تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 330 از 1049 اولاول ... 230280320326327328329330331332333334340380430830 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,291 به 3,300 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با عرض سلام
    بين سينماهاي سامسونگ و LG تا سقف 800 تومن چه پيشنهادي داريد؟
    دليل انتخاب اين ماركها فقط خدمات پس از فروششونه،چون من شهرستان هستم دسترسي به نمايندگيهاي پايونير و فيليپس ندارم.
    تو این قیمت شما به نمایندگی برید و قوی ترین مدل رو تهیه کنید چون انچنان فرقی توی صداشون نیست.

سوال ديگه:
    حالا اگه پشيمون بشم و بخوام سينماي پايونير يا فيليپس بخرم مي تونم بانداشو به دستگاه سامسونگ BD 6900 كه قبلا براي پخش فيلم هاي FULL HD و 3D خريدم وصل كنم؟
    دقیقا متوحه منظورتون نشدم اگه منظورتون اینه که سینمای ال جی یا سامسونگ نخری و فیلیپس با پایونیر بخری و بخوای به بلوری پلیر وصل کنی باید عرض کنم می تونی در صورتی که بلوری پلیرت خروجی اپتیکال داشته باشه و سینمایی که تهیه می کنی ورودی اپتیکال داشته باشه ولی شما در این حالت هنگام پخش فیلم بلوری نمی تونی صدای hd داشته باشی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

رایان عزیز من نهایت بودجه ای که در نظر گرفته بودم 850 تومن بود...با این اوصاف باید 100 تومنی هم سر کیسه رو شل کنم.

تصمیم درست گرفتن یکم برام سخت شده...نمیدونم کی فیلمهای بلوری اینقدر فراوان و ارزون بشن که ما به راحتی بریم سمتشون ولی هدف اول من از خرید این سیستم برای آهنگ گوش کردن هست و خودم فکر نمیکنم به این زودی ها برم سمت بلو ری.

درسته برای آهنگ سیستمهای استریو بهتر جواب میدن ولی من ابهت و وقار این پایونیرها رو لازم دارم

پلیرش اندازه 1ريال هم برام استفاده نداره و پشت تلفن بهم گفتند که بدون پلیر هم نمیفروشند. باید یکی رو پیدا کنم که پلیرش رو ازم بخره و لااقل پول کابلهایی که لازم دارم رو تامین کنه.

مرسی از وقتی که گذاشتی. احتمالا همون 33 رو بخرم .

امیدوارم تصمیم درست رو گرفته باشم...اگه خیلی اشتباه میکنم لطفا اصلاح کن.
    Last edited by amir3408; 12-02-2011 at 23:13.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

رایان عزیز من نهایت بودجه ای که در نظر گرفته بودم 850 تومن بود...با این اوصاف باید 100 تومنی هم سر کیسه رو شل کنم.

تصمیم درست گرفتن یکم برام سخت شده...نمیدونم کی فیلمهای بلوری اینقدر فراوان و ارزون بشن که ما به راحتی بریم سمتشون ولی هدف اول من از خرید این سیستم برای آهنگ گوش کردن هست و خودم فکر نمیکنم به این زودی ها برم سمت بلو ری.

درسته برای آهنگ سیستمهای استریو بهتر جواب میدن ولی من ابهت و وقار این پایونیرها رو لازم دارم

پلیرش اندازه 1ريال هم برام استفاده نداره و پشت تلفن بهم گفتند که بدون پلیر هم نمیفروشند. باید یکی رو پیدا کنم که پلیرش رو ازم بخره و لااقل پول کابلهایی که لازم دارم رو تامین کنه.

مرسی از وقتی که گذاشتی. احتمالا همون 33 رو بخرم .

امیدوارم تصمیم درست رو گرفته باشم...اگه خیلی اشتباه میکنم لطفا اصلاح کن.
    اگر سیستمی که میخوای تهیه کنی حالا حالا نخوای عوض کنی بهتره سیستمی بگیری که برای صدای hd به مشکلی نخوری ولی اگه می دونی که مثلا هرموقع بخوای می تونی راحت عوض کنی خب مشکلی نداره و هرچی الان دوس داری بگیر.
    برای پلیر هم یک سر به پاساژ شرکا برو و از مغازه ای که سیستم های پایونیر کار می کنه سوال کن احتمال داره بدون پلیر بهت بفروشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

