مهندسی شبکه... علمی کاربردی مخابرات تبریز
من از مهندسی نرم افزار دانشگاه آزاد تبریز انصراف دادم و اومدم اینجا... از اینکه انصراف دادم راضیم..
مهندسی شبکه... علمی کاربردی مخابرات تبریز
من از مهندسی نرم افزار دانشگاه آزاد تبریز انصراف دادم و اومدم اینجا... از اینکه انصراف دادم راضیم..
سلام
دوستان شهریه هر ترم کاردانی حدوداً چقدره؟؟ (رشته هایی مثل کشاورزی)
یه سوال دیگه
کلاسها صبح ها برگزار میشه یا بعد از ظهرها؟؟
Last edited by Hossein_128; 08-02-2014 at 12:24.
سلام
خواهشا فری راهنمائی کنید
ترم کاردانی بهمن کسانیکه تازه ثبت نام کردند حالا یک سری واحد درس گذاشتن در سایت که باید انتخاب کنیم میخواهم بدانم حداقل چند واحد باید انتخاب کنیم و حداکثر چندواحد انتخاب کنیم و بعد از انتخب میتونیم حذف کنیم درس را ؟
راستی میشود اقساط پرداخت کرد
سلام
این سوالی که میپرسید هر دانشگاه با دانشگاه دیگه فرق میکنه و یه چیز ثابتی نیست.
زنگ بزنید از دانشگاهتون بپرسید.
شهریه رو توی دفترچه زده.
زمان کلاس ها هم بستگی به دانشگاهتون داره یه دانشگاه صبح میزاره یه دانشگاه بعدازظهر.
سلام
ممنون
فقط سوالی دیگر هر ترم 6 ماه است یا کمتره ؟ چون که مثلا نوشته زمان امتحانات ماه 4 سال 93 است خوب هنوز هم که کلاس ها شروع نشده است پس کل ترم میشود 4 ماه ؟
و سوال بعدی مثلا این ترم که تمام بشود حدودا چند وقت بعدش ترم بعد شروع میشود یعنی چقذر فاصله بین هر ترم است
یا مثلا درسها را زده 33 ساعت یعنی کلش همینقدره ؟
و یک چیز دیگر مثلا کسی رشته برق را انتخاب کرده اما در درسها هیچی از کلاس برق اسم نبرده و مثلا نوشته انگلیسی - فارسی و یا ریاضی و دیگر درسها اما پس خود کلاس برق چی ؟ میشود کسی توضیحی دهد
ممنون
خداحافظ
ترم اول از مهر تا دی هست
ترم دوم از بهمن تا خرداد هست
فاصله بین ترم خیلی کمه در حد یکی دو هفته
در مورد رشته برق اطلاعی ندارم.
دوستان میخوام ببینم وضعیت مشروطی تو علمی کاربردی چجوریه؟ (کاردانی)
یعنی چند ترم مشروط بشی اخراج میکنن و اینکه مشروط شدن متوالی یا غیر متوالی تفاوتی با هم دارن؟
ترم اولم بود نخوندم مشروط شدم و میخوام بدونم چجوری میشه حالا.
سلام به دوستان
دفترچه کاردای و یا کارشناسی علمی کاربردی کی میاد دوباره؟ برای من بسیار مهمه که کی شروع میکنن.
با تشکر از دوستان
شهریور 93 .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)