سلام
شما از کجا فهمیدید که بازده کارت گرافیک کم شده؟
بعدشم مقایسهٔ اکس پی با سون اشتباه ست
سلام
سلام:: شاید این راه جواب بده...
برید توی مسر زیر:
بعد از پنل سمت چپ Choose when the computer sleeps رو انتخاب کنید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد روی Restore default settings for the plan کلیک کنید...
توی همون صفحه گزینه change advanced power settings هم برای تنظیم پیشرفتست می تونی یه سری بزنی...
اگه منظورت گجت هاییه که نصب کردی تا اونجایی که من می دونم باید بری توی درایو ویندوزت و "Gadget" رو سرچ کنی...
توی این مسیره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچ که نیست جواب این همه سوال رو بده....
.
.
کی گفته گرافیک توی 7 مشکل داره؟
من الان نسخه ی 7100 32 بیتی رو نصب کردم هیچ مشکلی ندارم.به نظر من در مقایسه با Vista خیلی قوی تر و بهتر شده. و ساده تر.
فقط خیلی ها با Sleep منشکل دارن. سیستم وقتی میره تو Sleep دیگه در نمیاد. البته سیستم من اینطور نیست ولی روی Laptop هایی که ویستا دارن ولی کوپن 7 ندارن اینطوری میشه.
شاید این 7100 اینطوری باشه!
سلام
وقتی تو بازیه NFS MW تمام تنظیمات رو میبرم بالا تو XP مشکلی نداشتم ولی تو 7 گیر میکنه و FPS میاد زیره 30 و نرم اجرا نمیکنه بازی رو
چرا گرافیک تو 7 مموری شییر میکنه در صورتی که من گرافیکم شییر نیست و تو XP هم شییر نمیکنه؟
ببخشید شما درایور گرافیکتون آپدیته؟
دوستان من موقع نصب 7 البته 64 بیتی یا با مشکل نخونده نشدن یکی از فایلها مواجه میشم یا اینکه با صفحه مرگ
بالاخره با هزارتا مشکل نصبش کردم
حالا بعد از نصب زمانی که بعضی از نرم افزارها رو اجرا میکنم (مثل Media Center) با صفحه مرگ مواجه میشم
یه شکی به کارت دی وی بی که رو سیستم بسته بودم کردم اونو که در آواردم دیگه مشکل صفحه مرگ رو نداشتم ولی این که نمیشه من دی وی بی رو لازم دارم
راستی اینم بگم که بعد از در آواردن کارت زدم دوباره ویندوز 7 نصب بشه تا ببینم اینبار چی میشه که دیدم دوباره ارور خونده نشدن یه فایل رو میده
مدل مادربورد Ep451 برند گیگا
سی پی یو Intel E5300
رم (2*1)
کارت دی وی بی هم اسکای استار 2.8
ممنون میشم کمک کنین
در مورد نخونده شدن فایل تا اونجایی که من میدونم وتجربه داشتم DVD ویندوزت رو قشنگ تمیز کن...مال منم چند بار این شکلی شد...
دوست من با Sleep نباید مشکل داشته باشی هر وقت رفت روی Sleep شما دوکمه پاور رو بزن از Sleep در می یاد
اررور زیر برای چیه ؟
windows explorer has stop working
Windows Explorer is restarting
متاسفانه نمی تونم عکس بگیرم . موقع سیو عکس هم همین اررور و میده همه چی یه هو میپره
دیوونمون کرده . قبلا اینطوری نبوده ، جدیدا اینطوری شده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)