هردو مزایا و معایب خودش رو داره ولی سونی سه بعدی هستش و قیمتش نزدیک به یه تومن هستش.پاناسونیک چندقیمته؟
    این دوتا تو سیک هم نیستند یکی سه یعدی هست و دیگری معمولی.
    l
    مرسی
    ولی bt735 بلوری پلیر هستش ،اره ممکنه سه بعدی نباشه

من شنیدم ساب پاناسونیکا زیاد قوی نیست

از طرفی امروز رفتم نمایندگی سونی صدای e970 رو گوش کردم با اینکه 1000 واته اما اصلا حجم صدا نداره
    من خودم قبلا سونی fl7 داشتم عالی بود خونه رو میترکوند شاید 500 وات میشد
    ولی اینایی که من دیدم اصلا به درد نمی خورن

حالا رایان خان
    پاناسونیک PT- 980
    سونی DZ910
    کدوم رو پیشنهاد می کنی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اگر سیستمی که میخوای تهیه کنی حالا حالا نخوای عوض کنی بهتره سیستمی بگیری که برای صدای hd به مشکلی نخوری ولی اگه می دونی که مثلا هرموقع بخوای می تونی راحت عوض کنی خب مشکلی نداره و هرچی الان دوس داری بگیر.
    برای پلیر هم یک سر به پاساژ شرکا برو و از مغازه ای که سیستم های پایونیر کار می کنه سوال کن احتمال داره بدون پلیر بهت بفروشه.
    من تهران نیستم....هر کودوم از دوستان تلفن دارند یه لطفی به من بکنن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

همه سیستم زیر بلو ری هستند
    کسی میدونه چقدر بین حجم و کیفیت صدای پاناسونیک و فیلیپس که خودش اینو تجربه کرده باشه فرق هست؟
    panasonic
    SC-BT205

philips
    HTS7540‎

3d
    HTS5590
    HTS5580

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

بیچاره شدیم !!! چرا سایت فیلتر شده؟؟؟
    ما که نه پست سیاسی زدیم نه غیر اخلاقی بودیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه image369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نظرتون در مورد 3540 فلیپس چیه ؟؟
    hdmi داره دیگه ؟

یک سوال دیگه hifi چیه ؟

- simplink چیست ؟

داره خودمونی میشه alikbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    051

پيش فرض

بالاخره سیستم به دستم رسید همنطور یکی از دوستان نقل کرده بود آمپ RS77 من VSX-520-K از کار دراومد یعنی اون مدلی که تو سایت چاره اشاره کرده بود هیچ خبری نشد (VSX 819‎) حالا من باید چیکار کنم

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

l
    مرسی
    ولی bt735 بلوری پلیر هستش ،اره ممکنه سه بعدی نباشه

من شنیدم ساب پاناسونیکا زیاد قوی نیست

از طرفی امروز رفتم نمایندگی سونی صدای e970 رو گوش کردم با اینکه 1000 واته اما اصلا حجم صدا نداره
    من خودم قبلا سونی fl7 داشتم عالی بود خونه رو میترکوند شاید 500 وات میشد
    ولی اینایی که من دیدم اصلا به درد نمی خورن

حالا رایان خان
    پاناسونیک PT- 980
    سونی DZ910
    کدوم رو پیشنهاد می کنی؟
    درست شنیدید.ساب پاناسونیک ها صدای پر حجمی نداره.
    از سیستم های امروزی ها زیاد انتظار صدای پرحجم نداشته باشید مخصوصا مدل هایی از شرکت سونی که فقط بزک شدند.

بین 980 پاناسونیک و 910 سونی شما باید خودت تصمیم بگیری که صدای کدوم رو می پسندی.پاناسونیک تفکیک بهتری داره ولی بیس ضعیف تری.تو بقیه موارد هم تقریبا برابرند.

---------- Post added at 03:35 AM ---------- Previous post was at 03:34 AM ----------

بالاخره سیستم به دستم رسید همنطور یکی از دوستان نقل کرده بود آمپ RS77 من VSX-520-K از کار دراومد یعنی اون مدلی که تو سایت چاره اشاره کرده بود هیچ خبری نشد (VSX 819‎) حالا من باید چیکار کنم
    مبارک باشه
    آمپ 819 که مدل پارسال هست و قدیمیه.آمپ 520 مشکلی نداره.شما الان مشکلت چیه که نمی دونی چیکار کنی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •