردنش چیه؟
داداش مگه میشه اس فارسی ساپورت کنی فارسی نداشته باشی
همزمان با هم اومدن
شما تو قسمت لوکیشن برو لوکال رو بزن بعد بیا آخرای فهرست نوشته فارسیبزن منوت فارسی میشه !
راستی اینم بگم که بیلد نامبر 435 فارسیه !
اهان..اره راستش من فکر میکردم فارسی بصورن farsi هست برای همین تا حرف f توی لیست زبانها میرفتم و دیگه میدیدم نیست نمیرفتم....زیاد با فارسیش حال نکردم...انگلیسیش بهترتره...
1000% انگلیسی چیز دیگریست !
ولی فارسی نباشه رو دست ایکس10 (سونی اریکسون منظورمه) تو دیوایسهای آندرویدی !
زیبا توئی
زیبا توئی
زیباتر از گل توئی
XPERIA X10 مشکی توئی
یه سوال :
قدرت پخش موزیک هنزفری MW600 بالاتره یا هنزفری Jabra
به نظرم mw600 بهتره...مگه همونی نیست که روی x10 فول پک هستش؟چنده الان قیمت این هندزفری ها..
راستی بچه ها شما با هندزفری چیکار میکنید؟سیمش که کوتاهه دی:
دوستان مولتی تاچ برای این گوشی اومده (توی رام اصلی یا کاستوم ) ؟
بعد مولتی تاچش بی نقصه یا مورد داره؟
UPDATE جدید نیومد برای X10 ؟
من الان ورژن 2.1 هست.
ﻋﺰﯾﺰ ﻫﻤﻮﻧﻪ
ﻗﯿﻤﺘﺶ ﺗﺎ ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﯾﺎﺩﻣﻪ ۷۰ ﺍﻻ ۸۰ ﺗﻮﻣﻦ ﺑﻮﺩ ﺍﮔﻪ ﺳﻮﺍ ﻣﯿﺨﺮﯾﺪﯼ ﺍﻣﺎ ﺍﮔﻪ ﻓﻮﻝ ﭘﮏ ﮔﯿﺮ ﺑﯿﺎﺩ ﺑﺎ ﺧﻮﺩ ﮔﻮﺷﯽ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ۵۰ ﺗﻮﻣﻦ ﺩﺭﺑﯿﺎﺩ
ﺳﯿﻢ ﻫﻨﺪﺯﻓﺮﯼ ﮐﻮﺗﺎﻫﻪ ﺍﻣﺎ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﻫﺴﺖ ﺑﻬﺶ ﻭﺻﻞ ﻣﯿﺸﻪ ﺗﻮ ﺟﻌﺒﻪ ﻫﺴﺖ ﮐﺎﺭ ﻣﯿﮑﺮﻭﻓﻮﻧﻮ ﻣﯿﮑﻨﻪ (ﺑﺮﺍ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻧﻪ) ﺍﻭﻧﻮ ﻭﺻﻞ ﮐﻨﯽ ﺧﻮﺏ ﻣﯿﺸﻪ اندازش
میگم چرا صد ای مکالمه این گوشی اینقدر ضعیفه بابا گوشیهای سامسونگی که داشتم 100برابر صداشون از این بلندتر بود راهی نداره صدا رو بلندتر کنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)