دوستان عزیز سلام
ما هم بالاخره مثل هزاران نفر دیگه امروز سمندمونو تحویل گرفتیم ef7 گاز بدون مالتی حرف زیاد دارم اما فعلا در حد وقتم چند موضوع فقط جهت اطلاع دوستان و چند مشکل
1
- درها رگلاژ نسبتا خوبی دارن در مقام مقایسه و در صندوق هم نسبتا خوب بسته میشه
2- لاستیک بارز
3- باتری اربیتال اسیدی
3.5- ecu بوش مجارستان
4- فعلا صدای غیر عادی ، دنده جارفتنهای غیر عادی وجود دندارد
5- ماشین 47 تا کار کرده بود و بنزین و گاز هر دو نصف
6- تزئینات داخلی فاجعه یعنی در حد همون کشورهای جهان سوم و حتی چهارم( هیج درزی با درز کناریش نمیخونه. یعنی ساعت دیجیتال کاملا کجه و دکمه های اون ردیف در حد فاجعه بالا و پایین داره بسیار مایوس کننده- قابهای پلاستیکی رودری ها همه بین درزها گپ های مشهود
در جاسیگاری کاملا کج و ....جنس داشبورد فاجعه و....باورتون نمیشه سر دسته دنده کاملا کجه و نمیشه چرخوند صافش کرد
)
درخواست راهنمایی برای حل چند مشکل
1- موقعی که دزدگیر فعال میشه و من یه در رو دستی باز میکنم فلاشر میزنه ولی صدای آژیر نمیاد(کلا صدا نداره|)
2- کامپیوتر سخنگو وقتی تنظیمات رمزشو میزنم از من رمز میخاد وقتی یه عدد 4 رقمی زدم میگه اشتباهه چیکار کنم.
3- دکمه صندوق پران را 2 بار پشت هم میزنم تا باز بشه بگیر نگیر داره و ظاهرا گیرنده بیشتر وقتا سنس نمیکنه
4- وقتی ماشینو خاموش کردم و داشتم دور وبرشو نگاه میکردم دیدم چن قطره آب از اگزور چکیده طبیعه؟( میتونه بخاطر سردی هوا باشه؟)
5- مگه دریچه بخاری سه پوزیشن 1-شیشه جلو 2- روبرو و 3-زیر پا نداره پس چرا وقتی چرخوندم به حالت 3-زیر پا باز هم از روبرو باد گرم میزد؟
دوستان هر سوال داشتن درخدمتم. درکل با درنظر گرفتن اوضاع فعلی قابل قبوله منظورم اینه که وقتی آرم ایران خودرو رو ماشینم میبینم تمام این عیبها یی که الان وجود داره و عیبهایی که در انتطارمن هستن پذیرفتننی تر میشن.