تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 330 از 472 اولاول ... 230280320326327328329330331332333334340380430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,291 به 3,300 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان عزیز سلام
    ما هم بالاخره مثل هزاران نفر دیگه امروز سمندمونو تحویل گرفتیم ef7 گاز بدون مالتی حرف زیاد دارم اما فعلا در حد وقتم چند موضوع فقط جهت اطلاع دوستان و چند مشکل
    1- درها رگلاژ نسبتا خوبی دارن در مقام مقایسه و در صندوق هم نسبتا خوب بسته میشه
    2- لاستیک بارز
    3- باتری اربیتال اسیدی
    3.5- ecu بوش مجارستان
    4- فعلا صدای غیر عادی ، دنده جارفتنهای غیر عادی وجود دندارد
    5- ماشین 47 تا کار کرده بود و بنزین و گاز هر دو نصف
    6- تزئینات داخلی فاجعه یعنی در حد همون کشورهای جهان سوم و حتی چهارم( هیج درزی با درز کناریش نمیخونه. یعنی ساعت دیجیتال کاملا کجه و دکمه های اون ردیف در حد فاجعه بالا و پایین داره بسیار مایوس کننده- قابهای پلاستیکی رودری ها همه بین درزها گپ های مشهود در جاسیگاری کاملا کج و ....جنس داشبورد فاجعه و....باورتون نمیشه سر دسته دنده کاملا کجه و نمیشه چرخوند صافش کرد )

درخواست راهنمایی برای حل چند مشکل
    1- موقعی که دزدگیر فعال میشه و من یه در رو دستی باز میکنم فلاشر میزنه ولی صدای آژیر نمیاد(کلا صدا نداره|)
    2- کامپیوتر سخنگو وقتی تنظیمات رمزشو میزنم از من رمز میخاد وقتی یه عدد 4 رقمی زدم میگه اشتباهه چیکار کنم.
    3- دکمه صندوق پران را 2 بار پشت هم میزنم تا باز بشه بگیر نگیر داره و ظاهرا گیرنده بیشتر وقتا سنس نمیکنه
    4- وقتی ماشینو خاموش کردم و داشتم دور وبرشو نگاه میکردم دیدم چن قطره آب از اگزور چکیده طبیعه؟( میتونه بخاطر سردی هوا باشه؟)
    5- مگه دریچه بخاری سه پوزیشن 1-شیشه جلو 2- روبرو و 3-زیر پا نداره پس چرا وقتی چرخوندم به حالت 3-زیر پا باز هم از روبرو باد گرم میزد؟

دوستان هر سوال داشتن درخدمتم. درکل با درنظر گرفتن اوضاع فعلی قابل قبوله منظورم اینه که وقتی آرم ایران خودرو رو ماشینم میبینم تمام این عیبها یی که الان وجود داره و عیبهایی که در انتطارمن هستن پذیرفتننی تر میشن.

سلام مبارک باشه انشا الله جرخش برات بچرخه
    در مورد عیبها
    1- آژیر دزد گیر خاموشه باید با کلید کوچک که دادن روشن کنید
    2- رمز معمولا 1111 یا 0000 هست مال من 1111 بود
    3- صندوق پران ببر نمایدگی برات درست کنند .
    4- طبیعیه
    5- شاید دریپچه از پایین گیر داشته باشه

راستی دوست عزیز جنس داشبورد پلاستیکی هست یا فوم
    Last edited by zadehhhh; 10-12-2014 at 16:38.

2. این کاربر از zadehhhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام مبارک باشه انشا الله جرخش برات بچرخه
    در مورد عیبها
    1- آژیر دزد گیر خاموشه باید با کلید کوچک که دادن روشن کنید
    2- رمز معمولا 1111 یا 0000 هست مال من 1111 بود
    3- صندوق پران ببر نمایدگی برات درست کنند .
    4- طبیعیه
    5- شاید دریپچه از پایین گیر داشته باشه

lراستی دوست عزیز جنس داشبورد پلاستیکی هست یا فوم
    خیلی آقایی. جنس داشبورد از فوم نابه هیچ براقیتی نداره. این جنس نه مال این ماشین بلکه غالب ماشیناس و خیلی وقته هم دیگه رنگ رویی ندارن. مهم تر از این ماسبندی های دکمه ها ، نوارها رویه ها و ... ولی باز برای من که خیلی حساسم مهم نیست خدا کنه عملکردش همینجوری هست بمونه. من 405 ، دو تا 206 و 3تا پراید و حالا برای اولین بار سمند گرفتم. چون از پراید سوییچ کردم به سمند طبیعتا خیلی برام فرق داره. صدای کم موتور ، شتاب ترمز کلاچ امکانات و...
    1 و 2 حل شد. 3 حل نشد و 5 سرم رو بردم زیر پا دریچه ای ندیدم.
    ولی درها و در صندوق نسبتا خوب بسته میشن.

