اگه الان دکمه ok رو بزنید و بعد دکمه play رو بزنی چی میشه؟؟؟
اگه الان دکمه ok رو بزنید و بعد دکمه play رو بزنی چی میشه؟؟؟
بعد اتوماتیک این میاد و نکست رو میزنم و سریال میخوادگه الان دکمه ok رو بزنید و بعد دکمه play رو بزنی چی میشه؟؟؟
![]()
Last edited by gggmail; 10-08-2009 at 19:59.
سلام
من DVD های بازی رو گرفتم (Apple Games) ، دی وی دی 2 آخراش که میشه ارور میده و من هر کار می کنم نمیشه بقیشو نصب کنم ، Abort میزنم میام بیرون ، Igrone قبول نمی کنه و Retry هم هیچی ! مشکل از دی وی دیه ؟
شاید به خاطر اینه که از ویندوز seven استفاده میکنید.
به این تاپیک برید ببینید مشکلتون حل میشه؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبله احتمالا dvd بازی خرابه.سلام
من DVD های بازی رو گرفتم (Apple Games) ، دی وی دی 2 آخراش که میشه ارور میده و من هر کار می کنم نمیشه بقیشو نصب کنم ، Abort میزنم میام بیرون ، Igrone قبول نمی کنه و Retry هم هیچی ! مشکل از دی وی دیه ؟
تنها روشی که ممکنه جواب بده اینه که چند بار دکمه ignor رو بزنید.
ممکنه بعد از 1 مدت نصب ادامه پیدا کنه ولی ممکنه بعدش بازی اجرا نشه.
ولی در کل مشکل از dvd هست.
آقا من اینجا سوالات زیادی دارم اما کسی جواب ما رو نمیده.
لطفا حداقل جواب این سوالو بدین.
من وقتی اون موزیکی رو که میخوام تو رادیو گوش بدم رو به همون فلدر user music تو مای داکیمنتس میریزم میرم تو بازی رادیو ایندیپندنس آهنگای منو پخش نمیکنه فقط واسه خودش حرف میزنه.
لطفا یکی منو راهنمایی کنه چجوری میتونم آهنگای خودمو گوش بدم؟
متاسفانه تایشاید به خاطر اینه که از ویندوز seven استفاده میکنید.
به این تاپیک برید ببینید مشکلتون حل میشه؟؟
پک قفل شده
ممنون از راهنماییت.اما فک نکنم این مسایل مثل بنچمارک که هر دفعه یه آماری میده به ویندوز بستگی داشته باشه.در ضمن ویندوز 7 که الان اومده BUILD 7600 هست و نسخه نهایی نیست.تازه همانطور که میدونی نسخه 64 رم بیشتری نسبت به 32 میگیره.چجوریه که 64 بهتر میاره؟؟؟تازه بدون نصب گرافیک که تا اونجایی که ما دیدیم بازی اجرا نمیشه یا بد اجرا میشه چون امکانات 3D گرافیک نصب نشده؟؟؟؟دوستان عزیز کسی که گرافیک ATI بخوصوص 4870 X2 دارن میتونن بگن چه کاتالیستی (اپدیت)بهتره برای این بازی.شماره ورژن؟
آقا یکی جواب این سوالات ما رو هم بده)))))))))))))))))
به هر روشی بود دی وی دی ها رو نصب کردم
Rockstar دختره هم نصب شد ، اما خود مرده (شخصیت اصلی) که میاد برای نصب ، Browe میشه و Data2 میخواد ، من هر کاری می کنم نمی تونم از اینجا به بعدش رد شم ، چیکار کنم !؟
برای من این عکس میاد
(از عکس دوستمون استفاده کردم)
اما بعدش که ok می کنم یک چیز دیگه ای هم میاد که میگه Application failed To Launch و بعد که play میزنم هیچی نمیشه !
؟
در ضمن مشکل سیستمی ندارم ، Service Pack 2 xp الان
گرافیک 1گیگ
رم 2*2 گیگ (4 گیگ)
سی پی یو 9600Gforce
data2.cab که بهش میدم هی سه گزینه میاد abort , retry , Igrone ؛ Igrone که می کنم هی رد می کنه ، بعد از 5 - 6 تاییی بیرون میاد
حجم data2 حدود 600 کیلو بایت بیشتر نیست ، در کل این Game For فلان نصب نمیشه !
Last edited by The Joker; 11-08-2009 at 11:15.
سلام از سایت خوبتون ممنونم من یه سوالی در مورد Gta IV داشتم من وقتی در ویندوز xp sp3 میرم داخل بازی پارازیت های ناگهانی
میده یعنی میگیره دیگه ول نمی کنه بعد CTRL+ALt+Delet رو میزنم CPU Usage بالایی رو نشون می ده سیستم هم اینه:
VGA: Geforce 9500 gt 1 GB
Ram:2 GB
CPU:AMD Athlon 64 x2 5200 2.7 ghz
مشکل از چیه؟
ممنون میشم اگه بگین
سلام
آقا من یه سوال دارم
بعد از اینکه یکم بازی میکنم یدفه دوربین بازی شروع میکنه به تکون خوردن و آدمو دیوونه میکنه، بعضی وقتا هم وایمیسته بعد دوباره شروع میکنه
مشکل از کجاست، چجوری باید رفعش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)