تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 330 از 370 اولاول ... 230280320326327328329330331332333334340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,291 به 3,300 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

داره خودمونی میشه JUST KIOSK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام

من میخوام یه لپ تاپ حدود 1.5 تا 2 میلیون بخرم، برند ASUS رو کلی نگاه کردم، یکی دو مدل پیدا کردم ولی هر کدومشون یه کمبودی برای من داشتن...
    من هم بازی میکنم هم با نرم افزاری های ادیت Audio و رکورد کردن ساز کار میکنم و هم با Photoshop و اینا... اینترنت خیلی استفاده میکنم، فیلم هم میشه در واقع گفت که خوررره فیلم دارم!! صفحه نمایش LED چشم رو اذیت نمیکنه توی استفاده طولانی مدت؟
    بازی هم من فعلا فقط Bad Company 2 رو آنلاین میزنم بعدا که Battlefield 3 هم بیاد میخوام اونم بازی کنم پس در واقع یه سیستمی میخوام که بتونه از پس بازی ها راحت بر بیاد، نمیخوام یه چیز High end باشه چون من گیمر Hardcore نیستم (فقط لگ نزنه) و همینطور توی ادیت کردن Audio و عکس مشکلی برام پیش نیاره. 15 اینچ هم باشه.
    اون مدل های G اسوس رو دیدم، خیـــــلی بزرگ و کلفت ان!! اون جوری نباشه لطفا برای حمل نقل مشکلی نداشته باشه...
    البته مدل Asus G60JX خیلی خوب به نظر میاد با i7 یا i5 ، کارت گرافیکش چطوره؟ کلا خوبه؟ قیمت؟خودتون چی پیشنهاد میدین؟

نظرتون راجع به این مدل چیه؟
    ASUS N53SN
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قیمتش چنده؟
    الان این مدل حتی از اون سری G هم که به نظرم قوی تره...

ویرایش: ظاهرا این لپ تاپ های N53SN و یک سری دیگه که از چیپ ست با اسم کد Cougar Point استفاده میکنند که همین این لپ تاپ هم شاملش میشه (کلا هرچی i7 2xxx) توی چیپ ست یک مشکلی وجود داره که باعث میشه سیستم در طولانی مدت کند بشه و به هارد DVD ROM صدمه برسه!! البته ظاهرا اگر از پورت 0 و 1 استفاده کنه مشکل پیش نمیاد ولی مثلا پورت SATA 3g این مشکل رو داره...
    الان این مشکل حل شده و لپ تاپ هایی که برچسب New Revision خورده روشون (Revision B3 باشه) این مشکل رو ندارن، ولی نمیدونم که توی ایران هست یا نه...
    چه قدر من بد شانس ام...

ممنون

پ.ن. اگر asus باشه که چه بهتر، فکر کنم برند خوبیه درسته؟ (از DELL تجربه خوبی ندارم...)
    cpu ترجیحا intel core i7 باشه گرافیک هم Nvidia ....
    Last edited by JUST KIOSK; 28-03-2011 at 00:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوستان این لپتاپ یا این کانفیگ به نظرتون چطوره؟؟

HP Envy 14 Beats Edition

CPU: i7-720QM (1.6 GHz x 8 Threads) | 6 MB L3 Cache | Turbo Boost up to 2.8 GHz (x 4 threads)
    Graphics Card: ATI Mobility Radeon HD 5650 1 GB Dedicated
    RAM: 8GB DDR3 Memory
    Hard Drive: 128GB Samsung Solid State Hard Drive (220MB/s, TRIM)
    Display: 14.5" diagonal High Definition HP BrightView Infinity LED Display (1366x768)
    Optical Drive: SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support
    Webcam: HP TrueVision HD Webcam
    Microphone: Dual Digital Integrated Microphones
    Wireless: Intel Wireless N Network Card
    Bluetooth: Integrated Bluetooth
    الیته هارد خودش 500 GB 7200 RPM HDD بود که من میخوام جاش ssd 128 بگیرم.150 تومان گرونتر میشه

قیمتش هم $1650 که تفریبا میشه 1700

این قیمت خیلی بالاس با این قیمت برو envy15 _1104بگیر که مدلش بالاتر و کانفیگش بهتره

