تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 330 از 482 اولاول ... 230280320326327328329330331332333334340380430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,291 به 3,300 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

داره خودمونی میشه dvlsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sms11
    دوست من من شنیدم شما برای وصل شدن به اینترنت ایرانسل باید اول وارد ه صفحه اینترنتی بشی و بعد یه کدی بزنی و بعد اینترنت وصل بشه.اولین سری که وایمکس ایرانسل اومد اینجوری بود.لان نمیدونم چطوری شده اما اگه همون سیستم قدیمی باشه و شما فایلی رو گذاشتی که دانلود کنی و خودت هم بیرون باشی و اینترنت قطع بشه بیاد حتما یکی بالاسرش باشه که بتونه دوباره اینترنت رو وصل کنه.درصورتی که شما بیرونی و دسترسی هم نداری.پس این سیستم واسه کسانی که دائم دانلود میکنم فکر نکنم خوب باشه
    ببین از مخابراتی جایی میتونی ADSLبگیری؟
    ممنون از پاسخ ... همین الان هم می تونم از داتک adsl بگیرم ... مشکل من اینه که جام ثابت نیست ..ممکنه 6 ماه دیگه برم یه جا دیگه اینطوری دائم باید با مخابرات و isp سرو کله بزنم تا اینترنت بدن . بخاطر همین دنبال وایمکس هستم .
    در مورد ایرانسل هم اگر چیزی که شما میگی باشه که خیلی مشتری از دست میدن ... الان فکر کنم تمام مودم هاشون روت هستش و دیگه احتیاجی به وارد کردن کد نیست .

درمورد داتک هم من چون تا الان از سرویس نامحدود استفاده می کردم تو این 4-5 ساله خداوکیلی تابحال مشکلی نداشتم و سرعت دانلودم بین 60-70 بوده چه adsl چه IPW ولی قیمت هاش سرسام آور شده !!!

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

مشكلي نيست.
    مثه اينكه الان مخابرات روي فيبر هم سرويس ميده.
    نه نمیده
    پیش شماره منطقه ما عوض شده نمیدونم چی ریختی این یکی خط که adsl داشته عوض نشده
    رفتم رو اونیکی شماره بگیرم گفتن نمیشه باید ثبت نام کنی شاید در 100 سال اینده خبری بشه
    رو اینیکی میدادن که این داتک رو میخوام یه ماهه دیگه نگه دارم تا اون وصل شه و ببینم کیفیتش چه طوره

3. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

داتک داره ipw رو جمع می کنه !!! 2-3 روز پیش زنگ زدن گفت که دکل هاشو تا آخر شهریور جمع میکنه . میگه بیا بجاش وایمکس ببر !!! الان دارم 83000 تومان برای ipw میدم ! حالا باید 97000 تومان باسه وایمکس 512 بدم !!! منم جزء مشتریهای قدیمی بودم adsl 512 داشتم ماهی 54000 میدادم ..بخاطر تغییر جا نامردا گفتن که دیگه مشتری قدیم حساب نمی شی و باید تعرفه جدید رو بدی !! که مجبور شدم ipw بگیرم ...حالا هم میگه بیا وایمکس ببر !!! یعنی تا الان 43000 تومان کشیده شد روش !!!
    حالا میخوام پسش بدم برم ایرانسل بگیرم با این رقم میشه 1 مگ ایرانسل گرفت !!! فقط شنیدم که پشتیبانی ایرانسل نابوده ! می ترسم بگیرم خوب از آب درنیاد . نظرتون چیه ؟
    بنظر من اگر تو منطقه تون سپنتا سرویس میده برو از اون بگیر
    سرویس adsl خوبیش اینه که دیگه آدم کلی پول مودم وایمکس نمیده اگر از یه ispناراضی بودی میری یه شرکت دیگه
    (البته وایمکس ایرانسل هم انگار بد نیست)

داره خودمونی میشه roshanaeedeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران - 20 متری جوادیه

پيش فرض

سلام.

من از وایمکس داتک استفاده میکنم-128

اصلا راضی نیستم و مجبورم از داتک گرفتم چون مبین نت و ایرانسل محل مارو(20 متری جوادیه تهران)رو اینترنت نمیدن-آی دی اس ال که اصلا

اومدم اینو بگم و برم : تمام مدیران و سهامداران شرکت داتک د-ز-د هستند-دو گیگ از حجم منو دزدیدن(قضیه اش مفصل هست) هیچ کس نبود جواب بده-آخر با رییس قسمت وایمکس داتک(مهران علی زاده) دست به یغه شدم و میخواستم با کله برم تو صورتش.

به شما هم توصیه میکنم از داتک نگیرید.چون واقعا کلاه بردارن-کافی با یکی لج بیفتن میرن از حجمش کم میکنن نمیان رو در رو...

یاعلی مدد

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

بنظر من اگر تو منطقه تون سپنتا سرویس میده برو از اون بگیر
    سرویس adsl خوبیش اینه که دیگه آدم کلی پول مودم وایمکس نمیده اگر از یه ispناراضی بودی میری یه شرکت دیگه
    (البته وایمکس ایرانسل هم انگار بد نیست)
    خوب adsl که فقط ثباتش خوبه وگرنه وایمکس و ... بهترن از لحاظه بعضی چیزا
    محدودیت مکانی ندارن از اونور هزینه رانژه خط و مشکلات فیبر نوری و ... ندارن و از طرفی نویز برق و ... روشون تاثیر نداره و از طرفی اگه چند ماه قطه باشه هزینه راه اندازی دوباره نداره

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خوب به طور رسمی من از داتک قطع سرویس کردم و الان فقط ایرانسل دارم.......
    دوران شیرینی بود

8. 3 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوران شیرینی بود
    ضمن آرزوی توفیق در استفاده از سرویس جدید : دی

دوست عزیز میشه بگی از لحظه ای که اراده کردی (درخواست دادی ) تا دریافت نخستین Packet (همون وصل شدن سرویس !) کلا چقدر طول کشید ؟

از کیفیتش راضی هستی ؟ Ping و کیفیتش چطوریه میشه باهاش درست و حسابی Game زد مثلا ؟

پیشاپیش ممنون

10. این کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوران شیرینی بود
    مبارک باشه خدا قسمته باقیه هم بکنه

12. این کاربر از AliROCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

ما خط تلفن رو منتقل کردیم ، منتظریم این DSL بی صاحاب وصل بشه ببینم چی به چیه

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مبارک باشه خدا قسمته باقیه هم بکنه
    قسمت همه درست شدن دسترسی به اینترنت، ازاد شدن محدودیت سرعت و ارزان شدن اینترنت بشه ....حالا هر شرکتی می خواد ارائه کنه

ضمن آرزوی توفیق در استفاده از سرویس جدید : دی

دوست عزیز میشه بگی از لحظه ای که اراده کردی (درخواست دادی ) تا دریافت نخستین Packet (همون وصل شدن سرویس !) کلا چقدر طول کشید ؟

از کیفیتش راضی هستی ؟ Ping و کیفیتش چطوریه میشه باهاش درست و حسابی Game زد مثلا ؟

پیشاپیش ممنون
    مال من یک هفته -البته من یکم ناشی بودم و سرم شلوغ بود و نتونستم سریعتر بگیرم وگرنه فکر کنم در کل 3 روز کاری بیشتر طول نکشه.(که بیشترش باسه تعیین زمان امدن نصاب است.)

از لحاظ کیفیت از ipw خیلی بهتره ولی چون ADSL نداشتم نمی تونم نظر بدم ....( مخصوصا در رابطه با بازی چون می دونم خیلی حساس است به این مورد )

15. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •