ولی برای من اینجوری نبود
ویندوزxp
32بیت
همین....
ولی برای من اینجوری نبود
ویندوزxp
32بیت
همین....
معني شعار بازي
nothing is true every thing is permitted
اصلا جور درنمياد .
ولله همه تمام صفحه بازي كردن....حالا چرا شما اينجوريه ؟؟؟؟
برو بخر ....
فوقش به مشكل بخوري يه كرك 700 كيلويي دانلود ميكني و حله ....
كركتون ايراد داره .....عوضش كنيد ....
شما هم يه چند صفحه بريد عقب ...توي امضاي يكي از دوستان كرك 700كيلويي هست ...همون و بريزيد و حال كنيد ....
دوستان لطف ميكنن كامل ترين فايل Value رو براي دانلود بگذارند.گشتن تو اين همه صفحه كار سختيه واقعا!!! ممنون
من آپدیت 1.01 این بازی رو گرفتم ولی وقتی می خوام نصبش کنم ارور could not retrieve installation folder! insallation will be aborted رو می ده, اون فایل 12 مگی که تو راهنما بود رو هم دانلود کردم و جایگزین کردم , ولی باز هم آپدیت نشد .فایل آپدیت رو هم تو پوشه نصب کپی کردم باز هم همون ارور رو داد.
کسی می دونه باید چیکار کنم تا بازی رو آپدیت کنم؟
دوست من ...بي خيال وليو بشيد...
يه كرك 700 كيلويي هست ..اونو بگيريد ...فكر كنم صفحه اول هست ...
همينطور توي امضاي يكي از دوستان ...
ممنون ....
سلام
من چندتا سوال داشتم.
این مونتنگرو رو باید چیکار کنیم؟ هی این گوشه مینویسه montnegro level +58 یا یه چیز دیگه.
این نقاشی خریدن دیگه چیه؟
سوال بعدی اینکه من یه سلاح خریدم ، همونی که مثل شمشیره ولی یه سنگ بزرگ نوکش هست، چجوری ازش استفاده کنم؟Q رو میزنم و شمشیر رو انتخاب میکنم ولی اون نمیاد، یه شمشیر دیگه میاد که خریدمش
سلام من هم مشكل اين دوستمون رو دارم توضيحات كرك كردن رو مو به مو انجام دادم ولي موقع آپديت ارور ميده....لطفا راهنمايي كنيد.
---------- Post added at 07:41 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------
فعلا كه ما مونديم تو كركش....فكر كنم كمي بايد صبر كني
در ضمن فايل كرك هم توسط نود32 ويروس تروجان شناخته ميشه و به محض كپي كردن پاكش ميكنه.....كسي اين مشكل رو نداره؟
مونتيگرو كه يادم نيست اصلا....
نقاشيا اعتبار شما رو بالا ميبرن و ماليات بيشتري مياد توي صندوقتون كه پشت سره خواهرتون توي ويلا هست ...
سلاح هم ...بريد به ويلا ...اولين اتاق سمت چپ ....
دوست من....
من بدون اپديت هم اون كرك رو اجرا كردم...شما هم يه امتحاني بكن ....
واسه من اينجور نبود ولي پيش اومده واسه دوستان ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)