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان این لپتاپ یا این کانفیگ به نظرتون چطوره؟؟

HP Envy 14 Beats Edition

CPU: i7-720QM (1.6 GHz x 8 Threads) | 6 MB L3 Cache | Turbo Boost up to 2.8 GHz (x 4 threads)
    Graphics Card: ATI Mobility Radeon HD 5650 1 GB Dedicated
    RAM: 8GB DDR3 Memory
    Hard Drive: 128GB Samsung Solid State Hard Drive (220MB/s, TRIM)
    Display: 14.5" diagonal High Definition HP BrightView Infinity LED Display (1366x768)
    Optical Drive: SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support
    Webcam: HP TrueVision HD Webcam
    Microphone: Dual Digital Integrated Microphones
    Wireless: Intel Wireless N Network Card
    Bluetooth: Integrated Bluetooth
    الیته هارد خودش 500 GB 7200 RPM HDD بود که من میخوام جاش ssd 128 بگیرم.150 تومان گرونتر میشه

قیمتش هم $1650 که تفریبا میشه 1700
    به نظر بد نمیاد ولی جای بحث داره . . .
    چون هیچ اطمینانی به این سری ها نیست

داره خودمونی میشه miladisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    THRN

پيش فرض

دوستان میشه چندتا لپ تاپ از برند های asus یا msi یا اگه برند خوبه دیگه ای هست که این ویژگی ها رو داشته بشه معرفی کنید .

1. صفحه نمایش led FHD
    2.پورت usb3
    3. گرافیک خیلی بالا ( برای اجرای راحت بازی های نسل جدید سری 58 ati یا معادل nvidia به بالا)

کلا لپ تاپ رو برای بازی و فیلم می خوام اگر 3d هم مدلی در نظر داشتین بگین ممنون میشم

خیییییییلی ممنون
    Last edited by miladisa; 30-03-2011 at 16:47.

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

تا 2.5 برای گیم یک لپ تاپ می خوام.(لطفا چند مدل معرفی کنید)

دوستان میشه چندتا لپ تاپ از برند های asus یا msi یا اگه برند خوبه دیگه ای هست که این ویژگی ها رو داشته بشه معرفی کنید .

1. صفحه نمایش led FHD
    2.پورت usb3
    3. گرافیک خیلی بالا ( برای اجرای راحت بازی های نسل جدید سری 58 ati یا معادل nvidia به بالا)

کلا لپ تاپ رو برای بازی و فیلم می خوام اگر 3d هم مدلی در نظر داشتین بگین ممنون میشم

خیییییییلی ممنون

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

عزیزان یک لب تاب می خوام تا سقف 1.500 دومدل لتیتیود e5520 ووسترو 3550 مد نظرم است لطفا کمک کنید در کنار کانفیج زیبایی نیز مد نظرم میباشد مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mahdi.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ارسباران، اهر

پيش فرض

سلام...
    تو رنج 1.800 - 1.700 ، برا کارای محاسباتی نسبتا سنگین چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟ شخصا چون علاقمند هنر هفتم، فیلم هستم سایز مانیتور رو 15.4 در نظر دارم، البته اگه مدلی بود که مانیتور از این کوچک تر با کانفیگ بالاتر بود خب اولویت با کانفیگ هست، مدلی که خودم تا الان روش به توافق رسیدم ASUS N53SN هست ، البته فکر کنم قیمتش کمی کمتر از رنجی که گفتم باشه... ممنون می شم راهنمایی بفرمایین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اردبيل

پيش فرض

سلام دوستان
    نظرتون راجع به Sony VAIO F13AFX/B چيه ؟
    اگه ميشه به اين سوالات جواب بديد

1 - آيا ساخت آمريكا هست ؟ (به خاطر 13 بودنش ميگم)
    2- الان قيمتش چنده تو بازار ؟
    3-در كل اين بهتره يا f137 چيني ؟

ممنون ميشم دوستان جواب بدن

داره خودمونی میشه anand's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    shz

پيش فرض

سلام

یه لپ تاب با کیفیت ساخت بالا واسه یکی از دوستان مورد نیاز است موارد استفاده به ترتیب اولویت

