بسیار خب
من خودم اگر وقت کردم بازی رو روی گوشی میریزمو
خبرشو میدم.
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
بسیار خب
من خودم اگر وقت کردم بازی رو روی گوشی میریزمو
خبرشو میدم.
توی موبایلستان بعضی ها این بازی رو روی امنیا بدون مشکل اجرا کردن؛بعضی ها هم میگفتند توی منوها سرعتش پایینه ولی توی خود بازی روونه
این بازی کمی سنگین هست ولی فکر کنم به تم گوشی هم حساس باشه که سنگین باشه یا سبک . شما تم گوشی رو ساده کنید شاید درست شد . من روی فریمور 8-32 اصلا نتونستم بازی کنم . ولی n0204 نصب کردم مشکلی نداره
بازی جدید و گرافیکی برای دوستان Omnia دار :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روی XXII2 نصب میشه؟
دوستان ببخشید یه سوال داشتم
بلندی صدای اسپیکر 8910 مثل 5800 هست ؟ کمتره یا بالاتره ؟
ارزش داره ساتیو خودم رو با این گوشی عوض کنم ؟(تنها به دلیل کم بودن صدای اسپیکر)
برنامه alone mp3 dictaphone بریز روی satio و باتنظیم اکولایزر صداش خیلی بیشتر میشه(خودم قبلا تست کردم)
اگه بخوای بفروشی که خیلی ضرر میکنی ........در هرصورت با این برنامه حتما مشکل حل میشه
1. صداش تقریبا در یه سطحه
2. نه می شه گفت نه، نه می شه گفت آره! هر کدوم مزایایی دارن واسه خودشون
شاد باشین![]()
ببخشید یه سوال دیگه
اگه بخوام بدون گارانتی بگیرم مشکلی که نداره ؟
تو جعبه فول پکش چی داره ؟
مر30
اگه می خای بگیری که بدون گارانتی بگیری خیلی بهتره. چون این گوشی با رام های کوک شده ارزش داره، که اونا هم گارانتی رو می پرونن. گارانتی فقط به این درد می خوره که اگه از همون اول ایراد داشت، می تونی بری یکی دیگه بگری. که اونم با فروشنده هماهنگ کن. معمولا پایه ان که تا یه هفته اگر مشکلی داشت، بتونی ببری پس بدی...
اما از نظر من این کار خیلی خوب نیست. الان گوشی های خیلی بهتری اومده. ساتیو و امنیا اچ دی هم تقریبا تو یه سطح هستن.
اگر ساتیوت بفروشی و امنیا اچ دی بگیری، فقط اینا گیرت میاد:
1- دوربین عکاسی با رزولیشن پایین تر.
2- دوربین فیلم برداری با کیفیت بهتر.
3- صفحه نمایش خیلی خیلی بهتر.
4- صدای کمی بهتر، و استریو.
5- تاچ خازنی.( بسته به نوع استفاده ات، این می تونه هم یه مورد خوب باشه، هم یه مورد بد.)
6- تیم پشتیبانی غیر رسمی. ( فنیل و هایپر اکس و باقس دوستان...)
که از نظر من خیلی سود نمی بری. مخصوصا که از نظر مالی ضرره این کار.
حالا اگر تصمیمت بر این بود و گرفتی و یه هفته کار کردی سالم بود، فرمویر n2o4 بریز که صداش از هر رامی که من دیدم بالا تر بوده تا الان...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)