4. این کاربر از sam-hed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

سلام
    مورد سوم مشکلي نداره و عاديه بايد دو بار دکمه ي صندوق پران روي سوييچ را پشت سر هم بزنيد تا درب صندوق باز بشه اگه و داخل اتاق را هم به مدت 5 ثانيه فشار دهيد اگه در هر صورتي باز نشد دو بار کليد شماره ي 1 روي سيستم سخن گو را فشار دهيد و مجددا امتحان کنيد باز ميشه .
    مورد5 دريچه هاي تهويه ي زير و عقب باد آنچناني نداره ولي اگه هم يخواهد باد زياد بزنه دريچه هاي جلو و شاگرد و راننده کامل ببنديد يا نصفه باز بزرايد اونوقت قدرت بادش بيشتر ميشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام
    مورد سوم مشکلي نداره و عاديه بايد دو بار دکمه ي صندوق پران روي سوييچ را پشت سر هم بزنيد تا درب صندوق باز بشه اگه و داخل اتاق را هم به مدت 5 ثانيه فشار دهيد اگه در هر صورتي باز نشد دو بار کليد شماره ي 1 روي سيستم سخن گو را فشار دهيد و مجددا امتحان کنيد باز ميشه .
    مورد5 دريچه هاي تهويه ي زير و عقب باد آنچناني نداره ولي اگه هم يخواهد باد زياد بزنه دريچه هاي جلو و شاگرد و راننده کامل ببنديد يا نصفه باز بزرايد اونوقت قدرت بادش بيشتر ميشه .
    l
    ممنون ولی اینجوری کلافه کننده هست. البته از دکمه داخل مشکلی نداره و چون روی در صندوق جای کلید انداختن نداره حتما باید از ریموت استفاده کنی وگرنه هر دفعه باید بری داخل ماشین دکمه رو چند ثانیه نگه داری.
    سوال
    1- من هر دفعه که از گاز به بنزین سوییچ میکنم دوباره موقع روشن کردن ماشین روی گاز میره. در واقع ماشین که خاموش میشه پیش فرض دوباره به حالت cng تغییر میکنه. همینجوریه؟

2- الان که تا 1000 آب بندی میشه بهتره با گاز برم یا بنزین و اساسا در چه مواقعی گاز و چه مواقعی بنزین معقوله منظورم در مواقع ترافیک سنگین، خارج شهر و ... هم به لحاظ مراعات حال ماشین و هم به لحاظ اقتصادی؟

3- امروز که ماشینو تحویل گرفتم هیچی ندادن نه سند نه کارت ها نه بیمه و نه ....فقط ماشین پلاک شده گرفتم. گفت زنگ میزنن پس کی؟

4- لاستیک بارز خوبه؟ نیازه به تعویضش فکر کنم.؟

5- من خیلی اهل سیستم نیستم ضبطش برای من فوق العاده خوبه همه چی هم بهش میخوره. اما اینکه مثل ظبطهای فابریک دیگه پنلش در نمیاد به لحاظ سرقت مشکلی ایجاد نمیکنه؟

ممنون از همه دوستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام<br>
    مورد سوم مشکلي نداره و عاديه بايد دو بار دکمه ي صندوق پران روي سوييچ را پشت سر هم بزنيد تا درب صندوق باز بشه اگه و داخل اتاق را هم به مدت 5 ثانيه فشار دهيد اگه در هر صورتي باز نشد دو بار کليد شماره ي 1 روي سيستم سخن گو را فشار دهيد و مجددا امتحان کنيد باز ميشه .<br>
    ممنون ولی اینجوری کلافه کننده هست. البته از دکمه داخل مشکلی نداره و چون روی در صندوق جای کلید انداختن نداره حتما باید از ریموت استفاده کنی وگرنه هر دفعه باید بری داخل ماشین دکمه رو چند ثانیه نگه داری.
    سوال
    1- من هر دفعه که از گاز به بنزین سوییچ میکنم دوباره موقع روشن کردن ماشین روی گاز میره. در واقع ماشین که خاموش میشه پیش فرض دوباره به حالت cng تغییر میکنه. همینجوریه؟

2-الان که تا 1000 آب بندی میشه بهتره با گاز برم یا بنزین و اساسا در چه مواقعی گاز و چه مواقعی بنزین معقوله منظورم در مواقع ترافیک سنگین، خارج شهر و ... هم به لحاظ مراعات حال ماشین
    و هم به لحاظ اقتصادی؟

3- مروز که ماشینو تحویل گرفتم هیچی ندادن نه سند نه کارت ها نه بیمه و نه ....فقط ماشین پلاک شده گرفتم. گفت زنگ میزنن پس کی؟<