1- گیم های روز با رزولوشن قابل قبول جواب بده
    2-فیلم
    3- اینترنت
    رنج قیمت تا 1800
    مورد پیشنهادی خودم msi GX740
    i5-450m
    17" TFT-LCD Widescreen Display

ATI Radeon™ HD5870 graphics card with GDDR5 1GB VRAM

5SRS Premium Sound™-certified high-fidelity speakersHDMI (High-Definition Multimedia Interface) Output Built-in 2.0 Mega Pixel Webcam قیمتش حدود 1700 با 400 روز گارانتی
    لطفا مدل ها پیشنهادی خودتون و نظرتون در مورد مدل بالا.
    ممنون
    Last edited by anand; 03-04-2011 at 10:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitman908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض فوری

سلام دوستان لطفا در مورد خرید این لب تاب کمک کنید
    HP Pavilion dv7-4295us

Windows 7 Home Premium 64-bit
    Processor
    2nd generation Intel Core i7-2630QM Processor 2.00GHz with Turbo Boost Technology up to 2.90 GHz
    Processor speed
    2.00GHz
    Memory
    8GB DDR3 System Memory (2 DIMM); Max supported = 8GB
    Accessible memory slots
    2 Display
    17.3 diagonal High Definition HP BrightView LED Display (1600 x 900)
    Video graphics
    ATI Mobility Radeon HD 6570 graphics with 1024MB GDDR5 with up to 3830MB total graphics memory Audio
    Beats Audio and HP Triple Bass Reflex Subwoofer
    Primary CD/DVD drive
    LightScribe Blu-ray ROM with SuperMulti DVD&plusmnR/RW Double Layer Support
    Hard drive
    1TB (5400RPM) Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection Networking
    Integrated 10/100BASE-T Ethernet LAN (RJ-45 connector)
    Wireless options
    Wireless LAN 802.11b/g/n WLAN & BlueTooth & WiDi PC card slot
    N/A I/O ports
    4 Universal Serial Bus (USB) 2.0, 4th port shared with eSATA; 1 HDMI; 1 eSATA + USB 2.0; 1 VGA (15-pin); 1 RJ -45 (LAN); 1 Headphone-out; 1 Microphone-in Finish
    Brushed aluminum finish with the stream design in argento Software, security and support
    Symantec Norton Internet Security 2011 60-day Trial; HP Support Assistant; HP Power Manager; HP Recovery Manager; Sun Java; HP Advisor; HP Set Up Software, productivity
    Microsoft Office 2010 preloaded (purchase of a Product Key required to activate a full Office 2010 suite); Microsoft Silverlight Software, multimedia
    eBay; Beats Audio; HP MediaSmart: - HP Music Store by Rhapsody - Snapfish - Facebook - Flickr - Hulu - Netflix - Roxio CinemaNow - MTV - Nickelodeon; HP Games Powered by Wild Tangent; Snapfish Picture Mover; Corel PaintShop Photo PRO X3; Corel VideoStudio Pro X3; HP Photo Creations; Adobe Reader; Adobe Flash; Windows Live Photo Gallery; HP Barnes and Noble e-Reader; New York Times e-Reader Software, internet solutions
    ISP Partners (in HP Setup); HP Wireless Assistant; Norton Online Back-Up; Windows Live Messenger; Windows Live Mail; Bing Toolbar; Microsoft Portal; Accellor (Broadband Aggregator in HP Setup) Warranty and support
    1-Year Limited Hardware Warranty with Toll Free Support (NA);1-Year Free Hardware Technical Support; 30-Days Free Limited Software Support with 1-Year (from date of purchase); Free Limited Software Support with Product Registration. Dimensions (unpackaged)
    16.35" (W) x 10.8" (D) x 1.25" (min H)/1.46" (max H) Weight (unpackaged)
    6.86 lbs Power
    120W AC Adapter; 9-Cell 93WHr Lithium-Ion Battery EcoHighlights, ENERGY STAR Qualified
    Yes EcoHighlights, EPEAT Registered
    Yes Beats Audio
    Yes Backlit keyboard
    No DNLA certified logo
    Yes
    Last edited by hitman908; 03-04-2011 at 15:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •