تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 330 از 804 اولاول ... 230280320326327328329330331332333334340380430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,291 به 3,300 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

نوکیا میخواست پوزه iphone معمولی رو بزنه ، بعد iphone اومد 3gs داد بیرون و قیمت هاش رو نصف کرد وپوز 5800 رو زد !!!]

تازه میدونید این گوشی الآن توایران یک میلیون و دویست هزار تومان هست ؟ ! !
    قیمتی که توی سایت اپل برای گوشی 16 و 32 گیگ ارائه شده، مربوط به گوشیهای اصطلاحاً lock هست که با قراردادی مثلاً دو ساله از یه اپراتور مثل AT&T تو امریکا می گیرید. گوشیهای unlock یعنی چیزی که بتونید آزاد بخرید و بیارید این جا استفاده کنید برای 16 گیگ حدود 900 دلار و 32 گیگ بالای 1000 دلار قیمت داره. البته این درمورد گوشیهای اصطلاحاً unlock کارخونه ای یا همون sim free صدق می کنه. اگه به صورت غیرقانونی هک شده باشه با قیمت پایینتری می شه خرید مثلاً حدود 600 دلار واسه 16 گیگ، که جزئیات بیشترش رو می شه از اینترنت گرفت. این لینک رو برای نمونه می شه سر زد و دید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از instrumental بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام من یه تازگی یه 5800 خریدم، می خواستم بدونم که چطوری می تونم pdf بخونم باهاش، و همچنین با چه برنامه ای می تونم قایل های avi رو پحش کنم.
    من 2 تا برنامه گرفتم ولی جفتشون مشکل authorization می دن (کرک هم بودن برنامه ها)

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان GPS این گوشی را چطوری راه بندازم بدون 2 تا برنام های که معرفی شده!
    یه سوال راجب GPs :مثلا من یه روز تو خیابانا کلی اینور اون ور میرم قابلیت اینو داره که تمام مسیری را که رفتم ذخیره کنه و نشون بده کجاها رفتم؟
    Last edited by ahriman323; 03-09-2009 at 23:41.

داره خودمونی میشه Papillon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    منم تازه این گوشیو گرفتم
    سیستمم ویروسیه میترسم به کامپیوتر وصل کنم
    راستش تا حالا نوکیا هم نداشتم نمیدونم چی به چیه
    آنتی ویروس باید بریزم رو گوشی ؟
    و یه سوال دیگه
    جایی که وایرلس داره میشه با گوشی دانلود کرد ؟ هر چیزی ؟

مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه signinfo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان GPS این گوشی را چطوری راه بندازم بدون 2 تا برنام های که معرفی شده!
    یه سوال راجب GPs :مثلا من یه روز تو خیابانا کلی اینور اون ور میرم قابلیت اینو داره که تمام مسیری را که رفتم ذخیره کنه و نشون بده کجاها رفتم؟
    سلام
    بدون اون 2 تا برنامه فقط می تونید مختصات جغرافیایی و سرعت و اینجور چیزا رو بدست بیارید. بعلاوه مسیر یابی ابتدایی. در واقع چون نقشه ای در کار نیست همه چی با اعداد و مختصات نشون داده می شه که ملموس نیست.
    به مسیر زیر برید:

Menu --> Applications --> Location --> GPS Data

از Navigation برای مسیریابی، از Position برای بدست آوردن مختصات محلی که هستید و از Trip Distance برای بدست آوردن مسافت طی شده و سرعت متوسط و حداکثر سرعت و زمان طی کردن مسیر استفاده کنید.

برنامه اسمارت کام این قابلیت رو داره که همه مسیری رو که رفتید روی نقشه براتون بکشه و ذخیره کنه. گارمین رو نمی دونم. اونم باید داشته باشه.

7. این کاربر از signinfo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه signinfo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    منم تازه این گوشیو گرفتم
    سیستمم ویروسیه میترسم به کامپیوتر وصل کنم
    راستش تا حالا نوکیا هم نداشتم نمیدونم چی به چیه
    آنتی ویروس باید بریزم رو گوشی ؟
    و یه سوال دیگه
    جایی که وایرلس داره میشه با گوشی دانلود کرد ؟ هر چیزی ؟

مرسی
    دوست عزیزم آنتی ویروس روی گوشیتون نریزید چون فقط باعث کند شدن سرعت گوشی می شه. آنتی ویروس کامپیوترتون رو آپدیت کنید و اون رو اسکن کنید. کامپیوترتون آلوده نباشه بهتر از اینه که روی گوشیتون آنتی ویروس نصب باشه. در ضمن تا وقتی سیستمتون آلوده است، گوشی رو به صورت Mass Storage به کامپیوتر وصل نکنید. بصورت Pc Suite وصلش کنید.
    جایی که وایرلس داره هم بستگی داره با پسورد حفاظت شده باشه یا نه. اگر مکان عمومی مثل مراکز خرید بزرگ یا فرودگاه ها باشه می تونید رایگان استفاده کنید و هر چیزی رو دانلود کنید.