5- من خیلی اهل سیستم نیستم ضبطش برای من فوق العاده خوبه همه چی هم بهش میخوره. اما اینکه مثل ظبطهای فابریک دیگه پنلش در نمیاد به لحاظ سرقت مشکلی ایجاد نمیکنه؟

ممنون از همه دوستان

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

سوال

2-الان که تا 1000 آب بندی میشه بهتره با گاز برم یا بنزین و اساسا در چه مواقعی گاز و چه مواقعی بنزین معقوله منظورم در مواقع ترافیک سنگین، خارج شهر و ... هم به لحاظ مراعات حال ماشین
    و هم به لحاظ اقتصادی؟

3- مروز که ماشینو تحویل گرفتم هیچی ندادن نه سند نه کارت ها نه بیمه و نه ....فقط ماشین پلاک شده گرفتم. گفت زنگ میزنن پس کی؟<

ممنون از همه دوستان
    اگه براى باز کردن بيش از دوبار بايد کليد روى ريموت را بزنيد اونوقت ميتونه گيرنده راديوى مشکل داره در کل اگه با دوبار زدن باز بشه مشکلى نداره عاديه در غير اين صورت مشکل داره
    در ضمن دکمه شماره ى 1 سىستم سخنگو را هم فدوبار فشار بديد ببينيد تفاوتى مى کنه يا نه
    --------------
    مورد بعد بله عاديه و بعد از خاموش کردن دوباره روى گاز سوييچ مىشه مگر اينکه گاز توى مخزن نباشه يا اينکه ايرادى تو سيستم گاز وجود داشته باشه
    2 - تو دوران ابندى بهتره از بنزين استفاده کنيد و بنزين و گاز را به صروت ترکيبى مصرف کنيد. به لحاظ اقتصادى خوب معلومه از گاز ولى از لحاظ مراعات موتور و قطعات ان از بنزين
    3- بيمه نامه و مدارک ماشين مياد نماينگى ىا در خونتون اگه نيومده به نمايندگى مراجعه کنيد
    4 - بله تو مارک هاى داخلى بارز خوبه و کار ميده
    5- خير پخش هاى فابريک به هيچ وچ از پانل جدا نميشه کلا پخش هاى فابريک که ساخت شرکت کروزه فايده نداره بدزدنش بهتره ولى قبلا مار پخش ها موج نيکان بود که کيفيت قابل قبولى داشت

9. این کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سمندef7 کلاس 29110 و 29111 چه فرقی باهم دارند و کدام بهتر هست ضمنا کدامیک سینه جدید میباشد

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

سمندef7 کلاس 29110 و 29111 چه فرقی باهم دارند و کدام بهتر هست ضمنا کدامیک سینه جدید میباشد
    سلام
    اگه اشتباه نکنم کد 29110 سمند پايه گاز سوز با سىستم مالتى پلکس هست و 29111 بدون مالتى پلکس . به نظر من کد 29111 ىعنى غير مالتى پلکس بهتره چون مالتى ايرادات عجيب زياد داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

چند روز پیش یکی همین سوال رو کرد اونجا دقیق جواب داده شد. میتونی پیداش کنی و بخونی. فرقش مالتی پلکس و ظاهر داخل ماشینه. من خودم 29111 دارم ولی 29110 رو بیشتر میپسندم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

اگه براى باز کردن بيش از دوبار بايد کليد روى ريموت را بزنيد اونوقت ميتونه گيرنده راديوى مشکل داره در کل اگه با دوبار زدن باز بشه مشکلى نداره عاديه در غير اين صورت مشکل داره
    در ضمن دکمه شماره ى 1 سىستم سخنگو را هم فدوبار فشار بديد ببينيد تفاوتى مى کنه يا نه
    --------------
    مورد بعد بله عاديه و بعد از خاموش کردن دوباره روى گاز سوييچ مىشه مگر اينکه گاز توى مخزن نباشه يا اينکه ايرادى تو سيستم گاز وجود داشته باشه
    2 - تو دوران ابندى بهتره از بنزين استفاده کنيد و بنزين و گاز را به صروت ترکيبى مصرف کنيد. به لحاظ اقتصادى خوب معلومه از گاز ولى از لحاظ مراعات موتور و قطعات ان از بنزين
    3- بيمه نامه و مدارک ماشين مياد نماينگى ىا در خونتون اگه نيومده به نمايندگى مراجعه کنيد
    4 - بله تو مارک هاى داخلى بارز خوبه و کار ميده
    5- خير پخش هاى فابريک به هيچ وچ از پانل جدا نميشه کلا پخش هاى فابريک که ساخت شرکت کروزه فايده نداره بدزدنش بهتره ولى قبلا مار پخش ها موج نيکان بود که کيفيت قابل قبولى داشت
    ممنون دوست عزیز از راهنمایات. اینکه از پنل جدا نمیشه پس چجوری درش میارن و ضبط حرفه ای میندازن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •