فرودگاه اهواز من امتحان کردم نشد،ولی فرودگاه مشهد چرا داشت........
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
ایمان جدی میگی >!!!!!
پاتریس موبایل داره؟؟؟![]()
فرودگاه اهواز من امتحان کردم نشد،ولی فرودگاه مشهد چرا داشت........
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
ایمان جدی میگی >!!!!!
پاتریس موبایل داره؟؟؟![]()
منم مال اهواز رو تست نکردم
ولی شیراز داشت و براحتی و با کیفیت خوب هم کانکت میکرد.
بچه فردا بریم اونجا
تو این اهواز اندازه پولی که میدیم اینترنت خوب و باکیفیت بهمون بدن مفتیشو نخواستیم![]()
راستي دوستان خدا رو شكر هوا خيلي خوب شده - امروز صبح من رفتم ايستگاه قطار كارون ساعت 5صبح باد سرد ميومد.
2روز اينجوري شده .![]()
مهدي من از دوستم اينو شنيدم - قسم خورد گفت رفتم اونجا و با وايرلس گوشي تا تونست كشيد.
ولي خوب ارزششو نداره آدم بلند كنه بره تو بازار يه ساعت بيسته اونجا سر پا تا بخواد دانلود كنه.
راستي اين قظيه مال عيد بود يعني 6 - 7 ماه پيش![]()
من یه بار تو فرودگاه دیدم یکی لپ تاپ در آورد و فکر کنم کانکت شد، منم موبایلمو درآوردم و سرچ کردم، وایرلس رو پیدا کرد ولی شارژ گوشیم داشت تموم میشد، بیخیال کانکت شدن شدم.
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
باد سرد که نه، باد خنک!!!
![]()
فرودگاه اهواز 3 ماه پیش مفتی بود.ولی سرعت 15-20 کیلو بود که اصلا تعریفی نداشت و پر از تایم اوت.الانو نمیدونم.فرودگاه مشهد هم نداشت مفتی.
اینی که من میگم مال 1 ماه پیش بود، ولی دیگه نشد که ببینم سرعتش چه جوریه.
برای کوی نفت -ملی حفاری و اون ورا با این شماره تماس بگیر
3380909=3386166
توی هتل فجر هم وایرلس مفتی هست ولی تام اوتش زیاده
توی خیابون حافظ هم سرچ کنید اکسس پوینت پیدا میکنید که جواب میدن ولی صفحه رو به زور باز میکنن
به نظر من که دنبال وایرلس مجانی گشتن ارزشش رو نداره چون در هر حال سرعت خوب توشون پیدا نمیشه
راستی نمایشگاه پارسال هم داشت که سرعتش خوب بود ولی امسال من روز اول که رفتم نداشت
سلام بچه ها
کسی میدونه بهترین سرویس دهنده ی وایرلس یا وایمکس توی اهواز کدوم شرکته؟
یه چیزی میخوام که هم سرعتش خوب باشه، هم قطعی نداشته باشه
خلاصه خوب باشه و اعصاب خورد کن نباشه
واسه فاز 2 پاداد میخوام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)