9. این کاربر از signinfo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Papillon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیزم آنتی ویروس روی گوشیتون نریزید چون فقط باعث کند شدن سرعت گوشی می شه. آنتی ویروس کامپیوترتون رو آپدیت کنید و اون رو اسکن کنید. کامپیوترتون آلوده نباشه بهتر از اینه که روی گوشیتون آنتی ویروس نصب باشه. در ضمن تا وقتی سیستمتون آلوده است، گوشی رو به صورت Mass Storage به کامپیوتر وصل نکنید. بصورت Pc Suite وصلش کنید.
    جایی که وایرلس داره هم بستگی داره با پسورد حفاظت شده باشه یا نه. اگر مکان عمومی مثل مراکز خرید بزرگ یا فرودگاه ها باشه می تونید رایگان استفاده کنید و هر چیزی رو دانلود کنید.

از راهنماییتون واقعا ممنونم

11. 2 کاربر از Papillon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال majid.khaledi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

(با توجه به اینکه نسخه جدید از اینترفیس سری 60 برخوردار است کمی درمورد نرم­افزارها و برنامه­های جانبی آن کمبودهایی وجود دارد اما به زودی شاهد پیشرفت فوق­العاده آن خواهیم بود.)

سلام بر همه
    من این گوشی رو می خوام بخرم ولی با توجه به کمبود هایی که داره سوال داشتم
    این کمبود ها که متن بالا اشاره شده چطوری قرار رفع بشه
    یعنی چکار باید کرد؟؟
    سخت افزاری یا نرم افزاری؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sepadl71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ایران - البرز - کرج

پيش فرض

قیمتی که توی سایت اپل برای گوشی 16 و 32 گیگ ارائه شده، مربوط به گوشیهای اصطلاحاً lock هست که با قراردادی مثلاً دو ساله از یه اپراتور مثل AT&T تو امریکا می گیرید. گوشیهای unlock یعنی چیزی که بتونید آزاد بخرید و بیارید این جا استفاده کنید برای 16 گیگ حدود 900 دلار و 32 گیگ بالای 1000 دلار قیمت داره. البته این درمورد گوشیهای اصطلاحاً unlock کارخونه ای یا همون sim free صدق می کنه. اگه به صورت غیرقانونی هک شده باشه با قیمت پایینتری می شه خرید مثلاً حدود 600 دلار واسه 16 گیگ، که جزئیات بیشترش رو می شه از اینترنت گرفت. این لینک رو برای نمونه می شه سر زد و دید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون از راهنماییتون
    من تحقیق کردم بودم و به این نتیجه رسیده بودم
    ولی چون اینجا دیگه جاش نبود ننوشتم
    ولی الآن مینویسم :
    شما 200 یا 300 دلار بابت آیفون میدید + همون مقدار پول سیم کارت AT&T میدید + ماهیانه 70 دلارر به AT&T میدید + ماهیانه پول استفاده از خط سیمکارتتون رو میدید (همه به غیر از پول گوشی تا دوسال است)
    نتیجه :
    300 دلار گوشی + 500 دلار سیمکارت + 2 سال ماهی 100 دلار (میشه 2400 دلار) = 3200 دلار معادل 3.200.000 تومان (تازه این خدمات فقط تو آمریکاست...)
    Last edited by sepadl71; 04-09-2009 at 12:52.

14. این کاربر از sepadl71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sepadl71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ایران - البرز - کرج

پيش فرض

سلام من یه تازگی یه 5800 خریدم، می خواستم بدونم که چطوری می تونم pdf بخونم باهاش، و همچنین با چه برنامه ای می تونم قایل های avi رو پحش کنم.
    من 2 تا برنامه گرفتم ولی جفتشون مشکل authorization می دن (کرک هم بودن برنامه ها)
    شما اول گوشیتون رو هک کنید (تو انجمن ها جستجو کنید یا پست چند صفحه پیش منو بخونید)

برنامه های رو با کرک و از همین انجمن ها در بخش نرم افزار دریافت کنید ( می توانید در بخس درخواست نرم افزار ، دو برنامه را در خواست دهید

16. این کاربر از sepadl71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •